Sakta...

Ja idag har klockan gått sååå sakta säkert för att jag ska åka ut till jobbet 14:45.

Klockan går fan alltid extra sakta när de e nåt man ska göra en viss tid varför de e såå vet jag inte men jobbigt som fan är det...

Jag skulle behöva tömma diskmaskinen å plocka lite här hemma men som vanligt har jag absolut ingen ork till de :(

Jag vet fan inte vad det är med mig så här jävla trött å orkeslös har jag fan aldrig vart eller inte så här länge som jag har vart de nu i alla fall...

Hatar å vara så här vill att de ska vända nu men antar att de inte e nåt jag kan göra nåt åt utan de vänder när de vänder jag hoppas bara att den tiden kommer snart för jag saknar mitt gammla jag..

Jag skulle behöva rensa ur lite i Markus garderob åxå han har ju blivit en stor kille nu som har börjat använda stolek 74 fy bubblan va fort de går så jag skulle behöva rensa ur kläderna i 62/68..

Eller vissa kläder kan han fortfarande ha i 68 som tex sina adidas dressar..

Sen måste ja ta tag i all tvätt som finns inne i Markus rum de har ju blivit att man har lagt in den rena tvätten där på ena tvättställningen å den högen har blivit ganska stor nu..

Fy de är en hel del som behöver göras å jag har inte ork till nåt :(

Så jag får ta lite i taget ska nog ta diskmaskinen efter jag vart hos mitt jobb om jag inte får nå ryck här innan men de e jag tveksam till.

Sen ska jag försöka ta hand om den rena tvätten imorrn.. Skulle behöva ha nån här som sparkar mig i baken så jag får nåt gjort..

Å så måste ju dom där jävla fönstrena tvättas fy fan va tråkigt å jobbigt får se om jag kanske tar några i helgen..

Men de e ju sååå jävla skönt när man är klar med de så får se om de blir lite fönstertvättning i helgen hoppas jag får motivation å ork till de :) skulle vara sååå skönt..

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0