Snart så...

Ja nu e diskmaskin igång.

Lilleman e badad å matad, nu tittas de på lite nalle puh innan de e dags för sängen å där väntar en flaska välling :)

Kan hända att jag måste byta en blöja innan för han sitter å fiser en himla massa måste kolla så de inte har kommit lite bajs inte så snällt å lägga honom me en bajs blöja..

 

Sen när han har somnat så ska jag sätta mig i soffan me ett glas varm oboj å bara vara..

Hehehehe ja ni hörde rätt varm oboj, vet att de låter helt sjukt i denna värma men jag har vart så sugen på de i flera dagar men vi har vart så slöa å inte orkat gå å köpa mjölk men idag så gjorde vi äntligen de så jag måste ta mig ett glas när lillprinsen har somnat å bara njuta.

 

Imorrn ska jag tvätta en maskin vart så jag kan starta en maskin nu när jag bädda rent i Markus säng ska fan försöka hålla efter me tvätten för jag hatar verkligen när tvättkorgen e full finns inget värre å tråkigare än när man måste tvätta 100 maskiner på en dag för att komma ifatt..

 

Å så ska ju självklart diskmaskin tömmas imorrn om jag inte tar de ikväll får se hur slö jag blir när jag väl satt mig me min varma oboj hehehehe.

 

Hoppas markus sover inatt de va som sagt ett tag sen men kroppen har vant sig me så pass lite sömn så de e ingen större fara men skulle va skönt å få sova för en gångs skull..

Å sen när putte börjar jobba då står jag ju där själv på nätterna å då kommer de bli tufft om han ska vakna 3-4 gånger per natt som han gör nu..

Men jag håller ju tummarna för att nallen funkar lika bra idag som den gjorde igår..

 

Vi va till västerås idag å de va 3:e dagen på rad hehehehe har blivit dyrt första besöket gick på 700 kr de andra gick på 900 kr och de 3:e gick på 1500 kr hehehehe

Så nu får de va slut på å bränna pengar till höger å vänster de e ju marknad i helgen å vi ska åka både fredag å lördag så de lär ju gå åt en hel del pengar då åxå..

 

Nä nu ska jag sluta babbla på om allt å inget.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0