06:30

Fick lite sovmorgon idag så de tackar jag för :) natten har vart okej, Christopher vaknade en gång å hämtades då in till våran säng där han somnade omså sött :) de va Markus som hade de lite jobbigare inatt då han vaknade å va jätte ledsen :/ så Putte fick gå in å lägga sig hos honom å efter ett tag somnade alla om..
Tror Christopher va feber fri inatt.. Han sov ju mycket bättre å vi gav ingen Alvedon i går kväll lr under natten så hoppas de går åt rätt håll nu så hans vardag kan återgå till de normala me dagis, bus å lek....

Nä nu ska jag googla lite bak recept så får vi se om de blir å baka lite till christophers födelsedags firande eller hur jag gör :)


Lika?????

Här är bilder på grabbarna på sina 1 års dagar är dom lika tycker ni????? :)
 
Christopher
 
 
Markus
 

Läkarbesöket....

Va ju hos läkaren på vc idag me sjuklingen Christopher de har jag ju glömt å berätta så gör de nu :)
 
Han hade inte öroninflamation längre tack å lov för de..
Hans ögon har runnit ett tag så de kollades om nån ögoninflamation fanns å inte de heller...
Han lyssnade på lungorna å hörde att de va jätte rossligt men de va ingen lunginflamation Tack å lov för de me...
Så han fick hostmedicin utskriven å så skulle vi ge honom näs spray å feber nedsättande så nu e de bara hoppas han blir frisk snart för så fort han är feberfri så får han gå till dagis å den dagen kan jag lova att Christopher längtar efter....
 
Nätterna har vart extremt sömnlösa i ett par dagar nu pga Christophes Hemska hosta å hans höga feber så vi hoppas de ska bli lite bättre nu me hostmedicinen å näs sprayen...
Men de va inte mycket hostmedicin vi fick i honom för han spottade självklart ut allt som vanligt :/
Men vi får hoppas att lite hamnade där de skulle i alla fall..
 
Markus har me fått lite hosta så läkaren sa att han åxå kunde ta av denna hostmedicin å han va mycket duktigare än lillbrorsan måste jag säga... men han tyckte de va allt annat än gott kan jag lova....
 
Markus ligger redan å sover hoppas Christopher åxå blir trött snart för det är jag kan jag lova... skulle kunna sova i en vecka känns de som :)
Så jag håller alla tummar å tår för lite sömn i natt... så snälla Christopher sov i natt <3

Knäppis :)

När man e sjuk kan man lätt bli uttråkad å då kan man va så här tokig när mamma tar fram Kameran...
Mammas tokiga lortgris vid Matbordet :)
 
 
 
 
 
 

Gottis....

Efter maten vart de lite gottis...
Glass för barnen å kladdkakan jag bakade igår för mig å Putte :)
Gott va de :) Å grabbarna va så nöjda me sina glassar :)
 
 
 
 
 

Dagens Middag

Idag vart de å testa grytan jag gjorde i söndags å den va helt okej...
Alla åt av den å då måste den ju fått ett plus :) Dock petade Putte bort purjolöken men de visste jag ju redan när jag gjorde grytan :) Christopher åt sämst men kan ju bero på att han e sjuk åxå..
 
 
 

Känguru

Ja idag har jag känt mig som en riktig känguru :)
Christopher har velat vart i famnen hela dagen å eftersom han e sjuk så har han fått de :) men jag har inte fått nåt gjort här hemma kan jag ju säga haha har precis stoppat in disken i maskin å startat den å de va en helt vetenskap me nån som gjorde allt precis tvärt emot :) å nu står maten på spisen :)
Idag ska vi pröva grytan jag gjorde i söndags, spännande :)
Ska ta tvätten ikväll lättare när Putte e hemma å kan kolla barnen :) å en låång välförtjänt varm dusch står åxå på schemat ikväll :)


Trött mössa...

Natten va som jag hade räknat med...
Dvs extremt lite sömn för min del... Christopher har sovit super dåligt å vart varm så han hamnade i våran säng...
Så idag ska jag ringa VC å hoppas dom har en tid åt oss...
Skickade upp Putte på vinden igår å hämta ner ena åkpåsen ifall vi måste ta oss ut idag :)

Så även denna dag kommer att bli låång då Christopher vaknade för ett tag sen å han tycker inte som sin mamma.. Jag vill gärna sova lite till medans han vill upp för dagen :)


Tanken var ju att....

Tanken va ju att jag skulle vila å ta de lugnt under sjukskrivningen men inte alltid så lätt... Å för tillfället så är vila ett omöjligt alternativ me en sjuk Christopher och en dålig Jason ... Och jag börjar själv känna mig dålig skulle ju bara fattas att jag åxå ska bli sjuk..
Barnen sover redan å jag har krupit ner under täcket me Jason :) jag är helt slut.. Matt i kroppen å knoppen å ont lite här å där.. Å imorrn blir de å ringa vårdcentralen om en tid till Christopher å så ska man ta hand om hemmet i den mån man hinner å orkar..
Jag känner att jag lever om jag säger så :)


Blod öra..

Jason hade nåt som heter blod öra..
Bölden va fylld me blod hela 7 ml blod fick hon ut.
Han fick en lugnande spruta så han vart helt veck han deckade typ helt å då gjordes tömningen av bölden.. Å så klippte dom hans klor på samma gång..
Sen fick hanen spruta så han skulle vakna till liv å de tog ca 5-10 min innan han va på benen å då va han som bambi på hal is.. Han vinglade hela vägen hem å har legat å sovit sen dess.. Ska på återbesök på måndag...


Veterinären

Kl 10:30 har jag Å Jason tid hos veterinären för en koll av bölden på hans öronsnibb.. Tycker den har blivit större så vi fick en tid direkt idag så att en koll kan göras..
Vet inte riktigt vart man ska lägga tankarna kring detta :( är sååå klart rädd å orolig för att de ska vara nåt.. Hört såå många som fått sina djur allvarligt sjuka å han vart ju ändå 7 nu i juli så han är ju lite gammal min lilla Jason..
Här ser ni tjockleken på bölden :( annars är ju snibben typ helt platt..


Kladd kaka :)

Efter att christopher va klar me frukosten så vart de lite bakning :)
De vart å baka en kladd kaka... så de ska bli gott å ta sig en smakbit sen... Kladd kaka är ju såååå sjukt gott :)
Å medans mamma bakade å stökade så satt Christopher sååå fint i sin stol å grejade lite me sitt duplo :)
 
 
 
 
 

Frukost

Christopher ville ha yoghurt till frukost så självklart fick han de :)
Han vill inte äta så mycket nu när han är sjuk så de blir små mängder men lite oftare i den mån han vill ha :)
Hoppas hanfår bli frisk snart..
 
 
 
 
 
 
 

Baka???

Jag vart jäkligt sugen på å baka lite även idag :) De jag vart sugen på å göra är kladdkaka :) såå jäkla gott :)
Får se om de blir å slänga ihop en sån hehe.. Vill baka lite bröd åxå men de får jag vänta me tills brödet vi har hemma är slut :)

Nä nu ska jag gå upp å baka suget vart mega stort av å blogga om de hehe


Uppe me tuppen...

Christopher fick så där hög feber i natt åxå :( å hans näsa den bara rinner å hans hemska hosta verkar inte vilja ge sig :( så de blir Inge dagis för honom idag å då vaknar han självklart så där tidigt 05:20.. Så de kommer bli en låång dag även idag :)
Markus ska till dagis idag för han är pigg å frisk å så får lillebror en chans å vila lite vilket inte görs om Markus åxå är hemma...
Vet inte riktigt vad jag å Christopher ska fördriva tiden me men vi får försöka göra de bästa av dagen :) så hoppas jag han blir frisk snart då jag tycker han är sjuk till och från hela tiden,, stackarn... Men han är en riktig kämpe som är så pass glad trots att han inte mår bra... Puss på mammas kämpe..


Vecka 23

Nu har jag gått in i vecka 23 :)
Jag växer så de knakar tycker jag å grabbarna blir mer och mer medvetna om att det är nåt som händer me min STORA mage... Markus har även känt när lillen har sparkat å han såg lite chockad ut å sa " bebisen sparka mig i handen" å så log han :)
Dom vill gärna vara med å känna på magen å pussa på en :)
 
 
 

Ny badade killar..

Ja nu har grabbarna badat å stänkt ner hela badrummet :)
Nu sitter dom här i soffan å kollar på pippi långstrump innan de e dags å ätalite smörgåsar å yoghurt innan sängen :)
 
 
 

Söndags mys

Vi har haft lite söndags mys här hemma medans putte är iväg å jobbar å sliter :)
 
 
 

Grytan

Idag har jag gjort ordning en gryta som vi ska äta i veckan...
Å den luktar helt underbart gott... Har aldrig gjort den tidigare, har aldrig ätit den heller så de känns extra spännande :) Tycker den ser väldigt god åxå :)
 
 

Bakning :)

Markus va jätte nyfiken på allt som gjordes under bakningen å hade en hel del frågor hehehehe..
Dom va jätte sugna på de sista som låg kvar i skålen så självklart fick dom skrapa ur de sista :)
Markus gillade smeten medans Christopher va lite skeptisk hehehe han som brukar gluffsa i sig allt :)
 
Bilderna hamnade inte i rätt ordning... :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Söndag....

Ja då va de redan söndag.. Å Putte åkte iväg å jobbade vid 07 å kommer väl hem efter 19 nångång så jag å grabbarna är själva :)

Christopher är sjuk igen :( han vaknade igår kväll å va glöd het.. Tog tempen å den visade på 40 grader så de va å ge honom en supp å lite vätska sen somnade han om i våran säng.. Hans näsa rinner å han har en hemsk hosta så han va tvungen å sova på sidan lr på mage för att de skulle underlätta för honom å andas.. Han har buffat på mig hela natten så de vart inte mycket sömn för mig :/ men känner mig ganska pigg ändå :)

Jag har tvättat lite nu på morgonen :) 3:e å sista maskin för dagen är nu igång :) sen dags å börja me lunchen till mig å grabbarna... Idag blir de potatis, prinskorv å stuvad spenat :) ska även göra så Putte har matlåda imorrn :)

Sen ska jag göra en köttgryta på fransyskan vi köpte som vi ska äta i veckan :) ska nog dammsuga ur köket å grabbarnas sovrum åxå :)

Vad ska ni ha för er en söndag som denna????


Nu är de kallt


Prinsarna med så klart :)

Självklart fick prinsarna åxå nåt under dagens shopping :) christophers skor har blivit för små så till honom vart de nya skor :) å dom är lite små tokiga i blixten så dessa skor va ju bara ett måste :) å Putte hittade en mössa till Markus som han ville ha till honom..


Älskar....

Jag älskar mina höst/vinter skor som vi köpte idag... De va kärlek vid första ögonkastet ;) dom är mycket snyggare i verkligheten :)


Galet trött...

Tidig lördag som vanligt ...
Det är som om dom är inställda på å vakna me tuppen när vi alla har möjlighet till sovmorgon :) tur att jag har sovit lite extra i veckan ;)

Idag har vi inte så jätte mycket inbokat på schemat förutom en fika hos minna å Kjell :) kul får vi se om barnen vill leka me varann lr inte :)
Ibland blir ju Christopher väldigt blyg å då kan han bli stel som en pinne :)


Dagen...

Dagen har gått fort..
Blev inget städande av sovrum å hall idag kroppen sa åt mig å vila så jag lyssnade lite i alla fall :)
Har tvättat lite å gått igenom alla lillens kläder som ligger i kistan i vardagsrummet å oj såå mycket de va :) så får nog hejda mig lite nu plus att kläderna från grabbarna finns på vinden :) så kläder kommer lillen ha i MÄNGDER :)
Har även slagit in christophers presenter så nu e de klart :) packat ner alla julklappar i påsar som ska ställas undan nånstans :)

Efter vi hämtat grabbarna på dagis åkte vi till Puttes föräldrar en sväng å därifrån åkte vi å köpte hamburgare sen hem å kolla film me grabbarna.. Mysigt.. Markus sover redans medans Christopher fortfarande håller igång :)

Har plockat lite i vardagsrummet nu på kvällskvisten men är en del kvar så bara å hålla god min för sen ska de dammas, dammsugas å golven ska tvättas.. Skulle ju vilja tömma databordet åxå men får se hur mycket som blir gjort.. Ska nog ta tag i sovrummet på måndag eftersom de inte vart gjort idag....

Nä nu ska jag mysa lite me lilleman :)


Tidig morgon...

Har som alltid vart uppe å gjort grabbarna klara för avfärd till dagis å nu ligger jag i sängen å sträcker på kroppen å vilar den lite då städningen här hemma fortsätter idag.. Idag tänkte jag försöka hinna med både sovrum å hall eller hinna med gör jag ju men får se vad kroppen säger då jag fick rätt ont igår av å städa grabbarnas rum då de är lite trångt å tokiga arbets ställningar ni som vart här å vet hur deras sovrum ser ut vet vad jag pratar om...

Hoppas alla där ute får en trevlig fredag.. Nu ska jag ta mig lite mer sömn tänkte jag för imorrn e de upp me tuppen som gäller om våra grabbar får bestämma :)


Lite men en del kvar.....

Lite har kommit upp till vinden nu å de känns sååå skönt men det är lite kvar... Så jag tror jag försöker ta hallen å vårat sovrum imorrn eftersom de som ska upp på vinden står i vardagsrummet...
Så hoppas jag på att resten åker upp på vinden imorrn lr på lördag...

Ska damma å plocka i ordning i vårat sovrum, bädda rent sängen, dammsuga å tvätta golven...
Å i hallen ska jag plocka i ordning lite å även där damma, dammsuga å tvätta golven.. Ska även dammsuga köket imorrn då Jason dräller me sitt torrfoder en del....

Blir eventuellt å slå in lite av christophers pressenter åxå :) vi har ju även köpt lite julklappar men vet inte riktigt vart vi ska förvara dom :/ just nu står dom i påsar i vardagsrummet :/
Har som sagt lite å göra hehe de går sakta men säkert framåt å de e väl de som e huvudsaken :)


Luktar sååå gott :)

Ungarna är ny badade, jag har skurat ur badrummet å duschat så nu luktar vi å badrummet gott :)
Å mitt hår luktar helt underbart.. Redken produkterna luktar verkligen hur gott som helst :) hoppas dom är lika bra som dom luktar ;)


Tar aldrig slut...

Sysslorna å alla måsten här hemma tar aldrig slut :)
Har badrum, sovrum, hall å vardagsrum kvar å städa.. Å jag tänkte ge mig på badrummet ikväll tror jag :) så kan jag stryka de åxå :)
Ska se om Putte har lust å bära upp lite grejer på vinden ikväll :)
Grabbarna ska badas åxå hehe.. Snart dags å börja me middagen åxå å idag blir de ugns rostad potatis, morötter å kyckling å bea till de å sen ska disken tas osv osv :) tur att jag fått lite motivation till å hålla igång så här hehe se hur länge kroppen håller dock..
Har ett berg me tvätt åxå men måste vänta på att tvätten jag tvättat idag ska torka först...

Min tanke är väl att vi ska försöka tomma data bordet åxå å få upp de me på vinden.. Men en sak i taget :) men när jag e klar me badrum, sovrum å hall så kan man ju ta de i samband me städning av vardagsrummet tänkte jag :) hoppas bara Putte håller med..
Vill ha hem lillens byrå som ska stå där så jag kan börja vika ner kläderna som är tvättade å ligger i kistan som står i vardagsrummet..
Putte är seg som Fasiken så får nog sparka honom i röven i hopp om att de blir lite fart då :) bärhjälp å få upp data bordet på vinden har vi ju :) Erika lovade ju bort kenny till de :)


Ont i huvudet....

Funderar på å gå ner å köpa cola å få lite mer gjort här hemma.. Huvudvärken hindrar mig till å få nå mer gjort som de är nu :(
Jag har dammat, dammsugat, tvättat golvet, bytt gardiner å sängkläder i grabbarnas sovrum...
Har gjort rummet lite tuffare :) allt me barbapapa har åkt ut å in har lite cars detaljer kommit så Markus kommer va en glad kille när han kommer hem :)


Ingen vidare natt....

Har sovit jätte dåligt inatt :(
Har haft sån "värk" i magen de har gjort så ont så det har inte gått å ändrat ställning förrns värken släppt..
Jag brukar kunna få så på nätterna men de känns som de va lite väl mycket av de inatt :( plus att både Markus å Christopher hamnade i våran säng under natten... Å hur 2 små killar kan ta såå mycket plats förstår jag inte ;) så nu när dom har åkt mot dagis å Putte mot jobbet så ska jag göra som vanligt mysa mig ner i sängen me Jason å försöka få lite mer sömn :) gäller å passa på i veckorna för på helgerna stiger vi Fasiken upp me tuppen hehe...


Dagens mumsiga middag


Söta...

Medans jag gjorde middagen så busade christopher å Putte lite :) Markus somnade ju i bilen på väg hem från dagis redan :/


Dammat...

Jag har dammat av fönsterbrädan, hyllan å kryddhyllan i köket å Gud va flott de va... Blä....
Tar diskbänken när jag gör maten sen tänkte jag :) sen måste snabel Draken å jag ta ett varv i köket hamnade lite skit på golvet under dammningen ....
Fick strikta order av min svärmor å låta grabbarnas sovrum vänta tills imorrn å jag ska vara snäll å lyssna för dammningen av kryddhyllan va allt annat än rolig så de känns i armarna å skuldrorna hehe har kropp som en gammal tant just nu måste bara lära mig å leva me den på bästa sätt :)

Jag ska följa med å hämta på dagis idag så de ska bli intressant å se om Christopher har mössa på sig eller inte.. Jag gick upp i taket efter incidenten igår så jag har ringt chefen men hon va inte där så ska ringa imorrn igen för nu e jag trött på å tjata på dom om nåt som ska vara självklart.. Mina barn ska ha mössor på sig punkt slut.....


Dagens lunch :)

Idag tog jag mig i kragen å fixade lunch å satan va gott de va :) nu e jag mätt i magen hehe å jag som skulle damma köket.. De går bra för mig :) ska försöka ta mig i kragen snart å få de gjort :)


Vänta...

Nu har jag vart uppe å gjort grabbarna klara för dagis :) och känner att kroppen behöver lite mer vila så jag kommer inte börja damma köket nu utan de tag jag när jag vaknat till liv :) det finns ju som sagt lite tid under dagen :)

Igår när vi hämtade på dagis så vart jag lite galet irriterad å de visade jag....
När vi kom dit för å hämta killarna så ser vi att Christopher är utan mössa å då vart jag arg på en gång för han får sååå lätt öroninflamation å blir lätt förkyld... Å jag har sagt till dagiset säkert 1000 gånger att de är mösstvång på Christopher när han är ute just av dom 2 anledningarna å de va ju allt annat än varmt igår.. Å när jag säger till personalen än en gång att han MÅSTE ha mössa när han är ute för han får jätte lätt öroninflamation då säger hon: jag har gett upp jag har bråkat me honom.... Så jag tog mössan som låg på bordet gick fram till honom å tog på den.. Han slängde sig på backen å skrek å ville ta bort den men de sket jag i mössan ska sitta på punkt slut..
Christopher blir 2 år i november det är väl fan inte han som ska bestämma på dagis lr???? Jag vart så arg så jäkla arg å de e ett tjatande om samma saker å när de gäller Christopher så är de de här me mössan nu va de ett tag sen sist men jag tycker inte jag ska behöva ta de me dom hela tiden de ska väl va en självklarhet å speciellt nu när de börjar bli kallt lr????


Kroppen säger nej....

Det blev ej som planerat :(
Jag hade ju tänkt damma fönsterbrädan, hyllan å kryddhyllan i köket nu ikväll men kroppen sa nej... Har väldigt ont så de va bara å lägga ner den tanken.. Så nu ligger jag i sängen å känner mig lite besviken..men kan ju inte köra på i 110 om kroppen säger åt mig å ta de lugnt...
Så får se hur kroppen mår i morrn bitti efter grabbarna åkt till dagis om de kanske blir lite dammning då :) hoppas..

Sen tänkte jag försöka hinna me deras sovrum i morrn åxå men som sagt får se va kroppen säger...

Blev en del handlat idag åxå :) såå skönt blev en hel del gott en massa kött :) å lite lax till mig så de ska jag äta till lunch imorrn :) lax kokta grönsaker å keso :) å till middag blir de kotletter potatisgratäng kokta grönsaker å bea :)
Mumms gott ska de bli..

Nä nu ska jag vila kroppen i hopp om å va fit for fight imorrn :)


Nu har dom kommit :)

Nu har mitt schampo å mitt balsam äntligen kommit :) nöjd tjej... Blir å testa i morrn :) har ju aldrig kört me redken innan så de ska bli spännande :)
Stora flaskor va de åxå hehe


Trotsar...

Ja idag trotsar jag värken lite från gårdagens städning me lite mer städning men jag tar de lugnt :)

Idag blev de lite gjort i köket men finns en del kvar som jag tar ikväll :)
Jag har tagit disken, dammsugat golv å den super jobbiga mattan.. Även torkat golvet.. Så de som jag ska ta ikväll är dammningen av hyllan, fönsterbrädan å kryddhyllan...

Vi ska åka å handla idag åxå efter dagis hämtningen så städningen av grabbarnas sovrum får vänta tills imorrn :) så ska Markus få sina blixten sängkläder åxå vilket kommer resultera i en super lycklig liten kille :) han säger att de enda han önskar sig av tomten är en STOR blixten bil.. Söt ungen...

Nu har jag bestämt mig för att jag ska få mitt liv å fungera.. Denna sjukskrivning ska inte få mig å deppa längre nej nej nu jävlar..
Jag ska komma igång me maten å motionen i den mån kroppen tillåter blir lugna promenader men ut ska jag :) de ska dras ner på allt socker... Hemmet ska de åxå bli ordning på...
Nu jäklar ska jag ha Tillbaks mitt liv å d me basta :)

Ska kolla me Putte åxå om vi kan försöka få bort databordet under nästa månad så granen kan stå där i jul å få hem en byrå till lillens kläder.. Då skulle de kännas som H*N åxå har en plats här hemma.. Svårt å förklara hur jag menar men tiden går så sjukt fort å nu ligger en hel del av kläderna i kistan vi har i vardagsrummet å där ska alla lillens mjuka leksaker ligga :) vill få lite ordning så vi inte står me allt i sista sekund.. Men nu när Putte jobbar 12 timmars pass på söndagarna så finns de inte riktigt samma tid till å fixa å dona.. Men han trodde han kanske bara hade 3 söndagar kvar å de hoppas jag me.. För vill ju hellre ha honom hemma å de vill barnen åxå..

Nä om jag ska fortsätta lite här hemma innan de e dags å bege sig för å gratta lilla Noah som blir 2 år idag vart har tiden tagit vägen??? :)


Hormonerna....

Denna graviditet är rätt så annorlunda om man jämför me mina 2 tidigare...
Mina hormoner är inte å leka med... Kan bli as arg å irriterad för ingenting så min käre sambo har de inte lätt just nu :/ å så nästa sekund kan tårarna spruta...

Igår va en sån dag... Så fort Putte kom hem så vart jag as irriterad å allt han sa gjorde mig ännu mer irriterad å de slutade me att jag började böla som ett litet barn... Dessa hormoner skrämmer mig lite grann då jag aldrig vart me om detta förr... Drömmer väldigt ofta mardrömmar åxå å de gjorde jag inte heller dom 2 tidigare graviditeterna... Så jag sover väldigt dåligt om nätterna...

Är du gravid???
Har du åxå dessa hormoner som får dig å framstå som helt knäpp å galen?? :)

Hoppas denna dag blir bättre för som de va igår när Putte kom hem så vill jag inte att de blir nå mer.. Jäkla hormoner låt mig vara.....


Så JÄVLA förbannad!!!!!!

Ja det är allt jag kan säga...


Sliten tjej....

Nu börjar jag känna mig lite sliten :(
Halsen känns som ett riv järn har köpt hals tabletter för 70 kr så hoppas på å få ordning på den...



Känner mig nöjd :)

Det blev en stor städning av grabbarnas Lekrum i stället :) dammat, dammsugat å tvättat golvet.. Känns såå bra.. Hoppas bara kroppen håller så jag kan ta deras sovrum i morrn :)

Ska snart ta undan den rena tvätten å hänga upp de som ligger i maskin... Sen tror jag att jag tar disken när jag lagar maten :) hoppas verkligen vi får hem kartongen idag så vi får undan alla leksaker som ligger i vardagsrummet..


Lite fix men Massor kvar...

Då har jag plockat lite i grabbarnas rum å Gud så tomt de vart haha...
Jag har precis startat en maskin men fick huvudvärk så nu sitter jag å tar en pause me en cola :) sen ska jag plocka undan den rena tvätten å sen tänkte jag nog fixa lite i köket å hallen om motivationen kommer vilket jag hoppas..
Sen måste vi hämta kartongen hos mamma så vi får ner lite av alla leksaker som ska upp på vinden.. Är en del som ska upp där hehe...

Bild på grabbarnas tomma rum :) ni som känner oss vet ju hur de såg ut innan :)


Sova vidare :)

Nu har jag pussat mina grabbar hejdå så nu är dom på väg mot dagis å jobb :)
Å jag har krupit ner i sängen me Jason är såå sjukt....

Gårdagen tog ut sin rätt haha...
Grabbarna hoppade ju över sin sov stund som dom brukar ta efter lunch så de va full rulle kan jag lova hela dagen å en hel del bråk.. Å så lyssnade dom inte alls ett tag så trodde rösten skulle ryka redan då men jag klarade mig :) så idag ska jag vila rösten så mycket jag kan tänkte jag å dricka varm choklad :)

Måste tvätta å greja lite åxå...
Å så måste jag få tag på minst en kartong till, till leksakerna jag rensade ut från grabbarnas rum.. Shit va tomt de ser ut där inne nu hehe
Men Christopher fyller ju snart å julen närmar sig ju så snart är de nog fullt igen :)

Nä nu buffar Jason lite på sig antar att han tycker jag ska släppa luren å ge honom lite mer uppmärksamhet :)


Mätt å trött

Nu ligger jag i svärmors säng å smälter maten å vilar huvudet...
Grabbarna är ute å härjar loss me sin farfar en stund... Dom har härjat å bråkat me varann sen typ kl 6 i morse så är rätt trött i huvudet... Å De känns som ett rivjärn i halsen jag kommer nog tappa rösten frågan är ju bara när..
Så de blir å bunkra upp me halstabletter ikväll :)


Rensningen påbörjad...

Ja nu har rensningen av leksaker dom vuxit ifrån å tappat intresset för börjat å de va visst en hel del :) kartongen ni ser på bild är åxå full :)
Så nu ska dessa leksaker upp på vinden å invänta nästa lilla knodd :)


Julisar....

Har ni börjat köpa julklappar än?????

Det har vi, eller ja lite smått i alla fall... Tycker det är svårt i alla fall till grabbarna.. Tycker dom är i den åldern där de blir ett glapp i leksakerna..
Tycker inte de finns så mycket som passar dom :(
Upp till 1 år finns de ju verkligen hur mycket som helst.... Å sen för lite äldre barn typ 5 år då finns de massa tufft lego å tuffa radio styrda bilar å byggsatser å grejer men vi står å stampar.. Vi har hittat lite men låååångt i från klara :/ så sitter på nätet nu å spanar lite i hop om å hitta mer :) å så fyller ju Christopher i november så där tar de liksom stopp mycket fortare eftersom han ska ha pressenter först :) men tack å lov så e vi klara me hans pressenter :)


Typiskt eller vad????

Putte har precis åkt iväg för å jobba lite å bara för att han ska köra ett låångt pass idag så vaknar ungarna svin tidigt :/ det är sååå typiskt känns de som.. Å ändå va dom uppe till kl 21 igår ihopp om att dom skulle sova till kl 08 i alla fall men se såå fel jag hade....

Jag å bröderna bus ska hem till Puttes föräldrar i dag på lunch känns så skönt för då behöver inte jag tänka på de :) sen får vi se hur länge vi stannar men dom vill nog vara där en stund å busa lite me sin farfar :)

Tanken va att jag skulle få lite gjort här hemma idag men eftersom det redan är full fart i 110 på grabbarna så får jag nog skjuta upp de till imorrn :)

Jag är ap trött får nog bli ett glas cola så jag vaknar till liv för denna dag kommer bli låååång :/


Jag bara ÄLSKAR.....

Mina nya skärbrädor å mina super snygga knivar :)


Dagens middag :)


Går in i vecka 22

Idag går jag in i vecka 22 det känns spännande å tiden den bara springer iväg :)
Lillen i magen blir mer och mer rörlig hela tiden och det är så underbart å känna alla puffar där inne...
Längtar tills grabbarna kan hålla handen på magen å känna lillen buffa på dom men de dröjer nog några veckor till men snart är vi där :)
Vi har förklarat för dom att de ligger en bebis i min mage men om dom verkligen förstår innebörden av de är en annan femma :) men dom brukar ta på min mage å säga bebis å ibland är de ett himla pusskalas just på magen å de e såååå mysigt...
Har vart dålig på å ta mag bilder de vet jag men är inte lätt å göra de själv å när putte å grabbarna kommer hem från jobb å dagis så är de full rulle me mat, bad å nattning å så glöms de liksom bort :(
 
Ta hand om varandra å ha en härlig helg <3
 

Tack älskling!!!!

Idag hade Erika med sig en present till mig å jag vart såå glad å rörd :) så tack så mycket älskling :)

Ett super fint ljus å en fin magnet till kylen..


"lilla" magen :)


Till lillen <3

Denna fina tröja har Putte köpt till lillen.. Den trillade ner i brevlådan igår så jag hade ingen aning :) tyckte de va super gulligt gjort...


Jävla beroende....

Jag är cola beroende.....

Får jag inte min cola dagligen får jag huvudvärk å ibland mår jag till och med illa... Å jag hällde nyss upp ett glas cola då huvudvärken kommit...
Vet att detta är allt annat än bra.... Men nu när jag är gravid så begränsar jag mitt intag till Max 2-3 glas om dagen.. Vet att jag skulle behöva trappa ner å jag försöker men de e fan inte lätt å kan bli så förbannad när folk säger till mig att du måste sluta för de där är inte bra.. Men hallå jag vet å om de vore så jävla lätt å sluta så hade jag väl färgande gjort de eller hur...
Jag slutade ju när jag tränade å skötte kost å allt annat men nu när jag är sjukskriven å ska ta de lugnt pga foglossningen så blir de väldigt lätt att den där colan slinker ner har inte den viljan nu när jag inte får träna som jag skulle vilja...
Måste prata me min barnmorska om detta vet att vi hade ett sånt samtal när jag väntade Markus för då va de en massa cola ....
Nån annan som är beroende av coca cola???? Har ni lyckats sluta lr har ni åkt Tillbaks igen å börjat hälla i er skiten???


Fryser ihjäl :)

Har precis duschat å denna graviditet ska de vara sjukt varmt vatten nästan så man bränner sig hehe så nu sitter jag här i mina handdukar i soffan å väntar på å torka lite å fryser som en gris haha


Pigg liten rackare ;)

Lillen i magen är verkligen morgon pigg :) va uppe på toa vid 04 i natt å de va de full fart i magen så får nog räkna me lite sömn även me denna lilla sen ;)
Jag har ett namn till lillen som jag älskar å det passar även bra ihop med Markus och Christopher men Putte är inte så jätte förtjust i de så måste jobba lite på de :)


Beställt

Nu har jag beställt schampo å balsam för 700 kr så nu väntar jag på mina flaskor :)


Mätt och belåten :)

Nu är vi på väg hem å jag är så mätt och belåten.. Hur gott som helst va de :) vi har även handlat inför taco kvällen imorrn :) haha de gick på 600 kr så nu får dom Fasiken äta sig super mätta haha har även hämtat christophers sista 2 års pressent :) de e pennor till tavlorna kvar bara sen e hans pressenter strukna från alla måsten som finns på listan :) även klickat hem lite julisar i dag blev bara 3 st men det är en början :)


Middags gäster :)

I morrn får vi middags gäster :) ringde Erika nyss å bjöd över henne å Kenny på tacos imorrn kväll å dom tackade självklart ja :)
Så blir å åka å handla hem lite idag...
Mys pys vi ska ha imorrn :) hehe..

Jag ska nog tvätta lite å göra lite annan nytta här hemma imorrn skulle behöva ta tag i bomben som har slagit ner i grabbarnas Lekrum åxå hehe :)


Soffan...

Nu puttrar grytan på i köket så jag har slagit ner rumpan i soffan å sappar lite mellan tv kanalerna...

Snart dags å laga lite middag till mina grabbar åxå :) så dom är mätta när jag sitter å moffar fläsk pannkaka hos Puttes föräldrar som dom andra inte äter så dom måste få lite mat i magen innan :)


Förbereder

Då har jag precis börjat me middagen vi ska käka på lördag :)
Kalops å nu ska den stå å puttra i några timmar ;)


Torsdag....

Grabbarna på väg till dagis jag ligger i sängen me min onda rygg å myser lite me Jason tanken är att jag ska försöka få lite sömn till :) sen upp å rasta Jason å förhoppningsvis kolla på mitt kärring program våra bästa år :)

Natti natt så länge :)


Badade...

Nu är grabbarna nybadade å Markus har redan somnat så bara lilla Christopher kvar sen blir de cola å lite gottis framför tvn :) efterlyst ikväll längtat :)


Renskavspanna :)

Idag testade vi å göra renskavspanna till middag å satan så gott de va :)


Tillbaks??? :/

Igår kväll när jag skulle lägga mig komm illåmåendet från helvete å hälsade på :/ jag hade skit svårt å slappna av de va jätte jobbigt hur jag än låg...
Å nu på morgonen har jag åxå mått illa så i dag lär jag inte få i mig nån lunch :(
Jag hatar att må illa tycker det är skit obehagligt å vidrigt.. Ska ligga i soffan en stund å vila lite å hoppas de försvinner....


Halta Lotta...

Nu är bröderna bus på väg till dagis :) å idag vart de skaloverallen för Christopher me ett flece set under så det ska ha ha när dom är ute sen har han så klart vanliga kläder på sig :) flecen å skal overallen ska han ha när han e ute.. Han hade ju sin vinteroverall i måndags å i går efter sin öroninflamation men näsan har slutat rinna så nu testar vi me dom här kläderna :)
Markus har en skaloverall me inbyggt flece foder som går att knäppa bort om man vill så nu är dom likadant klädda :)

Igår hände de nåt me mitt knä så jag går som halta Lotta ungefär å när jag går upp för trapper är det värst då gör de riktigt ont å det är i mitt vänstra knä så får se hur de känns när de är dags å rasta Jason...

Nu ska jag mysa lite me Jason <3<3<3


Dagens middag..

Då va man mätt igen :) å gott som tusan va de...


Soffläge...

Mätt å har ont så det är soffläge för mig just nu.. Håller på å tvättar lite ska väl ta å tömma diskmaskinen åxå men tror jag gör det när jag lagar middagen sen..
Nu ska jag bara ligga här en stund å vila min onda rygg...


Lunchen...

Idag blev de å testa lax gryta.. Hade köpt en sån där påse från ABBA där man bara skulle tillsätta lax å de va väl ingen jätte höjdare :/ men gick å äta men kommer nog inte köpa den igen...


Dö jävla munsår

Jag har fått ett hemskt munsår :/ å igår när vi va på stan så sa Erika att vi skulle handla allt som fanns till de lilla såret.. Men dom trodde de va försent med salvorna då munsåret setat i några dagar å jag vart där å rivit sönder de så de fick bli plåster i stället :)


Dagens frukost


Måste bli bättre

Jag måste bli bättre på å äta frukost, lunch å middag....

Igår åt jag i alla fall lunch och middag så ett litet framsteg... Ska snart ner till Ica å köpa en ost franska tycker dom är såå goda :)
Sen blir de nån god lunch å sen middag me mina prinsar när dom kommer hem :) jag vet att man mår som bäst när man sköter maten så måste ta tag i de där nu igen å nu när den värsta å jobbigaste stressen har lagt sig så tror jag de kommer bli lite lättare....

Puss på er alla där ute å extra puss till er som äter regelbundet tummen upp för er :)


Mega mys...

Måste bara säga att lillen i magen är vaken nu å härjar runt som tusan.. Underbaraste känslan Ever å känna dom små puffarna :)
Ska ligga å njuta till Max å hoppas på lite sömn åxå..


Bra start....

Grabbarna är på väg till dagis och de gick smidigt å få iväg dom även denna morgon :) så nu har jag å Jason krupit ner under täcket ska passa på å försöka få lite mer sömn :)
Kollade mitt konto nyss å min sjukpenning har kommit in, en bra start på dagen me andra ord för dom pengarna har vi väntat på kan jag lova...


God natt solstrålar ...

Nu har jag krupit ner under täcket efter en toppen dag med Erika å Kenny.. Vart på stan käkat god lunch umgåtts me min fina familj å lite mer me Erika å Kenny så nu ska jag sova lite för imorrn har jag ett berg me disk å ta hand om och så kommer nog min solstråle Erika å käkar lunch me mig, laxgryta ;)

Ska även tvätta å plocka lite tänkte jag.. Jag älskar mitt liv, min familj och mina underbara vänner....
Ta hand om varandra!!!


På väg hem :)

Nu har vi vart hos Erika å Kenny å fikat, snackat skit å barnen har härjat en massa me Kenny som vanligt :)
Putte hjälpte dom å koppla in tvättmaskin så nu kan hallonbåten tvätta bäst hon vill :)


Underbara sms

Ett sms kan verkligen förgylla ens dag å göra en super glad :)
Här är ett sånt sms :)


Go morron...

Känner mig hyfsat pigg och utvilad :) ligger dock kvar i sängen å myser lite me hårbollen Jason .. Snart upp å klä på sig å rasta honom sen ska jag bara slå ner rumpan i soffan å kolla på våra bästa år som jag har missat i nästan 2 veckor nu....

Ligger å funderar på vad vi ska äta till middag idag... Lika jobbigt varje gång kanske dags å skriva den där jäkla mat listan igen för den följde vi faktiskt :)

Har en del å fixa hemma åxå massa tvätt, disk å en hel del plockande står på schemat får se hur mycket jag har lust till idag....

Idag fick Christopher åxå i sin vinter overall å sina vinter kängor till dagis dock me tunnare kläder under Markus åkte me pop overallen som har flece set i man kan knäppa bort å sina höst/vinter skor å vantar å mössor så klart... De e fan allt annat än varmt ute nu ju :/
Ryktas om att snön ska komma den här veckan så vi får vänta å se...

Här kommer en bild på lilla bulan när jag ligger på rygg :)


Nu säger ja go natt igen...

Har precis skickat iväg grabbarna till dagis de vart en massa pussande å ett glatt hejdå från båda :)
Christopher verkligen flög upp ur sängen när han förstod att han faktiskt åxå skulle få åka till dagis idag :) så de va en pigg å glad kille...

Så nu ska jag passa på å sova lite till va ju ett tag sen jag fick sova längre än till 06 så nu ska jag ta tillfället i akt å de passar ganska bra då jag är sjukt trött i både kropp å skalle...

Så go natt på er Sötnosar


Levande död...

Nu är jag å barnen hos puttes föräldrar å här ville dom minsan äta mat.... Haha ibland är dom bra roliga... Tror vi kom hit vid 14:30 å ska väl ringa Putte vid 18:30 när de e dags för grabbarna å sova för natten me tanke på att de är dagis imorrn å de innebär att klockan ringer tidigt....

Jag å Putte ska kolla solsidan å äta lite gottis hoppas verkligen jag orkar de bara för känner mig levande död....


Efter 2,5 h bråk somna dom


Ögonen i kors....

Nu är de riktigt tufft å hålla ögonen öppna här hemma :(
Är såå sjukt trött å grabbarna vägrar så klart somna.. Behöver gå ut me Jason åxå så hoppas dom somnar snart.. Har lagt mig i soffan å de va skönt men dumt risken finns ju att jag somnar innan jag rastat Jason....

Hur Fasiken kan grabbarna ha den här jävla energin dom har???
Borde inte dom va lika trötta som jag????
Fattar inte, tänk om en annan hade den där energin me extremt lite sömn....

Grabbarna i sina nya mössor :)


Dagens lunch


03:30

 
Har vart vaken sen 03:30 då Christopher vaknade till liv tog in honom till oss gav honom välling å en torr blöja han somnade om men inte jag :/ Jag har väldigt svårt för å somna om och efter ett tag vaknade Markus å va kissnödig å efter en stund va han bajsnödig å så höll de på så då kände jag att okej de blir ingen mer sömn...
Å sen vid 06:20 ca ringde puttes klocka ha skulle iväg å jobba så då blev belysningen här hemma tänd å de vart fart på grabbarna diekt...
Nu har dom precis fått lite frukost å nu är dom inne i lekrummet å leker å stökar till tittade in där nyss å herre gud allt ligger över hela golvet... så jag har å göra sen under veckan...
Har även startat en maskin tänkte försöka tvätta undan lite så det är gjort.... :)
 
Å nu kommer frågan tillbaks kan man börja me vinterkläder redan????
Lr ska man köra me överdragskläderna men me tjockare kläder under?????
För de kommer säkert bli en -15 grader i vinter å då känns de kanske lite tidigt å börja me dom redan???
Hur gör ni?????
 
Här bjuder jag på en gammal bild på Markus :)
 

Älskar min nya mössa :)


Går in i vecka 21 :)


I bilen

Sitter i bilen å väntar på våran kebab :)


Kenny med barnen :)


Dom bästa....

Nu är bröderna bus hemma hos tant Erika å Kenny så jag å Putte får lite egen tid på strägnäs marknad...
Grabbarna har vart jätte ivriga ändå sen dom vaknade vid 06 imorse å Kenny har tydligen åxå längtat :) han är het otroligt underbar me grabbarna.. Å dom är som tokiga i honom åxå.. Känns såå jävla kul att dom har ett speciellt band till både Erika å Kenny :)


Mys kväll me grabbarna

Grabbarna har precis badat å jag duschat så nu sitter vi i soffan å tittar på lillefot å äter en massa popcorn :)

Putte är iväg å jobbar..


Dagens middag


En vända..

De vart en vända på stan me mamma.. Kollade lite i leksaks affärerna å efter en liten stund somnade christopher å då gick vi till royal å där åt jag lunch å mamma tog en öl å lilleman sov så sött i vagnen.. Å när han vaknade till så va han sååå duktig satt å titta runt å bara va.. Så innan vi gick hem vart de ett besök i leksaks affären så fick han å Markus varsin dinusaurie lr som Christopher säger "sarie" :)
Så Markus kommer bli glad när han kommer hem..


Kan han ha sovit gott :)


Tidig fredag...

Christopher vaknade vid 07 så det blir en lång dag och mamma Therese är trött som vanligt...
Kanske måste bli hård när de gäller mina järn tabletter å ta 2 om dagen igen i några dagar.. Struntade ju helt i dom ett tag :/
Idag vet jag inte alls vad som händer om vi tar oss ut lr om vi håller oss inne.. Christopher har ju en rätt jobbig hosta åxå så vi får se...

Imorrn är det redan helg Gud va fort veckorna går... Putte ska nog till Christer å börja med elen åxå så då får vi se vad jag å grabbarna hittar på...

Måste försöka sätta mig vid datan åxå å kolla lite julklappar till grabbarna å trycka hem lite om det är nåt som faller i smaken... Å vi är ju inte riktigt klara me christophers pressent heller så de måste åxå fixas inom en väldigt snar framtid ;-)


Dagens middag


Läs stund :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1148298/images/2012/pic_5076cb8c9606ee498f144005.jpg" class="image">


Huslig???

Funderar på om jag ska vara lite huslig imorrn å göra kalopsen vi ska äta på söndag lr måndag.. Den blir godare om den får stå nån dag enligt svärmor å hennes mat e gudomlig så får lita på henne :) idag blir de pommes å chicken nuggets till middag och imorrn blir det tacos :) är även lite sugen på å baka å dona lite men finns inte riktigt tid till de när lilla Christopher är hemma å mer än gärna vill ha mammas uppmärksamhet.. Men är han frisk å pigg under helgen så får han åka till dagis på måndag.. Å Gud så glad han kommer bli :) sen nästa vecka ska jag göra pasta å pasta sås på renskav de ska bli spännande, Putte som beställt ;) roligt me lite nytt på menyn :)


Skulle inte klara mig utan!!!!

Det absolut bästa i vårat hem är tvättmaskinen.. Skulle inte klara mig utan då den i stort sett går dagligen..
Å de här me å springa upp å ner till tvättstugan är inte alls min grej så jag verkligen älskar våran tvättmaskin..
Den går för fullt just nu tänkte försöka tvätta ur tvättkorgen lr i alla fall tills de inte finns nån mer plats å hänga tvätten på :)

Har ni tvättmaskin hemma lr tvättar ni i tvättstugan???


Coca cola...

När jag är trött så är colan helt klart min bästa vän eftersom jag inte dricker kaffe..


Vänskap = Lycka

Jag är såå glad att jag å Erika har fått upp kontakten å börjat umgås igen...
Hon flyttade till Gbg förut å då gled vi isär för de va en jobbig period för oss båda.. Vi va sååå sjukt bra vänner umgicks jämt å pratade om allt.. Så flytten tog hårt på oss båda.. Hon va som en i familjen den kontakten vi hade går inte ens å beskriva..
Å jag känner att vi sakta men säkert är på väg å hitta Tillbaks till den unika kontakt :) jag är såå glad nu hon är som mitt alldeles egna lilla lycko piller.. Barnen älskar henne hon gör våran familj till de lilla extra.. Hon är en så underbar person går inte å förklara å hon är min vän å det är nå helt underbart.. Om du läser detta Erika så hoppas jag du inser hur mycket du faktiskt betyder för mig å min lilla familj <3


Godsaker :)

Dumlen va helt klart godast.. Riktig mumsbit :)


Torsdag...

Jag å Christopher sitter i soffan å myser framför Barnkanalen.. Men jag ska erkänna att jag e galet trött.. Hann inte riktigt ta igen dom förlorade timmarna från natten innan men det finns ju alltid cola :) och vi kommer göra det bästa av dagen ;) vädret ser inte så där jätte roligt ut :/ så får se om vi håller oss inne eller hur vi gör..
Ska nog tvätta lite om tvätten från igår har torkat..

Christopher fyller ju snart så dags å börja fundera lite på om jag ska baka nåt själv eller om vi ska vara lata å bekväma hehe...
Tårtan ska i alla fall beställas :)


Dagens middag..


Hos tanten :)

Jag å Christopher är hemma hos Erika.. Kenny va hemma under lunchen dom bjöd på makaroner å köttbullar å christopher åt massor :) ska nog snart ner en vända på stan..

Christopher kom ju me sin jacka å gummistövlar redan vid 07 i morse å ville ut hehe :)


Dags för vinterkläder?????

Ser att de bara är 2 grader ute... När ska man börja klä på barnen vinterkläder??? Markus som är på dagis har skalkläder me fleece set under men de kanske är för kallt???
Hur är era barn klädda???


Sjukskrivningen

Igår ringde läkaren äntligen upp.. Vi pratade lite och jag förklarade att jag pratat me min arbetsgivare å att de inte går å göra några ändringar när de gäller mina arbetsuppgifter..
Så då tyckte hon att vi kör på heltid i stället för halvtid så jag ska inte till jobbet på torsdag.. Å det känns som en sten trillat ner från mina axlar för jag visste från början att jag aldrig skulle orka jobba halvtid me tanke på alla lyft å tokiga arbetsställningar..

Men nu får vi bara hoppas att försäkringskassan godkänner sjukskrivningen åxå...


Oct. 10, 2012

Inatt vart Christopher sämre, så de har bara blivit nån/några timmars sömn för sist jag kolla på kl va hon 03 nånting å då hade han fortfarande inte somnat så jag är trött å helt slut idag..

Han fick lite feber å så började han gny å dra lite i öronen så vet inte om de kliar å de håller på å läker eller om medicinen inte tar som den ska för så va de sist han hade öroninflamation så då fick dom sätta in en ny så då fick han äta medicin i nästan 20 dagar..

Får hålla lite koll på honom under dagen å se hur han verkar.. För han va super pigg å så igår på dagen han lekte å höll på som vanligt .. Han är ju en riktig kämpe <3


Fika time :)

Köpt gott fika nu ska vi till Puttes föräldrar å överraska dom :) hans mamma älskar munkar ;)


Dagens middag :)


Inte lätt...

Idag när jag mår "bra" å har motivationen till å få lite gjort här hemma då har lilla sjuklingen inte riktigt samma tanke... Han är extremt mammig idag å vill helst sitta i knät hela tiden.. Visst de är super mysigt men hade ju vart kul å skönt å fått lite gjort åxå ... Får se om han vill somna snart..


Nytt till lillen <3

Älskar texten älskling som sitter på rumpan :) så fint..


Härliga morgon!!!!

Christopher tog sovmorgon idag och en lång sådan :) han sov till 09:30 å det har nog aldrig hänt tidigare så de va bara å tacka å ta emot.. Jag låg å tittade på honom en bra stund å de va mega mys..
Nu äter han frukost till landet för länge sedan.. 1 källarfranska å yoghurt :) å för mig vart de 1 källarfranska å 1 glas proviva..
Idag blir det nog en inne dag för mig å Christopher vädret är inte de roligaste idag :( ska nog försöka ta undan tvätten å tvätta lite...

Min lilla tok unge :)


Fyllt upp lite :)

Ja nu har vi handlat så nu finns de i både kyl å frys igen ;)


Mys pys

I förmiddags gick jag å Christopher på stan en vända me tant Erika ..
Super trevligt va de å vi passade på å unna oss lite go lunch för de va vi värda ;)


Mat mys

Är hemma hos Erika å Kenny å detta goda åt vi.. Mys pys nu är vi i mat koma hela högen...
Bege oss hemåt om ett tag å få grabbarna å sova..


Fotograferingen....

De började ju inte så där super bra.. Allt va typ 30 min försenat.. Grabbarna vart ju snabbt otåliga å rastlösa..
Om de vart nå bra bilder återstår att se men hoppas ju självklart..


Tidig söndag

Grabbarna vaknade innan 07 även idag.. Bara å kliva upp å gilla läget..
Det är ju fotografering på dagis idag så så fort Putte har vaknat ska jag dyka ner i killarnas garderober å se vad man kan hitta om man hittar nåt :)

Sen efter de blir de nog en sväng till Erika å Kenny å kolla hur dom bor :)
Imorrn e de måndag å vardagen börjar igen... Christopher blir hemma från dagis nästa vecka åxå me tanke på sin öroninflamation.. Han blir lätt uttråkad här hemma när det bara e han å jag så de kan bli en hel del hyss å bus från hans sida ;)


Gårdagen....

Gårdagen va helt underbar.... Erika å Kenny kom hit på dan å vi umgicks, snackade å käkade ihop å när grabbarna hade lagt sig så kollade vi på film å åt en massa gottis <3
Tiden går såå sjukt fort när vi är me dom :)

Så tack för en underbar dag/kväll


Tiden springer i väg


Tidig lördag..

Grabbarna vaknade innan kl 07 som vanligt :) nu sitter vi å tittar på landet för länge sedan lr som Markus säger " långa halsen" ;)
Christopher är pigg å glad trots allt han har.. Han är en riktig kämpe me extremt hög smärt tröskel.. Jag har ju aldrig haft öroninflamation själv men dom som haft de säger att de ska göra fruktansvärt ont..
Ska snart bråka me honom å få i honom penicillinet å han är så jäkla stark så det är en riktig kamp å han spottar å fräser så hur mycket han får i sig av mängden han ska ha är det ingen som vet :/


Fredags mys <3


Dagens middag :)


Ögonen i kors

Jag har precis fått sjuklingen att somna.. Jag skulle lätt kunna göra samma sak men vet inte om de är en sån bra idé :/ man vet ju inte hur länge han kommer sova ibland är de bara 40 min å ibland ett par timmar..
Jag kanske lägger mig framför tvn en stund innan jag tar tag i tvätten..

Skönt me helg å att Putte e hemma..


Vaknade till...

Ja jag vaknade så klart till av Puttes klocka... Så nu håller han å Markus på å gör sig klara å jag bara väntar på att Christopher ska vakna för dom är inte direkt tysta :(
Om Christopher fortfarande sover när dom åker så ska jag försöka å somna om tänkte jag :)


Det värker...

Har vart stressad, orolig å hållt i gång en del idag å de börjar kännas av nu kan jag lova.. Det värker ända ner i underlivet, svanken å låren...

Imorrn slipper vi besöket på VC i alla fall..

Nu ska jag försöka sova lite för ingen som vet hur natten blir så go natt på er..


Kanelbullens dag, mums :)


Älskar min nya lykta <3


Min nya mössa.. Tack älskling


Mammas sjukling

Va på vårdcentralen idag me Christopher å läkaren frågade lite fint vad vi sökte för, för han tyckte Christopher såg så pigg å glad ut å då förklarade jag att detta va en liten kille me extremt HÖG smärt tröskel å så sa jag att han hade haft 39,4 i temp i morse å att vi misstänkte öroninflammation... Han har även en extrem hosta å är lös i magen.. Läkaren kollade öronen å konstaterade rätt snabbt att han har dubbelsidig öroninflammation så togs de lite prover å dom visade att han även har en infektion i kroppen...
Så penicillin i 10 dagar å näs spray å vid feber Alvedon...
Men han är så glad ändå min lilla kämpe :)


Tack älskling!!!

Detta fick jag av Putte idag när han kom hem från jobbet.. Å så hade han me sig mat från Burger king...


Slut...

Vi va hemma från akuten vid 23:30 å då hade vi inte fått nån direkt hjälp utan bara en dröse me värktabletter å näsdroppar till Christopher... Dom tyckte inte vi skulle vänta där längre då dom tydligen hade massor å hon trodde inte vi skulle få träffa läkare förrän 04 så då fick vi åka hem.. Men idag ska de jagas tid på vårdcentralen i hopp om hjälp å lite svar..


Akuten

Nu är vi på väg till akuten med Christopher ...


Kaos och trött mamma

De tog över 2 timmar innan Christopher vart lugn å fann ro till å somna igår kväll.... Å så har de bökats å stökats runt i våran säng som vanligt så jag har inte fått mycket sömn.. Trodde inte de va sant när Puttes klocka ringde i morse... Så när Putte å barnen åkte mot dagis å jobb så la jag mig för lite sömn å de fick jag allt för vaknade 9:30 men är fortfarande jätte trött, konstigt nog...
Nu sitter jag å väntar på våra bästa år sen ska jag slita bort säng kläderna från sängen å starta en maskin å ta undan den rena tvätten... Får ta lite i taget för kroppen är inte riktigt som den ska :/


Dagens middags tallrik

Har ju glömt lägga upp bild på dagens middags tallrik :) här kommer bilden några timmar senare :)


Hysterisk

Christopher vaknade nu 20:30 helt hysterisk men va inte vaken lr kontaktbar.. Tog upp han men de hjälpte inte alls han vet inte riktigt vad han vill när han hamnar i detta...
Så nu ligger jag och han i våran säng men han bökar runt å finner ingen ro alls :( tycker så synd om honom när de blir så här... Så troligtvis sover han inne hos oss inatt.. För tveksam till att de kommer gå å förflytta honom :/


Middagen förberedd

Ja då är kyckling grytan klar bara riset å koka sen.. Sååå skönt.. Så idag följer jag med till dagis å hämtar hem prinsarna....
Hoppas jag mår bättre imorrn så jag kan få lite gjort här hemma för denna dag har vart skit me smärta å illamående..


Dagens lunch


Illamående!!!!

Mår illa och är matt i kroppen :(
Tanken är att jag ska laga lite lunch snart men den tanken får mig å må ännu mer illa :( och orken finns inte men måste ju få lite mat i magen..

Illamåendet börjar komma Tillbaks :/ jag som va så glad när de försvann men men inte mycket å göra bara å göra de bästa av allt... Har även blivit as känslig för lukter får kvälningar å vill spy direkt..

Lillen rör sig i magen men känner inte av de så tydligt än små puffar känner jag å det är så mysigt :)
Tiden har gått super fort snart är halva tiden förbi redan i februari eller mars får vi träffa lillen å vi längtar en massa :)


Hemsk natt!!!

Har sovit sjukt dåligt dels för att jag haft ont å sen har vi haft sällskap av Christopher under natten å han är specialist på å böka runt i sängen, sparkas å buffas..
Så nu när grabbarna är på väg till dagis å Putte till jobbet ska jag försöka få lite sömn...
Hoppas på att läkaren ska ringa idag för som jag redan visste så gick det inte å göra nåt åt min arbetssituation så jag skulle ge chefens nr till läkaren så får vi se vad dom kommer fram till..

Nä nu är det vila/sova som gäller för mig i hopp om å bli människa igen..
Tens maskinen på så go natt på er..


Egen tid...

Då har jag haft lite egentid framför tvn men ligger nu i sängen då värken kom på besök :(
Putte är hos sin bror å kollar på elen dom har ju köpt hus å elen behövdes bytas ut.. Han åkte dit vid 19:40 när barnen hade somnat å är fortfarande kvar.. Hoppas han inte kommer hem för sent bara han ska ju orka upp tidigt imorrn å åka till jobbet...

Nä nu ska jag försöka sova lite puss å hej


Bäddat rent...

Tog mig i kragen å bestämde mig för å bädda rent grabbarnas sängar vet att jag kommer få sota för det ikväll/imorrn men de va dags så smärtan som kommer komma av de får jag ta..,


Slängda i badet :)

Bröderna bus är nu ner slängda i badet :) sen blir de lite film mys för dom innan de är dags å sova..


Dagens middag = mums :)


Internet

I kväll när grabbarna har lagt sig så blir de å kolla nätet efter lite klappar å pressenter å hoppas på bättre tur där :)

Grabbarnas julklapp ifrån min mamma ska tryckas hem åxå hoppas på å hitta lite mer från den sidan åxå :)

Blir nog å besöka några sidor idag i alla fall så får vi se vad vi hittar å hur mycket de kommer gå på...


Shopping...

Igår åkte jag å Putte till Västerås för å leta lite pressenter och julklappar..
De började trögt å kändes hopplöst men sen vart de lite bättre...

Putte hittade vinter skor å ett par handskar till vintern så nu är han redo :)
Vi vart även klara me lilla Ellies julklappar :)
Hittade nån julklapp till grabbarna åxå men är långt ifrån klara.. Å en början till christophers pressenter åxå så de känns skönt å vara igång lite smått ;)


Till "Lill killen"

Dom trodde ju att de ligger en liten pojke i magen vilket vi och alla andra åxå gör :)
Detta är lite nytt till lillen som ligger här hemma å väntar :)


RSS 2.0