Varmrätten


Förrätten

Då har vi precis avnjutit förrätten här hemma :) och de va tunnbröds snittar me skagenröra och gott va de kan jag lova.. Nu väntar vi på varmrätten å sen blir de så klart en efterrätt ;)


Små irriterad...

Jag har en idé om en grej jag vill göra i köket som jag tror skulle bli snygg men putte gillade inte idéen han gillar inga av mina idéer vilket känns skit tråkigt..

Min ide va att hänga upp en till svävande hylla under den vi redan har i köket å ställa kaffe bryggarn på den å kaffet, kaffe filtret å även thet men som sagt de tyckte inte Putte :(


Pressenten

Igår fick Patrik sin födelsedags pressent av mig.. Han fyller den 6: e januari men han orkade inte vänta he he..
Tur att grabbarna åxå har varsin pressent till honom så de blir lite paket av oss på födelsedagen åxå ;)

Här är den efterlängtade Pressenten som Putte har tittat på en hel del å glad vart han ;)


Klant

Jag glömde bilden i inlägget så den kommer här


Klart

Nu är de undanplockat i Markus rum å de blev lite skillnad men frågan är hur länge de får vara fint där inne ;)


Markus rum

Ja nu sitter grabbarna å kollar på film så då ska jag passa på å ta kaoset i Markus rum..


Latmask..

Putte sover fortfarande å medans han har legat å latat sig så har jag startat en maskin tvätt, tömt diskmaskin tagit berget me disk som stod på diskbänken å jag ska snart plocka i ordning barnens saker som ligger i hela vardagsrummet.. Fullt ös medvetslös ha ha


Röjer...

Jusst nu är grabbarna å röjer i Markus rum.. De ser ut som en bomb eller nåt har slagit in där.. Så de blir för mig å plocka i ordning där inne när dom är färdiga.. Mina busfrön..


31:à december

Ja idag är det den sista dagen på detta år.. Känns faktiskt inte som nåt speciellt.. Alla pratar om att dom ska göra 2012 till ett bättre år å blaha blaha.. Jag tar de som de kommer.. Jag är nöjd me mitt 2011 ska bli kul å se hur 2012 kommer att bli vad de har att bjuda på..

Idag så ska vi laga 3 rätters här hemma.. Men innan kanske vi åker iväg nånstans de får vi se ;) jag ska tvätta å plocka lite åxå.. Ovanligt va, ha ha ha..

Jag vill önska alla mina nära å kära ett gott nytt år.. Älskar er..


Älskar dig


Malin..

Nu är Malin här och har vart sen kl 18.. Vi ska kolla film å äta en massa gott.. Jag å Putte va å handlade tidigare idag.. Så då köpte vi hem en massa gott å så köpte vi en liten sak till Malin jag va bara tvungen den va ju rosa ;)
Hon vart jätte glad och de va ju de som va tanken me hela grejen..
Älskar dig skrutt.. Här är hennes söta pressent.. Sååå fin.


Iväg

Nu sitter vi hemma hos svampen å Cattis... Barnen härjar runt som vanligt..


Gense

Nu är jag å Putte på väg till Gense ska kolla om dom har nå kul till köket. Barnen är hos Puttes föräldrar så länge ;)


Älskar mitt nya jag


Ego...

Ja nu har jag duschat å spolat ur badrummet från allt hundhår som hamnar över allt... Fattar inte..

Jag har sminkat mig lite idag, kors i taket.. Men som jag skrev tidigare så ska jag försöka bli bättre på å ta hand om mig själv.. Piffa upp mig lite me jämna mellan rum inte bara springa i mysisar fast de är de absolut skönaste..
Kul å känna sig lite fin ibland..
Å nu me lite nya kläder i garderoben å en ny frisyr så är allt möjligt he he..

Jag ska platta håret när Putte är klar i duschen för nu har de bara självtorkat å då står de lite åt alla håll ;) så idag åker plattången fram..

Jag me självtorkande burret :)


Ont

Jag ligger här i sängen å känner att jag har lite små ont i hela kroppen :(
Jag har sovit dåligt som fan inatt, haft sjuka drömmar ja en allmänt skruvad natt.. Ska väl snart försöka ta mig upp ur sängen å in i duschen...

Sen ska jag försöka få i mig nå litet å äta för måste ju ta min omega 3 tablett å de ska man göra i samband me måltid..

Rota fram nåt ur garderoben åxå.. För tror inte min omgivning skulle uppskatta om jag gick runt naken ha ha ha..

Idag skulle jag vilja shoppa lite ;) men vet inte om Putte är lika sugen på de he he shopping brukar inte killar gilla så där jätte mycket...


Go natt

Ansiktet tvättat å insmort, tänderna borstade, lipsylet är på håret är borstat så nu säger jag go natt å hoppas på en kanon dag i morrn ;)


Rena...

Nu är barnen ny badade å deras sängar är renbäddade.. Så får hoppas dom sover gott i natt ;)

Jag ska snart ta min första omega 3 tablett ;) hoppas den kommer ner bara har ju nämligen svårt å svälja tabletter..


Mer energi...

Passade även på å köpa lite tabletter som ska vara uppiggande å ge energi så jag hoppas verkligen dom funkar.
Skulle vara helt underbart å bli piggare å få mer energi...


Min frisör ;)

Idag när min privata frisör Emma va här å klippte mig så pratade vi lite om mitt slitna hår och då rådde hon mig till å äta omega 3 så de åkte vi självklart å köpte idag :) så nu ska jag börja ta hand om mitt hår.. Ska försöka vara så duktig å köra me inpackning varannan vecka.. Känns nästan som jag måste göra ett schema för mitt hår haha för mitt minne är inte de bästa ;)


Christopher


Efter

Nu är det avkapat å de känns sååå skönt.. Å de vart lite skillnad he he men är såå nöjd.. Tack Emma du e bäst..


Före

Ja snart ska håret kapas en bra bit.. Bort me allt de slitna.. Ny garderob å en ny frisyr det tycker jag känns helt underbart..

Här är mitt slitna hår...


Tvätt, plock å fix

Nu har jag kommit igång lite här hemma.. Diskmaskin å tvättmaskin går för fullt.. Har även plockat undan 2 tvättvindor me ren tvätt.. Lite julpynt har åkt ner å ska ta ner lite till under dagen men låter en del vara kvar för tycker det är mysigt men små plocket åker ner ;)

Jag letar efter fina barn kistor till barnens rum som man kan ha leksaker i men letandet går inte så bra :(
Vet ni vart de finns???
Har hittat men det är så klart i Gbg å då är frakten på 1000 kr å då känns de som att de blir väldigt dyra kistor men hittar vi inga nån annanstans så är de ju bara å öppna plånboken å se glad ut ;)

Va ju från dom vi köpte tv bänken å den älskar vi...


Torsdag...

Då va det redan torsdag.. Har sovit rätt okej inatt men lite trött å seg är jag.. Har liksom inte kommit igång me mitt plockande här hemma än..

Vid lunch kommer min underbara vän Emma hit å klipper av mig håret.. Japp ni hörde rätt å de är en bra bit som ska bort.. Vill få bort de slitna å de är en hel del.. Så de ska hon hjälpa mig med..

Sen kommer mallan brallan hit.. Mys..
Vi ska nog gå å boka tatuerings tid åt mig.. Fy på mig som inte fixat de än.. Ska ju tatuera in christophers namn å födelsedatum men vet inte alls vart :( men får börja fundera på de nu.. Har väl funderat lite på ställe men inte kommit fram till nåt så när tiden är bokad blir de å fundera rejält ;) ska kolla om han har nå tips på vart de kan bli snyggt å så.. För Markus namn å datum har jag på vänster underarm. Men de bli nog kanon..

Sen är jag lite sugen på mer shopping :) såå nöjd me gårdagens shopping så skulle vilja fortsätta lite idag ;) men får se vad våra plånböcker säger om de...

Nä nu ska jag ta å göra nån nytta här hemma medans grabbarna leker inne hos Markus..


Film me älsklingen

Nu sover småttingarna jag har tagit disken så snart blir de lite filmme älsklingen men frågan är om jag orkar e sjukt trött å de värker i vaderna för mycket shopping kanske ha ha ha.
Mys sockorna/tofflorna är i alla fall på jag är så glad att jag köpte dom för jag älskar dom ;)


Dagens bild


Snyggt ;)

Va ju tvungen å slänga på mig nåt av mina nya kläder å Putte va även lite sugen på å se mig i nåt av de jag köpte så de vart de vita linnet å toppen både jag å Malin föll pladask för ;)
Jag är skit nöjd tycker de är skit snyggt, vad tycker ni?????


Stor skillnad

Idag har jag rensat min garderob big time.. Malin hjälpte mig å 2 stora papp kassar från ekängen vart fulla me kläder som fick lämna garderoben för gott ;) skönt som fan.. Så nu är de så fint i mina 2 garderober.. Tack Malin älskar dig


Fika time!!!!

Sötnosen Malin bjuder på fika å de ser ju inte lite underbart gott ut ;)


Såå fina

Jag älskar mina nya tofflor


Mallan brallan bloggar!

Yo yo yo, Malin är här igen! Therese ringde och väckte mig vid 10 tiden så drog vi ner till stan och jag köpte lite smink, en jacka och en eyebrow razer. Jackan är min nya kärlek!


Dagens shopping

Idag hjälpte min syster Malin mig å förnya min garderob lite.. Man kan säga att jag shoppade loss ;) hon hjälpte mig verkligen å va ärlig när jag frågade hur de såg ut å hur de satt sånt uppskattas så tack hjärtat ;)


På väg hem från stan


Kebab ala therese

Nu har vi ätit lite hemlagad kebab å de va faktiskt jävligt gott... Självklart bjöd vi Malin på mat åxå ;)


Busungen

Nu är den här bilden suddig eftersom han rör sig en massa men jag gillar den en massa ändå så jag känner att jag vill dela me mig av denna bild på våran busunge..


13 timmar

Christopher har sovit 13 timmar inatt ;) visst har han vaknat å vela haft välling men 13 timmar fattar ni va skönt :) vi har precis vaknat här hemma.. Härligt när dom små vill ge oss lite sov morgon :) snart upp å starta en maskin tvätt..


Ice age

Ja nu har jag precis lagt Christopher för han va trött å grinig så han ligger å dricker sin välling nu så hoppas han somnar sen..

Markus ville titta på ice age innan han ska sova så de sitter vi å tittar på Jusst nu för han ville så klart att jag åxå skulle sitta i soffan å titta.. Så plockandet får fortsätta senare eller i morrn..


Pratat

Innan Putte lite till Cattis å svampen så pratade vi lite.. Så ni som vart lite oroliga över mitt tidigare inlägg kan vara lugna, för det är lugnt mellan mig å Putte.. Jag fick honom å inse vad jag menade å hur jag känner..

Jusst nu sitter jag i soffan tar en liten paus i kaoset här hemma ha ha de finns å göra om jag säger så.. Maskin nummer 2 är i gång å jag får se om jag orkar bada grabbarna ikväll eller om jag skjuter upp de till imorrn eftersom deras sängar ska bäddas rent åxå så blir de ju en del tvätt så kanske tar dom i morrn he he he..


Nya

Här kommer en bild på Markus nya jacka å skor som vi köpte åt honom igår ;)


Få lite gjort

Putte är iväg å hjälper Cattis å svampen så jag passar på å tvätta å plocka lite här hemma medans barnen leker...

Men när man är trött som jag sp behövs de lite energi för å komma i gång ;)
Jag har städat ur badrummet bytt alla handdukar, duschdraperi, badrummsmatta, å tagit tvätten, tvättmaskin är i gång jag har bäddat rent våran säng.. Barnens sängar tar jag ikväll efter att dom har badat nä nu ska jag fortsätta här hemma för nu har jag hällt i mig lite mer energi ;)


Mätt

Nu har vi precis kommit hem från Puttes föräldrar vi va dit bjudna på julmat gott va de... Men Patriks mamma märkte direkt när vi klev innanför dörren att allt inte va som de ska å mycke riktigt hade hon.. Jag å Patrik har tjafsat lite idag å är inte alls överens om vissa saker han vill inte förstå varför jag känner som jag gör å varför jag mår som jag mår å att de faktiskt beror väldigt mycket på honom.. Så jag å Patriks mamma pratade lite när vi vart själva å innan jag ens hinner säga hur jag mår så ser jag att hon är tårögd å hon ger mig en stor kram.. Hon tycker allt de här är jätte tråkigt men förstår mig helt i hur jag känner å mår å de känns såå skönt å kunna prata me henne om Jusst detta för det är ju faktiskt hennes son det handlar om.. Men men nog om de nu..
Maten va helt underbart god som alltid när hon bjuder på mat..


Pressenterna

Ja nu e både jag å barnen klara me puttes födelsedags pressenter... såååå skönt.. Jag beställde den igår å jag vet att det är nåt han vill ha för han har tittat på den 10000 gånger men han har avvaktat i hoppet om att den ska bli lite billigare men va fan... de gör inte jag så jag tröck hem den igår å så tröck jag även hem ett skal till min lur som jag disagnat själv så vi får se hur de ser ut hehehehehehe hoppas de blir fint :) så nu är det bara å vänta på de paketet :)

Kommer imorrn

Bilder på markus nya jacka å nya skor kommer imorrn jag orkar inte fota de nu ikväll sorry men den som väntar på nå gott hehehehehehe

Ligan

Nu ska hela ligan röra sig hem mot oss i hoppet om att barnen ska lyssna lite bättre å skärpa sig..
Annars kör vi på våra regler som gäller hemma hos oss..


Öronen där bak....

Vi är fortfarande hos svampen å Cattis å Christopher har äntligen somnat i Patrik famn å dom större grabbarna har fan öronen sittandes där bak i dag...
Dom lyssnar inte å dom tjafsar å bråkar me varann så gott som hela tiden härligt å va förälder tillfällen som dessa ;)


Mina älsklingar..


Burger king


Sällskap

Då har man gått en vända på stan me Cattis, svampen å alla barn ;)
Vart ett par nya skor å en ny jacka till Markus :) så nu sitter vi hemma hos Cattis å svampen å väntar på att Patrik å svampen ska komma med mat å de blir Birger king å de ska bli sjukt gott å jag ska så klart ha deras friterade ost åxå mumms va gott de ska bli :)

Bilder på Markus jacka å skor kommer under dagen...


Ikea

Jag vill till Ikea men som vanligt vill inte Putte dit :( varför hatar killarna Ikea så mycket??? Skulle vilja kolla nån hylla/bokhylla till christophers rum som vi har skjutit på i evigheter nu :( å så har dom ju lite rea på Ikea å sånt e ju alltid kul men de verkar inte bli nå Ikea här :(


Morrn morrn

Jag körde upp Patrik me barnen för en stund sen ;) själv ligger jag kvar i sängen å drar mig lite... De e jag värd he he.. Men trött är jag kan jag lova så får se om de kanske blir å börja dagen me en monster ;) de gjorde jag igår å då vart jag människa..

Det är måndag å Patrik är hemma, han tog semester den här veckan så nu får han hjälpa mig under nätterna så får vi hoppas jag hinner återhämta mig lite i alla fall ;

Snart fyller ju Patrik år åxå å jag har inte en aning vad jag ska ge honom.. Har ni några förslag???
Barnens pressenter till honom är i alla fall klara å de känns underbart...

Nä nu ska jag ta å kliva upp
Go morgon på er


Mys

Nu blir de lite film, cola å popcorn mys pys på hög nivå.. Mysiga filten är ju en självklarhet ;)


Nattning

Ja nu sitter jag här i Markus rum å försöker få honom å sova..
Han har kommit in i en period där han vill att man sitter inne hos honom han har haft den tidigare me men så försvann den men nu är den Tillbaks igen..

Christopher har sovit sen kl 19. Å idag har han fått lite fast föda. För när han har vart så sjuk som han va så är de flytande som gäller men idag vart de lite mer mat.. Å han har fått behålla allt vilket känns helt underbart vi testade till å me å lägga honom me en flaska välling å de funkade.. Vilket de inte gjorde när han va dålig för då spydde han upp all välling så vi får hoppas att han håller på å bli frisk nu å att han får vara frisk..

Nu på kvälls kvisten har jag plockat i ordning i Markus rum där de låg leksaker över hela golvet jag vet inte hur många gånger jag har försökt plockat i ordning i vardagsrummet men det är meningslöst när barnen är vakna för dom härjar runt å röjer så grejerna är över hela golvet i alla fall men så fort Markus har somnat så ska jag kasta mig över det ;)

Jag älskar mina barn över allt annat...


?????

Nu ger jag er läsare chansen att tycka till.. Om det är nåt speciellt ni vill att jag skriver lite extra om???? Vad kan jag göra för att göra bloggen lite roligare, å mer spännande??? Mer bilder, mindre bilder??? Bilder på nå speciellt??? Eller tycker du/ni bloggen är bra som den är??????

Full rulle...

Jag har tvättat å åter tvättat känns de som å det finns en hel del kvar å tvätta så jag lär få tvätta lite i morrn åxå.. Men nu är alla kläder barnen fick i julklapp upptvättade i alla fall så nu är de bara å ge sig på den andra tvätten :) Vi har handlat lite åxå så nu är kylen full igen :) Nu gäller de bara å planera i måltiderna så man blir av me allt å inte behöver kasta en massa som vi brukar få göra i vanliga fall.. Får se om man kanske lär sig nån gång hahaha.. På tisdag är vi bortbjudna på lunch igen så då behöver man inte tänka så där jätte mycket på maten här hemma.. skönt de :) Imorrn blir de nog lite rester från julbordet eller om de blir regnbåge, potatis å sås eller kanske hemmagjord kebabtallrik ja vi får se vad vi känner för... Klockan är bara 17 å de känns som hon är betydligt mer... jag är lite uttråkad :( Ska man åka till nån?? ska man fråga om nån vill komma hit??? eller ska man bara vara???? Vilka problem

Syndigt gott

Den här efterrätten är syndigt god å jag har precis fått avnjutit en bit. Å fy va jag njöt av varje tugga ;)


Gott

Nu har vi ätit å gott va de, nu är Markus ute å leker me sin farfar medans vi andra vilar maten lite så efterrätten får plats ;) så här glad va Markus när han skulle få gå ut me farfar ;)


Bortbjudna

Nu sitter vi i bilen på väg till Puttes föräldrar. Dom ska bjuda på lunch gott ska de bli ;)


Barnen

Här är grabbarna me sina fina fotöljer som dom fick i julklapp av mig å Patrik, självklart fick dom en massa annat åxå av oss men dessa är ju bara såååå tuffa eller vad säger ni??? :)

Mer till markus

Här kommer en bild på klapparna Markus fick av sin farmor å farfar ;)


Mera till christopher

Ja här kommer en bild på klapparna Christopher fick av sin farmor å farfar ;)


En del av markus julklappar


En del av christophers julklappar


Julafton..

Igår va de julafton å den va helt underbar... Malin sov här dagen innan så barnen fick lite morgon mys me sin moster på julaftons morgonen å Markus sken upp som en sol när han såg henne ligga å sova på soffan, så han väckte henne så klart ;) sen vart de lite klapp öppning innan allt va igång :) sen bar de av till min farmor å farfar där man träffade alla från pappas sida de va go mat å självklart julklapps byten.. Sen blev våran lilla sjukling Christopher jätte ledsen å grinig så vi rullade vidare..
Hem å kissa Jason å packa in nya klappar i bilen å så rullade vi mot min mamma å där myste vi en liten stund å bytte lite julisar sen skjutsade vi Malin till sin kärlek Oscar ;)

Vi åkte hem å myste lite me barnen å öppnade alla julisar som låg under granen här hemma..
De va kaos i vardagsrummet ett tag kan jag lova me alla kartonger å allt papper men efter att jag vart i farten en stund va de Tillbaks till de normala igen ;)

Sen på kvällen åkte vi hem till barnens farmor å farfar så dom fick byta lite julisar där åxå ;) å dom vart så glada när vi kom :)

Barnen fick verkligen super fina julklappar av alla så de vill jag säga tack tack för.. Bilder på julklapparna kommer ska se om vi kan få datorn å funka för bilderna e ju i kameran men kan bjuda på en bild på den sjukt goda jultallriken jag åt hos min farmor å farfar ;)


Snart så

Snart e de min tur å duscha.. Barnen e badade, Putte duschar nu. Disken e tagen dom sista julklapparna inslagna.. Jag å Malin Har hållet igång om man säger så.. Men snart blir de soffläge för oss me en massa gott å en sjukt bra julfilm de kallar jag jul mys ;) Malin ska göra en inbakad fläta på mig ikväll så imorrn blir de lite lockar för min del ;)


Finaste tomten


Underbart gott

Nu har vi ätit den underbara maten som Malin sprang ner på stan å fixade.. Sjukt gott va de å jag åt fan som en häst ha ha


Levande död

Jag är helt slut.. Jag har inte ens hunnit få i mig nåt å äta, de har vart non stop här hemma me sjuka å griniga barn.
Så nu är min underbara syster Malin på stan å köper hem lite go mat åt oss. Du är guld värd ska du veta. Älskar dig.. Å att du alltid tänker på oss å vill att vi ska ha de bra de värmer ska du veta.


Julklapparna

Av Emma å Chrille (Markus gudföräldrar) fick Markus en trumma å en cykel tuta i form av en elefant. Christopher fick en barbapappa väska å ett barbapappa tåg..

Av Mikke å zandra (christophers gudföräldrar) fick Markus en skjorta å en t-shirt. Christopher fick en skinn jacka, ett par jeans å en kofta.

Verkligen jätte fina julklappar så tack än en gång...


Dagen före...

Idag är det dagen före julafton, en mysig dag om ni frågar mig.. 2 av mina systrar ska komma hit å sova här.. Vi ska äta gott å titta på tomten är far till alla barn.. En sjukt bra film å den passar ju väldigt bra å titta på dagen innan den stora dagen.. Så den här dagen ska bli mysig.


Lill julen

Igår firade vi kul me barnen å deras gudföräldrar och de va verkligen jätte mysigt.. Barnen fick såå fina julklappar av dom så de vill vi tacka för än en gång.. Vi åt gått, pratade, drack glögg å åt lite godis mega mysigt.. Bilder på barnens julklappar från deras gudföräldrar kommer under dagen..


Mammas lilla sjukling

Christopher är fortfarande sjuk.. Hög feber, näsan rinner, han rosslar när han andas å han kräks när han dricker välling ;( känns Inge kul alls att han är så dålig som han är. Markus är så gott som frisk men han va ju inte lika dålig som Christopher heller å tack å lov för de.. Jusst nu sitter jag inne i Markus rum å grabbarna sysselsätter sig själva väldigt bra ;)


Nya

Igår så köpte vi nya gardiner till Christopher. De vart så klart barbapappa. Innan hade han ett par helvita men tycker hela rummet vart lite roligare me dessa..


Sååå goda

Tror de va i förrgår vi testade å fritera dessa go bitar. Å dom va sjukt goda så de blir garanterat å köpa hem fler å ha i frysen.. Sååå goda..


Sjukhuset

Igår så vart de å åka in me Christopher. Han hade haft över 40 graders feber i 2 dygn å igår ville han varken äta eller dricka, å han bara skrek när han va vaken..

Vi åker till akuten men där vill dom inte ta emot oss utan skickar oss till barn avdelningen å de gjorde mig lite små irriterad men men vi tog oss upp till barn å där vart de ju ett evigt väntande..

Patrik satt å busade en del me Christopher för de va de som höll honom glad och lugn. Vi får träffa läkaren å hon konstaterar att han är jätte röd, svullen och irriterad i halsen så hon räknar ut hur stor dos Alvedon vi kan ge honom å kommer fram till att vi kan ge honom supparna me 250 mg 3 gånger om dagen å att de ska smärtlindra honom så pass att han kommer vilja äta å dricka igen för hon sa åxå att han har jätte ont å att de är därför han varken vill äta eller dricka..

Vi fick i honom ca 100 ml fruktsoppa inatt å ca 75 ml vatten så de känns bra å han fick så klart en sån där ( stark) supp igår kväll. Men han har sovit väldigt dåligt.

Han fick en supp i morse åxå å 15 min efter jag gett suppen så lyckas jag få i honom nästan 150 ml blåbärs soppa.
Så hoppas verkligen de går åt rätt håll nu.


Julklapp

Igår så hämtade vi min julklapp från jobbet å de va en fin kastrull/gryta..


Mys pys

Snart blir det lite pepparkaks bak här hemma med vårt hemliga besök ;) mysigt ska de bli å Markus kommer nog älska de ;)


Trött

Det är inte bara Markus som ligger å sover...


Natten

Natten har vart okej me tanke på att både Markus å Christopher är sjuka.. Markus sov inne hos mig å de gjorde Christopher me tills han somna så Putte hamnade ute på soffan he he men har man sjuka barn så har man å dom kommer alltid först ;) jag känner mig både trött å utvilad sjuk känsla.. Men jag skulle nog ändå behöva lite cola.. Tror de räcker me cola eftersom jag känner mig lite utvilad.. Markus sover fortfarande får se när han vaknar ;) men de vart ju knappt nå sovande för honom igår under dagen.. Uppdatering om mina sjuklingar kommer under dagen... Christophers feber har sjunkit lite förresten :)


Sjuk stuga igen

Christopher har 40,4 i feber och Markus har 39,5 så det lär inte bli mycket sömn för mig i natt heller :( får gå ner till Ica imorrn å köpa cola eller energi dryck om de blir allt för tufft i natt me sömnbristen.. Jag vill att mina grabbar ska bli friska tycker så synd om dom när dom inte mår bra.. Imorrn va de ju tänkt att de skulle bli lite pepparkaks bak här hemma för Markus så jag hoppas verkligen han mår lite bättre i morrn så han orkar med det.. Nä nu ska jag mysa vidare här i soffan me en febrig Markus innan vi ska gå å sova...


Dinner time

Nu sitter vi hemma hos svampen å Cattis. Å Cattis står vid spisen fixar korv me bröd till hela ligan.. Gott ska de bli, skönt å slippa laga ordning nåt hemma.


Tillbaks ???

Dagen har vart helt underbar jag har fått en del gjort så jag hoppas denna underbara känsla stannar så jag får minst lika mycket gjort imorrn å på torsdag... Jag kanske är Tillbaks??? Jag hoppas verkligen på de!!!!


Helt underbar

Min svärfar är en helt underbar människa. Min svärmor ringde nyss å säger att han kommer vid 13:30 å tar ut barnen så jag får lite tid för mig själv.. Hur gulligt är inte de av honom??? Jag vart så klart jätte glad för då ska jag passa på å dammsuga klart å plocka i ordning i Markus rum som ser ut som ett slagfält efter lite lek där inne.. Så här långt har denna dag vart kanon. Barnens lunch är klar snart åxå så då ska dom få lite mat i magen innan dom ska på äventyr me sin farfar..

Tusen tack Börje för att du alltid tänker på mig, du är en helt underbar människa..


I full gång

Jag håller på å tvättar, julskinkan står på spisen, jag har dammsugat lite :) nu blir de en liten paus till mitt kärring program sen ska jag fortsätta här hemma. Barnen leker så fint i Markus rum :) å jag känner att denna dag har massor å erbjuda å de känns helt underbart.. Palmis å jag ska ses nästa vecka i stället för hon kände sig inte helt kry å vill inte smitta små killarna vilket uppskattas för vill helst inte ha dom sjuka till jul..


Bättre...

De känns som jag mår lite bättre idag trots den extrema tröttheten som är på besök .... Jag hoppas verkligen denna känsla håller i sig å går åt rätt håll, de skulle vara helt underbart..
Jag tog mig i kragen nyss å plocka undan den rena tvätten å startade en maskin å de känns såå bra. De blir å tvätta minst en maskin till i alla fall.. Diskmaskin skulle behöva tömmas åxå vem vet jag kanske får lust till de me om en stund.. Jusst nu sitter jag i soffan å känner att jag har en huvudvärk som smyger sig på men de ska inte få förstöra min dag nej nej... Sen ska jag få träffa min älskade barndomsvän Jenny idag eller Palmis som jag kallar henne å alltid har kallat henne.. De ska bli såå kul å få träffa henne för de va inte igår.. Vi ses inte så ofta vilket är skit tråkigt men när vi väl ses så är de som om vi aldrig har vart i från varann de är mäktigt.. Jag älskar mina nära och kära vad vore jag utan er liksom???


Sinnes sjuk natt

Att jag är helt slut är inte så konstigt me tanke på den här natten.. Vi la ungarna igår vid 20 taget som alltid men vid 22 så hör jag att christopher är vaken å efter en stund så blir han ledsen å grinig jag prövar å ge honom lite välling men de funkar inte så jag tar upp honom å känner då att han är rätt varm å han skiftar en hel del mellan att vara gnällig å lugn å han vill inte alls sova :( så när kl va 04 i natt så hade jag äntligen fått honom å somna så jag lägger honom i sin säng å går å lägger mig å gissa vem som vaknar vid 07??? Jo Markus, så de vart inte mycket sömn för mig :( och de känns kan jag lova... Så jag hoppas verkligen denna natt blir bättre å att dagen blir bra framför allt för det är ju den jag ska orka ta mig igenom ..


Mätt mätt mätt

Erika va här igår hela eftermiddagen/kvällen å vi åt en massa gott.. Bland annat åt vi jul tallrik till mat å de satt fint som fan sen hamna vi i mat koma he he he å så lyssnade vi på lite musik å sen när ungarna hade lagt sig så gick vi ner å köpte vi lite gott å så vart de lite film tittande å sen va vi ap trötta. De vart en riktigt härlig måndag till slut...


Prestation

Att jag mår dåligt vet ju ni som följer min blogg. Men idag tog jag mig i kragen å plocka i ordning i Markus rum ska försöka dammsuga där inne under dagen åxå.. Jag har ju de där jävla köksbordet å ta åxå... Loppisen gick ju inte alls som jag hoppats på :( jag vet inte riktigt vart jag ska göra av grejerna känns ju Inge kul å lägga in sakerna i skåpen igen... Nä nu ska jag mysa vidare här i soffan till tarzan 2 me Christopher..


Egen tid

Nu ligger trötta Christopher i sin säng och jag sitter här i soffan å ska titta på våra bästa år me en julmust i handen de är egen tid för mig ;)


Flummis

Vi hann så klart me en flumm bild innan Markus skulle åka. Han gillar å ta flummisar me sin mamma ha ha ha.


Redo för äventyr

Ja nu är Markus hos min farmor å har det bra.. Han vart så glad när han såg snön så jag hoppas de håller i sig å att de kommer mer snö så man kan åka pulka å sånt skoj me grabbarna.. De skulle dom gilla.. Här är Markus redo för en dag hos min farmor å farfar ;)


Mitt nya jag

Vill bara tacka min syster lina som färgade mitt hår igår.. Så här är mitt nya jag... Ni får gärna kommentera om ni tycker de vart bättre eller om de va bättre innan..


Tack moster lina

Igår när lina kom så hade hon med sig julisar till barnen så dom fick julklappar 2 gånger igår. Mina barn måste ha vart extremt snälla i år ;) Markus fick en super fin stickad tröja å Christopher fick en onepice ;) så barnen säger tack moster lina...


Middag/kvällsmat

Ja detta åt vi igår när lina kom å gott va de


Håret

Bilden ville inte i de tidigare inlägget så gör ett nytt försök. Så här ser jag ut i skallen nu...


Besök

Ja nu sitter jag här å väntar på lina som kommer snart. Vi ska äta lite gott bl.a. Chicken bits, pommes å remuladsås sen blir de lite annat gottis som julgodis ;) julmust blir det självklart åxå de e ju sååå gott. Sen ska mitt hår färgas lina tyckte de va dags vilket hon har helt rätt i hoppas jag passar i de bara :) nä lina nu får du jalla jalla ;) så här ser jag ut i håret nu så en färgning är väl behövlig :)


Klapparna

Här är klapparna barnen fick av sin kusin Noah. Markus fick magnet tåget å Christopher fick sköldpaddan :)


Trötter

Markus vart helt slut av mini julen ha ha ha


Finaste


Trött mössa

Jag känner mig sjukt trött å seg... Heidi Emil å Noah åkte nyss så nu är deras mini jul över... Bilder på deras julklappar kommer senare för Markus ligger å sover me christophers Jusst nu ha ha.
Putte tog disken å jag startade en tvätt.. Ska jag bara få ork till å ta allt som ligger på köks bordet för min Ide om hemma loppis vart ju inte som jag hade hoppats på :(


Mini jul

Idag ska de firas lite mini jul här hemma hos oss å här är en del av de som de kommer bjudas på..


Slappis


4:e Advent

Då va de redan 4:e Advent å de innebär mini jul för barnen me deras kusin Noah de ska bli mysigt å barnen kommer nog gilla de.. Få öppna lite julklappar lyssna på lite julmusik å äta gott :) å i år ska vi vara hos oss vi kör vartannat år, dela upp de lite. Dom kommer hit vid 13 taget å jag har inte ens klivit upp ur sängen, illa he he he. Får nog ta å kliva upp snart vill gärna hinna duscha innan men fy va jobbigt de känns me alla måsten för tillfället...
Å jag har så sjukt ont i ryggen :( aj aj aj..



Trötter

Snart ska jag å Markus mysa oss ner i sängen å sova. Jag är skit trött å hoppas på en bättre dag i morrn så go natt mina kära läsare ...


Skit väder

Detta väder gör ju inte saken bättre, man har inte ork eller lust till nåt... Jag har ett berg me disk blir deppig av bara tanken.. En massa som skulle behöva göras men lusten finns bara inte :( så jag hoppas verkligen Heidi me familj har överseende me de i morrn. Vi kommer nog ändå sitta i vardagsrummet å där inne ser det väl okej ut. Fan nu vill jag bli mitt normala jag igen för nu e jag trött på detta.


Flummisar ha ha

img_6580 (MMS)

Flummisar ha ha


Mys pys

img_3076 (MMS)

Mys pys


Borta en stund

Nu sitter vi hemma hos Puttes föräldrar skönt å komma iväg en sväng, vi har vart å handlat lite åxå...
Vad ska ni hitta på en dag som denna då????
Vi ska inte göra så mycket vad jag vet..
I morrn är vi upptagna me lite jul firande de ska bli mysigt å på måndag ska jag träffa Erika. Ska bli jätte kul <3


Lite grann

Ja då har jag fått lite gjort här hemma, fast de kändes lite halv jobbigt å tråkigt framför allt... Jag har gjort lite julgodis inför i morrn fixat me barnens lunch å förberett middagen. Å till middag blir de potatismos å världens godaste ostkorv så de ska bli gott. Vi måste iväg å handla lite snart åxå sen måste tvätten plockas undan, diskmaskin tömmas, de ska dammsugas å plockas en del bland alla saker å Markus rum ser ut som en bomb efter att han hade över alla sina kompisar i går å alla va här samtidigt så de va 8 barn där inne å röjde å de syns kan jag lova ha ha ha...


Svärfar

Jag måste ha världens bästa svärfar. Jag har fått en super söt nalle av honom. Hur gulligt va inte de???? Men jag tror den kommer få bo i Christopher säng för de går inte å ha den i våran säng me tanke på Jason, för då kanske han börjar härja me den å då finns de inte så mycket nalle kvar ha ha ha



Ännu en dag

Då vaknar man upp ännu en morgon med känslan att allt känns tråkigt å jobbigt... Jävla Depp period. Min blogg måste vara rätt deprimerande å läsa för tillfället :( å de ber jag om ursäkt för och jag hoppas verkligen att denna period ska gå över snart.... För jag får ju nada gjort. Jag måste försöka baka lite mer julgodis idag för i morgon kommer ju Heidi, Emil och lilla Noah å firar jul med oss så det är lite vi måste åka å handla idag. Å jag hoppas att fixet inför morgondagen får mig på bättre humör...
Markus är väldigt gnällig nu på morgon kvisten så jag hoppas Patrik vaknar snart å att han inte mår allt för dåligt efter gårdagens julbord ha ha ha.


Barnvakt???

Min farmor kommer säkerligen ha Markus på måndag och jag känner att jag skulle behöva lite tid för mig själv så jag ska se om jag kan hitta nån som kanske vill ta Christopher.

Jag älskar mina barn över allt annat men alla behöver en paus ibland och jag känner att jag behöver min å speciellt nu när jag mår så här utan å veta varför....


Ljus stund

Jusst nu sitter jag inne i Markus rum me mina små älsklingar å tittar när dom leker.
Dom kramas å pussas emellan åt också hur söta som helst.
Dessa 2 små killar betyder alltför mig min kärlek till dom går inte att beskriva me ord.
Så när jag mår som jag gör för tillfället så är en kram från dom det absolut bästa, de finns inget bättre.

Mina fina killar som förgyller mina dagar....

img_8051 (MMS)

Mina fina killar som förgyller mina dagar.. Dom får mig å le när jag kommer in i dessa Depp perioder vad vore jag utan er???


Tröttsamt

Starten på denna dag va inte den bästa :(
Jag känner mig deppig, nere å ledsen å de jobbiga är att jag inte vet varför..
Och på de är jag trött å mår lite illa, så jag vaknade upp till skit dag nummer 2 me andra ord...
Jag hoppas Michaela har lite överseende för de när hon å barnen kommer..
För jag kanske inte är de roligaste sällskapet idag..
Eller så är de jusst lite sällskap jag behöver vem vet???
Jag känner att jag skulle behöva gå ner till Ica å köpa lite cola men jag ska försöka stå emot så länge jag kan..
Jag skulle behöva plocka å städa lite men varken orken eller lusten finns för tillfället får hoppas den finns i morrn för på söndag så ska vi fira jul me Heidi, Emil och Noah å då vill man gärna ha de lite fint.
Putte ska på julbord me jobbet idag och då kommer min lilla syster lina hit och håller mig sällskap de kan jag behöva.
Vi ska köpa lite godis å bara vara kanske glo på nån film.
Tack mina nära och kära för att ni finns

Depp ab

Jag känner mig extremt nere å deppig..
Har inte en aning om vart denna känsla kommer ifrån de jag vet är att jag hatar den å att jag vill bli av med den.
Jag hoppas verkligen jag mår bättre i morrn för då kommer Michaela å grabbarna på besök..

Svärföräldrar

Nu sitter vi hemma hos Puttes föräldrar å barnen busar en massa.
Markus ville visa sin farfar hur fin han är i sin tomte dress ;)
Jag är så stolt över honom han va verkligen super duktig..

Världens finaste tomte.. Mamma älskar dig

img_7631 (MMS)

Världens finaste tomte.. Mamma älskar dig


På väg till Markus lucia

img_2617 (MMS)

På väg till Markus lucia


Nyvakna killen

img_7919 (MMS)

Nyvakna killen


Fina Hugo

img_5442 (MMS)

Fina Hugo


Lucia

Idag är det lucia på Markus dagis.
Det ska bli såå kul å mysigt å titta på honom vi åkte å köpte såå fina tomte kläder åt honom igår hoppas han vill ha dom på sig när det är dags bara hahaha
Patriks mamma följer åxå med hon har längtat så efter detta så de blir skoj att hon åxå kommer de kommer göra Markus super glad.

Hemma loppis???

Imorrn fredag så tänkte jag ha en liten hemma loppis.
Jag vet att det är med väldigt kort varsel men jag hoppas att några av minna vänner å bekanta vill komma å titta vad det är jag ska sälja å att dom kanske vill köpa nåt hehe.
Vi har alldeles för mycket grejer så de är dags å sälja av lite å jag tror de här kan va en kul grej om de kommer några vill säga. Så nu mina kära vänner så får ni komma hit i morrn å glöm för allt i världen inte plånböckerna haha

Sååå fin

Igår kom äntligen björnens efterlängtade hund Hugo.
Vi har ju den i liten redan så vart så glad när jag hittade den större modellen åxå.
Å de blir tyvärr ingen bild för jag bloggar från mobilen för vårat internet har ju lagt av.
Måste försöka lära mig hur man får upp bilder på bloggen via mobilen nån som vet hur man gör???

Träning

Jag sitter å bloggar från min nya mobil. Uppdateringen här har vart extremt dålig å de ber jag om ursäkt för men vi har inte haft nåt internet. Så nu ska jag lära mig detta åxå haha vilket kan ta tid.
Men jag lever för er som undrar.
Puss på er

Sååå trevligt

Nu har precis Cattis, svampen å liam åkt..

Vi har haft mega trevligt.. Snackat en massa skit, skrattat en masså å ätit en massa gott :)
Mina barn gillar verkligen dom.. såå härligt å se..

Jag satt precis å funderade om jag skulle orka ta å tömma diskmaskin nu ikväll å ta all disk som står på hela diskbänken men nu när jag sitter här å bloggar så hör jag att Patrik pular me de, hur underbart är inte de :)
Då ska jag bara tvätta ett par maskiner imorrn å dra ett varv me snabeldraken å städa iordning alla leksaker i markus rum :) Dammsög ju å torkade alla golv igår å det är redan en massa hundhår över allt tröttsamt men men bara å ta en vals me snabeldraken imorrn :)

Tack för en trevlig kväll cattis, svampen å charmören Liam :)


Pizza/kebab

Snart får vi besök av Cattis, svampen å lilla liam :)

Å då ska vi skicka iväg grabbarna för å köpa hem lite pizza och kebab :)
Jag har inte riktigt bestämt än vad jag vill ha men de blir nog min underbara pizza skulle jag tro men som sagt inget är bestämmt än :O)

Trevligt me besök <3 Å så får barnen leka lite åxå de kommer dom gilla en massa...
Nu får dom komma snart för vi börjar bli lite små hungriga här hemma så cattis jalla jalla nu :)


Pottan


Advent


Snabbis

Detta kommer bli ett kort å snabbt inlägg, är lite stressad :)

Har dammsugat å torkat alla golv, duktiga jag... jag vart lite inspererad av cattis :)
Så nu ska jag snart leta fram lite kläder ur garderoben slänga på lite spackel å invänta mina arbetskamrater som kommer kl 16 vi ska ta ett glas å snacka lite innan vi ska bege oss mot julbordet :)

Myspys


Lördagen...

Vaknade rätt utvilad i morse efter min välförtjänta sovmorgon som jag tog :)

Ska snart ut me jason så han får kissa av sig, sen blir de nog lite plock här hemma för det är grejer högt å lågt å jag hatar det.... Men det är inte bara å bära upp de på vinden heller för det är fullt där uppe :(

Så vi får se om vi kommer på nån bra lösning eller om grejerna får stå kvar här i lägenheten...

sen vid 16 kommer 2 av mina jobbarkompisar hit dom ska ta sig nåt glas vin innan vi rör oss ner mot julbordet som är idag.. Jag är inte så där jätte sugen men de brukar vara skönt å komma ifrån lite å få koppla bort allt som är här hemma för en stund...


Besök...

Ja snart får vi besök av dessa 2 prickar :)



Frågestund...

Jag tänkte låta er ställa en eller flera frågor till mig :)
Frågorna får handla om precis vad som helst...

Och ni får vara helt anonyma om ni vill... Inge tvång å ge sig till känna här inte :)

Så kom igen nu ställ frågor, va inte fega :)


Lek och bus...

Då har vi precis fått i oss lite mat här hemma, eller markus tallrik åkte ner i golvet för han tycker han ska ha välling i stället, men vi har ingen välling hemma så de går ju inte så nu får han va hungrig en stund för han ska inte tro att han kan kasta tallriken i golvet för att han vill ha nå annat nej nej...

Nu ska de bli lite lek å bus för grabbarna inne i markus rum medans jag ska ta disken de där som är de roliga me hela grejen me å göra mat, eller NOT...


Lite julkänsla


Ni som bringar lycka..





På plats...

Nu sitter belysningen på balkongen, japp ni hörde rätt idag vart de gjort..
Får se om patrik märker de när han kommer hem, dom brukar ju inte ha ögon för sånt direkt hahahaha..

barnen har lekt en massa i markus rum å nu sitter vi å tittar på tarzan 2, mysigt värre...
Snart dags för christopher å sova lite, har inte bestämt hur jag ska göra med markus än... Om han åxå ska få sova en stund eller om han ska få vara vaken hela dagen... Vilka problem man har ibland hahahaha..

blir kanske å baka lite mer mjuk pepparkaka idag åxå, får se om lusten finns kvar senare :) Ibland får den ju fötter å springer iväg ;)

Jag vill hitta en fin hylla/bokhylla till christophers rum, ska de vara såå svårt?????
Jusst nu står hans leksaker mest på golvet å de ser inte så kul ut :(
Å fler leksaker lär de ju bli i julklapp så skulle va skönt å ha nån stans å ställa allt...
Letandet fortsätter..

Vi letar även efter små kistor till grabbarnas rum som man kan ha en massa leksaker i :)


God morron

Go morron på er mina sötnosar...

Idag är det fredag och det innebär helg, underbart värre :)
Patrik jobbar sin sista dag för veckan å de innebär lite avlastning för mig under helgen <3

Idag har jag inget speciellt inplanerat, blir väl de gamla vanliga tvätta å plocka lite :)
Funderar på om jag ska ta mig upp på vinden å hämta ner belysningen till balkongen å kanske sätta upp den hahahaha tänker på de typ varje dag å att de måste göras men de blir ju aldrig gjort så får se om de blir gjort idag då hahahahahaha..

Jag vill bara säga att jag ÄLSKAR mina nära och kära ni är bäst....


Våran grånos


Mammas hjärta


Min älskade


Ny å bara såååå fräsch

Min underbara lilla syster Malin har hjälpt mig å göra om min blogg...
Så nu är jag ÄNTLIGEN sååå nöjd me hur min blogg ser ut..

Så Tusen tack gumman...


Gästichhhhh!

yo yo yooo, Mallan i brallan här!
Idag har jag varit Miss Fix-it och fixat syrrans blogg, flashig vaa? just nu sitter jag i soffan och kollar på lejonkungen lite halft medans Therese försöker övertyga patrik om att köpa något till Markus rum, vem tror ni vinner? ;) yeah yeah. checka min blogg också, har märkt att Therese har mer läsare än mig nu när jag startat nya bloggen så kanske lyckas sno några av hennes läsare (a) Klicka här för att komma till min blogg!


Torsdag...

Då va denna torsdags morgon här..

Snart dags å göra markus klar för dagiset, måste ringa dom åxå å be dom hålla lite koll på markus fot..
För han säger aj å lyfter upp foten men jag har tittat å klämt å ser inget å han kan stödja på benet, kan ju vara växtvärk men vill i alla fall meddela dom läget så dom kan ha lite koll på honom...

Igår så griljerade jag skinkan så nu e de gjort å de känns skönt..
Är sugen på å städa men min kropp verkar inte vara de för  :(
Får se om jag kanske får nå ryck sen jag hoppas på de i alla fall :)

Ska ge christopher sin frukost så fort markus kommit iväg sen ska han få lite fruktsallad till mellanmål sen som jag gjorde iordning i går kväll så den har stått å gottat ihop sig :)


Hoppas ni får en underbar torsdag för det ska jag ha <3


ojojoj

Oj oj va tiden springer iväg...
Snart dags å rasta jason å göra oss klara här hemma för utvecklingssamtalet på dagis...


God jul

Jag älskar inredning och inredningsdetaljer och igår hittade jag nåt fint som jag bara va tvungen att ha :)
Å jag är sååå nöjd...



Busfröt

Busfröt christopher me mat å snor i hela ansiktet hahahahaha..
Är man sjuk så är man :)







Min finaste tavla

Den finaste tavlan jag någonsin ägt å någonsin kommer äga trillade ner i brevlådan för nån dag sen..
Å jag älskar den sååå otroligt mycket, den har stor betydelse för mig å är helt underbar...





Har gjort de igen :)

I måndags tog jag å lina en liten vända på stan..
Å jag hitta en såååå fin å söt snuttis som jag bara va tvungen att ha till lillen som vi planerar å skaffa, å jag köpte den så klart hehehehehe så nu har lillen en liten grej till undra hur mycket mer man kommer köpa innan man är gravid hehehehehe..

Men vi har ju inte alls köpt mycket de är klädsetet, skallrorna å filten som jag lagt ut tidigare här på bloggen och nu denna söta snuttis...



Vårjackorna

För nån dag sen så köpte jag å putte barnens vårjackor..
Ja ni hörde rätt, vi är ute i god tid :)
Vi tog stl 110/116 till markus och 86/92 till christopher de borde bli bra stolekar till våren eller vi får hoppas på de i alla fall :) markus fick en svart och christopher en grön :)



Ber om ursäkt...

Jag vill be alla mina läsare om ursäkt för den grymmt dåliga uppdateringen här på bloggen å för att de va ett tag sen jag la upp bilder... Ska försöka bättra mig...

Natten va helt okej...
Fick väcka Markus kl 08 i morse för å hinna få på honom kläder å så till dagis men han låg å drog sig lite så de vart lite halv stressigt så han fick äta frukosten i vagnen på väg till dagis hahahahahha...

Fick öppna ena christophers julklapp åxå å ge honom den idag för hans kusin noah har ett likadant set i samma stolek å de sitter typ precis så man vill ju gärna att han hinner använda de lite innan de blir för litet så de vart en julklapp för honom idag :) Julemys <3

Idag är de utvecklingssamtal på dagis kl 13..
Underbara emma följer med <3
Får vi se vad dom säger och så ska jag prata lite om christophers inskolning å grejer för de säger ju bara vips så är de sista januari, så ska passa på å prata lite om de idag när man ändå har tid...

Ska tvätta en maskin åxå.. Christopher hade bajsat igenom i hoppgungan så de va ju trevligt å den klädseln är ju inte den lättaste å få bort.. Men han tyckte väl att de va dags för mig å tvätta å städa hans hoppgunga mitt busfrö...


Full fart...

Ja denna morgon har de vart full fart, höll på å försova oss imorse, inte bra...

Nu är Markus på väg till dagis me sin farfar å jag har tagit en stress dusch å nu sitter jag å väntar på att börje ska komma tillbaks å då ska jag ut me jason sen blir de å göra lilla christopher klar sen ska vi till heidi å noah å där ska vi vara tills de e dags å hämta hem markus :)

sen får vi se vad resten av dagen har att bjuda på :)


Go morron, då va måndagen redan här....

Då va de redan måndag igen, förstår inte riktigt vart dagarna tar vägen...

Imorse va jag riktigt trött när klockan ringde jag har sovit allt annat än bra :(
Men jag får göra de bästa av de trots min trötthet... Jag sitter me ett glas cola i hopp om att de ska bli bättre..
Jag har startat en maskin tvätt i alla fall å ska snart bädda alla sängar å ta undan den rena tvätten..
Sen blir de å ta disken..

Kanske rensa bland barnens pyjamaser, för jag har märkt att dom christopher har är för små å att markus bara har 3 st som passar så måste kolla upp de där under dagen å sen se vad som ska sparas å vad som ska iväg...

Markus måste ha pantalonger/strumpbyxor som han kan ha under sina byxor nu när de börjar bli kallare ute...

Sen va min tanke att jag skulle städa Markus rum idag... Plocka undan alla miljoner leksaker som ligger över hela golvet, dammsuga, damma å torka golve..
Men de tar ett tag kan jag lova för han har mängder me leksaker... lite måste nog upp på vinden sen får man väl ta ner de å ta upp nå annat eller nåt för nu är de saker över allt...

ska kolla lite på de där....


Min syster Lina ska komma förbi idag åxå, de ska bli trevligt trevligt alltid kul me lite sällskap..








Bilderna e gamla men såå fina så va tvungen att lägga upp dom <3


Söndagen...

Ja denna söndag har bara sprungit iväg...

De börja me en trött morgon efter ett fåtal timmars sömn...
Sen kom min pappa över på en fika vid 10:30 å han hade me sig lite godis till barnen å varsin choklad kalender å de tackar vi för...
Å så fick pappa sin födelsedags pressent eftersom att han inte kommer vara hemma när han fyller han åker nämligen till Thailand på tisdag, hur härligt låter inte de liksom????

Sen vid 13 va vi bjudna på Mat hos puttes föräldrar fläskfile gryta me ris å de va sjukt gott jag åt massor hehehehehe å till efterätt vart de glass, banan å nougat sås även de sjukt gott...
Sen började markus bli övertrött eftersom han inte hann sova innan så vi åkte hem å han somnade i bilen...
Å när vi va hemma så messade jag cattis för hon å svampen å deras lilla skulle komma över...
Å efter en stund kom dom...
Å vi satt å snackade lite skit men efter en stund hamnade vi i markus rum där barnen lekte på bra :)
Timmarna bara sprang i väg å de va skit trevligt...

Bjöd även på lite av de jag har bakat å fixat me :)

Så denna söndag har vart helt perfekt, flera såna tack <3<3<3


Recept..

Har fått en förfrågan om receptet på dom vita snöbollarna jag har bakat så här kommer det...


200 gram vit choklad
2,5 dl riven kokos
1,5 msk citronsaft


Smält chokladen i ett vattenbad eller i micron, tillsätt kokosen och citronsaften.. rör i hop allt..
Ställ in i kylen en liten stund tills du kan arbeta med massan å forma små bollar (de kan gå väldigt fort)
Rulla dom i lite kokos om du vill, ställ kallt...

Hoppas de ska smaka :)





Julfix <3

Idag har jag spenderat i stort sett hela dagen i köket :)
Har julstökat en hel del...

Jag har fyllt på förrådet me dom helt underbart goda snöbollarna, bakat mina saffransbullar me mandelmassa å så har vi gjort lite köttbullar... Julemys på hög nivå..







Underbara Lördag...

Ja jag har bakat hela förmiddagen, vart klar nyss..
Vart en sats till me snöbollar å så har jag bakat saffransbullar med mandelmassa i. Bilder kommer under dagen..
Och om ett tag ska jag ställa mig å göra köttbullar, full rulle...

Dags å ta undan den rena tvätten från vindan, hänga den som är i maskin å starta en ny...
Ska plocka undan lite i köket kanske slå in barnens julklappar i från deras mormor...
En massa julmys här hemma jusst nu..
Bara julmusiken som fattas får ta den sen jusst nu tittas de ju på tecknat..

Nä nu kallar plikten


Bakning/städning...

Som de ser ut på dagens schema jusst nu så är det bak å städ som står på schemat...

Jag ska snart starta en maskin tvätt å tömma siskmaskin å sen plocka lite me allt som ligger huller om buller här hemma.. Putte är i väg å byter däck på bilen å barnen leker så fint i markus rum, så de gäller å passa på..

Blir nog lite lussebulls bak idag... Eller saffrans bullar heter dom jag ska göra :)
Sen får vi se om de blir å baka lite mer snöbollar för dom va grymmt goda så dom kan jag rekomendera er å baka..

Imorrn är vi bortbjudna på mat... Myspys..
Patriks föräldrar bjöd över oss så kl 13 ska vi vara där å avnjuta en god gryta på fläskfile...
Ser verkligen fram emot de, de ska bli trevligt å super gott..
Jag står mina svärföräldrar riktigt nära och det är jag såååå glad över.. Jag å min svärmor pratar i telefon dagligen å dom träffar oss å barnen var å varannan dag <3<3<3

Nä nu ska jag gå å börja lite smått här hemma....


Jul mys... Del 4

Här kommer lite bilder på julgodiset jag har bakat :)









Fredag

Efter att malin gått iväg till skolan så ställde jag mig och gjorde en sats ischoklad till..
Gjorde ju me vit choklad igår så idag vart de me ljus choklad :)

Så nu finns de lite julgottis i kylen ska nog ta å frysa in lite åxå... Ska försöka ta kort på allt gottis idag :)
Jag har även bäddat rent våran säng, barnens sängar bäddade jag rent igår kväll..

Tvättmaskin å diskmaskin går för fullt här hemma...

Snart ska jag packa ihop lite gottis som jag tänkte ta me till mamma när jag å små killarna ska dit :)
Hon skulle höra av sig när hon vaknat å då skulle jag börja göra oss klara här hemma..

Medans jag bäddade rent våran säng så lekte å busade bröderna bus inne i markus rum :9







1:a december

Igår va de ju den första december vilket innebar att markus fick öppna första luckan på sin roliga julkalender från haribo :) Han vart lite ivrig å ville öppna fler luckor men då sa vi att han får öppna en ny imorrn dvs idag..









Mys pys me lilla syster...

Igår kom min lillasyster Malin hit efter skolan..
Å gissa vad sötnosen hade me sig till mig??? Jo 4 liter cola... Hur gulligt som helst...
Vi bakade lite julgodis knäck och lite ischoklad vart de...
Hon myste å busade me barnen å christopher älskade när hon jagade honom han skrattade tok mycket samtidigt som han kröp runt :)

Sen så bökade vi hem tv bänken som hon fått av ooss till mamma, vi måste sett bra roliga ut hahahaha.
Sen visade malin mig sitt nystädade rum så fint de va...

Sen så packade hon me sig lite kläder för hon skulle ligga kvar hos oss :)
När vi kom tillbaks hit så nattade vi barnen å sen vart de film me en massa gottis...
Å innan barnen nattades så köpte hon en sallad till mig å en macka till henne sjukt gulligt å så hade hon me sig en påse halstabletter till mig för min hals gjorde sjukt ont...

Tack för en underbar dag syster yster måste göras om SNART..

Du kanske vill komma över i morrn å baka lussebullar me mig????? :)







Trött mössa

I tisdags när jag hämtade markus från dagis så sa jag att vi skulle testa ons, tors att han inte sover på dagis..
Och han somnade i vagnen på vägen hem hehehehehe
så jag vet inte riktigt hur jag ska göra nu...

Ska han sova på dagis å förlora lite lektid???
Eller ska han få sove en stund när jag hämtar honom???

Men de tokiga är att han har vart super grinig både ons, tors när han vaknat upp efter sin tupplur i vagnen..
Så jag vet inte riktigt hur jag ska göra...
Vill ju att han ska få ut såå mycket som möjligt av sin tid på dagis men de är inge kul me en trött å grinig markus heller...

Några tips å ideer?????



Jul mys... del 3

Nu har ju jag vart väldigt dålig på å uppdatera bloggen me bilder så ena bilden är från första advent :)







Host host host

Jag har en äcklig jävla hosta...
Torrhosta skulle jag kalla de, å den är vidrig kan hosta som en dåre å speciellt natte tid :(

Christophers näsa rinner som vanligt men lite mer än vanligt :(
Markus har klarat sig hyffsat från både snuva å hosta måste jag få säga och jag hoppas verkligen de håller i sig..
Patrik hostar åxå en del men även där mest på natten...

Jag gick å la mig SJUKT tidigt igår jusst för å få lite sömn innan allt hostande börjar å innan barnen vaknar sina turer som alltid under nätterna upptäckte i morse att jag hade fått 2 sms strax efter 21 å då måste jag redan sovit för dom såg jag inte förrns imorse :)
Så jag kände mig rätt utvilad imorse när klockan ringde trots alla gånger jag fått gått upp under natten å de va längesen så de känns såååå härligt...

Idag är det den 1:a december så de blir för barnen å öppna sina julkalendrar när markus kommit hem från dagis :)
Ska försöka komma ihåg å ta lite kort på de åxå :)

Nu närmar sig julen me stormsteg..
Är du klar me alla julklappar????
Har du börjat me julbaket?????


Jag tänkte börja julbaka nu i helgen tänkte jag :)


RSS 2.0