Malma Markan

Ja vi va ju där igår men de vart även en tripp dit idag åxå :)

Idag åkte vi dit me Emma å Chrille.. Timmarna bara sprang iväg de vart även en del shopping så klart :)

Sen gick vi å åt på en pizzeria allihoppa å gott va de..

 

Å medans vi va iväg å roade oss så hade lilleman de jätte skoj hos sin tant Erika..

Tack för hjälpen gumman, uppskattas verkligen att jag å putte kan göra nåt några timmar nångång utan våran älskling.. men de e som sagt alltid lika kul å åka å hämta honom när man har fått sakna honom lite..

Fan får en lyckokänska i hela kroppen av att bara skriva om min lilla prins han e verkligen mitt allt mitt liv jag älskar honom mer än något annat...

 

Imorrn e de söndag å då vet jag inte vad som händer å fötter här..

Vi har ju brännt nästan 2500 kr på marknaden så de e de shopping stopp för oss denna månnad eller vi ska försöka i alla fall :)


Barnlediga..

Ja idag har vi vart barnlediga vilket kändes skönt å bara få vara en stund men man sakna lilla skiten å vart så glad när man fick hämta hem honom igen..

Jag å Putte e ju nästan aldrig barnlediga så när vi väl är de känns de nästan lite konstigt..

Han va hos sina gudföräldrar idag å vi åkte en tripp till Malma markan..

Vi köpte en jätte fin lampa till köksfönstret, en tuff t-shirt till lilleman ett drapå lakan till våran säng å så åt vi där de va verkligen svin dyrt jag å putte åt varsin 90 grams hamburgare å en varsin 33 cl läsk å de gick fan på 120 kr helt sjukt..

å innan vi åkte å hämtade lilleman så åkte vi till sko kanonen å köpte lite skor till våran prins vart ett par gummistövlar å ett par vanliga skor.. Å ett par måste vi lämna tillbaks imorrn för dom va försmå så de va ju tur att vi tog 2 olika stolekar..

Men gummistövlarna å dom svarta skorna vi köpte passa i alla fall :)

 

Imorrn ska vi till malma markan igen å då åker vi dit me emma å chrille å då ska markus vara hos sin tant Erika :) De e tur att man har så snälla kompisar som mer än gärna ställer upp å är barnvakt åt våran prins...

Då blir de å köpa lite av de vi titta på idag :)

Men jag e jätte nöjd me de vi fick me oss hem idag hoppas morgondagen blir lika bra i shopping väg..

 

Putte håller på å nattar Markus nu å de låter mest som bus härifrån men men dom har sitt sätt mina älsklingar.

 

 


Kladdmonster..

Ja jusst nu ser Markus ut som ett riktigt kladdmonster de e gröt precis över allt han åt nämligen gröten själv ikväll tur att putte gjorde en stor potion då kanske han fick i sig hälften i alla fall :)

Å nu sitter han å äter lite macka sen blir de badet ett måste så som han ser ut :)

Men vi måste vänta en stund för putte håller på å gör rent akvariumet i Jasons rum men så fort han e klar me de så blir de badet för Markus...

 

Jag har tvättat 2 maskiner me tvätt idag i alla fall skönt ska ta en i morrn me för då e typ tvättkorgen tom igen jiipppii..

Ska försöka ta tag i köket ikväll åxå för nu borde fritösen ha svalnat..

Så måste skura diskbänken, diska upp nappflaskorna som ligger i disken..

Skulle behöva städa å rensa i skafferit åxå får se om man kanske orkar de imorrn eller på söndag..

Skåpet me alla matlådor å markus skålar å massa annat även de måste städas å rensas :)

De e sånt som e så tråkigt å göra för de e liksom inget som syns... men även de måste ju tas nångång..

Hoppas på regn nån dag nästa vecka åxå för skulle behöva stor städa...

Bädda rent i sängen imorrn kanske eller jag ska fan göra de hoppas de regnar i morrn natt då för fy fan va skönt man sover i en renbäddad säng när de regnar...


Blandade känslor..

Ja det här vädret ger mig blandade känslor..

De e jätte mysigt me ljudet från regnet som slår ner på fönstret jag älskar det å så blir de ju så mycket friskare luft.. men man kan ju inte vara ute :(

Visst då får man lite gjort hemma..

Som idag har vi städat iordning i städskåpet, tvättat lite å tagit disken.. Måste ta resten av disken snart men måste vänta tills fritösen har svalnat vi har ju precis ätit å de vart pommes, sallad å kebab hemmagjort å de va faktiskt helt okej så de lär göras flera gånger..

 

Vi har även vart iväg å vaccinerat jason å så drog vi en sväng till tarja å micke även Jason fick följa med idag å gud så glad han vart när han fick syn på micke hehehehe.

 

jag skulle vilja storstäda när vädret ändå är dåligt men har ingen ork till de så de får vara.


Gudmor...

Ja igår när vi firade erika så tänkte vi att vi skulle göra de lite extra speciellt genom å ställa henne en fråga som ändå skulle ställas men tyckte de va ett passande tillfälle..

Å frågan var om hon ville bli gudmor till lillen..

Å de ville hon självklart, hon såg jätte förvånad ut när vi frågade henne..

Men hon kände sig jätte hedrad sa hon å så va de självklart att hon ville bli de..

 

Så nu e de bara gudfadern kvar vi har en i åtanke men har som sagt inte bestämmt helt än...

Markus har ju 2 underbara gudföräldrar, Emma å Chrille så vill ju att lillen åxå ska få de för jag vill inte ha samma till båda barnen :)


Gårdagen...

Ja igår så firade vi Erika som har fyllt år..

Jag å Putte bjöd henne på mat de vart grillat me en massa gott till..

Sen fick hon 2 pressenter av lilleman..

Hon bjöd på tårta vilket va riktigt gott den va himla söt men de gick ner :)

Så gårdagen va riktigt trevlig..

 

Idag blir de å äta hemma gjord kebab jag köpte grejer till de igår får hoppas de blir gott.


jason

Ja snart ska jag ta å gå ut me Jason..

Har inte mage å väcka putte idag för att han behöver rastas så jag tar de själv idag..

Han ska fan få sova tills han vaknar han behöver fan de å jag känner att jag kan vara lite snäll idag :)

Visst skulle jag med vilja sova men aja nu e de som det är..

Å de e väl lika bra att jag vänjer mig för putte har ju bara semester den här veckan å en till sen så står jag ju ändå här själv på nätterna i veckorna å på dagarna för jag har sagt redan innan markus föddes att jag tar nätterna själv i veckorna eftersom han ska upp å jobba å de står jag fortfarande för.

 

Han jobbar ju typ bara i 5 veckor sen e han ju pappa ledig me markus när jag går på havandeskapspenning me den nya.. så då har jag honom hemma i 2 månader innan lillen kommer vilket känns så skönt för min rygg blir bara värre å värre så kan vara skönt å ha honom hemma å hjälpa mig me markus som börjar bli tung :)

Å jag tror putte tycker de ska bli super kul för han å markus håller på å härjar här hemma som tokar han tycker nog de e extra kul nu när Markus har börjat å gå..

Nä nu ska jag klä på mig å så ska jason rastas snart.


Sömnbrist = Tjafs

Ja att vi lider av sömnbrist här hemma är ju ingen nyhet för er som följer min blogg..

Å de verkar inte bli bättre heller :(

Markus har verkligen bestämmt sig för att de är så här våra nätter ska se ut..

De här att vi inte får sova som vi borde å behöver leder till en del tjafs man är trött å små irriterad hela tiden sömnen är viktigare än man tror..

Så inatt vart vi riktigt osams om vems tur de va å sitta i Markus rum men jag fick putte å gå in där till slut å imorse när jag vaknade såg jag att sängen va tom så jag gick in till Markus som va vaken å där låg Putte på golvet, stackarn kan inte vart skönt å legat där..

Men nu ligger han i sängen å sover..

Jag fick sova ett par timmar eftersom putte la sig inne hos Markus å sov men jag är fortfarande sååå trött å helt slut i huvudet..

 

Men kanske piggnar på mig om ett tag får ju hoppas för så här kan jag inte känna mig idag när Erika kommer hit de va 3 långa veckor sen vi träffades så de ska bli riktigt kul.

Å lilleman lär ju bli överlycklig av å äntligen få träffa sin tant..

 

 


Snart så...

Ja nu e diskmaskin igång.

Lilleman e badad å matad, nu tittas de på lite nalle puh innan de e dags för sängen å där väntar en flaska välling :)

Kan hända att jag måste byta en blöja innan för han sitter å fiser en himla massa måste kolla så de inte har kommit lite bajs inte så snällt å lägga honom me en bajs blöja..

 

Sen när han har somnat så ska jag sätta mig i soffan me ett glas varm oboj å bara vara..

Hehehehe ja ni hörde rätt varm oboj, vet att de låter helt sjukt i denna värma men jag har vart så sugen på de i flera dagar men vi har vart så slöa å inte orkat gå å köpa mjölk men idag så gjorde vi äntligen de så jag måste ta mig ett glas när lillprinsen har somnat å bara njuta.

 

Imorrn ska jag tvätta en maskin vart så jag kan starta en maskin nu när jag bädda rent i Markus säng ska fan försöka hålla efter me tvätten för jag hatar verkligen när tvättkorgen e full finns inget värre å tråkigare än när man måste tvätta 100 maskiner på en dag för att komma ifatt..

 

Å så ska ju självklart diskmaskin tömmas imorrn om jag inte tar de ikväll får se hur slö jag blir när jag väl satt mig me min varma oboj hehehehe.

 

Hoppas markus sover inatt de va som sagt ett tag sen men kroppen har vant sig me så pass lite sömn så de e ingen större fara men skulle va skönt å få sova för en gångs skull..

Å sen när putte börjar jobba då står jag ju där själv på nätterna å då kommer de bli tufft om han ska vakna 3-4 gånger per natt som han gör nu..

Men jag håller ju tummarna för att nallen funkar lika bra idag som den gjorde igår..

 

Vi va till västerås idag å de va 3:e dagen på rad hehehehe har blivit dyrt första besöket gick på 700 kr de andra gick på 900 kr och de 3:e gick på 1500 kr hehehehe

Så nu får de va slut på å bränna pengar till höger å vänster de e ju marknad i helgen å vi ska åka både fredag å lördag så de lär ju gå åt en hel del pengar då åxå..

 

Nä nu ska jag sluta babbla på om allt å inget.


Grillat..

Ja nu har vi precis ätit grillat å gud så gott de va..

De vart revbenspjäll, rotfruktsgratäng, grillade körsbärstomater å beasås me smak av chili så nu sitter man här mätt å belåten..

Å Jason vart överlycklig han fick ju benen å de va ju en hel del kött kvar på mina bitar hehehehe å sen vart de lite ben kvar som jag inte vill ge honom idag utan dom har jag lagt i en påse i kylen så dom ska han få imorrn..

 

Imorrn ska vi åxå äta grillat då blir de nån köttbit som ska slängas på grillen :)

Grillat e ju helt klart de goaste som finns så de e riktigt nice å äta de :)

Vi köpte även kycklingfileer idag så de ska vi nog åxå grilla nån dag..

 

Jag måste fan börja äta bättre vill fan inte se ut som nån jävla fettsäck..

Visst händer de att jag e sugen på skit men de e då jag måste försöka behärska mig å stå emot, svårt e de men jag ska ge de ett ärligt försök..

Fan ju mer skit jag stoppar i mig nu ju svårare kommer jag få sen när fettet ska bort..

Vägrar se ut som en uppstoppad korv..

 

Nä nog pratat om de...

 

 

Markus kollar nalle puh å knaprar på en himla massa gurkskivor de va tydligen riktigt gott idag :)

Han ska bada ikväll för jag ska bädda rent i hans säng å då måste man vara ren å fin.

Imorrn ska han äntligen få träffa sin tant Erika som äntligen har kommit hem från gbg.. de va hela 3 veckor sen han träffade henne..

Får se vem som blir gladast hon eller han de e fan svårt å säga för dom där två har nåt speciellt..


Tisdag

Ja de vart ju lite shopping igår å jag e verkligen sååå glad över att jag köpte filten till lillen för den har jag verkligen velat haft hur läänge som helst..

Å nallen ångrar jag inte en sekund att jag köpte.. Markus vaknade 2 gånger i natt men somnade om lika fort när man satt på ljudet som låter som våger som slår upp mot en strand..

Till å me jag vart avslappnad av de ljudet när jag satt i hans rum vid nattningen i går kväll..

Så får hoppas den funkar lika bra ikväll så att de inte bara va en engångsförtelse.. För vi måste verkligen försöka få ordning på Markus sömn tills den nya kommer vi har ett tag på oss så vi får hoppas att den tiden räcker..

 

Idag ska jag kanske ta å pula vidare i Markus rum om jag orkar och om motivationen kommer jag har jätte svårt för att göra saker om jag inte har motivation till de..

Då känns allt bara sååå jobbigt å tråkigt å då blir de ändå inte bra gjort så då e de lika bra å låta bli å vänta på motivationen för då e fan allt kul å så blir de riktigt bra när man e klar.

 

Markus går bara mer å mer för varje dag å längre å längre sträckor..

Han gick från sitt rum ut till köket igår å ni som vet hur vi bor vet ju åxåå att de e en bra bit för dom små benen som han har så jag vart såååå jävla glad å stolt å man ser hur stolt han själv e när han knallar omkring här hemma han lyser upp som solen själv..

Å Patrik är åxå jätte stolt de ser man på honom han ser nästan lite förvånad ut ibland..

Det går undan när dom väl börjar lära sig.. Han kan klättra upp i soffan åxå vilket e lite läskigt me tanke på bordet som står så pass nära..

 

Nä nu måste jag väcka Patrik för jason måste ut.


Shoppat..

Ja idag har de blivit lite shopping :)

Vi åkte till babyproffsen först å där köpte vi en jätte fin å mjuk filt till lillen sen en nalle som spelar upp bla hjärtljud, regn, valsång och vågor..

Å lilleman somnade till ljudet av vågor nu ikväll så vi får se hur han sover inatt för de stod att de skulle ge dom ett lugn som gör att dom sover bättre så den kommer användas både till lillen å lilleman :)

Efter babyproffsen bar de av till västerås å ikea..

Å där köpte vi 4 st drapå lakan till spjälsängarna så lakanden håller sig kvar e inte lätt att bädda åt lilleman när magen vuxit en del hehehehe.

Sen vart de 4 st ramar till hans rum..

 

så de har vart en bra dag å Camilla kom över en sväng åxå de va trevligt för de va evigheter sen vi sågs..


Sova...

Ja jag tänkte gå å lägga mig snart, så man hinner få nån/några timmars sömn innan Markus vaknar...

Hoppas han sover bra inatt men som sagt de återstår att se..

Imorrn ska vi åka till västerås blir nog en tripp in till ikea åxå ska kolla me putte behöver ju köpa dom där lakanen... Sen ska putte till nån fiskaffär som ska bomma igen...

 

Får se om heidi följer me hon skulle höra av sig imorrn när hon hade vaknat de berodde på hur hon mådde..

 

nä nu ska jag borsta tänderna å sen lägga mig...

Nähe nu vakna Markus


Fix å fix..

Ja de har fixats å plockats lite här hemma under eftermiddagen..

Putte har grejat på vinden å jag har rensat lite i Markus rum de e ju en hel del kvar å göra men tar lite i taget de e ju inte så lätt när lillprinsen springer runt å sliter ner allt på golvet igen hehehehe.

De vart en vända till ikea i förmiddags vi köpte överdraget till fåtöljen de va lite för stort men de gör absolut ingenting.. sen vart de en aktiverings sak till lilleman å en toa borste hehehehe.
Vi ska till västerås imorrn me å då blir de nog en tripp till till ikea måste köpa dra på lakan till spjälsängarna as smidigt ju :)
Sen brukar de ju bli nåt mer åxå hehehehehe..

Får se hur denna natt blir de e lika bra å räkna me att den blir sömnlös men nu står ju i alla fall fåtöljen på plats i lillemans rum så då kanske man kan sova lite i den om de blir riktigt jobbiga nätter..

Va å grattade mamma idag åxå hon fyller ju imorrn de va trevligt å kul å träffa henne de händer ju inte allt för ofta vill jag lova...

Nä nu ska jag kolla lite på tv medans lilleman pular me sin macka å sin smoothie


Tankar...

Ja de e mycket tankar som snurrar i mitt huvud...

Tankar om hur livet som mamma till 2 små barn kommer att bli och se ut...

Markus sover ju så fruktansvärt dåligt om nätterna han vaknar flera gånger per natt å då vaknar han å är verkligen jätte pigg.. Och vill verkligen inte somna om så man får sitta inne hos honom 2-3 timmar för att han ska hitta ro å somna om å sen sover han max 2-3 timmar så e de samma sak igen :(
Vet verkligen inte vad vi ska göra för å få ordning på de där...


Ska de vara så när den lilla kommer åxå??? Hur lite sömn klarar kroppen sig på när man har 2 små barn hemma??? För de närmar sig november me stormsteg å de e ju då lillen e beräknad å komma...
Eller kommer de bli så att när Markus väl vaknar då sover lillen å tvärtom???

Hur klarar folk av vardagen utan sömn???

Nu vet vi ju inte ens om de kommer att bli så när lillen är här men risken finns ju me tanke på att hans dåliga sovvanor har börjat för nån vecka sen...

Annars e tankarna kring att vara mamma till 2 små barn bara possitiva de kommer bli en tuff men självklart helt underbar tid :)


Ny metod..

Ja vi har ju haft lite problem med jusst nattningarna av Markus å när han vaknar på nätterna..

så nu har vi testat å vart i rummet med honom tills han har somnat å de verkar funka så imorrn blir de å bära ner en av fåtöljerna som står på vinden å ställa in i Markus rum om Emil hade tid å hjälpa putte å få ner den..

För de e inte så skönt å ligga eller sitta på golvet för ibland kan de ta ett tag innan han somnar å då kan de vara skönt å sitta bekvämt å så kan jag ju sitta där å amma lillen när vi har besök vill helst inte sitta bland folk då.

Vi ska köpa en vit klädsel från ikea bara till fåtöljen..

De e ingen ektorps fåtölj men den ser precis likadan ut så då borde ju den klädseln passa eller hur???

 

 

Idag va vi över hos heidi å Emil å kollade på filmen dom fick från 3d ultraljudet så nu har jag sett mitt systerbarn :)

Jag vet även könet men vill inte skriva de här än för vet inte om hon vill gå ut me de..

Fan vilken skillnad de va på 2d å 3d...

Riktigt häftigt va de å se..


Nattningen...

Ja nu e nattningen av lilleman gjord..

Han fick bada i en avslappnande å lugnande olja som vi köpte idag å han badade i ca 40 min.. Sen fick han lite massage me sin hudkräm..

Sen la jag honom i sin säng å då vart han lite ledsen men jag fixade me hans lampor som han ska ha tända nattetid å en saga me nalle puh på cd spelaren å då vart han lite lugnare sen hitta han sin flaska me välling så ha la sig å börja dricka å jag la mig på golvet å låg där i max 5 min sen gick jag ut å han har inte gapat än så antingen somna han eller så ligger han där å lyssnar på sagan...


Full rulle...

Ja idag har de vart full rulle som vanligt..
Markus har de vart full fart på hela dagen som vanligt förutom den stunden han sov på dagen..

Nattningen gick väl ganska bra om man gemför me dom två tidigare kvällarna..
Började me att han kladdade me gröt samtidigt som putte mata honom å han fick i sig bra måste jag säga sen efter de så fick han bada en stund i hoppet om att han skulle varva ner lite..
Efter badet fick han lite massage me sin kräm å de gillade han sen vart de å borsta tänderna men han började skrika så fort han fatta att vi va på väg mot sängen..
Så jag stannade i rummet en stund sen gick jag ut en stund å då vart han hysterisk så jag gick in igen efter några minuter å läste lite å sen la jag mig på golvet å efter ett tag så la han sig i sängen å åt lite välling å till slut somna han å då smög jag ut..

Men varför blir han så hysterisk när man går ut ur rummet???

Har även tänt lite små lampor där inne så de e inte e helt mörkt får se om han vaknar hysterisk inatt som han har gjort dom senaste 2 nätterna har verkligen vart skit tufft å knappt fått sova nåt på 2 dygn de känns vill jag lova i både huvudet å kroppen...

tack för tipset Michaela när de gäller maten..
Har fått i honom en halv burk me mat å en del gröt på kvällen...
Å vill även tacka för tipsen jag fått ang nattningen av Markus..
Alla tips å ideer är såå välkommna för vi måste få ordning på nattningen annars kommer jag gå in i väggen innan den nya lilla bebben är här...

Maskinen läcker inte längre såååå jävla skönt


Helt slut...

Ja nattningen igår gick inge bra alls...

Helt hysterisk så fort vi la ner honom i sin säng så han fick somna i puttes famn å ena gången vakna han när vi la honom i sängen så då va de bara å börja om å till slut funka de...

Men ska de behöva vara så varje kväll????

sen sov han inte många timmar innan han vakna pigg igen å helt hysterisk ville verkligen inte va i sin säng så vi la honom i våran säng å efter lite mer än 1 timme så somna han så då bar jag in honom till sin säng å där sov han i några timmar sen va de dags igen...

så sömn va ett tag sen man fick..

Ska man hålla honom vaken hela dagen??? Eller ska han ha sin sovstund även på dagen??? Fast han blir så där på kvällen å natten????


Lagad???

Ja imorse när jag va ute me Jason så mötte jag tvättmaskinsgubben å han frågade hur de hade gått me tvättmaskin...

Inge vidare sa jag för att vi inte riktigt visste vad han menade när vi pratade me honom igår...

Så då sa han jag ska bara in på ica å köpa kaffe så följer jag me upp å tittar på den så de gjorde han å han hittade felet, jag hade dragit av ena slangen, ooops..

Så han sa hur putte skulle göra så vi får se sen när jag ska starta en maskin om den e lagad eller inte..

Fan va skitigt de va bakom den så jag har fått städa hela badrummet idag åxå så nu väntar jag på att golvet ska torka å sen ska de startas en maskin tvätt...

 

Hoppas verkligen den är lagad nu hatar å städa golvet efter varje tvätt finns roligare saker å göra liksom


Trött...

Ja trött är man efter gårdagens kväll å natten som va...

Hoppas verkligen denna kväll å natt blir bättre men verkar inte så :(

Har lagt Markus men han bara skriker å skriker å vill verkligen inte sova fast han e trött..

Vet inte riktigt vad man ska göra tar man upp honom så vet han ju att man gör de om han skriker men de e så jobbigt å höra honom jag tycker fan synd om honomså hur gör man???

Tar man upp honom??? Eller låter man honom vara????

 

Hoppas verkligen han somnar snart för strax innan 21 kommer Emma å Chrille vi ska se nya Wallander eller de e planen i alla fall men ska han hålla på å gapa så blir de svårt..

 

Förstår inte han har alltid vart strulig när de gäller kvällarna å nätterna..

Han har ju vaknat typ varje natt sen han föddes :(

Kommer de bli bättre??? Eller kommer de fortsätta å vara så här????

 

Har nån några bra tips eller knep för å underlätta nattningarna????

För vi har de väldigt tufft som det är nu vill jag lova :(

Så alla tips å råd är sååå välkommna.


tvättmaskin..

Ja de verkar som tvättmaskin e trasig :(

Allt vatten rinner ut över badrummsgolvet as äckligt me massa skitigt vatten över golvet..

Har vart så i en vecka nu men tvättmaskinsgubben har haft semester vi va nere å prata me honom idag men då sa han att vi skulle testa en grej som han misstänkte kunde vara felet men vi fick inte bort den grejen så putte får ringa honom imorrn pallar inte me massa skitigt vatten på golvet varje gång man tvättar vilket görs ganska ofta här.. Så jag vill ha de där fixat..

Får se när han har tid å titta på den bara för han hade sjukt mycket jobb nu sa han så han har fått tagit in en kille till som hjälper honom för han hinner inte med allt jobb själv så de kan ju hända att de dröjer innan han kan kolla på våran :(

Men men inte mycket man kan göra åt de..


Vilken kväll/natt/morgon

Igår va de riktigt jobbigt å få markus å sova...

Han bara tokvägrade.

Tror han somnade vid 22:30 å så vaknade han 03:30 igen å va skit pigg han härjade på som en galning till 05:30 fan va trött man va å är fortfarande å sen sov han till 09 imorse men jag har ju typ knappt sovit för jag har så jävla svårt å somna om :(

 

Å nu sitter lill hitler här å härjar som en tok framför barnprogrammen..

Idag ska vi kolla på 2 filmer jag hyrde i morse nya wallander å snabba cash :)

Å så blir de så klart lite gottis till :)

Så hoppas vi att denna kväll/natt blir bättre


Baka...

Ja vart skit sugen på nybakat bröd så här till frukost kollade i skåpen om vi hade allt å de hade vi så klart inte :(

så får se om lusten å motivationen till å baka bröd imorrn bitti finns kvar..

Antagligen så är den helt bortblåst då brukar ju vara så men de återstår som sagt å se..


Barnbidraget..

Ja dagarna bara springer iväg..

Igår va vi ute i stugan en sväng å de va trevligt sen hyrde vi film å åt lite djungelvrål på kvällen men filmen va en sjuk besvikelse fan va dålig den va :(

 

Idag så ska vi iväg å fylla upp Markus förråd barnbidraget har ju kommit å de börjar bli tomt me blöjer å krämer å sånt som han äter nu i värmen han vill verkligen inte ha varm mat så de blir å köpa lite frukt å lite bär så man kan göra lite smoothies åt honom som han bara tok älskar..

 

Sen vet jag inte vad som händer idag har som vanligt inga planer så får se vad vi bestämmer oss för att göra någonting brukar de ju alltid bli..

Nu va de sjukt längesen jag tog kort å la upp här men kameran e full så jag måste rensa den å så ska jag försöka bli bättre på de.. Men här kommer en gammal bild :)





 


Köttbullar...

Ja igår strax efter 18 taget när vi hade kommit hem så började vi göra köttbullar å de tog sin tid kan jag lova för vi gjorde på 2 kg köttfärs..

De e sååå sjukt tråkigt å göra köttbullar å så tar de ju sin tid men man känner sig duktig när man e klar :)

Vi gjorde några små till lilleman eller några de vart en hel stor tallrik :) så nu har han köttbullar ett tag :)

Å så gjorde vi våra ganska stora för å slippa rulla hela natten..

Dom vart goda me lite drag i för vi hade ner några habaneros från våran chili planta på balkongen :)

 

Så de vart våran middag/kvällsmat igår kväll..

Hemmagjorda köttbullar me färskpotatis, gräddsås å rårivna morötter, gott som satan va de :)


Sköönt...

Äntligen så regnade de igår kväll de behövdes verkligen..

Å de gjorde att man sov mycket bättre me tanke på att luften blir så pass mycket svalare när de regnar så de va verkligen hur skönt som helst...

 

Jag vaknade inatt å mådde verkligen piss dåligt mådde så illa å hade såå ont i magen va bombis på att jag skulle bli magsjuk eller nåt men i morse när jag vaknade så mådde jag som vanligt igen vilket kändes såååå skönt :)

Jag hatar nämligen att vara sjuk så skönt att man slapp..

 

Jag drack en jordgubbs smoothie till frukost å de gjorde även lilleman till sin smörgås..

Han älskar verkligen mina smootihies han hinkade i sig hela på en gång..

Men han gillar ju frukt som tusan åxå så de e ju skit bra..

 

Jag har tagit hand om halva disken måste bara tömma diskmaskin å så har jag startat en maskin tvätt tänkte köra i alla fall 2 maskiner idag de känns så skönt när tvätten i korgen minskar..

 

Idag ska vi eventuellt till slagsta glass med Emma å chrille vi skulle höras idag å bestämma hur de blir...

Blir de så att vi åker så ska jag å putte dela på en big å lilleman ska självklart åxå få vara me å mumsa på den :)

 

På Tisdag kommer barnbidraget då blir de å åka iväg å handla å fylla upp lillemans blöj å mat förråd :)

Fan va de går åt blöjor på sommaren..

Men de e ju ganska självklart egentligen me tanke på att dom dricker mycket mer i denna värme..

 

Nä he nu ska jag glo vidare på nätet ha de ciao


Lördag...

Ja ha då va de redan lördag..

Vad som händer idag har jag inte en aning om så långt har vi inte kommit :)

Har precis druckit en jordgubbs smoothie å de va super gott å lilleman fick så klart en egen å han tyckte de va lika gott han...

Nu sitter han å härjar framför tv:n men han börjar bli otålig så de e nog snart dags å hitta på nåt...

 

Hoppas ni får en bra dag allihop


Sömn???

Ja frågan e om man kommer få nån sömn inatt???

De e ju världens liv på åbryggan nå jävla band som spelar å typ hela parken e full me massa luffare som sitter å dricker å lyssnar på skiten å jag vill lova att volymen på skiten är HÖG..

Knappt så lilleman kan sova, han har vaknat till å från å han kan sova igenom de mesta så har en känsla av att den här natten kommer bli svin jobbig å me väldigt lite sömn...

 

Jag har tvättat lite idag, 2 maskiner vart de.

Har även tömt diskmaskinen å stoppat in de som va på diskbänken..

Lilleman åt sin kvällsmat själv som bestod av gröt å jag kan ju lova att både han å matstolen va tvugna att bada efteråt han hade gröt precis överallt till å med håret va fullt hahahahaha aå han såg ut :)

 

Vi hyrde en film som vi kollade på efter vi lagt lilleman å den va fan inte alls bra jävla skit film...

Ska nog snart byta sängkläder å ta mig en kall dusch lär ju ändå inte kunna sova på ett par timmar så då kan man lika gärna få lite gjort...

 

Ska nog vattna orkideerna åxå..


Jordgubbar...

Ja dagen började med att Jag, putte å lilleman drog en vända till parken zoo gick där i typ 1 timme jag höll på å smälta bort shit va varmt de va...

Sen efter de så åkte vi till ekängen å köpte en drickaback... Sen så ringde vi Heidi å kolla om hon ville me å plocka jordgubbar å de ville hon så vi plockade upp henne å så drog vi ut mot jordgubbarna å där va de fan ännu varmare vill jag lova men vi plockade tills vi va nöjda å de blev en del :)

Å lilleman åt som en tok medans jag plockade putte fick springa å plocka å ge lilleman för han ville ha mer å mer å mer hela tiden så söt när han satt i sin vagn å smaskade på sina jordgubbar :)

 

Nu så kokar jag lite potatis för vart fan sugen på sill å potatis de e gött som satan när man e sugen :)

Sen blir de självklart å äta jordgubbar under dagen :)


Tänkte försöka tvätta en maskin me tvätt åxå.. Har blivit en massa jävla tvättande dom hät dagarna men vill försöka tvätta ur tvättkorgen å me barn så blir de en massa tvätt vill jag lova så de e bara å tvätta på :)


Parken zoo

Ja då va de redan fredag å de betyder att putte redan har haft sin första veckas semester, vart har tiden tagit vägen???? Ingen som vet hehehehe.

Idag har vi inga direkta planer för dagen har pratat lite om att kanske dra en sväng till Parken zoo me lill hitler..

Jag känner mig lite seg i bollen men de får gå endå bara att bita ihop å se glad ut..

 

 


Pizza...

Ja putte åkte nyss iväg för å hämta Pizzan vi beställt..

Vi va först inne på american pizza men ångrade oss i sista sekund å tog en viking pizza från bella dom e snuskigt goda så jag sitter här å väntar :)

 

Tidigare idag frågade putte om vi skulle ta en promenad runt balsta men jag har inte vart på topp alls idag har vart matt haft ont i huvudet å mått lite små illa så jag sa att jag inte orkade i denna värme så då tog han me Markus ut å gick rundan själv å då la jag mig i sängen framfr en beck me en skål jordgubbar gott som tusan har snart ätit upp alla vi plockade igår får se om vi åker en vända till den här veckan å plockar eller om vi köper i affären... Dom innehåller ju järn så de e ju bara bra att jag äter dom å så e de ju nyttigare än godis :)

Men dom vi plocka igår är verkligen sjukt jävla goda så söta i smaken 1000 gånger godare än dom man köper i affärn...

 

Markus sover vilket han har gjort sen 13:30 så han vaknar nog snart för han sov fan 14 timmar i natt åxå men han kanske e inne i en preiod nu där han behöver en massa sömn min lilla prins kanske växer så de knakar :)

Å han e ju så mycket rörligare nu så inte konstigt att han blir trött å så denna värme man e ju själv helt slut.

 

Nä nu ska jag duka fram

 

Ciao


Varmt..

Ja de verkar som de kommer bli en sån där varm å het dag idag åxå..
Får se hur man tar sig igenom denna dag man blir ju svettig utan å göra nåt typ å man känner sig klibbig å äcklig hela tiden tycker jag men de e ju bara å bita ihop de e ju inte så att man kan styra över vädret..

De vart lite jordgubbar å en jordgubbs smoothie till frukost gott som tusan va de..
Ja gav lilleman halva smoothien å han tyckte åxå att den va super god nu sitter han å knaprar på en knäckermacka å dricker annanas juice till boolibompa :)

Vi har inga direkta planer för dagen så vi får se vad som händer...
Man orkar ju inte göra så mycket i denna värme heller så.. men man vill samtidigt inte bara sitta hemma..
Jobbigt de där..


Jordgubbar och grillning..

Ja idag har vi vart iväg å plockat lite jordgubbar me Mickye och Zandra vart även en hel del ätandes under tiden :) Gott va de å de blev lite jordgubbar så de ska jag äta till frukost imorrn :)

Sen efter jordgubbsplocket så grillade vi lite här å snackade en massa skit as trevlig dag har de vart.

Dom åkte nyss för Zandra ska upp å jobba tidigt imorrn..

Fler dagar som denna måste vi ha..

 

Vi va ute i stugan igår å de va trevligt.

Tarja å Micke va där å sen efter ett tag kom Eddie å Vasso..

Nu har alla badat utom jag å putte pressen börjar bli stor hehehehe men de känns ju så jävla kallt när man doppar fötterna så får se om de blir nå bada i sommar men jag ska göra ett tappert försök tänkte jag :)

 

Redan Torsdag imorrn dagarna verkligen springer iväg snart har Putte redan haft 1 vecka semester helt sjukt ju..

Jag har tvättat lite idag å tagit disken skulle behöva plocka undan alla grejer som ligger över allt också men man blir ju så jävla matt i denna värme så man tar de som man måste först dvs tvätten å disken...

Skulle behöva damma å dammsuga åxå men får se om de kanske kommer nån regnig dag här snart så man kan få lite gjort :)

 


Tidigt...

Ja imorrn måste jag sätta klockan på 07:30..

Ska vara uppe hos barnmorskan kl 10 å de kan ta lite tid när lilleman sitter å pular själv me sin frukost å jag vill inte stressa så bättre att gå upp lite tidigare :)

 

Nu e sängen renbäddad å jag e ren duschad putte ska hoppa in i duschen efter fotbollen..

Hoppas lilleman sover någolunda bra inatt i denna jävla värme...


Duktig..

Ja maskin nummer 2 me tvätt e igång å även diskmaskin e igång.

Har vart över hos min pappa på en fika på förmiddagen vart å handlat massa frukt, å grillat me syrran å emil så nu ska vi kolla på en film å till den blir de honungsmelon å citron vatten :)

Måste ta en liten pause för efter filmen ska ja bädda rent i sängen å duscha..

Nä nu blir de movie time här men höres

 

ciao


VARMT...

Vilken jävla värme, man svettas ju som en gris utan å göra nåt.. Vidrigt!!!!

Jag ska byta sängkläder idag måste ju göra de skit ofta när de e sån här jävla hetta å så blir de å ta en kall dusch innan man ska lägga sig så kanske man får nån timmes sömn. Fan jag vaknade skit ofta inatt helt varm å äcklig går verkligen inte å sova :(

 

Markus e rätt grinig idag men de beror på värmen för han e helt klibbig å svettig.. jusst nu ligger han å sover en stund vilket han behöver..

Putte skrubbar rent grillen :) Å när han e klar me de ska jag ta tag i disken å starta en maskin tvätt :)

Man kan ju få lite gjort fast de e äckligt varmt får se om jag orkar dammsuga när Markus har vaknat..

Åt precis lite lunch de vart en smootihe men den va inte så god å så åt jag en banan till de e fan inte hungrig i denna värme men måste ju äta lite för lillen som bor i min mage ska nog skära upp lite frukt å äta sen kommer nog inte orka äta nån mat idag max sill å potatis i såna fall aja får se hur de blir me de. Lite frukt ska jag äta om ett tag i alla fall..

 

Ska även göra iordning lite citron vatten å ha i kylen för jag gillar inte vatten så de kanske går lättare om de smakar lite citron :) köpte även lime :)

 

Fy fan va äcklig man känner dig i den här värmen......................


Underbart..

Ja idag jobbade ju putte sin sista dag så nu har han 4 veckors semester :)
När han kom hem från jobbet så packade jag iordning väskan me alla lillemans grejer sen åkte vi ut till stugan hela familjen å tarja å Micke va där så både Markus å Jason busade en massa me dom :)
Dom badade även bägge två, jason å Markus alltså :)
Sen efter några timmar där ute åkte vi hem å gjorde lite mat å de vart potatismos, räksallad å grillad krydd korv riktigt gott va de så nu sitter man här mätt å belåten ska snart tömma diskmaskin å ta tag i disken på diskbänken..
Blir nog inget varv me dammsugaren idag e fan för trött för de..
Nä nu ska jag ge markus lite kvällsmat Macka å yoghurt blir de idag :)


Helg..

Ja idag e de fredag å de innebär Helg å att Putte har 4 veckors semester sååå underbart..
Jag tycket jag skulle vara duktig å starta en maskin i morse va ganska trött som vanligt så de slutade me att bilnycklarna fick sig en åktur i tvättmaskin..
Så jag tror jag behöver ha putte hemma ett tag så jag får en chans att vila upp mig lite innan nästa lilla underverk kommer till oss :)

Idag blir jag barnledig en stund vid 14 taget vilket ska bli såå sknt då ska jag nog bara ligga å vila tror fn jag dammsugar ikväll eller så får de bli imorrn..

Jag har lagt markus i sin säng me en flaska välling i hoppet om att han ska sova en stund innan han ska ut på äventyr me sin farmor å farfar de e ju inge kul om han sover då liksom..

Jag känner att jag inte mår riktigt bra idag :( Känner mig matt, illamående å så har jag ont i skallen :(
hoppas de går över snart..


Grillar...

Ja den här dagen har bara sprungit iväg..

Den började me att jag å lilleman tog sovmorgon vi låg å drog oss till 09:30 såå skönt de va sen upp å lilleman åt frukost å kollade på barnprogram å jag plockade lite här hemma..

Sen ringde erika å efter ett tag kom hon å hennes kille fråg gbg, vi tog en snabb runda på stan åt på spicy hot hem hit igen å fikade på balkongen sen va dom tvugna att gå för hon skulle börja jobba kl 16.. Å sen kom putte hem vi åkte till öb å köpte lite smått å gott sen till min farmor på en fika å där badade å härjade Markus som en tok.. Å vi kom hem för en stund sen Markus sitter å pular me sin kvällsmat som består av macka å yoghurt å sen blir de en flaska välling i sängen :)

Å jag hoppas verkligen han sover bra inatt åxå för de är så skönt när man bara behöver gå upp en gång per natt å ge honom mat :)

 

Putte håller på å grillar de blir kött, bakpotatis, grillade körsbärstomater å potatis sallad så gott ska de bli :)

 

Imorrn jobbar putte sin sista dag sen har han semester vilket han behöver för han har ju jobbat å slitit i ett helt år nu å då kan vi hitta på en massa kul me Markus :)

Vi ska nog ut till stugan nästa vecka å bara njuta å vara sen blir de nog några besök till Parken zoo å lite olika lekparker :)

 

 

 


Torsdag..

Ja då va de redan torsdag idag och de innebär att Putte jobbar sin sista dag imorrn sen har han 4 veckors semester :)

Och ska vädret fortsätta å vara så här så lär man ju åka till stugan ett par dagar nästa vecka å bara vara där ute å njuta.. Både markus å Jason skulle nog älska de..

Eller vet att jason älskar att vara där ute..

Igår så plockade jag lite här hemma vart även ett varv me dammsugaren :) ska försöka dammsuga imorrn åxå behövs ju när man har en hund som fäller en massa hår...

 

Nu sitter Markus å käpar me sin frukost som består av Macka å drickyoghurt han e sååå söt när han äter framför tv:n.. Min lilla busunge :)

Idag skulle kanske erika å hennes kille titta förbi han kom ju upp från gbg igår kväll men känner jag henne rätt så va dom uppe hela natten vilket innebär att dom lär sova hela dagen :)


barnledig

Ja då har jag precis lagt ner lilleman i sin säng me en flaska välling ihoppet om att han ska ha somnat till 11:30-12:00 så han hinner sova en stund innan han ska ut på äventyr med sin farfar..

Vilket innebär att jag blir barnledig en stund..

Väntar även på att Erika ska komma får se vem som kommer först Erika eller börje för jag måste dra ett varv me dammsugaren å de går inte när jag är själv hemma för Markus är livrädd för den..

Måste försöka få bort de där men vet inte riktigt hur...

Skulle även behöva damma får se om jag torkar av några hyllor å tv bänken eller nåt i alla fall..

Sen är jag lite små sugen på lite lösgodis så får se om jag å erika drar ner till ica å köper lite :)

Jag hör att markus inte riktigt vill sova men de e samma visa varje gång låter han va en liten stund så får vi se om han tar flaskan för då brukar hon somna som en stock :)




Gårdagen..

Ja igår va jag sååå sjukt trött hela dagen ögonen gick i kors ibland.
Men jag klarade mig igenom dagen vilket jag va himla tveksam till.
Fick även en hel del gjort :)
Erika va här å hjälpte mig å plocka lite å när markus va vaken så höll hon koll på honom så jag fick köra på :)
Idag ska jag försöka dammsuga å kanske damma lite får se hur de blir me dammningen..


Jobbigt, helt slut..

Ja den här natten va en riktig match..

Markus vaknade 01 å va uppe till strax efter 03 vi satt å titta på landet för längesedan å han åt en macka å drack lite juice sen somnade han i sin säng, men den sömnen va inte låångvarig för 04:30 va de dags igen...

Jag gick å vaggade honom lite i lägenheten men de hjälpte inte så jag la honom i våran säng å där somna han efter ett tag å då bar jag in honom till sig å sen sov han till 09 så de har inte blivit så mycket sömn för mig inatt så jag e rätt slut vill jag lova..

Men de e bara å bita ihop å hoppas att den här natten blir bättre..

 

Jag har startat första maskinen för dagen i alla fall jag har en del jag ska få gjort under dagen så som tvätta å plocka undan lite, städa badrummet å plocka iordning i Markus rum, tömma diskmaskinen osv osv..

Men jag tar fan lite då å då me tanke på att jag e så sjukt jävla trött..


Sömnlös

Ja jag hann sova i nästan 2 timmar innan lilleman vakna..

Å nu har jag vart uppe me markus sen 01 så de e snart 2 timmar...

Försökte få honom att somna om genom att gå me honom i famnen men de funka inte så nu tittar vi på lillefot å han har ätit en macka å druckit lite juice så ska pröva å lägga honom om en stund igen å hoppas på att han somnar för både han å jag behöver våran somn annars kommer vi va griniga båda två när de e dags att gå upp för dagen.. Å jag ska ju plocka å fixa lite så jag behöver vara lite pigg i alla fall..

Markus e verkligen jätte pigg :( Men ska pröva lägga honom om en stund..


Lite...

Ja snart e första maskinen klar då ska den bara hängas å innan de måste jag ta bort den rena tvätten..
Å sen ska de startas en till maskin :)
Har även stoppat in all disk i diskmaskin å nu står den första orkideen i sitt vattenbad..
Tror fan att jag ska ta mig ork till å byta sängkläder..
Men ska göra allt de andra först så får vi se hur mycket som blir gjort idag..
E ju som sagt svin trött å de känns som den där äckliga värmen är på väg åxå :(
Fan kan de inte regna en dag för????


Påfrestande..

Ja de e påfrestande för både huvudet å kroppen å aldrig få den sömn man behöver..

Får ju gå upp ett antal gånger per natt dels för att markus vaknar å vill ha mat å sen för att jag vaknar å måste springa på toaletten, å värre lär de bli me toalett besöken hur närmare förlossningen vi kommer jag va helt hopplös me de där när jag väntade Markus gjorde fan inge annat kändes de som..

Å sen när man har en son som vill upp tidigt å är utvilad medans man själv e sååå trött att man känner sig som en zoombie men de e inte mycket att göra än att kliva upp å hoppas att man vaknar till liv..

Jag har i alla fall startat första maskinen me tvätt för dagen, tänkte i alla fall försöka tvätta 2-3 stycken idag :)
Ska även ta disken å plocka undan lite vill även byta sängkläder hoppas orken å motivationen håller i sig bara å att de blir mulet me lite regn pallar inte denna värme vill ha en regnig dag..
Måste även vattna mina orkideer idag har ju glömt bort dom å dom e nog törstiga nu efter dessa sjukt varma dagar vi har haft..

Nu jobbar Putte sin sista vecka sen har han 4 veckors semester, ska bli skönt å få lite hjälp under nätterna å även dagarna blir de ju då eftersom han kommer va hemma istället för på jobbet..
Sen har vi tänkt att han ska vara hemma å va pappa ledig när jag går på havandeskap för vill inte lyfta Markus allt för mycket då å tror inte jag ska göra de heller..
Skönt å få vara hemma hela familjen ett tag innan lillen kommer till oss så vi kan ängna en massa tid ihop å göra saker me lilleman..

Jag funderar även på om jag ska ta å duscha Jason idag de va ett tag sen nu eller om man ska ta de efter vi vart i stugan vi ska ju dit några dagar under puttes semester om de e fint väder å där kommer ju Jason bo i sjön å då blir han ju ändå as skitig.. För jag får så himla ont i ryggen när jag ska duscha honom måste ju stå så konstigt...
så de får nog fan vänta..



Gammal bild på Jason å Markus..


Stolt..

Markus tog sina första steg för ca 2 veckor sen å nu går han längre å längre för varje dag..

Först va de bara 2-3 steg men tror han tog upp åt 10 steg idag så STOLT e bara förnamnet på vad jag e han bara utvecklas å utvecklas hela tiden de är så underbart å se alla framsteg han gör hela tiden..

Å han försöker prata mer och mer för varje dag..

Jag fattar inte hälften av vad han säger men det är väl de som e meningen hehehehe..

 

Min son är mitt liv mitt allt..


Bilder från gårdagen..













































De va lite av bilderna från gårdagen :)


Vecka 23


...

Idag mår jag lite illa känner jag, å den här förbaskade värmen gör de ju inte bättre :(
Jag har i alla fall fått i mig 2 ägg men de gjorde inte att jag känner mig bättre :(
Markus sov okej inatt nu sitter han å knaprar på små äppel skivor han verkligen tok älskar frukt vilket känns helt underbart för frukt e ju bra å nyttigt :)
Han åt massa frukt hod heidi å emil i går åxå :)
Jag har inte startat nån maskin tvätt än som jag hade tänkt :(
Hoppas jag får ork snart till å göra de för de skulle verkligen behövas...

Idag vet jag inte vad som händer pappa skulle kanske komma på en fika om de inte va för varmt å de e ju verkligen sjukt varmt även idag så får se hur han gör...


Dagen

Ja då har jag precis kommit ut ur duschen ska snart gå å lägga mig å försöka sova lite i denna vidriga värme...
Vi åkte ut till stugan en sväng å både markus å Jason badade..
Heidi å emil kom åxå ut :)
Sen åkte vi hem å lämnade Jason å sen bar de av hem tillheidi å Emil där de bjöds på tacos å film riktigt nice å mysigt va de :)
Så vi har inte vart hemma sen 14:30 för de va då vi åkte ut till stugan å vi kom typ hem kl 23 från heidi å emil...

Imorrn tänkte jag tvätta lite å bädda rent i sängen.. skulle vilja göra de nu men de vette fan om jag orkar..
Hoppas markus sover bättre i natt än natten som va för den va inge kul alls fy bubblan..

Nä om man ska försöka sussa lite kudde..
Bilder från stugan kommer nog imorrn Heidi måste skicka över dom bara för de va hon som va fotograf idag :)


FY FAAAN

Ja jag fick så klart ta Markus helt själv inatt..

Å nu på morgenen har jag rastat jason, tagit upp Markus å gjort han klar å gett han frukost å cp ligger fortfarande å sover jag e sååå jävla förbannad på honom så e han smart så sover han hela dagen för sin egen skull..

För jag är inte på bra humör idag å de e ju hans fel...


KOKAR

Ja jag e riktigt arg..

Har som jag skrev tidigare inte fått nån hjälp alls av Putte me markus..

Å jag har fått gjort flaskorna till natten men dom e de jämt jag som gör så där e de inte såå stoor skillnad men jag har fått tagit jason åxå på sin sista runda så jag e verkligen svin förbannad på honom han har sovit ända sen han kom hem från jobbet va vaken en snabbis på 30 min sen gick han å la sig igen jävla fitt unge va förbannad jag e på honom..


Tidigt

Ja nu har jag lagt Markus för natten...

De vart en tidig nattning idag men de får gå för jag e verkligen helt slut i både huvudet å kroppen...

Blir å lägga sig tidigt för mig med kan jag lova..


IRRITERAD

Ja de e förnamnet på vad jag är...

Putte kommer hem från jobbet å lägger sig på soffan å sover vilket han gör fortfarande så jag får göra allt själv me lilleman.. När fan ska jag få ett break tycker han???

Å Markus har vart en riktig vilde idag vill jag lova inget har vart bra han har inte vetat vad han har velat så jag e helt slut vill jag lova..

För när han va ute me sin farfar tog jag disken å tvättade så jag hade ju å göra under den tiden åxå så att säga så ja jag e skit irriterad på putte för jag tycker han är så jävla självisk.. IDIOT JÄVEL.


Dagen..

Tvättmaskin e igång, Markus ligger i sin säng för en tupplur eller de e min tanke i alla fall sen får man ju se om han håller med.. För tillfället hör jag att han pysslar me grejerna i sängen men han somnar kanske snart..

När han har somnat ska jag springa ut å rasta Jason lite snabbt sen blir de upp och börja med lunchen å de blir kasslergryta me en massa paprika å till de ris så klart..

Sen kl 14 kommer puttes föräldrar å tar ut lill hitler på en låång promenad så jag får lite "egen tid" som dom kallar de.. Å då ska jag starta en maskin tvätt å sen bara vara..

Martina skulle komma över en sväng där vid 14 taget åxå :)

Å så va de ju fredag idag de innebär att Putte e hemma i helgen å att jag får lite hjälp me lilleman nattetid för nu sover han riktigt dåligt i den här värmen så de blir upp många gånger per natt..

Inatt va jag uppe 3 gånger tror jag de va plus att jag va tvungen att gå upp å kissa en gång utöver de så 4 gånger sammanlagt de e as jobbigt skulle behöva sova en vecka i sträck känns de som innan lillen kommer för då blir de ännu mindre somn för då kommer dom vakna olika tider..

 

Nä ska smyga in å kolla om han har somnat för nu e de knäpptyst där inne..


5 år...

För 5 år sedan föddes en liten hårboll i kumla..

En hårboll jag fastnade för direkt när jag såg honom och jag var bara tvungen att ha honom..

Jag åkte till Kumla å han valde mig de va han som kom fram till mig så jag va bar tvungen att boka honom och de gjorde jag..

Sen åkte jag å hälsade på honom en gång till innan han hade blivit tillräckligt gammal för att får följa med mig hem... Jag smälte varje gång jag såg honom...

Han fick namnet Jason som passa honom väldigt bra ibland är han mer vild än tam men jag har älskat honom sen första gången jag såg honom och gör det fortfarande..

Och kommer alltid att göra det. Snällare hund än Jason får man leta efter han är helt underbar på alla plan.. En riktig gobit..

 

 

Grattis på 5 års dagen Jason

 

 


Tidig :)

Ja igår satt jag å erika ihop lillens säng å ställde in den i vårat sovrum..
Vi bäddade iordning den så nu står den helt klar nu e de bara lillen som fattas..
Lite tidigt kan vissa tycka men inte jag för jag har såå mycket som snurrar i mitt huvud hela tiden så de känns faktiskt skönt att den står på plats..
Vi va tidiga me de när Markus låg i magen åxå..
Håller även på å tvättar upp lillena kläder som H*n ska ha på bb :)
Jag tar lite då å då känns bäst då..
Orkar inte stressa me allt i sista sekund å de passar inte heller me tanke på att vi redan har Markus så tar lite när de finns tid :)

Hade tänkt lägga ut en bild på sängen men batterina i kameran e slut för tillfället så den bilden kommer lite senare :)


Sover dåligt...

Ja jag har sovit väldigt dåligt dom senaste nätterna..

Vaknar flera gånger går på toa måste dricka ge markus mat osv...
Å när jag väl ligger i sängen å sover så drömmer jag så konstiga drömmar att jag vaknar av de...

Jag hoppas de vänder snart för jag e sååå trött..




Mitt Hjärta, mitt liv, mitt allt


RSS 2.0