En sååå härlig dag..

Ja den här dagen har vart hur bra som helst..
Jag, Markus å Heidi har gått på stan i flera timmar men de kändes inte så tiden bara sprang iväg men de brukar ju göra de när man har kul :)
Vi lunchade ihop på Spicy hot å de va gott gott..
Sen köpte jag ett jätte fint set till lilleman å Heidi köpte åxå lite smått å gott, bla tjocka kritor å tjocka papper hon å lilleman ska rita lite när han ska vara där :)
Så man kanske får en första teckning av honom på söndag vem vet :)
E de mycket färger å sträck på den så ska den nog allt ramas in :) Men man ska nog inte förvänta sig för mycket av en bebis på 4,5 månad :) Men han e ju tidig me mycket annat så vem vet hehehehe.

Nu e min kära syster yster på Toys U rus lr hur de stavas..
Å jag e skapligt avis där skulle jag me vilja vara å handla lite åt lilleman :)

Hoppas vi ses snart igen gumman för dagen har vart helt underbar me dig ÄLSKAR DIG din lilla skrutt

Ljusparty..

Ja idag e de ljusparty här kl 19..
Men jag känner mig lite anti skulle ha städat innan men jag pallar fan inte :(
Dom får ta de som de e här, hahahahaha.

Idag åt lilleman en hel burk till lunch å nästan en hel flaska till frulle han sover jusst nu när han vaknar så ska han få lite till å äta :)
Bra att han har börjat få tebax sin aptit :)
Å nu e de halv löst så de håller åxå på å gå åt rätt håll :)

Jag e helt slut i kroppen har inte blivit mycket sömn på snart 2 veckor å de sliter på kroppen mer än man tror..
Men min underbara syster har erbjudit sig å ha Markus en hel dag nån dag i helgen om jag ville de å de tackar man för så man får ladda upp batterina lite för de behövs ibland :)

Nu sitter jag å väntar på min Älskling när han har slutat så ska vi till pappa en snabbis å hämta pengar för hans beställning han har gjort till ljuspartyt :)

Seegt

Ja de har gått segt idag har inte alls fått så mycket gjort så jag börjar bli lite små stressad..
De jag har gjort e å tvättat en maskin, fixat lite på balkongen me lite vinter blommor å lagat mat å ätit å startat diskmaskin å de e sjukt dåligt av mig men jag känner att jag inte har nån lust så jag ta lite då å då visst de tar sååå mycket längre tid men men så får de bli..
Ska städa ur badrummet lite ikväll åxå å hänga in rena handdukar å lägga in den nytvättade badrumsmattan :)
Ska även hinna iväg till emma å hämta ljus i doften mullbär för å se om jag vill ha den doften å efterso ljuspartyt e imorrn så måste de ju göras idag men de blir inte lika långt besök som igår hehehe tror jag va där i 6 timmar jag, emma, lilleman å zesar låg i deras säng kollade på tv snackade skit å åt lite godis de va nice som fan men de finns ingen tid för ett sånt besök idag :(

Puttes verktygslådor måste ut i förrådet å lika så slangen han använder när han tömmer akvariumet å hårdliften till vagnen för den använder vi inte längre å golvfläkten som har stått i sovrummet ska åxå ut fy så de e bara å börja konka snart å de e över fullt i förrådet typ så vet inte riktigt hur jag ska få in grejerna utan att allt kommer rasa ut när man öppnar dörren nästa gång hahahaha

Onsdag...

Ja ha då va de onsdag idag...
Då MÅSTE jag baka lite tills imorrn :( hatar å baka när man e tvungen e inte alls kul då men jag får ju skylla mig själv som dragit ut på de i de sista...
Imorrn e de ljusparty hos mig :) Shit va fort de har gått :)

Igår va vi å hälsade på Emma...
Stackarn säger jag bara de såg inge kul ut alls å ha den där ställningen tycker verkligen synd om henne kan ju inte vara lätt å göra nånting..
Men hon envisas om att hon ska komma hit imorrn.. Å då e de väl bara å acceptera de självklart blir de jätte kul att hon kommer men de va ju inget jag hade förväntat mig me tanke på ja ställningen å att hon e ny opererad..

Jag väntar fortfarande på att Ingerla ska ringa hon sa att hon skulle ringa 1 vecka innan partyt å hon har fortfarande inte ringt de e lite dåligt tycker jag..
Å jag tänker inte ringa henne.. De tyckte inte emma heller att jag skulle göra..

Jag behöver ju gå ner till affärn innan jag kan baka för jag tänkte baka muffins me smält Marabo i smeten tycker de låter gott :) Får se om jag orkar ta mig ner annars blir de vanliga tråkiga muffins hehehehe..

Övertrött tror jag..

Ja jag satt klockan på 8 i morse för jag har lite å fixa innan Camilla kommer vid 11:30 jag ska ju bjuda henne på en sallad me pasta å kyckling i så jag ställde mig för å koka lite pasta direkt å de gick åt helvete de vart kladdigt å jag vet inte vad så jag måste nog vakna till liv innan jag börjar me nåt å ja e fortfarande sååå trött så får se hur de här ska gå hahahaha.

Har även en hel del å göra inför torsdagen då ljuspartyt e.. De ska bla bakas, byta sängkläder för de gjorde jag aldrig igår å plocka undan för nu e de grejer över allt de e farligt när man släpper efter på ordningen för de blir kaos på ett ögonblick :(

Imorron blir de troligen lucnh på stan me puttes kompis minna hon hörde av sig till mig :) *KUL*
Vi skulle höras om de under dagen så vi får se hur de blir me de :)

God Morgon Världen :)

Ja då va de ännu en ny dag :)
De vart 1 bajsblöja inatt me men inte lika vattnig utan mer gegig hahaha de måste vara jätte intressant för er å veta :) Så de borde ju va på väg åt rätt håll får se hur de ser ut under dagen..
Idag ska de bytas sängkläder tvätta badrummsmattan å handdukarna..
Å sen ska de väl plockas å donas lite som vanligt åxå för de blir himla rörigt hela tiden me en bebis, hund å en karl :) Men men jag gillar ju å plocka så de e helt okej :)

Å sen vill jag väl ha fått undan lite tills på torsdag för då e de ju ljusparty här :)
Så jag behöver baka lite åxå vette fan hur jag ska hinna me allt de återstår å se :)


Lilleman i mys dressen från moster Heidi :)






Ännu en dag...

Ännu en dag me diarre för lilleman :(
Men inte alls lika många bajs blöjor som igår så de kanske e på väg åt rätt håll :)
De va 1 inatt å 2 hitills under dagen..

Tack för alla råd och tips om hur jag kan få honom lite hård i magen :) Uppskattas...

Ja idag har jag lilleman å Heidi tagit en promenad till växtriket å köpt lite smått å gott men jag glömde så klart köpa typ hälften så nu försöker jag få tag i putte som e iväg å jobbar å kolla om vi kan åka dit beroende på när han slutar vill säga..

Vi va även in en sväng på babyproffsen å där blev de 2 badleksaker å 2 st scarfs till lilleman :)
Kollade även lite på åkpåsar till vagnen å jag hitta världens finaste som jag vill ha men den kosta fan 1400 :(
Sen va vi inne på jysk men där hitta vi ingenting hehehehe..

Tack för en trevlig dag syster yster de måste vi göra om snaaart alltid lika kul å träffa dig å de tycker både jag å din lilla sötnöt som du kallar honom hehehehe


Sover...

Ja nu sover lilleman efter en dag me en himla massa bajs blöjor...
Jag lider verkligen me honom de måste svida i hans lilla rumpa så mycket som han bajsar å såå löst som de e stackar... Han har även lyckats bajsa igenom 1 blöja min lilla krake..
Han måste badas imorrn när vi har vaknat å sen ska han ha mysdressen på sig som moster heidi å "Farbror" Emil kom me :) Så ska han även få smaska i sig lite av de goda dom kom me idag har fokusen mest vart på å få i honom vätska men de vart gröt till frukost å kvällsmat för honom i alla fall å sen lite frukt puree men annars har de bara vart i flytande form hoppas han blir bra snart för de måste va riktigt jobbigt å vara såå lös i magen som han är... Så nu blir de minst 2 blöjbyten under natten för han kan inte ligga i de där.
Annars brukar han klara sig hela natten utan blöjbyte.. Men de blir så klart en del undantag när dom e sjuka...
Ja de här va tredje dagen me denna diarre hoppas att de inte blir så många fler...
Vet nån vad man kan ge som gör att man blir lite hård i magen????
Allt e ju värt å prova så att säga...

Nä nu ska jag gå å förbereda flaskorna inför natten för jag sätter klockan på larm å ger honom vätska å en ren blöja så de blir 2 vänder me de inatt me :)
Vi gjorde de natten som va å de kändes bra för då vet man att han får i sig en del vätska eftersom de kommer ut en hel del i blöjan...

Bilder kommer imorrn på lilleman i sin nya ur gulliga mysdress så de måste du kolla Heidi :)

Hur Gulligt Som Helst..

Helt plötsligt ringer de på dörren å både jag å putte undrar så klart vem de kan vara för vi väntade oss inge besök..
Å när Putte öppnar så står Heidi å Emil där.. Å dom har köpt lite till Lilleman som e sjuk å de va hur jävla gulligt som helst tycker jag :) Jag blev fan helt ärligt lite tårögd jag tyckte de dom gjorde va såå otroligt gulligt å omtänksamt.. Dom hade köpt en mysdress å en förpackning me yoghurt å sen en bärdryck åt lilleman å jag e fortfarande helt rörd av deras fina gest :) Tusen tack Heidi å Emil...


Här e sakerna han fick.. Hur fin dress som helst :)

Sjuk..

Ja nu e lilleman inne på tredje dagen me diarre..
Jag ringde sjukrådgivningen igår å dom sa att om vi inte får i honom mat lr vätska så måste vi in, om han får feber måste vi in, om han blir matt å lite off så måste vi in osv så nu e de bara å hålla sten koll på honom å se till att han får i sig mer vätska än vanligt så han inte torkar ut för de gick tydligen väldigt fört för så små.. Så jag har ju inte sovit nå bra alls inatt..
Men vi har fått i honom vätska 3 gånger under natten i alla fall å som minst drack han 100 ml så de e bra..
Å nu på morgonen har han fått i sig en portion gröt å 70 ml vätska..
Ska snart blanda iordning en vätskeersättning åt honom.. Putte köpte ju de igår.. Å han drack 200 ml av de igår å ska dricka minst de idag me sen ska han ävern ha vatten å sin bär dryck å sin mjölkersättning :)
Hoppas han blir bra snart min lilla plutt :)

Seeeegt..

Ja denna dag går seegt framåt..
Jag har ialla fall startat diskmaskin å tvättmaskin..
Har även lagt min lilla sjukling i sin säng de blir himla mycket vila för honom nu när han e dålig jag tycker grymmt synd om honom bytte på honom nyss å de va skit löst i den blöjan me stackarn..
Får verkligen hoppas att han blir bra snart för de där e inge kul man vet ju själv hur de e å va så där äckligt lös i magen fy bublan..

Ikväll blir de förmodligen Pizza å Buzz me Liza å Christer å de ska bli riktigt trevligt..
Å gott me framför allt..


Fy Satan vilken natt..

Jag är som en levande död kan jag lova..
Lilleman har sovit sjukt dåligt sovit 2 timmar vart vaken i en halv timme, timme å så har de hållt på hela natten..
Men han e grymmt lös i magen så de kan väl kanske vara en av anledningarna.
Jag tycker såå synd om honom för de e typ som vatten så de blir Mycket mer blöjbyten än vanligt kan jag lova men ändå har han blivit röd..
Så de blir nog å åka iväg å köpa en savla för hans lilla rumpa om vi inte har nåt hemma som funkar ska kolla i hans salv förråd för han har ju en del salvor i sin korg :)

Nu sitter jag i soffan å e på väg å somna så denna dag kommer bli tuff :)
Väntar på mitt program som jag e fast i "våra bästa år" hahahaha..

Skulle behöva starta en maskin tvätt för tvättkorgen e typ full fy jag hatar när de e mycket tvätt :(

Sovmorgon :)

Ja idag fick jag en rejäl sovmorgon jag å lilleman vaknade kl 10 :)
Men jag har visserligen vart uppe 3 gånger inatt så jag e i alla fall trött :(
Så jag har inte hunni gjort ett skit av denna dag hehehehe.
Nu ska jag se våra bästa år :)

Lite bilder..

Ja de va ett tag sen jag la ut lite bilder så här kommer de :)


Lilleman å jason :)





Lilleman på gunghästen som min farmor elvi har köpt åt honom :)




Lilleman å Eddie




Lilleman å Stoffe :)




Lilleman me sin pappas toffler










Äntligen..

Ja äntligen har lilleman somnat efter att ha stretat emot i nästan 1 timme..
Så nu har jag tömt diskmaskinen startat en maskin å så har jag lagt spisknapparna i ett hett bad me lite diskmedel för dom blir ju sååå jävla flottiga efter ett tag äckligt som faan...

Jag har även vart nere å hyrt 2 filmet till ikväll mysigt :)
De blev den nya wallander som kom ut i dag å så en halloween rysare :)
Så kvällen e inbokad :)

Vi får nog kolla filmerna direkt när putte kommer hem i alla fall den ena för Chrille skulle kanske komma över ikväll berode på hur mycket plugg han hann me igår..

Nu e de inte lång tid kvar tills jag ska ha ljusparty :)
Jag älskar å älda ljus å älskar när de luktar gott å mina ljus börjar ta slut så de blir kanon :)
Å jag e ännumer ljusgalen så här på hösten jag kan tända ljus över allt hehehehe..

Nu så..

Ja nu har jag äntligen fått lilleman å somna han har vart skit gnällig å så över trött i en halv timme nu så nu slog ja mig ner i soffan en stund..
Har tagit undan tvätten från ena tvättställningen den andra får jag vänta me eftersom den står i lillemans rum..
Har rensat undan lite av hans kläder som jag vet e för litet å jag tycker de kan vara jobbigt me vissa klädesplagg de e ju dom man tycker e finast :) löjligt värre om man tänker efter...

Ja idag ska vi nog iväg å fylla på lillemans mat å blöjförråd de gör vi oftast direkt när barnbidraget har kommit å vi handlar ju för en hel månad framåt så de brukar gå på mellan 800-1000 kr å de e alltid lika skönt å ha de gjort.. Idag ska de handlas blöjor, gröt, ersättning å lite pureer åt honom..
Lr om vi hoppar pureerna jag har ju gjort hur mycket som helst å fryst in aja vi får se hur de blir :)

Nu får de ta å bli lunch snart för jag börjar bli lite små hungrig :)

Höst :)

Imorse när lilleman tyckte att vi skulle upp så kolla jag ut genom fönstret å då såg jag att da va en sån där härlig höstmorgon me dimma å grejer nice nice :)
Jag halloween pyssla lite här hemma igår så nu e de riktigt mysigt vi va iväg å köpte oranga blockljus till vardagsrummsbordet å lite oranga lycktor å så köpte vi 2 rätt stora pumpljuslyktor som står i fönstret i vardagsrummet :)
Så idag blir de nog å plocka lite å sen laga min kyckling gryta till lunch :)

Gott..

Ja nu har jag ätit min lunch å shit va gott de va :)
Min kycklingsallad vart grymm tur att de blev en portion kvar :) Tror jag äter de till middag för den va grymm :)
Där missade du nåt Heidi..

Jag har även hängt tvätten å tömt diskmaskinen.
Gett lilleman sin lunch å nu ligger han i sin säng å sover en stund å jag känner för att sitta i soffan å bara vara en stund ja e trött i kroppen å har ont i huvudet undra om de e regn på väg???

Jag skulle behöva ta tag i de här halloween pyntandet..
Eller pyntandet e väl å ta i de e lite ljuslyktor å sånt som ska ställas ut men jag vette fan om jag orkar de idag eller jag pallar inte de nu i alla fall får se om jag får nå ryck senare vilket e möjligt hahahaha.

Kanon...

Ja denna start på dagen har vart kanon..
Lilleman e på toppen humör han låg å underhåll sig själv i sin säng i en timme så hans mamma skulle få sova lite :) Har även startat en maskin tvätt nu håller jag på å steker min kyckling som jag ska ha till lunch när jag gör min kycklingsallad mums de ska bli gott...
ska även tömma diskmaskinen under dagen å plocka undan lite för de ska halloween pyntas lite här hemma så de blir lite halloweenmys resten av denna månad :)

Nu ska jag kolla till min kyckling..

Å tack igen heidi för att ni hade lilleman tro mig de behövdes så jag fick ladda upp batterina lite för att orka en ny vecka me lite sömn :)

Sover borta..

Ja idag ska Markus sova borta för första gången..
Heidi och Emil hörde av sig tidigare å frågade om dom fick låna Markus å om han fick sova kvar vilket  jag svarade självklart på..

Men jag saknar honom redan men har sagt till mig själv att jag inte ska be putte köra mig dit så jag får hämta honom :)
De e alltid jobbigast första gången men jag vet ju att han har de bra hos dom jag litar på dom till 100% de e inte de utan att jag saknar min guldklimp sååå mycket bara kommer nog bli jobbigast när man ska gå å lägga sig men de ska samtidigt bli sååå skönt å få sova en hel natt för de va över 6 månader sen.. Å de va väl lite de Heidi åxå tyckte att jag förtjäna :)

Så jag har hållt ig lite sysselsatt här hemma för att få tankarna på annat jag har planterat om lite blommor å startat en maskin tvätt jusst nu håller jag på å vattnar alla mina orkideer..

Vi va även iväg på en fika hos Emmas föräldrar tidigare å hälsade på emma som ska åka in å opereras imorrn å så blir hon kvar i en vecka å lilleman va självklart me å hälsade på sin gudmor..

Varför???

Ja jag har nog sovit 5-6 timmar allt som allt inatt så de vart ju inte riktigt som jag hade tänkt :(

Jag e även lite sur på putte för vi har verkligen delade meningar om vem som gör vad här hemma å me allt runt omkring..

Jag vet att jag sköter hela hemmat plus tar min lilla guldklimp helt själv..

Han tycker han gör värsta mycket när han går ut me Jason ibland vilket han inte gjorde igår kväll.. Då fick jag ta Markus helt själv som vanligt plus att jag fick ta jason för idioten hade gått å lagt sig..

Så jag e skapligt sur på honom för jag orkar inte göra allt jag får ju fan inte sova om nätterna ja lär ju bryta ihop en vacker dag...

Så jag vet inte vad jag ska hitta på idag men jag vill fan inte umgås me putte i alla fall..

Finns de nån som vill göra nåt??? Hör av er snarast i så fall :)

Kan inte sova :(

Fan va trött jag blir på mig själv, jag e ap trött å ha vart de sen jag skrev sist men tror ni jag kan sova???
Svart NEJ de kan jag inte å jag fattar inte Varför???
Jag som verkligen behöver sova me tanke på hur jävla lite sömn de har blivit under veckan..

Men de e ju inte så mycket å göra mer än att vänta tills jag somnar... SUCK..
Hoppas ni andra sover gott nu i alla fall önskar jag me gjorde de...

Jahaja

Jahaja då va typ denna dag slut..
Jusst nu sitter jag i soffan å e sååå grymmt trött startade typ diskmaskinen precis..
Har lagt Markus så hoppas han sover bra inatt känner att jag behöver sova, visserligen e Patrik hemma men han vaknar ju fan inte när markus vaknar men de gör jag..
Måste ut me jason om en stund åxå sen blir de nog å lägga sig å sussa jag e helt död för Markus har verkligen sovit jätte dåligt hela veckan så jag e trött som fan i både kroppen å huvudet...

Var ju på begravning idag å de va jätte fint å jätte jobbigt så klart.
Jag hatar begravningar jusst för att de e såå grymmt jobbigt när dom bär ut kistan å när dom sänker ner den fy fan vill inte ens prata om de..
Vi hade skaplig otur me vädret bara de regna å va snuskigt kallt så ja tror jag kommer bli sjuk..
Men nu har man tagigt ett sista farväl i alla fall å de känns bra..

Imorrn har jag inte en aning om vad som händer nånting hittar man nog på..
Annars får jag pyssla å greja här hemma som jag Älskar :)
Emma hade Markus när jag va på begravningen å de hade gått jätte bra som vanligt :)

Nästa besök jag kommer göra i kyrkan e när min älskade son ska döpas å de ser jag verkligen fram emot så nu kan man lägga all focus på att planera å fixa hans dop vi måste bestämma vad vi vill ha för tårtor bland annat.
Men jag har gett upp min ballong jakt efter blåa å silver ballonger. Nu har vi köpt ballonger i alla färger så nu får de bli så fast de inte va de jag hade tänkt men jag orkar inte hålla på så nu får de bli som de blir på den fronten..
De spelar väl egentligen ingen roll vilken färg ballongerna har de e bara jag som håller på hahahaha.


Lite motiverad....

Ja igår va vi iväg en sväng först åkte vi till Tarja å Micke å så va Eddie där åxå alltid lika kul :) Billy å bella kom åxå förbi en sväng...
Å så frågade eddie mig om jag hade gått ner i vikt å då sa jag nä de tror jag inte å då sa han men du har blivit smalare i ansiktet å då log ja stort å sa tack :)

Sen åkte vi en sväng till stattan å leo å leo sa precis samma sak som Eddie så då antar jag att jag har gjort de då ;)
Så de gjorde mig lite motiverad till å kanske göra ett försök till till å gå ner i vikt..

men de kommer bli grymmt svårt eftersom jag har blivit cola beroende jag kan dricka 2 liter om dagen utan problem vilket jag gjorde ett tag å fick jag inte min cola så vart jag skit sur.
Men nu har jag inte druckit cola på 2-3 dagar tror jag de e utan jag har druckit saft i stället vilket inte heller e så bra men de lär ju va bättre än cola i alla fall...

Blir nog å slänga i sig nån macka innan begravningen sen blir de å laga middag när man kommer hem :)

Nu till nå betydligt tråkigare....
Idag ska jag på Begravning :(
De e mammas farmor som har dött å jag bara hatar begravningar så de e inget jag ser fram emot tycker de e sååå dystert me alla som gråter tycker de e skit jobbigt..



Lite bilder


Så här ser brödet ut å de va riktigt gott kan jag lova så de kommer bakas fler gånger :)





Lillemans blåbärsgröt som han bara älskar.




Så här arg blir lilleman när mamma inte e tillräckligt snabb me matningen :)




Här e lilleman mätt å belåten efter en portion blåbärsgröt :)


Att vara en bra mamma...

Ja att vara en bra mamma har olika mening å betydelse i allas ögon..
Jag tycker att en bra mamma finns där för sitt/sina barn oavsett å ser till att dom har de sååå bra som möjligt, att man sätter barnens behov framför sitt eget ja menar har man satt ett barn till världen så får man fan ta sitt ansvar..
Medans andra tycker att en bra mamma e å ge efter om barnet vill ha godis eller nåt annat.
Eller att dom måste ha dyra kläder så de ser bra ut utåt..
Ja menar hallå e de de som e å vara en bra mamma i vissas ögon??? Då blir jag nästan lite orolig....

En Bra mamma älskar sitt/sina barn över allt annat å skulle göra allt för dom..
Men att uppfostra barn e inte lätt å att vara en bra mamma är inte heller de lättaste.

Men jag kan säga så här Markus e mitt allt de finns inget jag inte skulle göra för honom å jag tycker de gör mig till en bra mamma... jag kommer se till att han vet hur mycket jag älskar honom å att han alltid kan räkna me mig 24 timmar om dygnet.

Full rulle :)

ja nu e de full rulle på mig :)
Jag hade grejer till de ena brödet så de står i ugnen nu hoppas de blir bra å gott :)
Jag brukar ju aldrig baka bröd hehehe.
Ska baka en sort till men de gör jag nog imorrn lr nån dag i helgen :)

Så nu sitter jag å bara tar de lugnt i soffan..
Tvättmaskin e i fullgång å lika så me diskmaskinen å brödet e i ugnen å klockan e bara strax efter 9 de e ganska bra jobbat tycker jag :)
hehehehe men dagen e ju lååång så vad skka jag ta mig an nu då... Jag e ju inte mycket för de här å bara sitta fy å bu när de gäller mig så ska de hända nåt hela tiden :)

Vilken start :)

Ja jag har redan startat en maskin tvätt å diskmaskin e åxå i full gång :)
De blir en liten tvätt dag för mig idag för nu börjar tvättkorgen bli full å de hatar jag..
E åxå lite sugen på å baka lite bröd å pyssla lite här hemma de e ju en sån härlig dag så jag känner för att vara lite huslig idag :)

Hoppas viljan håller i sig till efter kl 9 baranär affärn öppnar :)
Måste ju springa ner å köpa lite till baket :)

Imorrn ska jag på begravning å de e inget jag ser fram emot alls kan jag lova, jag tycker de e sååå jobbigt me begrevningar, å Markus ska vara hos gudmor Emma då för jag vill inte släpa me honom på sånt de e han för liten för å Putte jobbar ju så han kan ju inte heller ha honom ...

Nä nu ska jag plocka lite kramis

Ingen höjdare..

Nä den här dagen har inte börjat någe vidare bra alls :(
Markus har sovit dåligt inatt å putte e sur men jag vet inte varför.
Jag vaknade till inatt av att sängen va tom å då går jag ut i vardagsrummet då ligger han på soffan å sover men jag har inte en aning om varför...
Å så ringde jag honom när han va på väg till jobbet å fråga varför han va så sur, då la han på i örat på mig :(
Så jag fattar verkligen ingenting :(

Jag hade ju tänkt gå ner på stan å lämna tebax leggingsen jag köpte igår för dom va inge bra men jag har ingen lust me de alls :(
Jag å lilleman ska eventuellt iväg till Heidi efter lunch ja lär ju inte va så kul sällskap men jag känner att jag inte vill va hemma när putte kommer hem me tanke på att han e sååå grymmt sur av nån anledning :(

Nappfri???

Jaha då va snart denna dag över..
De har vart en bra dag jag har fått lite gjort även idag hehehehe.
Michaela de vart att jag startade en maskin ialla fall :) trots att jag sa att de skulle bli en tvättfri dag idag :)
Nu sitter jag här i soffan me en massa tända ljus å de e sååå mysigt ja trivs som fisken i vattnet..

Markus ligger i sin säng å sover mätt å belåten å ren bytt..
Han somnade utan nappen idag så vi får se om de e bättre lr inte..
De finns ju delade meningar om de där men jag återkommer me resultatet om de imorrn :)

Nä nu ska jag mysa vidare här i soffan ha de gött

Dagen

Ja då har man nästan precis kommit hem från en runda på stan me Michaela å lilleman så klart.
De va lite jakt på grejer till dopet, ballonger bland annat som vi inte hitta lr inte i dom färgerna jag prompt ska ha hehehehe.
Men vi hittade en svart klänning till mig som jag ska ha på mig på dopet å så köpte jag mörkgråa leggings till köpte även mörkgråa å svarta strumpbyxor åxå kan va bra å ha nu när de börjar bli så jävla kallt.

Har även plockat undan lite tvätt men inte startat en maskin hehehe ja e duktig lr hur Michaela :)
Jag funderar på om jag ska gå å städa kylen för de va ett tag sen nu... Å de e så skönt när de e gjort å man har kastat allt de där gamla som står längst bak.. ja de ska jag göra städa kylen alltså..

Sen ska jag pyssla lite i badrummet de ni hahahaha

God Morgon Sverige

Ja då e markus ren bytt, på klädd å mätt å belåten :)
Han sover bättre om nätterna nu när han äter mer "mat" om dagarna å inte bara ersättning..
Han deckade 18:30 igår å vaknade vid 04 å då gav jag honom lite ersättning å sen sov han till 07:30 så ja ska inte klaga de e rena drömmen me tanke på hur dåligt han har sovit..

Ja gick själv å la mig kl 20 igår kväll jag va helt död kände att jag å min kropp behövde de :)
Ja nu har jag startat diskmaskinen de blir betydligt mer disk nu när lilleman äter pureer å gröt å mosad banan å sånt men de gör absolut ingenting..

Idag blir de fanimej en tvätt fri dag hahahahaha..

Nä nu ska jag spana lite doptårter på nätet så man får lite insperation :)

Faaan va irriterande..

Ja jag skulle byta allt i badrummet å tvätta de som va innan ja de va planen i alla fall..
Men jag har inte ens kommit halvvägs eftersom Putte ska ha massa avancerat skit över allt.
Vi har inga vanliga krokar som duchdraperit hänger i utan nå jävla skit som e skit svåra å få på å av å då menar jag verkligen skit svåra, dom e så tajta å hårda att mitt nya svarta duchdraperi gick sönder på ett ställe så jag la skiten på tvättkorgen så ska putte få försöka när han kommer hem ska höra om vi inte kan åka iväg å köpa några som e lättare så man slipper ha sönder alla duchdraperin när man vill byta vilket jag gör ett par gånger om året hehehehe :)

Fått lite gjort

Ja då har man bäddat rent i sängen å tagit fram vinter täckena :)
Har även tvättat lite e inne på min andra maskin nu ja e duktig när jag väl kommer igång hehehehe :)
Måste nog byta duchdraperi badrums matta å handdukar åxå.. Har svart nu men de verkar som draperiet missfärgar golvet när de e blött :( Så golvet ser rosa ut på vissa ställen så jag har försökt gnugga me lite klorin men de verkar inte hjälpa :(
Vet inte om draperit behöver tvättas ett par gånger innan lr om de bara e så att de missfärgar golvet :( Aja hur som helst så verkar golvet redan va förstört men jag ska försöka ge mig på de ett par gånger till de kanske försvinner lite varjegång ja e på de om jag har tur :)

Nathalie tack för tipsen om ballongerna de ska jag helt klart kolla upp mer noggrant när Putte kommit hem för nu tar jag bara en liten paus innan jag ska pyssla här hemma igen :)
Markus har precis ätit lite lunch som bestod av en yhogurt som han bara tok älskade en mosad banan å lite frukt dryck så nu e han så nöjd så :)

Vi har tagit bort liggdelen ur vagnen nu åxå så nu börjar lilleman bli stoor :)
De e nog snart dags å byta ut bilbarnstolen åxå hehehe de går undan när de väl börjar..
Snart kommer han hemdragandes me tjejer hahahaha

Ny Vecka nya tag..

Ja ha då va de måndag och en ny vecka :)
Markus sitter i sin sitter mätt å belåten å aktiverar sig själv :) ett tag i alla fall hehehe.
Jag har startat en maskin tvätt me Puttes arbetsbyxor sen ska jag fan bädda rent i sängen å byta till våra vinter täcken för jag höll fan på å frysa ihjäl inatt så jag har sovit skit ruttet så jag e lite halv seg i dag :( Men men jag har ju klarat mig bra utan sömn förut så de blir nog inga problem idag heller :)

Snart ska jag fortsätta min nätjakt efter blåa å silverfärjade ballonger hittade 2 igår men då va portot 79 kr på ena sidan för å få hem 20 ballonger å 99 kr på den andra sidan för å få hem 30 ballonger å de tyckte vi inte att de va värt. Hur fan tänker dom ballonger väger ju inte ett skit..

Vi måste ner i veckan å beställa tårtorna åxå men först måste vi bestämma om vi vill ha fotografi eller bara text på dom.. Å sen ska jag å Michaela ner på stan imorrn å försöka fixa lite till bordsdekorationerna å sen måste vi fan hitta ballonger jag måste ha nya kläder å de måste lilleman me ha till sitt dop så alla säger att de här dopet kommer kosta en förmögenhet om jag ska planera de hahahaha.
Visst vill jag ha saker som egentligen e helt onödiga i andras ögon men de e min son som ska döpas å jag vill att de ska vara perfekt, fint å mysigt.. Han e mitt allt å ska bara ha de bästa hahahaha.

Vi måste åka ut me resten av inbjudningarna åxå hehehe tur att de e ett tag kvar..
Hade hatat å behövt stress fixat allt för då blir de oftast bara skit av alltihoppa..

Michaela va här en stund igår å de va lika trevligt som alltid..
Hoppas de blir av snart igen gumman :)
Vi gjorde inge speciellt utan satt mest å snackade om allt möjligt å de va riktigt najs :)

Nä nu ska jag på internet jakt å hoppas jag hittar mina ballonger..



Söndag..

Jaha då va de söndag å putte åkte nyss iväg till Victor så nu e jag själv hemma me Jason å lilleman i ett par timmar :)
Har precis startat en maskin å tömt diskmaskin å gett lilleman en halv banan håller även på å förbereder hans lunch som blir potatis å majspure tyckte majspureen va lite lös så jag ska mosa potatisen me den så de blir lite tjockare de kommer nog bli kanon :)
Har även skrivit lite i lillemans bok de får man inte glömma hehehehe.

Vi va iväg till strägnäs marknad igår å de bliv lite t-shirts till lilleman, en mössa å en palistina sjal till mig å putte köpte en tröja å en t-shirt till sig själv.. Å medans vi va på marknaden så va lilleman me sin gudmor Emma hos hennes föräldrar.. Å han hade tydligen vart väldigt aktiv när han hade legat på filten på golvet å de låter som han för han härjar runt som tusan här hemma :)

nähe vad ska man göra nu då??? Skulle behöva stor städa men de har jag verkligen ingen lust me får se om jag orkar byta sängkläder idag eller om jag gör de imorrn för dom måste ju tvättas direkt å jag har ju tänkt starta en svart maskin när den här vita e klar få se hur mycket plats de blir kvar att hänga tvätt på :)



Effektiv som tusan :)

Ja då har man redan hunnit starta en maskin tvätt, Tömt diskmaskinen å stoppat in disken från i går kväll i maskin, gjort i ordning lilleman å nu e orkideevattningen i full gång :)
Sen tänkte jag att jag skulle städa ur badrummet åxå om lilleman tillåter :)
Hoppas han fortsätter vara på de humöret han e på nu för då kan jag få väldigt mycket gjort under dagen så de e bara å hålla tummarna :)

Hans väggdekaler kom igår åxå så vem vet vi kanske börjar me de när putte kommer hem de återstå å se hehehehe..

Jag vill bara säga att Jag älskar mitt liv nu har jag kommit in i en sån här härlig period där allt känns underbart..
jag har inget alls att klaga på å jag mår bara så bra å de e en underbar känsla..
Så jag ska pula lite här hemma idag å göra om lite å försöka få en hög mysfaktor här hemma :)

Nu e de nån som vill ha lite uppmärksamhet av sin mamma så självklart ska han få de :)

En ny dag nya tag :)

Ja lilleman sitter i sin babysitter mätt å belåten de vart gröt till frukost för hans del vilket han va mycket nöjd med :) Sen blir de lite morotspuree till lunch å lite mosad banan till efterrätt :) Å sen va vi iväg å köpte lite goda drycker som man får ge dom när dom e 4 månader så han ska få lite sån till lunch men de e inte alls mycket utan lite för å svälja ner lunchen :)

Jag har startat diskmaskinen å tvättmaskinen ovanligt va? hehehehe

Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra... Lilleman sitter ju så nöjd i sittern å lyssnar på musik :)
å jag sitter här å bara flummar känns de som hahahaha.
Vet inte om jag vill baka idag eller om jag vill göra de nästa vecka.. :(
Vilka problem jag har asg :)

Vi ska nog troligen ner på stan när putte har slutat ska visa honom dom ur snygga kläderna jag hittade igår till markus i så fall å så hoppas jag att han åxå gillar dom å köper dom :)

Är de nån som har några bra ideer om hur man kan göra lokalen man har hyrt föt dopfikat mysig å fin så hör gärna av er jag har lite ideer själv men e öppen för andra förslag åxå så klart :)

Vart lite annorlunda

Ja dagen vart helt annorlunda än vad jag hade tänkt mig..
Jag hade ju tänkt få en massa gjort som jag skrev i de tidigare inlägget men de enda jag har fått gjort av de jag skrev e att jag har skrivit alla inbjudningskort.
Farmor ringde nämligen så vi åkte iväg me dopklänningen för den måste göras lite ändringar på den för den va för stor. Å sen messa Heidi så vi tog en vända på stan å då hitta jag världens finaste kläder till Markus så jag hoppas Putte vill köpa dom :)
Å så har jag hyrt 2 filmer till ikväll som jag längtar efter att se :)
Jag menar inte att min dag har vart dålig på någe vis utan att den vart bara lite annorlunda :)

Sjuka????

Ja jag tror jag å lilleman håller på å bli sjuka :(
Vi e snoriga båda två men jag e betydligt snorigare än lilleman som tur e å jag hoppas de förblir så..
Han nyser å hostar titt som tätt :(
Så nu sitter han i sin babysitter me en varm filt över sig känns inte som de riktigt räcker me kläderna när han håller på å bli sjuk.
Själv sitter jag i soffan å snorar me ett glas varm choklad å bloggar lite :) Gäller å passa på medans markus e nöjd me å sitta i sittern :)

Ja idag har jag lite som ska göras.. Ska rota i tvättkorgen å se om jag får ihop till en maskin tvätt, jag kör hellre en maskin då å då än å vänta på att tvättkorgen e överfull så man måste tvätta en hel dag fy de hatar jag..
Idag ska jag försöka skriva klart inbjudningskorten till lillemans dop å skriva klart listan på de som ska köpas till bordsdekorationen till dopfikat..
Vet nån vart man köper enfärgade ballonger??? Jag vill ha blå å silverfärgade men vart tusan kan man hitta de??? Jag får fortsätta leta för jag har ju gott om tid men om nån vet vart man kan få tag i de så skriv gärna :)

Sen när Putte har slutat så ska vi gå ner på stan å kolla ny matta till hallen..
Kanske blir en runda på stan åxå å kolla om vi hittar ballongerna :)

Jag var ju på bvc me Markus igår å han hade bara gått upp 400 gram i vikt vilket jag tycker e lite men hon sa att så länge han går upp i vikt så e de ingen fara men han hade hamnat lite under kurvan men de va som sagt ingen fara men ja skulle ge honom gröt eller smakisar dagligen sa hon så de ska vi så klart göra :) Vi kunde även ge både och om vi ville så idag blir de gröt å broccoli purre men inte samtidigt så klart hehehehe.
Pratade även me henne om Markus sömn för han sover fruktansvärt dåligt på nätterna nu för tiden å hon sa att de kunde bero på att han e väldigt tidig i utvecklingen för när dom e inne i en intensiv utvecklingsperiod då sover dom dåligt.. För hon sa själv under besöket igår att han e väldigt tidig.. För han låg ju där å rulla runt som en tok å slet i allt han fick tag på hahaha de e min kille de..

Nu är både kyrkan å lokalen bjuden så nu kan man börja koncentrera sig på dopet å allt runt om kring igen de va ju himla struligt å få tag i lokal samtidigt som de passa me kyrkan å gästerna men nu har vi fått ihop de någesånär så nu får de bli som de blir men de blir dubbeldop vilket e sjukt tråkigt men de va nästan alltid dubbeldop i klosterkyrka tydligen me tanke på att de e den största kyrkan så jag å putte disskutera fram å tebax i går å kom fram till att vi får ta de helt enkelt eftersom dom inte kan garantera att de inte blir dubbeldop om man bokar in ett nytt datum så då känns de inte som nån större mening å hålla på me de.
Vi får göra de lite mer speciellt i lokalen så de blir lite mysigt där :)


nu e de igång

Ja nu e dopet bokat, inbjudningskorten köpta :)
Har även köpt lite ja ska pyssla me som ska bli dekoration till borden när vi fikar så nu e de igång å de känns skönt å vara ute i god tid så man slipper stressa för då blir de aldrig bra ...

nä nu ska jag ge min prins lite mat här..

Dagen

Emma å Chrille ringde när Putte hade vart iväg i ca 1 timme å sa att dom tänkte komma över å jag sa ja men självklart va kul..
Så ja ringde upp Putte å sa att Emma å Chrille e på väg så nu får du ta å komma hem å de gjorde han :)
Å Emma å Chrille hade me sig kanelbullar å dom va inte små vill jag lova men gott som satan va de så tack för fikat :)
Sen satte vi upp lite tavellister i lillemans rum snackade en himla massa skit som vanligt å sen beställde vi lite väggdekaler till lillemans rum som borde komma i mitten av veckan 750 kr gick de på hahahaha så de e fan inte billigt men de kommer nog bli kanon när de e helt klart å de vart så klart "Cars" riktigt killigt :)

Å nu ligger lilleman i sin säng helnöjd å leker me aktiveringssakerna som jag har hängt fast i sängen han e smart min lilla kille :)
Förhoppningsvis somnar han av de åxå :) Annras kan de vara rätt grinigt så här på kvällskvisten från hans sida..

Imorrn kommer jag ha riktigt tråkigt Putte ska jobba över å vet inte alls när han kommer hem så ja vet inte alls vad jag ska hitta på dagen kommer ju bli super lååång me tanke på att lilleman ofta vaknar vid 06:30..

Får se om de finns nån som kanske vill hitta på något :)

Nä he om jag ska krypa ner i soffan här me alla mina tända ljus å dra en mysig filt över mig å bara njuta av hösten kanske göra lite varm choklad åxå :) åå va mysigt

PS bilder på Markus rum kommer så klart när de e färdigt :)

Lite höstmys..

Ja nu sitter ja nerkrypt i soffan me lite tända ljus :)
Lilleman sover middag å putte i iväg å kollar lite jobb så då passar jag på hehehehe
Har startat en maskin tvätt å diskmaskin åxå :)

När Putte kommer he så ska vi troligen sätta upp tavel listerna i lillemans rum han borra ju upp den svävande hyllan innan han åkte, vi va även iväg å hämta puttes vita spjälsäng som han hade när han va liten alla lillemans möbler e ju vita å då va ja tvungen å ha en vit säng åxå så jag ringde puttes mamma så hon letade fram hans gamla säng :)

De får gärna bli lite mörkare ute men de blir de ju om nån timme hehehe me like a lot för då e de riktigt mysigt me en massa ljus tända..

Heidi...

Ja jag vill bara tacka min underbara syster Heidi som erbjöd sig å va barnvakt åt lilleman igår så att jag å putte kunde gå på bio efter som vi firade 5 år tillsammans den 30/9..
Jag å lilleman va även hos Heidi i Torsdags å åt gott å kollade film å de va hur mysigt som helst..
Nu har vi börjat få mycket bättre kontakt me varann å jag hoppas verkligen att de håller i sig för jag har saknat min syster :)
Jag älskar dig massor Heidi å de gör lilleman med..



Heidi och lilleman


Sååå jävla besviken...

Ja jag e grymmt besviken på en viss person..
Jag har ställt upp till tusen för henne lånade ut mina möbler när hon flyttade så att hon hade nånting å sen har hon köpt eget nu å då ska jag bara komma å hämta mina grejer för gör jag inte de så körs dom till tippen.. Men hallå när man lånar saker så får man väl för fan lämna tillbaks dom..
Å om dom kan köra grejerna till tippen så kan dom väl för fan köra hit dom eller????
Men men vill man pissa på nån som har ställt upp för en så mycket som jag har ställt upp för henne så fine de e hennes förlust för ALDRIG i livet att ja kommer ställa upp för henne igen.
För så här gör man bara inte å så enkelt e de me den saken...

RSS 2.0