Dagen

Ja då har lilleman fått lite mat i magen å Jason e rastad..

Nu sitter jag i soffan å väntar på att kl ska bli 12:20 för då ska jag byta blöja på honom å ta på honom å sätta honom i vagnen för då bär de av mot stan för å träffa Erika :)

Vi ska luncha å de e fan de första vi ska göra om jag får bestämma för jag e svin hungrig..

Antingen blir de kina eller att gå till salladsbaren å plocka ihop sin egna sallad vet inte vad jag e mest sugen på kina tror jag faktiskt :)

Sen ska erika bränna lite pengar från sin fetinglön :) Å jag ska mest springa efter me lilleman hahahaha nä skämt å sido jag ska kolla om jag hittar nån påskpressent till lilleman klart han ska få sitt första påskägg i år :)

Nä ska fixa lite innan de e dags å dra men ha de gött.


Lite..

Ja nu har jag slitit av sängkläderna å slängt in dom i maskin så de blir å slänga på rena sen fan va nice :)
Håller på å kokar potatis nu för de blir sill å potatis till lunch för mig idag mumms mumms de va längesen nu.
Har även lagt Markus i sin säng hoppas han somnar snart för får han inte sin sömn så är han inte rolig hehehehe.


Disken..

Jag tog mig i kragen å tömde diskmaskinen för diskbänken va full me disk hatar de.

Å de blev ju å starta maskin direkt me tanke på att den vart full direkt pga av disk som stod på diskbänken :(

Ska fan försöka tömma den igen när den e klar så den står tom så man slipper ställa disken på diskbänken för de ser så jävla illa ut utan då kan man ställa den direkt i diskmaskin :)

Vill bädda rent i alla sängar här hemma ska försöka ta tag i de åxå under dagen :)

Så skönt å sova i en renbäddad säng ju :)


Händer ju inget :(

Nä de händer inget här hemma :( Jag vill å jag vill men jag bara orkar inte jag mår inte helt bra så orken är som bortblåst :( Så de vart inte att jag tog diskmaskinen igår :( fy skämms på mig. Men ska se om jag kan få ork till de under dagen jag hoppas på de så nånting blir gjort :)

Markus sov hela natten inatt med :) Han vaknade vid 06 imorse å då gav putte honom en flaska å efter de somna han om å sov till 08 men låg å lekte me sina saker som hänger i sängen till 08:30 han hade säkert legat längre men de va då jag smög in till honom å då möttes jag av världens största leende som man alltid gör när man går in till honom min lilla sötnos :)

Nu sitter han å kollar på nalle puh han ska snart få gröt han brukar äta vid 09 men eftersom han åt en flaska välling vid 06 så skuter vi upp gröten till 10 idag :) ibland blir de så :)

Imorrn ska jag å Markus ner på stan me erika hon ska shoppa som en tok hehehehehe :)

Ska bli skit skoj :) Hon slutar 12:30 imorrn å då skulle hon traska hit direkt :)


Sakta...

Ja idag har klockan gått sååå sakta säkert för att jag ska åka ut till jobbet 14:45.

Klockan går fan alltid extra sakta när de e nåt man ska göra en viss tid varför de e såå vet jag inte men jobbigt som fan är det...

Jag skulle behöva tömma diskmaskinen å plocka lite här hemma men som vanligt har jag absolut ingen ork till de :(

Jag vet fan inte vad det är med mig så här jävla trött å orkeslös har jag fan aldrig vart eller inte så här länge som jag har vart de nu i alla fall...

Hatar å vara så här vill att de ska vända nu men antar att de inte e nåt jag kan göra nåt åt utan de vänder när de vänder jag hoppas bara att den tiden kommer snart för jag saknar mitt gammla jag..

Jag skulle behöva rensa ur lite i Markus garderob åxå han har ju blivit en stor kille nu som har börjat använda stolek 74 fy bubblan va fort de går så jag skulle behöva rensa ur kläderna i 62/68..

Eller vissa kläder kan han fortfarande ha i 68 som tex sina adidas dressar..

Sen måste ja ta tag i all tvätt som finns inne i Markus rum de har ju blivit att man har lagt in den rena tvätten där på ena tvättställningen å den högen har blivit ganska stor nu..

Fy de är en hel del som behöver göras å jag har inte ork till nåt :(

Så jag får ta lite i taget ska nog ta diskmaskinen efter jag vart hos mitt jobb om jag inte får nå ryck här innan men de e jag tveksam till.

Sen ska jag försöka ta hand om den rena tvätten imorrn.. Skulle behöva ha nån här som sparkar mig i baken så jag får nåt gjort..

Å så måste ju dom där jävla fönstrena tvättas fy fan va tråkigt å jobbigt får se om jag kanske tar några i helgen..

Men de e ju sååå jävla skönt när man är klar med de så får se om de blir lite fönstertvättning i helgen hoppas jag får motivation å ork till de :) skulle vara sååå skönt..

 

 


Sova...

Ja inatt sov lilleman hela natten :)

Såå skönt å så vakna han 08 i morse.. Han åt 2 potioner gröt igår vid 19:30 å på de sov han hela natten så de lär ju bli å fortsätta me de..

Å hoppas på att han fortsätter å sova hela nätterna för gud så skönt de va å inte behöva gå upp å ge honom mat.

Idag ska jag å lilleman ut till mitt jobb vid 15 å ficka lite dom ringde igår å fråga om vi ville komma ut.. Å Farmor ska köra dit oss orkar inte ta bussen vet inte varför men känner bara nej fy till de å sen hämtar putte oss..

Så jag måste upp på vinden å hämta bilstolen som vi inte använder längre lilleman har säkert vuxit ur den men farmor kör ju sååå sjukt försiktigt :)

 

Min Prins såååå söt


Sakta...

Den här dagen har gått sakta :(

Markus har vart mer vild än tam hehehe å jag har mått dåligt som bara den mått illa å blivit yr så fort jag har gjort nåt :(Inge kul alls..

Så nu väntar jag på att Putte ska komma hem så jag kan hoppa in å ducha å förhoppningsvis vakna till liv för jag är helt förstörd ser ut som jag har genomlidit 7 svåra år :(

 


Helt död..

Jag är så sjukt trött Markus har sovit så fruktansvärt dåligt inatt jag har vart uppe 7 gånger å så vart de ju ingen sovmorgon i morse heller :(

Så jag har verkligen inte sovit ånga timmar jag är så trött så jag mår illa å känner mig full riktigt vidrigt kan jag lova.. Får hoppas han sover ett par timmar under dagen så jag me får lägga mig å sova en stund men bara för att jag behöver sova så kommer han säkert inte sova alls :(

Å kl 18 ska vi till chrille å Emma å fira chrille för han har vart dålig i veckan men känner sig bra nu å frågan e ju hur jag kommer orka de om jag inte får sova nåt under dagen...

Måste i alla fall ta en duch när putte har kommit hem kanske man vaknar lite till liv får hoppas på de..


Svacka

Nu får den här perioden eller svackan ge sig..

Jag saknar mitt gamla jag som sprang å plocka här hemma å fixade för jämnan..

Nu ser de ut som en bomb har slagit ner nä nu överdrev jag men de ser inte ut som det brukar å de e sååå tråkigt å jag trivs inte riktigt när de inte e ordning men jag hittar varken motivationen eller orken till å ta tag i nåt heller Jag vill baka å fixa men de e nåt som säger nej å stopp :(

 

Markus sover jusst nu så nu e de ju världens läge å få nåt gjort men jag sitter fast i soffan å är bara sååå trött..

Blir bara sååå ledsen av att må så här för de e fan inte jag..

Jag vill ha nåt å göra hela tiden i vanliga fall men nu känns allt bara så jobbigt å tråkigt :(

Vad är det som händer????


Orkeslös :(

Inatt har jag fått sovit rätt bra men ändå känner jag mig såååå trött, seg och orkeslös :(

Jag skulle behöva plocka å greja här hemma men finns ingen ork :(

Igår va Erika här å sparkade mig i arslet så då rensade jag lite men känns ju inge kul att man ska behöva be folk å komma över å sparka mig i arslet så jag får nåt gjort :(

Sen vill jag baka å greja idag men samma där har ingen ork till de :(

Jag brukar hamna i såna perioder men de känns som den här har hållt i sig ett tag nu :(

Jag vill ha tillbaks mitt gamla jag som älskar å springa å plocka å fixa undra om hon kommer komma tillbaks, jag hoppas verkligen för de här känns inge kul alls...

 

Mina älsklingar :)


Banken..

Ja vi va ju på banken igår å de gick hur bra som helst.

Vi höjde mitt lån me 9000 kr så nu har jag betalat bort skulden till försäkringskassan å fy fan va skönt de känns.. Sen höjde jag betalningen på mitt privatlån från 500 kr till 1000 kr i månaden så man blir av me de fortare :)

För soffan kommer betalas av den här månaden så då försvinner de åxå känns bara sååå skönt när man blir av me lite avgifter..

Vi öppnade även markus sparkonto men vi öppnade ett vanligt sparkonto så de vi sätter in e de han kommer att få.. Sen öppnade jag å patrik ett sparkonto ihop som båda måste gå ner till banken för att få ut pengarna men vi sätter in pengar på de själva när vi har lite extra pengar å sen öppnade putte ett eget spar konto hehehehe vi öppnade en himla massa konton känns de som..

Sen fick vi ett lånelöfte av banken på 1 600 000 kr till å köpa hus.. Å de låne löftet gäller i 6 månader sen gick de å förnya de om vi ville de..

hade jag jobbat så hade vi fått ett högre lånelöfte men vem vet vi kanske hittar ett hus för 1 600 000 kr :)

 

Idag ska erika komma hit å vi ska kanske ner å luncha de e kina mat som står på menyn idag sååå gott men hon sover fortfarande hehehehe :)

Markus kollar på sin käre vän nalle puh han e så söt när han e helt inne i filmen ser så jävla gullig ut :)


Banken..

Ja idag ska jag å putte vara på banken 16:30 å se om vi får höja mitt lån med 9000 kr så jag kan betala av skulden till försäkringskassan..

Hoppas hoppas..

Sen när den e bortbetalt å soffan e färdigbetald då ska jag höja betalningen på mitt privatlån så jag blir av me skiten fortare :)

Sen efter banken ska vi köpa Markus gudfars pressent för han fyller nämligen år idag :)

Jag har precis hängt tvätten, ätit lunch å rastat jason så nu ska jag softa lite hahahahaha :)


Kanonväder...

Ja idag är det verkligen kanon fint väder ute :)

Så de blir å ta en promenad me lilleman :) Man mår ju bara sååå bra när solen skiner så här :)

Får se om de blir en vända till Erika åxå innan hon börjar jobba...

Beror ju på när hon vaknar hehehehehe.


Fy sååå tidigt..

Ja idag tyckte lilleman att mamma skulle gå upp 06:30 och jag förstod varför när jag gjorde honom i ordning han hade bajs i blöjan..

Så jag har vart uppe sen tuppen typ. Lilleman vart super grinig dvs övertrött så jag la honom i sängen å efter 5 min sov han vilket han gör fortfarande men tror ni jag kan sova nu??? Svar NEJ..

Allatabletter e svalda vilket dom blev för över 1 timme sen så nu håller jag på å kokar 2 ägg som jag ska äta till frukost :)

Sen måste jag tömma diakmaskinen för hela diskbänken e full me disk efter gårdagens middag å efterätt :)

Erika va här igår så hon åt me oss mysigt va de å sen åt hon å jag fruktsallad till efterätt sååå gott..

Så hela diskbänken e full me disk. Men jag har varken ork eller lust å ta de nu så de får vnta lite..

Ja då va de fredag idag känns skönt trots att jag e hemma å ledig hela veckorna så känns de ändå skönt när de blir helg..

På måndag ska vi till banken å höja mitt lån så jag kan betala av min skuld till försäkringskassan på 9000 kr för räntan där e så hög så de försvinner liksom ingenting på lånet å då känns de inge kul alls å sitta å betala på de för då betalar man ju inte på nåt liksom..

Så de ska bli grymmt skönt :)


Frisk

Vi va ju på strömsholms me jason igår.

Och dom gjorde ultraljud å undersökte honom för 4:e gången typ.

Men beskedet vi fick va hur underbart som helst..

HAN ÄR FRISK!!!!!


Pratar..

Ja nu har Markus börjat prata lite grann :)

De vi har hört honom säga är titta, hej, mamma och pappa :)

Så nu går det undan kan jag lova :) Min lilla bebis håller på att bli stor.

 

Idag är de ju dags för jason å åka till strömsholm å vi hoppas verkligen att han är frisk..

Å markus ska vara hos min farmor å farfar blir lättast så vi har haft med honom till strömsholm 2 gånger å han blir så uttråkad efter ett tag å då tar han ton vill jag lova hehehehe.

Å de känns bättre om man kan koncentrera sig helt på jason åxå när man är där :)

 

Kläderna erika köpte till markus :)


God Morgon..

Ja då har jag å Jason precis klivit upp ur sängen :)

Markus ligger fortfarande å sover måste vara första gången han sover längst hehehe.

Han vaknade bara 1 gång i natt å de va vid 03 så natten har vart helt underbar fler såna vill jag ha :)

Martina kommer hit vid 10:20 sen ska vi iväg å sen tror jag de blir att vi drar hit å tar en fika eller nåt :)

Vi fikade ju på stan igår de va jag Martina, Tanja å Erika å erika bjöd mig på fikat tack gumman..

Sen tog jag å erika en sväng på stan efteråt å hon köpte en mumin body å ett set me byxor å t-shirt till Markus hur jävla gulligt som helst av henne jag blev fan helt rörd..

Bilder på kläderna kommer måste köpa nya batterin till kameran bara :)

Sen efter stan gick vi hit en sväng å sen gick vi å mata änderna allihop å så tog vi en promenad å efter promenaden beställde vi varsin pizza å gick hit å åt de va verkligen en kanon dag :)

 

 

Imorrn ska vi tillbaks till Strömsholm me jason för å se om resten av inflamationen i buken har lagt sig..

Jag hoppas på de så jag håller på å bli grön här hemma..

De finns ju roligare saker å göra än å åka fram å tebax till strömsholm vi har ju vart där ett antal gånger me Jason...

Å billigt e de fan inte heller..

Så håll tummarna för att han är helt frisk imorrn.


Uppe med Tuppen..

Jag vaknade kl 06 idag fy såå tidigt..

Markus har sovit jätte dåligt som vanligt inatt så de har inte blivit mycket sömn för mig heller å när han vaknade vid 06 då gav jag honom välling så somnade han om till 06:30 hahahaha så jag hann ju inte direkt somna om..

Men jag låg kvar i sängen till 07:30 kände inte för å gå upp Å markus va nöjd me de så de va bara å tacka å ta emot :)

Jag ringde mitt jobb direkt kl 08 å ändrade datumet på min mamma ledighet så nu va de fixat känns så skönt faktiskt jag har en förmåga å stressa upp mig om jag vet att de e nåt som måste ändras när de gäller papper å eftersom jag lämnade papprena i fredags så kan jag ju inte direkt ändra de själv så de va bara å ringa direkt å hon skulle fixa de :)

Gud så fint väder de e ute älskar solen :)

De känns som att våren är på väg å de e bara sååå sjukt underbart, dock kommer de ta tid för all denna snö å försvinna men de e bara å ha tålamod :)

Markus åkte lite pulka igår å de va nog sista gången denna vinter för de va inte så bra me snö där man drog pulkan :( Men han väger ju inte så mycket så de gick bra men nu står pulkan på vinden å de känns så skönt för nu ska ju våren komma :)

Markus sitter å kollar på lite nalle puh :) han har precis fått lite gröt i sin lilla magen åxå :)

Han är verkligen världens sötaste bebis :)


9 Månader.

Jag idag blir våran lilla guldklimp 9 månader..

Tiden bara springer iväg, jag tycker inte de va så längesen jag gick här hemma me den jätte stora magen, ryggont å ett evigt springande på toa för han tryckte så dant på blåsan..

Jag minns förlossningen som om den vore igår..

Jag minns hur lyckan kändes när dom la upp honom på mitt bröst å när vi fick se honom för första gången :)

Han va de finaste vi någonsin hade skådat å han va våran..

Å idag e han en stor kille som kryper runt för fullt kan sitta själv å han kan även sätta sig från liggande å han kan ställa sig själv om han håller i tex soffan så de går fort när dom väl börjar göra framsteg :)

 

Idag tänkte jag att de skulle bli lite pulkåkning för lillprinsen i de fina vädret :)

Sen är jag nog sugen på å lägga upp pulkan på vinden för den tar sån plats i hallen å förhoppningsvis så är ju snön snart borta å våren här :)

Jag mådde ju inte så där jätte bra igår så jag tog ju varken tvätten lr disken så de ser lite ut som om en bomb har flygit in genom fönstret här så jag tänkte kanske försöka ta hand om de idag om jag orkar :) Men jag mår lite bättre idag i alla fall :) men e fortfarande sååå trött trots att jag har sovit i 12 timmar de behövdes kan jag lova :)

 


Alldeles ny :)


Mysigt..

Jag å lilleman la oss i soffan för ett tag sen för å kolla på en film ihop å efter en stund så hade lillprinsen somnat på mitt bröst alltid lika mysigt å härligt när han gör de å så låg han där å små snarka i 1,5 timme :)

Å han vakna för en liten stund sen så nu har han fått en ren blöja å ätit en banan så nu klarar han sig tills de e dags för middag vilket han ska få när vi kommer hem från jakten på hans 1 års pressent från hans farmor å farfar eller jakt å jakt vi ska åka å kolla om den finns kvar annars får vi tänka om :)

Jag har inte riktigt mått bra idag så jag har verkligen inte gjort ett skit här hemma :(

Å de har jag lite dåligt samvete för så får se hur jag mår sen när vi kommer hem igen om jag kör på då så de blir lite ordning här hemma igen hehehehehe.

Annars händer de inte så mycket idag kanske blir en mysig familje kväll i soffan me nalle puh å lite majskrokar :)

Majskrokarna e för lilleman då alltså hehehehe.

Han bada igår får se om de blir ett bad för honom ikväll åxå han älskar å bada men blir så arg när man tar upp honom för då blir de ju kallt å då tar han toner hehehehe mitt lilla charmtroll :)


Snurrig

Jag vart väldigt yr å snurrig bara så där så de vart ett glas juice å soffan..

Har förberett lunchen så den ligger klar i formen me den goda såsen så nu väntar vi bara på att ugnen ska bli varm så vi kan slänga in den..

Lilleman sover å de har han gjort sen kl 11 så när han vaknar då blir de lunch för honom med å efter de en ren blöja :)

Jag måste fan tömma diskmaskinen å jag hatar de. de e sååå tråkigt :(

Sen måste jag ta reda på tvätten å de e ju inte så där jätte kul..
Sen när Patrik har slutat så ska vi iväg å kolla om en grej finns kvar som han ska få i 1 års pressent av sin farmor å farfar den är verkligen super tuff så vi får hålla tummarna men den va ju ganska dyr så de kanske drar folk från att köpa den vi får hoppas på de i alla fall :)
Nä nu ska jag kolla om ugnen e varm :)


God Morgon Världen

Jag är sååå trött Markus har sovit så dåligt ett tag nu :(

Jag får gå upp minst 2 gånger per natt å de tar på krafterna kan jag lova, jag känner mig som en levande zoombi.

Så idag ska jag nog inte göra så mycket alls medans Patrik är på jobbet.. Bara ta de lugnt här hemma å försöka vila upp mig lite tror kroppen skulle uppskatta de :)

Men de kanske blir lite plockande om jag får allt för tråkigt men inte mycket alls i så fall..

Sen ska jag laga god lunch som jag ska moffa i mig sen :) De blir sweet chili lax som ska tillagas i ugnen å till de blir de en grönsallad me lite tomat mmm såå gott..

De vart ett glas juice nyss ska försöka få i mig lite yoghurt om nån timme jag kan fan inte äta så här tidigt mår illa av tanken men vet inte varför jag är så... Frukosten e ju liksom de viktigaste målet på hela dagen så jag ska bannimej försöka annars får jag skära upp 3 st kiwis eller nåt :)

Jusst nu sitter lilleman å kolla på lite nalle puh å han e lugn för en gångs skull se hur länge de håller i sig :)
Han har kommit in i nån lustig period hans humör är som en riktig berg o dalbana.

Jason mår riktigt bra efter operationen vi ska på återberök på onsdag å kolla om resten av inflamationen i buken har lagt sig nu när dom har kastrerat honom.
Jag hoppas verkligen att han är helt frisk för han har ju inte fått motionera ett dugg under den här historien å de e 8 veckor nu :(
Både han å jag behöver komma ut å röra på oss :)

Fan va härligt att solen skinen jag hoppas verkligen att de håller i sig å att våren är på väg för nu är jag sååå sjukt trött på all jävla snö de går ju liksom inte å va ute för dom kan ju fan inte ploga jävla nötter..


Natten...

Ja natten kan jag inte klaga över :)

La våran lilla buse vid 21 strax innan å han vakna första gången 05:30 å ville ha mat å sen ringde putte å väckte mig 08:30 hehehehe å då låg lilleman vaken i sin säng å höll på me sina saker sååå söt.

Jaha då va de Tisdag redan dagarna bara springer iväg hehehe man kommer bli gammal fort om de ska fortsätta gå så här fort :)

Idag bestod min frukost av ett glas Bravo juice är inte alls sugen på å äta nåt :( Ska försöka om nån timme igen eller nåt. Lilleman ville inte heller ha nån frukost :( kan ju kanske bero på att han åt en hel flaska vid 05:30 ska pröva om han vill ha snart igen..

Jusst nu sitter han å lyssnar på lite musik han älskar musik de har han alltid gjort men kan ju kanske bero på att jag spelade väldigt mycket musik för honom när han låg i magen :)

 


Sprungit i väg..

Ja denna dag har bara sprungit iväg så här långt..

Å jag har inte hunnit gjort mycket hehehehe startat diskmaskinen å plockat lite i köket de e väl ungefär de jag har gjort :) Sen ätit lunch å middag så klart.

Lilleman sov 1 timme vid lunch :)

Å så har jag vart ute me jason å de va inte de minsta kul kan jag lova jävla fitt snö säger jag bara..

Så nu väntar jag på att patrik ska komma hem sen får vi se om vi hittar på nåt lr om vi bara håller oss hemma :)

De här vädret lockar ju inte till å ta sig ut direkt.


Frukost..

Ja nu har både lilleman å jason fått i sig sina frukostar å jason har även fått sina mediciner.
Så nu sitter jag här i soffan å försöker få i mig min frukost å de e svårt kan jag lova för jag brukar typ aldrig äta frukost de känns alldeles för tidigt för mig men men de e bara å trycka i sig.
Lilleman sitter å kollar på en av alla sina filmer :)
Jag som va sugen på å gå en vända på stan idag ja jag va sugen ända tills ja titta ut genom fönstret..
Nu får de här jävla vädret ta å ge sig hur jävla länge ska de snöa liksom????
Aja trött blir man i alla fall...
Idag ska jag väl plocka lite här hemma om jag orkar å får lust till de vill säga :)



Se så liten lilleman va


RSS 2.0