känns inge vidare

igår fick jag med syster Malin på ett grymt box pass vi gav gärnet båda 2 å de va sjukt kul shit alltså...
Men kan ju lova att vi va helt jäkla döda efteråt va som att kroppen va nollställd igen ingen ork lr energi kvar.. kroppen är helt otrolig hur den kan maxa sig själv på de sättet...

Efter passet va de hem å fylla på med energi så min matlåda väntade på mig i kylen ;) Men mådde rätt illa så de va kämpigt å få i sig den kan jag lova... men de gick..

Imorse mådde inte kroppen helt okej :/ mådde illa å kände mig konstig i kroppen :/ känner mig fortfarande lite skum men det är lite bättre... Har fixat lite påskmys åt oss här hemma men vet inte om jag tycker det räcker lr om det ska skaffas mer det återstår att se..

Jag har fixat klart puttes ägg i alla fall då är det bara 3 kvar å göra klart :) men har lite tankar å ideer så de blir nog kanon :)

nä om jag ska ta å hänga tvätten för tror den är klar.. å vänta på att soffan å mattan ska torka har 
sprutat ättiksprit, vatten å sköljmedel på dom då jag tyckte dom luktade illa å tyckte nästan de luktade kiss :/ fick de tipset på mammis sidan så hoppas de funkar

mitt nya Linne


Sötnöten i sin nya keps



Alexander är hemma med mig idag då han hade febertoppar större delen av dagen igår.. Va även varm inatt när putte hämtade in honom till våran säng... så vi myser å jag försöker få lite gjort ♡♡


gårdagens shopping..

hittade keps å skinnjacka till Alex


Ett nytt linne till mig


Och ett nytt boarderman till Markus 


Så Skönt

Då va min jobbhelg över, så skönt...
Patrik å barnen kom å hämta mig sen åkte vi över till puttes föräldrar å vi skulle åka å handla lite men dom stora blev kvar hos puttes föräldrar :)

Det va dags att fylla på med lite som tagit slut här hemma så jag klarar vecka 2 med kostschemat, för nu är första veckan redan gjord ;)

Sen åkte vi förbi tuna en snabbis jag ville in på stadium å där hittade jag en keps till Alexander som han ska ha i sommar, 1 linne rill mig å ett nytt boarderman set till Markus i större storlek å nu kommer ni få en chock stl 140 blev de ;-) 
Bilder kommer imorrn ;)

sen svängde vi förbi godisland å köpte ungarnas påskägg som påskharen ska komma med :) vi valde å köpa varsit STORT påskägg åt dom som ska fyllas me lite skoj :) kommer bli lite kläder i bla ;)

Imorrn väntar en ny vecka och det innebär som vanligt nya tag :)
Jag hoppas på en grym tränings vecka känner att jag vill lägga i en högre växel :) 
Somnaren närmar sig å det finns sjukt mycket jobb kvar på denna kropp innan jag är nöjd ;-) så bara kämpa vidare å hoppas på de resultat jag vill nå..

Jag väntar en massa fin post åxå en del som ska ner i grabbarnas ägg :) hoppas de hinner komma i veckan..

Har gjort lite matlådor nu på kvällskvisten och kokat 16 st ägg så de finns :) ibland väljer jag ju ägg som mellanmål å då går de fort å sen älskar ju barnen ägg så de kommer gå åt utan problem :)


Jobb Lördag

ja då har jag jobbat några timmar men många timmar kvar.. jobbar 8-21 idag.. 

Jag bestämde mig igår för att följa kostschemat även idag men det jag gjort på min ätardag är å lagt till lite godis, 1 liten dricka å lite glass :) Så jag känner mig nöjd :) å jag lär nog inte få i mig all glass men alla säger ju att den är sååå sjukt jäkla god så får se vad jag tycker om den ;)


Jobbar även 8-14 imorrn så kommer nog va rätt trött imorrn hehe så de blir vila från gymet den här helgen men på måndag är jag garanterat tillbaks ♡♡♡♡

Har börjat lite smått med å fixa me min underbara familjs påskpressenter.. Patrik å Jason är klara, måste kolla vad jag har fixat till barnen å se om det är nåt kvar lr om dom är klara 

Köpte söta ägg å fjädrar igår som vi ska hänga i påskriset vi brukar inte påskpynta men påskris känns som ett måste när man har barn å får se om vi kan hitta nån söt påskhare nånstans åxå.. så de blir lite speciellt för barnen ♡♡


Bra jäkla fredag

Tog mig i kragen å drog till gymet imorse.. Körde rygg å de kändes riktigt bra :) Blir ju ingen träning alls i helgen då jag jobbar hela helgen så de kändes riktigt nice..

Har även fixat lite matlådor å kokat lite ägg :) måste dock köpa mer kvarg då den är slut å frukten börjar åxå ta slut... Imorrn är det ju min ätardag å jag funderar på å följa kostschemat men att köpa en liten dricka å lite godis bara ;) jobbar ju 13 timnar imorrn så känner att jag lika gärna kan göra så då :)

Lär garanterat bli en kexchoklad med kola i, ialla fall sen blir de nog nåt annat åxå känns lite larvigt me bara en kexchoklad ;-) 

Har dammsugat å torkat golven i köket å hallen å tvättat 3 maskiner med tvätt åxå så nu blir det lite soffhäng sen får vi se om de blir å fortsätta lr om det får räcka för idag kan ju vara skönt å ta de lite lugnt åxå när man ska jobba hela helgen :)
Kan ju fortsätta nästa vecka åxå ;) dammtussarna lär ju inte springa iväg direkt haha tror de e större chans att dom hinner förökasig däremot ;-)

Det jag har kvar som måste denna dag är å plocka ihop allt jag ska ha med till jobbet imorrn i matväg väga upp frukosten å så har jag inte gjortän så finns lite måsten kvar...


God morgon där ute...

då va det redan fredag fort går det, snart är första veckan på kost schemat gjord och det har gått bättre än jag trodde.. inge direkt större sug efter godis som jag trodde när jag började me detta men vet att de lär komma men glad så länge de håller sig borta ;)

Imorrn är det lördag och min ätardag så jag ska klura lite idag på hur jag vill att den ska se ut ;) jobbar ju 8-20:30 imorrn :/

Har börjat få lite lite muskler på ryggen å det känns as kul nu är de bara å köra på å jobba på å få dom större å mer synliga :)


Får se om det blir nån träning idag... har inte riktigt bestämt mig än haha.. Måste även kolla hur det ser ut på matfronten så det finns mat lör-mån i alla fall.. mycket å tänka på :) 

Familjen mår bra allihop förutom putte som kände sig dålig igår så han kom hem från jobbet strax efter lunch... Barnen växer å äter på bra haha nä men det är bra med oss...
Har shoppat en del nytt till barnen som jag redan fått hem å mycket som jag väntar på :)

Jason våran hund är pigg å glad trots att han blir 10 år i juli... vi har haft honom sen han va 8 veckor så det känns sjukt tungt nu när han är så pass gammal.. så vi får se hur länge han orkar hänga med.... länge till hoppas jag självklart 



God Morgon

Igår va det dag 3 för mig på kost schemat å igår svajade det lite jag va små sugen på nåt till å från under dagen.. gick å tittade på min frukt å mina riskakor men tog inget, följde schemat ;)

Min vän sandra H kom en sväng igår å hon hade me sig lite godsaker men det va inget som va direkt jobbigt för mig visst den där jäkla jappen såg jäkligt god ut men inte så att jag kände gud jag vill åxå ha så tummen upp för mig där :)

Har blivit väldigt mycket vila från träningen denna vecka å de gillas inte :/ tränade 2 pass i måndags å så vart de lite träning i tisdags när jag hade genomgång av mitt nya program...

Idag mår jag lite små illa känner jag... jag hoppas verkligen det går över snart för hoppas ju på ett pass idag men får se hur de blir...
Antar att mina koständringar vart en rätt stor chock för kroppen mot vad den är van å få i sig...

Pratade lite me pappa igår å fick världens gulligaste komentar av honom :) vi kom in på att jag lät så pigg sa han å då sa jag att de kanske beror på att jag har börjat me kostschema å han sa jaha då blir det mer grönsaker nu då... då sa jag nä men jag måste väga allt jag äter å då säger han hur mycket mer ska du gå ner i vikt du är ju redan jätte mager ;) å jag tyckte de va sååå gulligt å höra de av honom.. å speciellt när jag alltid har vart den stora å pluffsiga systern så de kändes så skönt å höra att man faktiskt har kommit en bra bit på vägen... För mitt mål är ju å bygga lite muskler å bli av med badringen runt magen :)

Jag har ett mål, jag har redskapen å jag har viljanså detta är möjligt å jag ska klara det... Jag vill ha en snygg kropp, vill må bra och känna mig fin.. det tror jag alla vill...



Dag 2

Har även klarat av dag 2 utan nå större problem.. trodde dessa första dagar skulle vara tuffast när de gäller sockersuget men där hade jag uppenbarligen fel men jag vet att det kommer komma att jag kommer klättra på väggarna återstår bara å se när de hemska suget kommer på besök...

Startade dagen me en super god frukost.. jag va skeptisk innan jag smaka men satan så gott de va så blir garanterat samma frukost imorrn ;)


Efter frukosten å mitt nattpass väntade en bokad tid på gymet för genomgång av nytt tränings schema för mig å de kändes skit bra... Lite läskigt på samma gång nu i början kommer de ju kännas lite små läskigt haha löjligt jag vet :) men nya övningar å nya maskiner som man inte kört tidigare hehe men jag ska klara detta nu blir de å köra efter de upplägget ett tag :) 

Snart dags å börja laga lite nya matlådor åxå :) har funderat lite på vad man då ska hitta på så man inte tröttnar så fort men ibland står de still i skallen som nu.. å speciellt när man inte får använda vad som helst :)

Barnen sover, jag är sjukt trött så blir nog sängen tidigt ikväll haha känner mig som en kärring asg..

Har i alla fall precis ätit dagens sista mål.. så då kan man ju gå å lägga sig för sömnen spelar ju åxå in i den här resan :)
Å jag har ju en förmåga å sova dåligt :/


Imorrn blir det en vilodag för mig.. det suger å jag hatar det men vet att det är ett måste ibland :-( å eftersom jag kände av dagens genomgång av maskinerna så känns de som en bra idee :)

Dag 1

Då va dag 1 på kost schemat gjort :) känner mig rätt uppsvälld för är inte van å äta då här regelbundet å framför allt är jag inte van å äta så här många gånger om dagen :)
Men både kroppen å knoppen kommer vänja sig vid det med antar jag :)

Har även fått in 2 st pass på gymet idag :) 6:30 körde jag å ssndra lite mage å nån kilometer på bandet både som uppvärmning å avslut.. sen vid 12 så va de dags för ett tabata cardio pass å snacka om att de va svettigt värre...

Nu är jag på jobbet, jobbar natt idag sen imorrn vid 9:30 har jag genom gång av lite nytt på tränings programet tror jag vill dela in kroppen i 4delar de vill säga 4 olika träningsdagar :) så ska få lite nya övningar å maskiner imorrn :) i love it....







sista bilden är packningen till jobbet å då vill jag bara meddela om att jag jobbar natt idag :) hur fanken ska de se ut på söndag när jag kör 13 timmars pass? ;)


Nu börjar resan snart ;)

Fick mitt kost schema idag... Taggad till 1000 ska bli så jäkla kul.. ta de jag har jobbat för till en annan nivå å hoppas de kan ge en lite extra knuff med de sista :)

Kommer bli tufft som fan till och från det vet jag kommer finnas dagar jag kommer klättra på väggarna å vara sjukt sugen på allt... men bara å kämpa på.. 

Jag har gjort iordning 4 st lunch lådor idag i alla fall :) får ta kycklingen imorrn då den ej hade tinat.. Så blir lite tid vid spisen ävern imorrn plus 2 pass på gymet kommer bli en grym start på veckan.. 




fick ju riskakor me jordnötsmör på schemat så va tvungen å testa de redan ikväll å helt ärligt vet jag ej vad jag tycker om de riktigt än :)

dubbla pass

Igår startade jag morgonen med ett ben å rump pass.. de kliade lite i mig under dagen.. sen hörde marie av sig å ville träna så jag hakade snabbt på å frågade även sandra om hon ville köra å de ville hon.. så igår kväll körde vi armar.. men vi kunde tyvärr inte avsluta passet då de hände nåt med sandras axel :/

Idag blir de akut tid på vc innan det är dags för mig å jobba.. han klagade över ont i öronen igår eftermiddag/kväll så pratade me 1177 då det inte är första gången så hon sa att vi skulle ringa tillbaks idag å be om å få en tid så 11:45 ska vi dit å se vad dom säger..
jag jobbar 12:30-20:30 tror jag det är... sen imorrn är en dag me förväntan å spänning då jag får mitt kost schema :)


Vilodag

då va det dags för denna hemska vilodag :/ kryper i kroppen...
Jag måste vara sjuk i huvudet för jag spenderade 2 timmar nere på gymet efter mitt nattpass men jag tränade inte utan följde me mitt lilla mumintroll å peppade å pushade henne...

Åt en glass ute i vår solen igår med 2 av mina kollegor å jag mådde typ dåligt efter, fick ångest över glassen :/ inte normalt!!!

På söndag vid lunch får jag mitt kost schema ser det ut som... Det kommer bli en utmaning.. ta träningen å kosten till en annan nivå.. spännande men ändå med lite skräck blandad förtjusning lr hur jag ska förklara :)
Kommer bli en stor omställning när det gäller kosten då jag är väldigt dålig på å äta å ibland hoppar jag över vissa mål.. men det ska bli spännande å se hur de kommer funka å hur kroppen kommer reagera :) 

så på söndag blir de å förbereda lite matlådor för nästa vecka så de finns färdigt :) 

Sjukt....??

Har ju redan fått in 4 pass denna vecka.. vet att kroppen behöver en vilodag imorrn men jag tycker det är sjukt jobbigt me dessa vilodagar :( jag hatar dom.. så jag frågade nadja nere på gymet om hon tyckte de va dags för lite vila och fick svaret jag visste själv och som jag inte ville ha :-( men men bara å lyssna, så imorrn blir det en vilodag för mig från träningen. fuck it sucks but i need it..

Lunchen ligger i magen mätt å belåten blev jag vill jag lova.. 


Är nyfiken på hur mina dagar kommer att se ut kostmässigt när jag kör igång me kost schemat...

Ska göra en fettmätning, ta kort å mått innan jag börjar med de å sen göra samma sak efter ca 4 veckor för å se om de blivit nån skillnad och om hur stor skillnad...

taggad till tusen..

4:e passet gjort

igår kväll bokade jag in ett atc pass åxå å de va tufft vill jag lova hehe blev å fylla på med energi när jag kom hem..

å imorse gick jag hemmifrån 06 för å köra ett tabata pass 6:30.. sjukt härlig start på dagen men shit va trött man va å det va ett tufft pass :) sjukt trött är jag nu.. 

dags för p-möte om en stund å sen väntar ett nattpass de va denna onsdag de ;)

Ny vecka nya tag

igår började denna vecka å självklart blev de träning för min del :) 9-11 va jag å sandra H ute på en pw med Jason och kl 19 va de dags för ett boxpass :)


Och idah vart de ett arm,rygg å bröst pass på gymet å ett jäkligt bra pass blev de dessutom såå jäkla nöjd...  börjar se lite resultat även om det går sjukt sakta så går de framåt och jag är ju en gammal soffpotatis så har egentligen ingen kunskap om träning så vilket gör att de tar längre tid å få fram musklerna men jag å min krigare sandra t kämpar på ;)


Imorrn 6:30 är det dags igen men då väntar ett tabata pass på kungsgatan så nu jäklar är det bara å tuta å köra sommaren närmar sig ju.. och snart ska jag ta min resa till en annan nivå å jag menar självklart kost schemat :) är taggad, nervös å förväntansfull :) många känslor å tankar kommer jag ha ork å tid till å väga allt jag äter, stå å laga matlådor å det är säkerligen mycket mat jag inte skulle äta i vanliga fall men vill man vara fin får man lida pin.. Jag ska gå på kost schemat i 12 veckor det komner bli tufft de kan jag love men jag ska klara det ;)

Blandade känslor

Igår jobbade jag för förstå gången efter sparken i magen och missfallet.. det va väldigt tunga å jobbiga steg när jag va på väg till jobbet men insåg rätt fort att det är bara å försöka skaka av sig de å gå in i sin arbetsroll det va tufft men jag klarade det och jag hade även ett intro å ta hand om.. så jag fick skjuta allt åt sidan som jag kände när jag klev in där å det är ju inte så bra så tur att jag har ett box pass bokat ikväll så jag får slå ur mig lite skit...

Skulle ha kört nu på morgonen åxå men sandra skicka att hon vilar idag så då kände jag att då gör jag me de å försöker ladda till boxen ikväll.. är rätt mör i kroppen så får se hur de kommer gå... hoppas verkligen på att jag ska komma ner i alla fall...

Väntar även på ett kost schema som jag har beställt lr vad man säger :) tänkte jag skulle ta denna resa till en annan nivå.. gillar egentligen inte alls tanken om att väga maten osv men nu har jag kämpat me badringen runt magen i 1,5 år så bara ta de till en högre nivå nu å hoppas de ska ge resultat..

Jag är jätte nyfiken på hur resan med kostupplägget kommer att se ut.. kommer jag palla å väga ALLT jag stoppar i mig.. 

underbar Lördag










Nöjd men ändå besviken 😭

Jag👈👈 va skit nöjd me den här veckans träning... men sen skulle jag vara dum å fota mig för å se om de hänt nåt å det är där jag blev nere å besviken.. det är ett par veckor imellan å inte ett skit har hänt... vet att jag va sjuk å de inte blev nån träning på 2 veckor men ändå :(

Hur fanken ska jag hitta motivationen till å lägga i en högre växel nu??
ska försöka använde denna bild till å få motivationen men kommer nog ta några dagar...




Boooom vilket grymt pass de blev

Dagens arm pass blev sjukt grymt.. bästa jag haft.. så jag är sjukt nöjd kan ju inte vara annat liksom :) 💪💪💪

avslutade passet me lite boxning sjukt skönt avslut å att slå ur sig lite skit är väl aldrig fel...

Imorrn har jag bokat in ATC å de är ett tufft pass som man typ vill spy av haha men antar att de är dags å lägga i en högre växel å då kan ett ATC pass vara ett bra avslut på denna träningsvecka.. men står som 4:e reserv så inte säkert jag kommer med..  får vänta tills imorrn å se :)


Fredag

Idag går min sjukskrivning ut mycket blandade känslor kring de... mår ju fortfarande väldigt dåligt över allt men det är bara å lägga allt åt sidan när jag jobbar... Måste friskanmäla mig idag för jobbar på söndag :/

Nu ligger jag å taggar för ett arm pass går lite segt men iväg ska jag så bara bita ihop å byta om, kissa jason å gå ner...

Idag skulle de ha vart ett magpass men eftersom jag ska vänta me de nån månad så kör jag armar idag medans sandra kör mage...

Blir mitt sista terapi pass "gymet" innan jag ska jobba så måste försöka få ur mig så mycket som möjligt... behövs om man ska orka..

Fortsätta kämpa för å få bort de sista på magen kommer bli gråhårig 100 gånger om.. har kämpat me mamma kilona i 1,5 år. lyckats gå ner 20 kg varför ska de sista vara sååå jävla svårt :(

Fett å muskel mätningen

Imorse va de dags å mäta fettprocenten å muskelmassan igen.. å jag förväntade mig ingen större skillnad så jag vart glatt överraskad kan jag ju lova.. å rätt taggad å peppad på å kämpa på :-) Man behöver sån pepp ibland för å hitta glöden å drivet igen så de känns grymt...

Jag har lite funderingar på å kanske köpa ett kost schema men inte bestämt mig än.. för då ska man ju väga maten å hålla på å är lite skeptisk tillom jag har tid å ork till de me 3 barn å de jobb jag har så får fundera på de..
Men känns som jag behöver hjälp med de sista som inte riktigt vill bort...
Patrik tror sten hårt på att jag klarar de på egenhand men jag vette fan alltså... han är sjukt peppande i min resa å tycker jag har gjort ett grymt jobb :)



Lyssnar på kroppen idag

Jag har sovit rätt dåligt inatt.. Varför vet jag inte men känns inte som de ultimata å ta sig till gymet då och sen träningsvärken jag har i ben å rumpa ska vi inte prata om.. har fan svårt å gå på toa till å med... 

så de jag ska göra nu är å krypa ner under täcket me jason å somna om å sova till 8-8:30 å så hoppas jag kroppen är på piggare humör imorrn bitti för ett gym pass :)

Natti natti för en stund.

Bjuder på en dålig bild men det är ju typ omöjligt å få med alla på samma å att bilden blir bra..


berättade

Idag valde jag att berätta för en av mina systrar samt min svärmor vad jag gått igenom den senaste veckan å de va jobbigare å prata om de än å skriva om de...

Jag å min syster kom in på de för hon fråga varför jag va på sjukhuset å så berättade jag lite kortfattat..
å svärmor frågade när jag jobbar nästa gång å då sa jag att jag är sjukskriven tills på fredag å på den vägen kom vi in på de..

även hon blev väldigt ledsen över missfallet men kan man bli annat?? räcker ju å titta på våra underbara barn så förstår man vad vi faktiskt förlorade fy hemskt är de :(

och tyvärr finns det ju inget jag kan göra åt de som hänt mer än att bearbeta de å försöka blicka framåt.. Jag tycker ändå det är viktigt att jag får prata av mig å skriva av mig för det är en proces i det hela.. tror bara man blir bitter av å hålla allt inom sig...

Imorrn bitti är det dags för ett pass på gymet igen fylla kroppen me mer lugn å harmoni å ny energi.. Just nu ser jag träningen som lite terapi känner att det är nåt jag behöver extra mycket just nu och så länge magen tillåter så är det bara å köra på...
Men jag har sjuk träningsvärk från gårdagens box pass i ben å rumpa så ska bli väldigt intressant å se hur ben å rump passet kommer gå imorrn.. kommer nog bli ett plågsamt men skönt pass ;)

Det gick bra

Känslan jag får när jag tränar går inte å beskriva... det blir som ett lugn i hela kroppen alla bekymmer försvinner för en stund.

Idag körde vi armar och de kändes lite efter gårdagens pass men tycker ändå arm passet gick hyffsat jag är nöjd å de bästa jag fick inte ont... prövade till å med å springa å även de gick men nu sprang jag bara 1 km på uppvärmningen å 1 km som avslut vill inte köra slut kroppen totalt å riskera å inte kunna springa alls.. så det är jag riktigt nöjd me bara hoppas att jag inte får ont under dagen/kvällen..

Idag är det en vecka sen missfallet å tankarna snurrar fortfarande... 
Några tankar som kommer är bla varför fick jag missfall?? sen kommer ju tankarna om att vi skulle ha fått en liten till om allt hade gått som de skulle.. som jag skrev tidigare detta va ingen planerad graviditet men det gör lika jävla ont för de :/ 


Det va så jäkla skönt å få slå ur sig lite skit

Att jag bär på en ganska tung ryggsäck vet mina närmsta å i den finns de många delar å jobba på å lära sig å leva med...

Igår trotsade jag mitt mående å smärtan lite å gick ner å körde ett box pass..
Många tyckte de va dumt å tyckte jag skulle vila.. mitt svar va bara nej aldrig jag tänker inte sluta leva.. å jag pratade me läkarna om min träning å dom sa inget om att jag skulle sluta me den..

Passet va ap tufft då jag fick en kille på typ 2 meter som motståndare men han peppade mig sjukt bra så jag klarade mig genom passet å jag kunde till å med maxa kroppen å jag fick bara ont1 gång vi en speciell övning så de kändes grymt å få slå ur sig lite av all skit som ligger i ryggsäcken...

nu laddar jag för ett arm pass på gymet för magen känns hyffsat okej så gäller å passa på medans den känns bra.. för jag kommer lyssna mer på kroppen nu än innan...

Jag mår bra av å träna det är terapi för själen

Tankar

det har blivit en del grubblande sen jag kom hem från akuten igår...
Tankar och funderingar som vart vänder jag mig nu?? fick tipset om kvinnokliniken så blir nog å vända sig dit om ett tag.. just nu känner jag att jag bara behöver vara jag.. få hitta mig själv igen utanför den här sjuka lådan...

Har även vart sjukt lätt retlig å blivit jätte irriterad för ingenting å jag har mått så dåligt över de åxå så de måste jag jobba massor med för de ska bort.. 

Barnen har precis åkt till dagis så ligger här å har ont tanken är att jag ska försöka sova lite till är såå jäkla trött hela tiden nästan läskigt...

Min dag kommer inte bestå av mycket måsten idag inte.. ska tvätta lite sen kör jag enbart på lust så vi får se om jag får lust till nåt mer ibland vill jag bara plocka å pula hela tiden å ibland inte alls..



Mitt mående är inte det bästa...

Just nu är de väldigt mycket å bearbeta å hantera det är mycket tuffare än man tror men har väl kommit en bit på vägen och tänkte därför skriva lite mer utförligt vad mina senaste inlägg har handlat om...

Det är fortfarande sjukt jobbigt å kommer nog vara ett bra tag framöver...

I tisdags fick jag missfall.. vi hade inte planerat nån graviditet utan de blev tydligen så men jag har ju missat mina p-piller så är ju inte så jätte förvånad... även om de inte va en planerad graviditet så va de sjukt jobbigt med ett missfall :-( va uppe på sesam i tisdags å där sa gynläkaren att de såg bra ut men hon kunde inte se min livmoder för mina tarmar låg ivägen å då blev jag ännu mer nere på direkten jag kände bara nä jag orkar inte...

Går hem å är deppig å bara är.. det behövdes... i Torsdags ringde jag 1177 å rabblade upp allt å dom viste inte vad dom skulle säga lr ge för råd så de dom.sa va att jag får söka vård via akuten... och med min extrema sjukhus fobi så va jag tvungen å bearbeta den tanken så imorse gick jag upp.. kom dit 8 på morgonen och kl 14 va jag klar..

Dom tog urin prov, blodprov, kände å klämde, lyssnade, körde upp finger i rumpan, gjorde ultraljud å de dom kom fram till på akuten va att jag har en oregelbunden livmoder och en inflamerad tarmvägg och så sa dom att detta är mer ett gynärende.. 

Jag skrek av smärta när dom klämde på vissa ställen på magen men ultraljudet såg fint ut så då släpper dom det bara....

Jag va på gyn i tisdags å dom skickade mig till akuten å idag va jag på akuten å dom säger att jag ska till gyn...

Jag har riktigt ont till å från och känner bara att jag orkar inte...
Vart fan vänder jag mig nu??
Lr är det meningen att jag ska gå å ha ont å må dåligt??

Känner mig liten som fan å detta är varför jag undviker sjukvården så länge som möjligt...


Då va de dags igen...

Då va de dags för tandläkaren idag igen ännu en jobbi grej att lägga på den andra högen me jobbiga saker... hur mycket klarar man av innan det blir för mycket??

Har knappt kunna sovit inatt pga detta jäkla besök hatar tandläkaren hoppas de ska gå lika bra som sist...

Imorrn är det dags för Alexanders kalas å nu känns de sååå bra att det är för endast dom närmsta... jag ska fördöka lägga alla tankar å känslor åt sidan helt imorrn å jag hoppas verkligen att det ska gå...

Sen hoppas jag på å orka ta tag i skiten på söndag lr måndag morgon ska fundera på vilken dag som kan vara bäst.. å hoppas på att nån kompis kanske kan hålla mig sällskap.. 



känslor å tankar

Nu ska man hantera och gå igenom detta... vet inte riktigt hur jag känner just nu lr jo känner mig rätt tom men hur jag kommer känna längre fram vet jag inte.. men hantera å landa i de måste jag.. Just nu orkar jag inte gå vidare med de så jag får vänta måste först få vara ledsen.. Är lite rädd på samma gång.. jag förväntade mig inte att det skulle vara 2 saker men det är bara å klara detta med vara stark... 

Jag har ju min familj mina barn.. och detta ska inte få förstöra alex kalas på någe vis lördag är hans dag.. 

känna sig ensam

Just nu känner jag mig sjukt ensam.. de är som att jag ska ställa upp för alla andra men jag ska klara allt själv....

Den känslan gör mig så klart skit ledsen men ska försöka släppa den å lägga fokusen på å fixa allt till kalaset på Lördag istället....

RSS 2.0