bara ladda

nu är jag hemma efter ännu en tuff dag på jobbet med stora utbrott å för er som inte vet så är det våldsamma utbrott så det tar mycket mycket energi från än själv..

så nu är jag hemma i mitt kaos haha med ungar som bråkar å tjaffsar med varann om allt men detta är ju mitt kaos så de ger mig ändå ett lugn om ni förstår.. ja är ju liksom med min familj dom som betyder mest för mig i världen..

börjar kl 15 imorrn så tills dess hoppas jag att batterina är laddade för å orka med morgondagens pass..

jag har tur som fan att jag har världens bästa arbetskamrater för utan dom hade detta aldrig gått.. ni är bäst








går inte å beskriva känslan :/

i lördags när vi va i strängnäs så fick jag rullstolens stödben på mina fötter ganska hårt å har kännt av att jag haft lite ont i fötterna mer i den vänstra men igår kväll vart de en jätte konstig och obehaglig smärta som började stråla upp mot låret å inatt har jag sovit as dåligt pga den konstiga smärtan å nu ligger jag bara å då känner jag detta obehag i foten utan att jag ens gör nåt med den :/ har ringt vc så får se vad dom säger när dom ringer upp..

helt sjukt stressigt

kris mötet på kontoret va klart 13:30 å jag börjar jobba 15:45-09 så stressa hem å duscha å sen slänga ihop nåt åt mig å marica som vart inringd imorse :/ det är verkligen totalt kaos för tillfället me allt va jobb heter :/

jag sa i alla fall till att jag inte kommer svara i mobilen fredag, lördag å söndag så de vet dom nu...

jag har börjat få svarta påsar under ögonen hel sjukt slut :/
hur fan ska man orka bli av med sockerberoendet på detta sjukt påfrestande jobb :/ det tog ca 12 dagar sist å de va sjukt tufft å då va jag liksom mamma ledig å njöt av mina dagar å de kan jag inte påstå att jag gör nu.. nu är dom fyllda med ångest pga jobbet :/ men ska självklart försöka..




ny vecka nya tag hoppas jag men väldigt skeptisk

då var det måndag igen å efter denna ruttna jobbhelg hoppas jag på en bättre vecka men i bakhuvudet vet jag ju att det är omöjligt som situationen på jobbet är idag :/ nåt jag å min kollega marica ska ta tag i i all denna skit är i alla fall å bojkotta allt skit som dricka å godis när vi jobbar.. kommer bli tufft för på nåt sjukt sätt behövs skiten för att man ska orka med skiten.. men vägde mig igår å har gått upp lite över 1 kg sen jag började här och det känns inte okej nånstans fast i bakhuvudet visste jag redan att jag hade gått upp...

hur länge ska man orka gå till ett jobb som får en att må dåligt??

jag och mina kollegor kämpar å sliter men hur länge orkar man hålla på?? ska ner till kontoret idag å lämna in lite avvikelse lappar och så ska de pratas med nån för detta börjar spåra ur å bli ohållbart...




fy fan vilken dag

det har vart kaos på jobbet, har vart en sjukt tuff dag.. känns som jag vill ge upp.. hur länge orkar man gå till ett jobb som ger ångest å som gör att man mår såå dåligt???

snart dags å säga Hejdå

då va de snart dags å säga hejdå till mina prinsar för å gå till ett jobb som är riktigt tuffr :/ gillar de inte alls.. å att jag ska jobba till 21 ikväll suger mest att vara ifrån dom hela dagen..
men jag vet att dom kommer få en bra dag med putte tycker mest synd om mig själv som missar all tid med min fina familj...

misstänker även att jag inte fått min lön för juni månad så ska be marica dubbel kolla de för den ska jag ju bara ha...






dessa helger :/

nu har jag jobbat 7 lr 8 helger i rad... börjar kännas... är så trött på de nu... å idag kör jag 9-21 å jag vet att dom på kontoret kommer ringa ang nästa helg för de fattas folk men jag kommer att säga nej sen återstår de å se om dom beordrar in en lr om man får vara ledig sin första helg...

jag jonnar ihop me underbara marica nu på morgonen sen på eftermiddagen kommer goa teija så ska nog klara denna dag.. och ni ska ju inte tro att jag är ledig efter denna helg nej nej jag kör på ända fram till fredag.

nu intar jag soffan..

har hållt igång sen jag kom hem från jobbet :/ finns ju å göra här hemma om jag säger så!!!

Putte är jätte bra med barnen men suger på å underhålla hemmet nu när jag typ "bor" på jobbet så min "lediga" tid ägnas åt å plocka å fixa här hemma...

idag har jag grejat me tvätten, plockat i alex rum där de såg ut som bomben själv vart på besök.. dammat av fönsterbrädor tv bänken å hyllan ovanför.. va även ner till ica å köpte en ny orkidee till hyllan så nu är de så där fint å mysigt på den igen :-) finns massor kvar å göra men känner att de får vara bra för idag.. jobbar ju 9-21 imorrn så behöver nog lite vila ikväll...




lite måsten...

va rätt trött efter jobbet å de va dom andra åxå när jag kom hem då dom har spenderat dagen på parken zoo ♡♡♡

så jag gör lite måsten som att plocka med tvätt å tvätta lite... har städat lite i christophers byrå åxå har dock halva kvar :) skulle behöva städa å fixa i markus garderob åxå då han har överflöd av kläder så de har blivit galet rörigt där inne.. även alexanders byrå skulle behövas gå igenom å kolla om han vuxit ur nåt å han har överflöd av kläder han med precis som sina bröder :-) men nu när jag jobbar sjukt mycket så får jag ta lite i taget..











glada killar när dom fick dessa.. dom har ju fått godis å jag köpte ju med mig lite hem åxå måste ju vara lite extra lyx när jag jobbar så mycket ;)






utflykt

idag blev de en utflykt me jobbet..
blev många fri spel så vart inte som de va tänkt :/






















vart faktiskt rädd

idag svartnade de för ögonen på mig på jobbet så jag gick in i väggen lr vinglade in i väggen kanske är en mer rätt beskrivning..
äckligt som fan va de.. jag har ju druckit massor idag.. men kanske har jobbat för mycket???

så nu har jag duschat å gjort mig klar så nu ligger jag i sängen.. jobbar 07-15:45 imorrn så ska passa på å sova lite :)

firat fina mamma















har haft de så sjukt jävla trevligt.. helt underbart slut på denna dag..

trött motgon å smått illamående

somnade 01 inatt tror jag... christopher kom in till oss innan 8 imorse så då vaknade jag till.. men jag ligger kvar i sängen då jag mår lite små illa :-(
antar att det beror på att jag jobbat jäkligt mycket.. men njöt av min lediga dag ute i stugan igår å idag ska jag me njuta.. finns ju lite å plocka med här hemma som tvätt å lite små fix ;-) startade nyss en maskin.. känns skönt å få göra lite här hemma när man typ bor på jobbet :)

Skulle vilja göra om lite här hemma, inredningsmässigt men har inte kommit fram till hur än så då får de vara ett tag till :-)

senare idag ska jag å mamma njuta av go mat ute på en resturang det är nåt jag behöver efter allt jobbande bara få dätta mig å koppla av.. vi kommer även äta sjukt jävla god lunch här hemma idag åxå :) porter stek inte helt fel om jag säger så.

skrev på avtalet för min högre tjänst i tisdags åxå så månadslönen vart lite högre vilket känns rätt nice.. kommer jobba jäkligt mycket men å andra sidan så gör jag ju redan de.. skillnaden är att jag kommer komma upp till kvall mycket fortare nu så det kommer i princip bli kvall direkt dom vill att jag jobbar extra ;-)

nä nu ska jag vila lite till i hopp om att illamåndet ska ta sig ner till grannen :)

igång

jag vet att jag borde sova typ nu å kroppen å huvudet skulle älska de men istället står jag å gör porter stek haha ja ni läste rätt :)

jag har även stekt lite kyckling som jag tänkte göra en sallad på å sen har putte malt kycklingfile å gjort kycklingburgare haha vette fan vad vi fick för ryck.. har även startat en maskin tvätt.. får se när det blir sängen för mig ikväll..

hat även vart å handlat idag å de vart endel frukt köpt så tänkte försöka börja äta lite nyttigare typ i morrn men får se hur de kommer gå ska ju ut å fira min mamma imorrn å de ska göras me en bit go mat ;)

underbar dag

gick av natten 9 imorse, hem till min underbara familj där jag möttes av kramar å glada grabbar :)

Startar 1 maskin tvätt medans putte drar iväg å besiktar bilen, som gick igenom utan anmärkning by the way :)

fixar lite lunch som vi tar med oss å så åker vi ut till stugan å bara njuter ;)

men jag hann bara vara ledig i 2 timmar innan jobbet ringde å ville att jag skulle jobba men jag sa nej för första gången :-)
vilket jag är såå glad över för jag har haft en underbar dag med familjen














inget ovanligt

imorse när jag skulle hem från jobbet så va polisen där som vanligt känns de som




Tisdag hela dagen

idag kör jag ett pass 15:45-09 å 10:30-12:30 har vi p-möte så tveksamt att jag går hem imellan tror bara de gör barnen ännu mer ledsna å det känns skapligt onödigt..

håll i er nu men jag är ledig imorrn när jag gått av å så är jag även ledig på torsdag jag ska njuta så in i helvete :-) för nu har jag jobbat galet mycket så lite ledigt ska bli skönt och behövligt...

idag behöver jag lite extra krafter så tog på mig en passande tröja :)



igår jobbade jag med teija och det va skit kul vi skratta så vi grät kan jag lova va längesen jag hade såå kul på jobbet.. å idag jobbar jag med fina Marica så de blir nog en del skratt idag åxå :)




god morgon

är fortfarande trött hade nog behövt en rejäl sov morgon men men :)
ska snart kliva upp ur sängen å starta tvättmaskin gäller å göra de när jag har lite tid för den är putte lite dålig på å köra varje dag som jag gjorde när jag va mamma ledig men de går ju å lösa på detta sätt åxå :)

idag jobbar jag 15-22 å nu har jag sagt till mig själv att de är slut me allt jävla socker på jobbet som har blivit för å få snabb energi å ork...

jag kommer snart ha gått upp mina 14 kg igen om jag fortsätter så här och det är det absolut sista jag vill så skärpning även om det kommer bli sjukt jävla tufft...


myser med min grånos




uppskattat

idag fick jag sluta lite tidigare så jag han hem å bada mina underbara barn och natta dom...
det va uppskattat vill jag lova då jag har jobbat sjukt mycket den senaste tiden...

men som jag sagt tidigare jag gör ju det för familjens skull för våran dröm om hus...

imorrn börjar jag kl 15 så de känns härligt å få lite tid med barnen innan det är dags för mer jobb..

Jag får i alla fall bilder på barnen av min kära sambo medans jag jobbar å de älskar jag... å få se mina prinsar å vad dom gör..
dessa fick jag igår å idag














att vara sjukt slut

jag är sjukt trött.. nu börjar kroppen säga ifrån.. på tok för mycket jobb och för lite sömn är ingen bra kombo å de känner jag av nu...

att känna sig full utan en droppe alkohol säger väl rätt mycket om hur slut man känner sig... har 3 pass kvar innan jag är ledig nån dag å jag längtar nå enormt å hoppas dessa 3 jobbdagar ska gå fort..

dock har jag ett pass på 12 timmar imorrn men men får hoppas de går fort..

lyssna när kroppen säger ifrån va inte lika dum som jag har vart..

jobba

idag kör jag 15-22, imorrn kör jag 7-22, söndag 9-21 sen vet jag att jag jobbar mån å tis åxå men vet inte exakt hur..
så just nu består mitt liv av å jobba känns de somm.. hoppas de blir bättre å att dom får in 2-3 personal till snart.. för de tär på oss som jobbar när vi är underbamannade..

men det kommer bli vra det måste bli bra det är så jag tänker..

så det blir ingen träning alls just nu vilket känns skit tråkigt å jobbigt men det är valet jag har gjort för den lilla lediga tid jag har väljer jag å lägga på familjen nu.. men måste försöka komma igång med träningen åxå på nåt sätt :)




frukost i total tystnad




bjöd svärföräldrarna på middag kl 19




sen lunch




Ledig

ja ni läste rätt idag är jag ledig känns sååå skönt men samtidigt konstigt när man jobbat så mycket som jag har gjort :)

Jag försöker tvätta undan lite då putte säkerligen har fullt upp ändå när jag jobbar :) han har börjat mala köttet vi ska äta till lunch lr middag idag tror han prata om hamburgare igår men som sagt va sjukt trött så är inte säker hehe..

får se vad vi hittar på idag finns ju massor jag vill göra här hemma som rensa å gå igenom barnens kläder plocka ur de alexander vuxit ur men vill ju även njuta av familje tiden när jag väl är ledig

jag har även fått möjlighet å gå upp lite i tid så måste kolla lite på de åxå för måste lämna besked senast imorrn...

mycket fast man är ledig hehe

nu säger jag god natt är helt slut




nytt till dom stora..

idag på mitt långa pass så sprang jag till br å köpte denna till grabbarna gäller å passa på när man är ute å går ;)





sen är även detta nytt..
1 vinter jacka, 1 vind jacka å 1 skjorta :)




behövdes

va tvungen å köpa en kände att jag behövde energi




lunchen




frukost å många timmar kvar

då har jag precis fått i mig lite frukost men mår som vanligt illa :/ har nog jobbat för mycket å sovit å ätit för lite :/



denna underbart goda burk räckte till 3 tillfällen så den kommer garanterat att köpas igen å igen å igen ;-) ja så ni kanske förstår att den är sjukt god åxå..

det är MÅNGA timmar kvar tills jag slutar :/ idag får jag inte träffa min familj det känns tufft men jag jobbar ju å sliter för våran skull jag försöker se det så.. vi har ju en dröm å det är ju att spara så mycket pengar som möjligt till vårat hus å sen skulle man ju vilja resa så pengar behövs men huset är den största drömmen så det är den vi sliter för nu..
får se hur många arbetstimmar jag kommer komma upp i allt som allt denna månad..


börja 18 ikväll går av 22 imorrn kväll

ett långt pass men ikväll har jag jobbat med min böna Malin å imorrn jobbar jag me min andra böna Marica

här har jag å malin kul på jobbet




tacka av Erik

idag ville jag tacka av min kollega erik som jobbar sitt sista pass hos oss.. skit tråkigt att han ska sluta men vi förstår honom allihop






mysig dag innan jobb på 18 timmar




























va ett tag sen

nu har jag ju jobbat sjukt mycket senaste tiden så träningen har ju stått still vilket känns sååå sjukt jävla tråkigt..
men som jag jobbar nu finns varken tid lr ork till att träna :-(

måste se om det går å lösa på nåt sätt för har ju slitit hårt för att gå ner till det jag är idag.. å har ju en bra bit kvar..






så här långt

igår räknade jag alla timnar jag har jobbat så här långt den här månaden..
har räknat med jouren vi har på nätterna åxå för man är ju lixom på jobbet å det är ju timmar det med.. å så här såg siffran ut igår



och jag är ju bokad på fler pass som är utöver schemat så vi får se vad siffran slutar på..

å det känns att man jobbar mycket... man är mer på jobbet än hemma å så känner man sig trött i kropp å knopp men det blir förhoppningsvis bättre snart å att dom får in nya personer.. för nu är vi underbemannade och idag jobbar Erik sin sista dag.. det känns jätte tråkigt för han behövs i gruppen...



tur att vi har en dröm.. det är ju att spara till hus så vi får se hur min lön ser ut i slutet av augusti för antar att det är då all extra tid å alla ob:n jag jobbar nu kommer..

snart dags å gå upp å göra min sallad jag ska ha med till jobbet för självklart jobbar jag idag åxå hehe

gårdagen

igår bestod dagen av mys me mina juveler tills de va dags för mig å börja jobba kl 15..
































dagens outfit innan de e dags å svira om till arbetskläderna




min tokiga son :)








mitt olivträd..






köttfärslimpa med bacon å mozarella till lunch :)




väntar på lunchen

ligger i sängen å vilar lite medans vi väntar på lunchen...
det behövs kan jag lova är slut i både huvud å kropp, men har några pass kvar innan jag är ledig så det är bara å gilla läget...




ledig i 9 timmar

då är man snart ledig i 9 timmar, ska va tillbaks på jobbet kl 18..

hem å starta 1 maskin tvätt sen får vi se vad som står på dagens schema..

jobbar även hela helgen så får ta vara på dessa lediga stunder å bara mysa å njuta av mina underbara barn..


påt igen

dags å bege sig till jobbet är jäkligt trött men men




mår sjukt illa

då sitter man här på jobbet å mår sjukt jävla illa vidrigt illa skulle jag säga :/
kroppen orkar inte ens stå upp är helt skakig i benen :(

håller jag på å bli sjuk??
lr har jag jobbat för mycket??

å på tal om å jobba mycket så va jag bara ledig i måndags. å nu kör jag ända fram tills på tisdag morgon då jag går av natten 09 å då blir de direkt å springa till p-mötet som är då..

hoppas kroppen orkar å håller. blir nog många timmar utöver schemat denna månad.

iväg på äventyr innan jobb








på väg till gymet






Cutiepie

nu är bilderna tagna på grabbarna i kläderna från Molo..

Denisa på www.cutiepie.se va nöjd med bilderna så de känns bra å kläderna är ju bara såå snygga

så ni som gillar Molo lr nåt annat klädmärke till era barn kika gärna in på hennes hemsida för det finns sjukt mycket fint...

så här fina är kläderna mina barn modella i










slutar snart

då går man av sitt nattpass om ca 2 h och 45 min
känns skönt då de va såå sjukt varmt här i natt så de gick ju fasiken inte å sova så är trött som en gnu...

å så har man några nätter kvar...
jobbar ju inatt igen men vet ej om jag börjar 15:45 lr 18.. det skulle Malin kolla upp för hon skulle ner till kontoret idag.. så återstår att se..

har jag sagt att jag har flyttat till jobbet?? de känns så i alla fall..


middag på jobbet

åt bara halva kesellan








Tidig lunch

När vi kom ut till stugan så va ingen här så de fick bli en tidig lunch för mig idag eftersom jag inte kom åt kylskåpet här :)



men en tidig lunch funkar ju de åxå :)
har en kesella blåbär som står i kylen på jobbet som får bli min middag idag..
sen blir det nog å köpa en celsius å ta me till jobbet annars orkar man inte med..

jag njuter å har de bra.. dom stora badar å leker å lilleman sitter här i vagnen å moffar lite ostbågar




njuta en stund innan jobbet

nu är vi på väg ut till stugan en stund.. gäller att njuta av det underbara vädret när möjligheten finns.. börjar ju jobba 15:45 så ska unna mig lyx me min familj innan :)




bra dag






njuter











nu in till stan för ett möte å några små ärenden å sen ut å njuta lite till :) jason vart kvar ute i stugan med min faster.

mot stugan med min fina familj












fix å nattning

jag håller på å tvättar å nattar barnen.. disken är tagen vilket känns skönt... så nu kan vi göra nåt med gott samvete imorrn om vi vill :) gillar inte riktigt å åka hemifrån om det är massa disk lr tvätt som står... men eftersom det är tagen nu ikväll så är det ju inget man behöver oroa sig för imorrn.. skönt :)

känner mig sådär lagom trött å seg..




underbar dag

strax efter 11 åkte vi till puttes föräldrar då jag lovat puttes mamma å hjälpa henne med de sista.. hon va jätte glad å se mig kan jag lova :)
Jag började med förrätten direkt å sen dukade vi å så va de lite små fix kvar som vi åxå fixade..

Maten va helt sjukt jävla god.. det va helt sinnes sjukt å matkoma delux vill jag lova

förrätten


varmrätten


efterrätten



va längesen man åt så här sjukt god mat.. är fortfarande sjukt mätt å vi åt vid 14.

svärfar vart såå jäkla glad över presenten han trodde inte de va sant



Jag hjälpte även svärmor med disken fast hon ville att jag skulle sitta å njuta me tanke på hur mycket jag har jobbat å förmodligen kommer att jobba men jag ville hjälpa henne det är ju det minsta jag kan göra så mycket som dom ställer upp för oss..



jag har världens bästa svärföräldrar.

måste...

Jag måste ändra hur jag äter och vad jag äter speciellt när jag jobbar.. för har blivit mycket skräp nu på jobbet.. det har sina anledningar som jag inte kan lr vill ta här men måste försöka bryta de mönstret trots att jag vet hur jävla svårt de kommer bli...

är ledig idag och imorrn så ska försöka komma igång med träningen imorrn inte för att jag har nån ork till de är konstant trött men måste försöka hitta tillbaks till glöden som fanns förut..

annars kommer jag vara tjockis snart å det vägrar jag bli... så bara vinna över hjärnspökena även denna gång..

dagens outfit






Älskar er till månen och tillbaks flera gånger om








Söndag

Ledig idag men sjukt trött som vanligt :/ inte kul att jobbet tar så mycket av en att man är helt slut när man är ledig :/

Nu ska barnen badas å vi vuxna duscha å göra oss i ordning för vid 12 ska vi vara hemma hos puttes föräldrar.. Jag ska hjälpa hans mamma med det sista inför kalaset vid 14.. känner mig lite små stressad men de ska nog bli bra..

så godmorgon söndagen hoppas ni andra är piggare :)




tid med mina juveler














godmorgon

då va de dags igen för mera jobb.. kör med malin idag med men hon börjar kl 9 så får vänta lite till på henne :) sen kl 15 när jag slutar så ska jag verkligen njuta för imorrn är jag ledig å jag minns inte när jag va ledig sist...

å imorrn ska vi ju fira svärfar så de blir god mat å trevligt sällskap :)


nu sova sen mer jobb

har jobbat mycket den senaste tiden och ser ut å bli 3 extra natt pass nästa vecka åxå.. och det är blandade känslor till alla extra pass.. tråkigt å vara ifrån familjen. Markus tycker det är jobbigt att jag jobbar så mycket.. det possitiva är ju självklart extra pengarna...

idag när jag å malin körde kvällspasset så va färdtjänsten typ 1 timme sen så då jobbade jag å malin lite på brännan medans vi väntade på honom inte så tokig start på arbetspasset :)




mera molo

nu är det nog dags för ett köp stop för min del... tror ni jag klarar de??
det är nog mer som är på väg hem som redan är köpt å betalt men måste sluta köpa mer nu.. måste bita mig i läppen








chockad

när jag kommer hem från mitt 22 timmars pass så sover hela familjen..
christopher vaknar när jag kommer så nu myser jag med honom men när sov dom så här länge sist?? har de ens hänt??
önskar jag me kunde få sån här sovmorgon :)






jobb jobb jobb

skulle ju ha börjat nu 15:45 men fick hoppa in kl 11 imorse å nu kör jag till 09 imorrn bitti sen börjar jag vid 15:45 igen å kör till 20 å sen hem å sova lite för att vara tillbaks på lördag kl 07 å då kör jag till kl 15..

kommer nog vara sjukt trött på min lediga dag på söndag när vi ska fira min svärfar men dom vet ju hur mycket jag jobbar nu så dom förstår nog de.


dagens Molo grabbar










flytta till jobbet???

det vart extra pass som jag trodde.. går ju av natten på fredag morgon kl 9 sen börjar jag jobba fredag eftermiddag kl 15 igen å kör till kl 20 lr 21 och sen ska jag köra 7-15 på lördag åxå så den lediga helgen med familjen va det bara å säga hejdå till..

kan ju hoppas man får en bra lön så mycket som man är på jobbet nu.. känns nästan som man har flyttat till jobbet :/

är jobbigt när barnen blir ledsna över att man är borta å jobbar så mycket men då försöker jag förklara att det är för våran skull jag gör det.. så vi kan spara pengar å köpa vårat hus..

men jag känner ju att det börjar ta på mig mer än jag trodde.. är trött hela tiden somnar innan pensionärerna om kvällarna :/ ont i huvudet, stressad å ont i magen.. det är mycket med jobbet just nu så stressad är man verkligen.. man vet inte ens om man är ledig när man ska vara det enligt schemat lr om man måste hoppa in å jobba å det är jäkligt stressigt i sig..

men jag har världens underbaraste familj, kollegor å vänner så dom håller mig på fötter..



fint väder

idag ser det ut å bli kanon väder å då ska jag så klart jobba 15-22 :/

nu väntar vi på min kusin Johanna å hennes familj å vi har inte sets sen vi va små så det ska bli kul å våra barn kommer nog ha nytta av varandra :) hon har ju en dotter som borde vara 6 lr 7 år :) och en son som är ca 6 månader..

försökte få bild på mina 3 busar å det gick väl sådär lr vad säger ni :)














9 år

idag blir våran lurvige familjemedlem Jason grånos 9 år.. vart har åren tagit vägen?? kommer så väl ihåg när vi hade hämtat hem dig då va du bara en liten plutt på 5 kg som skutta omkring.. idag är du lite större å några kilon tyngre :)








trött mössa som vanligt

har jobbat idag.. hade p-möte 8:30-10:30 å efter de fick jag å malin stressa till jobbet för de fanns ingen som kunde jobba å både jag å malin skulle börjat kl 15 egentligen så slutade jag kl 21 medans malin åkte på natten åxå :/

jag jobbar imorrn med 15-22 å sen kör jag torsdag kl 15:45 till kl 09 på fredag.. som det ser ut nu men kan bli extra pass då det fattas folk men det återstår att se..

har plockat undan lite tvätt nu när jag kom hem så nu ska jag göra som vettigt folk gör när dom är trötta dvs gå å sova :)

RSS 2.0