så jag mådde illa

passet va skit kul.. jobbigt å svettigt som fan men fan va skönt de kändes efteråt. jag körde på så jag mådde illa jag va genom svettig ;)

actic bjöd alla på passet på en celsius för att vi skulle få lite ork å energi de tackar jag för :) den behövdes om jag säger så hehe..

det har hänt lite saker som är mindre roliga.. som det ser ut nu har jag å mina kollegor inget jobb å gå tillbaks till då hon är så dålig att hon har blivit nersövd.. fick de samtalet efter mitt pass på gymet.. så jag gjorde mitt sista pass igår som det ser ut nu.. väldigt mycket känslor å tankar som snurrar.. vi ska ha möte på måndag...

känner att nu kommer jag ta tag i träningen igen.. måste få tankarna på annat.. å de har vart svårt å få ihop träningen när jag jobbade lr så mycket som jag hade velat.. just nu känns allt väldigt ovisst :-(

funderar på nån slags träning imorrn åxå men inte bestämt vad än.. om de blir gymmet, pw/jogging runda lr mattan här hemma... återstår att se..

dom stora har bråkat större delen av dagen å inte lyssnat ett skit så jag har precis kastat dom i säng... dom ska lära sig att lyssnar man inte så blir det som de blev idag.. dom vet mycket väl att man ska lyssna men de ska trotsas å testa gränser :-/

när dom har somnat så ska jag å putte käka gott å kolla på film det är jag värd och det är ju lördag :) nu måste jag försöka strypa allt fusk under veckorna då de blivit en del av de den senaste tiden :-( så vågen känns inte super lockande men är väl ett ont måste nu när man ska köra igång igen...

detta åt vi idag å de finns en bit kvar i kylen som väntar på mig... tack för lördagar ;)




nytt till alex




Hej å hå

idag är jag ledig vilket känns skönt jag har bokat ett pass som är på 2 timmar de kommer bli tufft som fan men de va nåt dom ville göra nere på actic så självklart hakar jag på..
Först blir de 1 timme piloxing sen direkt efter de 1 timme step lär få ta med 2 flaskor med vatten idag :)
 
sen kan jag väl äta lite gottis idag me gott samvete heheheh :)
 
Har vart lite dåligt på bloggande fronten men har jobbat en del å sen när man kommer hem umgås man me familjen å sen är man rätt så trött på kvällsfronten igår somnade jag tex i soffan när jag å putte kollade på film :/
 
så idag ska jag försöka tvätta nån maskin tvätt för de har de blivit dåligt me när putte har vart hemma :)
 
nu har markus sandaler kommit ska bara testa dom idag igen å bestämma vilken storlek vi ska ha vi tog 1 par i stl 30 och 1 par i stl 31 så nu ska vi vara klara med barnens sandaler å det känns såååå jäkla skönt.
bilder kommer så klart komma...
 
kom även en ny molo T-shirt till Markus på posten igår å han slängde så klart på sig den direkt å eftersom jag va på jobbet hann jag inte ta kort på den innan men ska se om jag kan göra de idag om han vill ta av sig den :) hehehehe
 
nä nu ska jag väl bara vara en stund innan de är dags å göra sig klar å ta sig ner för ett riktigt monster pass :)

dags igen

resten av familjen sover men jag håller på å gör mig klar för 7-16 på jobbet.. hade hellre vart ledig med min fsmilj men får se de så att de är ju rätt bra betalt idag..
hoppas dagen går fort för har ont i skallen..

7-16

då har jag precis rastat jason och sagt hejdå till familjen som har åkt iväg på olika håll.
Jobba 7-16 står på schemat idag känner mig fortfarande rätt off :-(
jag hoppas denna jäkla depp period ska försvinna snart då allt bara känns blä.. får ju liksom ingenting gjort...

jobbar även 7-16 imorrn och på fredag..
idag efter jobbet blir de lugnt hem å mysa med familjen.. göra mat ta disken å allt sånt kul som hör till..

har p-möte idag åxå ska bli kul å se om nåt sägs om min lön som inte har kommit pga den bristande informationen... irritationen kring de ligger kvar.




ingen vidare dag

dåligt bloggande idag.. men de har sina orsaker...

har fått ringa löne service å nordea som lönena betalas ut via. och båda tyckte de jag råkat ut för är helt fel sånt här ska man ju liksom informeras om!!!
för de va inte direkt nåt jag själv tänkte på och som han sa på banken " att nej de förstår jag å det är inte din uppgift att hålla koll på " men tydligen så va de de på nåt sjukt sätt... aja jag hoppas min lön kommer snart i alla fall...

har beställt Markus sommar skor nu så nu väntar vi å hoppas att dom ska passa.. vart ett par Keen åt honom..

jag har haft en riktigt känslomässig bergodalbana idag har vart jätte ledsen å mått pyton.. ingen lust lr ork till nåt å imorrn jobbar man de känns rätt pissigt när man mår så här men men bara å gilla läget lr vad säger man.

nära att bryta ihop

jag är slut.. både i huvud å kropp.. har fått stress blåsor och pepplor i ansiktet..
jag går på hög varv hela tiden även när jag sover känns de som.

jobbar 77.70 som min tjänst är på sen hoppar jag in extra när de fattas å när jag är på jobbet så förfaller ju hemmet så mina "lediga" dagar består av en massa jobb här hemma och eftersom alexander inte får börja på dagis än så är ju han hemma å de är ett jäkla pysslande för å få allt å gå runt..

markus fyller ju snart så bak å städning står på schemat plus jobb så känner mig sådär lagom stressad..

kommer inte få nån lön i morrn heller verkar de som är så arg så jag kokar..
jag har tydligen fel bank. men hallå hur fan ska jag veta de då???? blir så jäkla trött så ska kolla min bank imorrn annars måste jag sitta å ringa runt pga bristande information.. fan så arg jag är..

vill inte kliva upp imorrn är så trött på allt att jag spyr vill bara stänga av!!!

kommer jag orka i denna värme? :)

klockan 17:30 idag är det dags för ett step pass.. så jäkla kul de ska bli samtidigt som de känns as jobbigt.. åter igen denna jävla depp.. vill massor men inte mycket som händer :-( blir trött på mig själv.. upp och ner hit och dit så känns de...

christopher klar

förra veckan köpte vi christophers sommar skor. dock hann jag inte fota dom innan dom användes jag va inte snabb nog :-)
lr så va de han som va för snabb å använda dom hehe






helgen

Jag jobbade ju 7-16 hela helgen så de vart inte så där jätte mycket familje tid men lite vart de å de är jag glad för ;)

Putte har inte gjort många knop under helgen me allt som måste göras hemma så jag tvättar och plockar som vanligt.. börjar få lite små panik för Markus fyller snart å jag ska hinna med å baka åxå..
så tvättmaskin går på högvarv.
alexander sover sin powernap just nu så då kan jag inte göra så mycket för vill inte väcka honom då han va sjukt trött..

igår när jag jobba så va putte iväg till parken zoo me grabbarna :) å jag fick självklart lite bilder :)









sen efter jobbet åkte vi hem till puttes föräldrar för å fira puttes mamma på morsdag å de bjöds på fika de va så gott. hon fick denna fina ros av oss



sen åkte vi å röstade och dom som känner mig vet att jag röstade på SD och att jag står för det. antar att de kommer komenteras om de nu i bloggen ;-)

vi åkte även förbi min mamma och hon fick en orkidee



och när vi väl kommer hem så står denna underbara bukett på köksbordet å den va till mig :)






Man måste ju.

dessa nyheter har kommit å självklart va jag tvungen å köpa hem 1 av varje hehe.
har precis ätit cookies & cream å den va absolut helt okej :)




oro

vet att jag ska upp tidigt å jobba så börjar få ont i magen redan..
jag har inte riktigt lärt mig stänga av som dom andra än men jag hoppas de kommer snart. för inte kul å känna av magen varje gång man ska jobba...

jag har bakat muffins åt mina kära kollegor i alla fall :) hoppas dom blir glada.

kör 7-16 imorrn och på söndag så på söndag efter jobbet blir de å åka till puttes mamma å fira morsdag.

jag har lagt mig i sängen redan men kändes lika bra då jag vet att de kommer ta timmar för mig å somna å sen att de är ett jäkla liv nere på cafe norr gör det ju inte bättre men men ska nog vara människa i morrn på jobbet. hoppas tiden på jobbet går fort :)



idag träffade jag syster lina. vi gick på stan hon shoppade fina sommarkläder vi lunchade å hade de allmänt trevligt. va ett tag sen vi sågs så de va kul..


upp & ner

jag känner mig ledsen å nere ena sekunden och glad å energisk nästa :/ känns lite som å åka bergodalbana.. jobbigt att det pendlar och att det kan göra det så fort..

jag vill saker ena sekunden å andra inte.. as jobbigt orkar inte med en till depp period.. å det som är sjukt jobbigt är att jag inte vet varför jag känner/mår så här...

Finns massor å göra här hemma men kommer mig inte för å göra nåt idag skit jobbigt å hatar när dessa vidriga perioder kommer...

får ni åxå såna här konstiga känslor?
hur hanterar ni dom??

oftast brukar de gå över för mig men idag grubblar jag väldigt mycket på varför jag känner så här, tycker nästan lite synd om mig själv..




Fredag

vart inget piloxing pass igår, fick besök av min syster hennes kille å deras små godingar :) så de va inte dådär jätte svårt å avstå gymet..

har precis startat en maskin tvätt måste få undan lite.. jobbar ju hela helgen..
skulle vilja gå på stan å strosa runt lite å luncha lr nåt men ingen har tid för mig haha så får göra nytta här hemma istället..

jason verkar vara på bättringsvägen också, så det känns skönt..


redo

nu är jag redo för piloxing passet.. va ett tag sen jag körde de nu så de lär kännas men fan va nice de ska bli..




sova vad är de???

det här med å få Alexander å sova en stund på dagen är inte alls lika lätt längre :/ jag vet ju att han behöver sova en stund annars somnar han för natten alldeles för tidigt å vaknar ännu tidigare och så blir det en ons cirkel..

just nu lyssnar han på sin ljudsaga å jag hör hur han pular i sängen och är lite små missnöjd.. tror han är lite för trött men kommer inte till ro och ni som har små barn vet vad jag menar när jag säger att då är det inte roligt.. övertrötta barn är riktigt tufft i alla fall mina som kan kämpa emot ett bra tag..

Jag va som en duracell kanin när puttes föräldrar va här.. visste nästan att de skulle bli så här med alexander. så jag hängde tvätten, lagade lunch som jag bjöd dom på och tömde diskmaskin å ställde in de som stod på bänken, rastade jason å startade en ny maskin.. nu är jag lite halv seg hoppas alexander somnar snart så jag kan fortsätta lite här hemma..

imorrn måste jag baka muffins åxå hehe lovade min kollega Erik att jag skulle ta me de i helgen jag kör dag hela helgen å han kör kväll så de va väldigt uppskattat jag hamnade på plus å högt upp på listan å det är ju alltid kul.. vill göra nåt för mina kollegor för dom är såååå jäkla underbara.


på väg

frukosts på vägen till p-mötet




Tar aldrig slut

har tvättat sen jag vakna imorse.. å än finns de tvätt kvar..

tanken är ju å få undan så mycket av tvätten idag så jag kan foccusera på nåt annat imorrn typ alla saker som står över allt här och där :-/


vilken start :-/

starten på denna morgon va allt annat än bra fy fan...
å idag är mina barn helt oskyldiga till de ;-)

Alexander sover än. får se när han vaknar. Blir å fortsätta lite med allt tvättande idag men måste ge putte en eloge som tvättade några maskiner igår när jag va på jobbet så tack för de älskling.. så bara hoppas att de mesta har torkat så de finns nånstans å hänga den nya tvätten :-)

Det kliar som vanligt i mina shopping fingrar haha. men ska försöka å inte shoppa loss allt för mycket :)

imorrn är det p-möte på jobbet å jag vet 1 grej som kommer tas upp som gjordes fel. så får se hur snacket kring de kommer gå.




kommer jag hinna???

nu är min å puttes säng bäddad å klar..

grabbarnas säng har fått rena madrass skydd å lakan.. men såg att deras kuddar å täcken åxå måste tvättas :/ kommer jag hinna de innan jag måste gå?? kommer de hinna torka tills ikväll?? återstår att se annars får dom sova med bara påslakanen ikväll så får jag fixa me de imorrn. kan ju inte trolla liksom.

stress stress å mera stress fattar inte hur man orkar är fan stressad hela tiden de tar musten ur mig :-/

tisdag

idag sov Alexander till kl 10 vart helt chockad och små orolig då det aldrig har inträffat..

Jag tvättar idag ska alla sängar bäddas rent å tanken är att det ska hinnas med innan jobbet. tänkte bädda rent våran men går in å ser att jason ligger å sover där så får vänta lite :)
har ju i alla fall slitit av å tvättat sängkläderna som va i våran säng. nu ligger markus å christophers påslakan å örngott i maskin ville inte pula in deras lakan i samma maskin så dom kör vi efter ;-)

Finns alltid en massa å göra förstår inte riktigt hur de kommer sig me 3 grabbar hehehe.




ramlade

christopher ramlade idag hos sin farmor å farfar de vart en rejäl blå klocka mammas lilla oturs fågel :/




svettigt

step passet va galet svettigt idag gav verklogen järnet så jävla underbart.




7-16

precis kommit in från joggingrundan me jason. 2 km vart de.
Elin ringde igår å fråga om jag kunde jobba 7-16 för henne idag istället för mitt pass 16-24 då hennes hund va dålig å jag sa självklart innan jag tänkte efter.. nu förlorar jag ju all min kvälls/natt ob men men inte mycket å göra. å dagiset va tydligen stängt så idag har puttes föräldrar alla barnen :/ ska köpa nåt åt dom när första lönen kommer som tack för allt kommer aldrig kunna tacka dom tillräckligt.

detta ska med mig till jobbet idag borde jag klara mig på :) sen efter jobbet hem å göra sig klar för ett pass på gymet




balkong mys

vi har röjt lite på balkongen så Christopher fråga om han å Markus kunde få äta varsin glass där ute och det fick dom så klart..










söndagen vart lite annorlunda

Natten har vart jätte jobbig, christopher har vaknat jätte ledsen flera gånger och ibörjan fick vi inte fram vad som va fel men tillslut sa han att de gjorde ont i öronen å min första känsla va å nej inte igen för sist pratade hsns läkare lars om å eventuellt operera in rör då han har haft öroninflamation ett antal gånger nu. så får se vad som sägs för jag får typ panik av allt vad sjukhus heter så att veta att det kan komma på tsl känns riktigt jobbigt men självklart görs de om det är vad som är bäst för honom..

han har 38,7 i temp han är väldigt slö så det blir en hemma dag för honom idag får hoppas putte vill göra iordning balkongen lr nåt annat skoj här hemma. inte för att vi sitter där ute men kan ju vara kul ändå :-)

hoppas han sover bättre inatt ska ge honom alvedon innan han ska sova för jag jobbar 16-24 imorrn och behöver sova för å orka för på dagen är det ju full rulle eftersom inte alexander har nån dagisplats än.. så det är lite pysslande nu innan men det funkar.

avslutade dagen hemma hos min farmor å farfar


























underbaraste dagen på länge.

Jag är ledig denna helg och det är välbehövligt kan jag lova.

dagen har vart underbar familjemys på hög nivå.. har njutit till fullo.

vi började dagen med ett besök på parken zoo. dom stora har längtat såååå efter de.




























goda




goda


Fredag

Alexander har sovit riktigt dåligt inatt pga den höga febern så tröttmössa ab det är jag de..
dom 2 stora vaknade tidigt imorse, innan putte åkte så jag har hunnit duschat ska snart starta en maskin tvätt å plocka undan den som hänger..

det har vart lite små bråk å tjaffs mellan markus å christopher som vanligt :-) men ändå skönt å ha dom hemma ♡♡♡








oskulden tagen

jag har vart på hadboll, ja ni läste rätt :)
jag är nog den som är mest ointresserad av allt vad sport heter men shit vilken känsla de va..











saknade mina barn lite extra mycket idag så jag har precis messat dagisets mobiler å sagt att dom är hemma imorgon. så imorrn ska jag mysa lite extra med dom..

vart frågad om jag kunde bötja kl 16 istället för kl 19 imorrn så jag kände att jag vill å behöver morgondagen me mina barn innan de e dags för ännu ett extra pass

39,5 grader

när Alexander vaknade från sin tupplur så kände jag att han va väldigt varm å rödrosig om kinderna tempade honom å de visade sig vara en temp på 39.5 så gav alvedon direkt å ringde puttes föräldrar som ska ha honom tills putte kommer hem. jag börjar ju kl 16 å putte slutar kl 16 så blir ett glapp på ca 1 timme. å jag får inte tag i putte heller och ska jag vabba hela kvällen så förlorar vi massor :/

han är som sin storebror christopher dvs hyffsat pigg me tanke på febern



men tack å lov slutar jag kl 22 ikväll å imorrn kör jag 19-24 sen är jag ledig lördag å söndag.

handboll

jobbar 16-22 idag å det verkar som vi ska gå på handboll idag.. själv är jag totalt ointresserad av sport så vet inte vad jag känner ang detta ;-)
skulle ta på mig nåt rött om jag hade men jag äger i get rött så fick dyka in i puttes garderob å låna hans t-shirt han fick på farsdag så den får duga :)




gjorde min dag

undra om min syster visste att jag kände mig lite nere?

för jag fick ett oväntat besök av henne, emil och lilla nova och det besöket gjorde verkligen min dag ;-)
så mysigt å bara få mysa me lilla stjärnan å släppa allt annat för en stund.
va självklart underbart å träffa syster yster också då de va ett tag sen nu.. ska höra med henne om hon kanske vill ta en lunch på stan nån dag lr nåt de skulle vara både skönt å behövligt för oss båda tror jag ;)






snart dags

att röra sig mot jobbet.. har vart full rulle här hemma som vanligt :) tredje maskinen me tvätt är nu igång.. gäller å passa på då putte inte riktigt gillar å tvätta :) sen blir de nån maskin imorrn åxå.. dags å städa ur badrummet i helgen åxå.. får göra de lite snabbt då vi har lovat grabbarna å besöka parken zoo om vädret tillåter men röja i 1 timme innan ska nog gå :)


svar på komentarer :)

hade mer än gärna tagit sovmorgon hela familjen de känner garanterat jag å putte att de skulle vara underbart men när våra barn vaknar med tuppen är det svårt. så vi försöker ge varann sovmorgon när de går men inte alltid det är det lättaste heller..


då får vi hoppas min trötthet beror på allergi å inte på en graviditet :) äter p-piller så skulle de bero på en graviditet då skulle jag bli skapligt förvånad :)

tack för era komentarer fortsätt gärna komentera. dock lite tråkigt med snonyma komentarer som jag skrivit förr ;)

Sängen..

Barnen sover å putte spelar så jag ligger i sängen å håller på me mobilen.. ska snart sova men de va galet skönt å bara ligga här..

Är så sjukt trött hela tiden fattar inte vad det är gör fel?? det är i alla fall jobbigt å vara trött hela tiden.. man är liksom inte med til 100 % om ni förstår hur jag menar..
Men fick ju klart för mig i morse att jag får sova när jag är gammal å att detta kallas vardag.. håller inte alls med men så tycker tydligen nån som inte vågade stå för vem hon/han är.

har så mycket jag skulle vilja hinna med här hemma.. har massor å sälja av skulle behöva stå på en loppis men varken tiden lr lusten finns riktigt till de..

nä nu är de gonatt för mig snart

nytt molo








komentarer

fortfarande anonyma komentarer.. vilket känns fegt å inte våga stå för vem man är.. att behöva gå upp strax efter 05 när man inte behöver känns så jäkla drygt när man typ jämt jobbar känns de som..

å ja jag får säkert sova när jag blir gammal men är de så konstigt att jag tycker putte å dom 2 stora grabbarna kan vara tysta på morgonen när dom gör sig klara?? lr du kanske tycker det är rätt å växa mig å alexander som inte behöver gå upp så tidigt.

å att bli väckt vid 05 å sen vet du att du ska jobba å att du slutar kl 24 det är tufft vill jag lova men om du inte tycker att min blogg passar så behöver du inte läsa den.

kanske låter hårt men din komentar lät lite spydig så fick känslan av att min blogg stör dig

ingen respekt över huvudtaget

Jag har möte idag kl 13:30 med jobbet å då va ju min tanke att jag å Alexander skulle få lite sovmorgon men resten av familjen verkar inte tycka att jag behöver sova nångång. då dom har gapat å skrikit nu på morgonen å väckt både mig å Alexander. jag är så jäkla besviken å irriterad så de finns inte..
började ju på mitt schema förra måndagen å sen dess har de sett ut så här.

måndag- jobb
tisdag- jobb
onsdag- p-möte
torsdag- jobb
fredag- jobb
lördag- jobb
söndag- jobb
måndag- jobb
idag- möte
onsdag- jobb
torsdag- jobb
fredag- jobb

ska det vara så svårt å fatta att jag är trött å vill sova????

helt slut

nu är jag sjukt slut både i kropp och knopp. step passet va as grymt som alltid as kul å sjukt svettigt :) idag filmades en del av passet å de ska tydligen läggas ut på youtube haha undra om man kommer synas eller om man lyckas undgå kameran :)

nu sover barnen å jag skulke fan kunna göra samma sak sjukt trött..

tuff dag

idag har det vart tufft på jobbet.. så de känns riktigt skönt att det är dags för ett step pass kl 17:30 ner å skaka av sig all dålig å negativ energi.. det behöver jag..

imorrn är det möte å sen jobb ons, tors å fredag igen..

helgen ledig känns underbart tid åt familjen är vad som gäller då.. hoppas på bra väder så vi kanske kan åka till parken zoo å bara ha de underbart.. min familj är det absolut bästa jag har. utan dom är jag inget. jag har dom finaste å underbaraste grabbarna som finns.



jag älskar er nu och för alltid för er gör jag allt

Söndag

det är lite knepigt å hålla koll på alla veckodagar när man jobbar som jag gör men tycker jag har ganska bra koll ändå ;-)

idag kör jag 16-22 hoppas på en bra dag och att den går fort då jag har så ont i kroppen :-( å sen har jag ju mitt extra pass på 7-16 imorrn lär förmodligen ångra att jag sa ja till de när klockan ringer imorrn ;-) sen har jag ju bokat step kl 17:30 imorrn åxå.. så jag lär nog vara bra slut imorrn kväll ;-)

det går lite bättre på jobbet nu har börjat komma in i de lite mer nu. så de känns skönt å min andra halva på jobbet dvs min arbetskamrat är helt jäkla underbar hon är bäst. så rolig lätt å prata med å då jäkla bra på å lära så det känns helt underbart å gå med henne :-)




hej å hå

då har jag kommit hem från jobbet å ligger i sängen tanken är ju att jag ska sova men de går inte riktigt :/ är väl för uppe i varv så får se när jag somnar

mys med mina ♡:an

putte har nu dragit till gymet så jag å grabbarna sitter me lite gottis framför bumbibjörnarna.

nu ska dessa äntligen smakas




Lördag och jobb

lördag idag så idag ska de allt bli lite gottis det är jag fan värd haha lr jag intalar mig själv de i alla fall ;-)

Jobb idag åxå 16-24 så de blir mys me barnen tills de e dags å gå å jobba.
just nu kollar vi på bollibompa medans putte gör sig klar för gymet ska se om de finns nåt pass imorrn på morgonen jag kan boka in. kommer bli tufft eftersom jag slutar 24 inatt men det är ju så det kommer vara nu när jag jobbar..

att få ihop allt är inte lätt alla gånger men får pussla ihop de på bästa sätt har i alla fall bokat step på måndag så de blir å köra de efter jobbet..

Hur gör ni för å få ihop allt me jobb, familj, träning och vänner??





inte taggad

klockan börjar närma sig.. inte alls taggad å jobba :-( har fortfarande ont i skallen :( kan bero på vädret.
tack å lov kör jag 16-22 idag hoppas på å va lite piggare imorrn för då kör jag 16-24 å sen söndag 16-22 å måndag 7-16 tror jag kommer somna tidigt på måndag kväll hehe lr vad tror ni??

är ju inställd på å gå till jobbet om drygt 1 timme men känns ändå tungt..


dagens outfit denns fredag

skallebank...

har sjukt ont i skallen vilket gjort mig lite off.. några av dagens samtal är i alla fall gjorda alla dessa jäkla köer gör att det tar tid :/
lunchen ligger i magen är inte mätt alls men det får vara så nu.. åt lite av farmors underbara köttsoppa.. får ta en protein drink innan jag går till jobbet och ta med lite köttsoppa dit.
dagens andra maskin me tvätt är igång och eftersom det bara är jag som tvättar här hemma så försöker jag höra de så fort tillfälle finns för vårat tvättberg växer för snabbt så det gäller att hålla efter..

Hoppas huvudvärken ger med sig innan jobbet för annars blir de tufft så nu har jag gnällt klart :)

liten stund till.

då har putte å dom stora åkt å dom klarar inte riktigt de här med å va tysta på morgonen så jag blir ju väckt.
har vart uppe å tagit fram deras kläder. å nu har jag krupit ner under täcket igen jag kommer inte kunna somna om men ligger här tills mini vaknar. å självklart har jag sällskap av denns goding




trötta

idag va markus å christopher trötta för dom sover redan..
har precis gjort Alexander klar så han ligger i sängen å dricker välling.
Jag gav honom en alvedon då han va varm så hoppas han ska få lite sömn inatt. skönt att jag börjar kl 16 imorrn men har en massa saker å ringa om å fixa med imorrn så de blir dagis imorrn för dom stora för går inte å ringa dom samtalen med dom hemma. dom 2 grejerna jag inte får glömma å ringa är försäkringskassan å a-kassan det måste fixas..

allt detta som måste fixas innan man kommit in i allt.. det är ju min första vecka min provanställning började ju nu i måndags så måste ringa nu när anställningsavtalet är här hemma har ju vart tvungen å vänta på de..

nä nu ska jag slänga mig i soffan för är sjukt trött å har ont i halsen men får inte bli sjuk inte nu...




lite av de som fick lämna

här är lite av kläderna som rensades ut ur både "växa" garderoben och hans nuvarande byrå.. lite har hsn ju vuxit ur..

detta har han vuxit ur


och detta fick lämna växa garderoben.





finaste badkillarna..

att mina killar kommer vara snyggast på badstranden i sommar är nåt som är solklart :)

molo levererar som alltid








kläd dag

idag hade jag bara p-möte så de kändes skönt dock drog de ut lite på tiden men så är det ju :)

hem laga lite lunch å sen få alexander å sova lite och medans han sussade sött så gick jag igenom hans garderob för typ hundraelfte gången lr nåt sånt :) det har ju tillkommit lite nytt å lite åkte ner i lådan å här även rensat hans byrå då vissa plagg blivit för små..



det där är högen med hans kläder i kommande storlek.. eftersom jag gillar kläder å att shoppa så blir det endel och jag vet att detta stör vissa men det skiter jag i.. det är mitt val vad jag vill köpa och inte köpa punkt slut :)


stress å helt slut..

kl 18 idag va de föräldra möte på dagis stressa hem från jobbet ge jason sitt, iväg å köpa fika som ska ätas ute på gården efter mötet stress stress å stress känns de som :) men känns som jag klarar all stress rätt bra ;)

p-möte imorrn sen jobba kväll fredag, lördag å söndag sen fick jag frågan idag om å jobba måndag dag så det blir å köra ännu ett extra pass då.. kommer vara trött men försöker se vårat hus å hitta orken där för det är ju våran dröm å för den kan jag slita på lite extra ett tag i alla fall ;-)

hade i alla fall kommit lite underbar post idag så de va kul å de va en del post jag hade glömt bort hehe






anonym

tycker det är lite fegt å välja att vara anonym när man komenterat "jobbiga saker" för antar att det är därför du/ni väljer att vara anonym just för att er komentar är jobbig enligt er själva. för varför kan man annars inte skriva vem man är??

vi löser det på bästa sätt när det gäller våran hund han är en familjemedlem jag skriver inte minsta detalj om allt i mitt liv..

skönt å vara igång...

det vart en pw på 3 km även denna morgon..
känns jätte skönt å vara igång lite smått me träningen igen. kommer ju inte kunna köra på på samma sätt som innan.
nu när man jobbar så får man pyssla på ett annat sätt å ikväll är det föräldrarmöte på dagis så får bli lite träning på mattan hemma ikväll. å kanske en liten runda me jason.
så nu ska jag verkligen försöka hålla mig till lördagar me godis å sånt gott. för annars måste jag lägga i en högre växel me träningen och som sagt de blir svårt nu när jag jobbar dag, kväll å helg så får pyssla i hop de på bästa sätt.

men de känns riktigt bra å börja dagarna när jag jobbar 7-16 me en pw. det blir liksom en riktigt bra start på dagen..

dock har jag mensen så är ju galet sugen på allt men det är bra å jobba då å på detta jobb finns de inte en massa go saker vilket är ett STORT plus..

jag vägde mig efter morgonens pw och de va lite nervigt eftersom träningen stått still å de har ju vart lite för mycket av de goda.

men nu kör vi igen.. nya tag




nu soffläge

trött svar ja..

tvättat lite efter jobbet å myst me mina prinsar. nu ligger dom i sina sängar så nu blir de soffläge en stund innan jag kommer krypa ner till kojs..
jobbar ju 7-16 imorrn med så klockan kommer ringa tidigt å jason ska ju ha sin pw innan jobbet åxå..
sen jobbar jag kväll resten av veckan så de känns skönt är ju allt annat än van me detta haha..

å att Alex sover sjukt dåligt om nätterna gör ju inte att man är piggare direkt men det är bara å bita ihop å göra de bästa av de :) jag har ju en celsius me mig till jobbet så de hjälper ju lite..

Alex börjar gå mer och mer fortfarande lite ostadig men redan stor skillnad.. stolt svar ja :)




min morot

idag köpte jag dessa byxor hade tänkt ha dom som en morot då jag trodde de skulle fattas några cm för att jag skulle få igen dom men icke jag fick igen dom men lite måste bort innan dom kommer sitta bra å skönt lr hur jag ska förklara :) så en liten morot vart dom :)






svar på komentaren :)

ja nu va de längesen jag vägde mig.. å de känns inte så kul. så ska försöka å komma ihåg å väga mig denna vecka men tror dock jag har gått upp då träningen stått still å de blev en del fusk när jag fick jobbet "firade" lite för mycket me en massa gottis. men en vägning kommer de lovar jag

morgon pw på 3 km

idag vart de en pw me jason.. känner av benhinnorna efter gårdagens joggingrunda å step pass. men de vart på 3 km så de känns bra. en bra start på denna tisdag.

snart dags å gå till jobbet. kör 7-16 idag åxå..

Barnen är i väg till dagis å lilla Alex är hos puttes föräldrar. han får ju sin dagis plats den 4/8 å jag ville inte sätta honom på mesta dagiset till dess å de ville inte puttes föräldrar heller så han är hos dom i stället dom dagar de behövs.
dom pass jag börjar 16 så kommer dom hit å har honom tills putte kommit hem. så de känns skönt att vi löste de på de sättet i stället.

nä nu börjar de bli dags å röra sig mot jobbet trevlig tisdag på er

fler timmar

nu när man jobbar så känns de som dygnet skulle behöva fler timmar..
idag börjades dagen me stress å få iväg alla barn ut å springa me jason innan jobbet, jobba 7-16, stressa hem ut me jason göra sig klar för ett pass på gymet 17:30. hem umgås lite me barnen.. duscha, hänga tvätt, starta en maskin å bädda rent sängen. pust å stön nu är de soffläge delux kolla talang sen sova för klockan ringer galet tidigt imorrn. blir en runda me jason imorrn åxå innan jobbet sen blir de en pw me honom efter jobbet :) det är mycket nu för å få ihop vardagen så den blir så bra som möjligt för alla..

jobbar kväll lördag å söndag så då blir de å göra nå kul innan jag börjar. ta vara på familje tiden. många tycker säkert jag är helt dum i huvudet som går å tränar så här efter jobbet istället för att vara med mina barn. men jag måste försöka få in träningen i detta liv åxå. jag mår bra av det vill inte bli tjockis igen. det skulle göra mig sjukt deppig så jag försöker få in allt på ett bra sätt..

detta fina kom på posten idag ;)






stressigt

då har jag precis kommit in från jogging rundan me jason. de vart ca 20 min så nu e jag så där lagom svettig mysigt å gå å jobba snart hehe men de får gå för vet inte hur vi ska göra annars när både jag å putte kör 7-16.

så nu ska jag fixa de sista här hemma sen röra mig mot jobbet.

så här ser jag ut efter rundan




lada inför en tuff vecka

Imorrn börjar min tuffa vecka.. ska vara på jobbet varje dag. alltså måndag till söndag.. kommer bli tufft på många sett..

känns tufft å börja med en sån vecka.. kommer va ifrån mina barn galet mycket :-( kommer nog va sjukt jävla trött.. å i allt detta kaos ska jag försöka få in träningen för den har legat på hyllan allt för länge nu. så imorrn efter jobbat så blir de ett step pass kl 17:30 å nu är de slut ätet me skit i veckorna. imorrn börjar mitt nya liv på många plan :)

funderar på å ta me en soppa som lunch till jobbet imorrn å en gainamax som jag kan ta strax efter 15 så jag orkar stepen för de är ett tufft pass..

imorrn ska alex va hos puttes föräldrar medans dom stora är på dagis eftersom både jag å putte jobbar 7-16 imorrn så fan va stressigt de kommer va i morrn bitti å jag måste hinna jogga me jason innan jobbet åxå.. men tar en runda me honom när putte kör alla barnen för det gör han vid 06 taget.
det kommer bli en massa pyssel å fix å trix för å få allt detta å funka å jag vill tacka puttes föräldrar än en gång för att dom alltid ställer upp.. evigt tacksamma är vi..

ikväll lär de bli sängen tidigt. ungarna ska i säng kl 19 å sen dröjer de väl inte allt för lång tid innan jag å putte åxå lägger oss :) klockan ringer ju galet tidigt imorrn..

nä nu ska jag hänga dagens sista maskin me tvätt.

sagostund me mitt stora hjärta




kosläpp














västerås

de vart en sväng till västerås för å köpa/hämta detta..

märkeskläder


vanliga kläder


jag gjorde ett fynd om jag säger så :-)

Lördag å ledig

nu är jag ledig lördag å söndag å de är behövligt kan jag lova då jag kommer va på jobbet måndag-söndag nästa vecka. kommer va galet trött..

Igår när jag kom hem från jobbet så hade jag fått rolig post lr jag å jag haha kanske ska säga barnen



idag står inte så mycket på schemat. jag har tvättat 2 maskiner putte har tagit disken å vart på gymmet. blir nog en sväng till västerås..

Går lite bättre me alexander och maten.. han har fått behålla allt han fått i sig dom senaste dagarna å de gör mig såååå glad..



han äter gröt till frukost nu igen å välling till mellanmål sen har vi börjat me 1 mål mat om dagen får ta lite stegvis så de inte vänder å blir soppa av allt. men funderar på om jag ska testa me 2 mål mat idag lr om det är dumt :/

Han går mer och mer men är jätte ostadig å har för bråttom så de gäller å va med hela tiden :) men när han reser sig så släpper han mer och mer så de borde komma snart :)

Markus och christopher har fått upp intresset för detta spelande. de ska spelas på ipaden, wii å gamecuben.

kolla in grabbarnas dö coola lördagsgodis :) jag va ju bara tvungen å köpa den






Leos lekland














Jag fick de !!!!

Jag har fått jobbet.. Jag har ju inte skrivit rakt ut att de har vart ett jobb de har handlat om utan har försökt vara lite hemlig om jag har lyckats me de är en annan fråga hehe..

jag har redan jobbat/gått intro 2 gånger en dag och en kväll ska även in å jobba ett extra pass då vi kör min anställning från och med måndag den 5/5.
så provanställd i 6 månader och funkar allt så blir jag kvar..
tjänsten är på 77,70% så de känns kanon.

Detta öppnar en massa dörrar för oss :)
lånelöfte ska fixas så fort jag får veta min månadslön :)
så våran dröm om hus kanske blir verklighet nån gång :-)

när jag fick veta att jag hade fått jobbet så bestämde jag mig för att unna mig skorna jag har kollat på :) typ som ett grattis till mig själv hehe





dom sitter precis men han i affären sa att jag kunde gå in dom över helgen hemma för å känna hur de känns för 38,5 va för stora :/ så hoppas verkligen att dessa kommer passa min fot lite bättre efter att jag haft dom lite på mig här hemma.

Torsdag

idag är vi hemma hela familjen så får se vad vi hittar på.. funderar på om vi ska åka en sväng till Leos lr nåt för imorrn ska jag in å jobba dom ringde å fråga om jag kunde hoppa in.

detta fynda jag av min fina vän sandra för 50 kr ja ni läste rätt :)




RSS 2.0