Dagen...

Ja i förmiddags va vi hemma hos Erika på en fika lika trevligt som vanligt å träffa henne sen hem strax efter 13 å ge markus lite mat å få honom å sova en stund å då passa jag å putte på å kolla en film sen när markus vakna så startade jag en maskin tvätt å så åkte vi till Maxi för å handla hem lite mellanmål till Markus å efter de åkte vi hem till Puttes föräldrar en stund å Markus härjade loss rejält me sin farfar som alltid ;)

Sen därifrån ringde vi Thai Classic å beställde mat sen åkte vi å hämta maten åkte hem å åt å nu sitter Markus i badet å jag har en deg på jäsning ska nämligen baka lite matbröd ja de va våran dag det :)

 

 

Imorrn är jag både barn å kill ledig :)

Markus ska hem till min farmor å farfar å Putte ska hjälpa Mikkey å Zandra att flytta så vi får se vad jag hittar på då :)


Sovmorgon...

Idag tyckte Markus att jag å putte skulle få lite sovmorgon vilket uppskattas en jätte massa :)

vi fick sova till strax efter 08 å de va verkligen behövligt kan jag lova :)

 

Nu är det bara 3 dagar kvar tills lillen är beräknad att komma men jag tror jag kommer få gå över tiden till den 6:e bara en känsla jag har får se om det blir så..

Jag hoppas verkligen jag slipper gå över men som sagt har på känn att de kommer bli så..

Lillen verkar trivas för bra där inne :(

 


Natten..

Markus sov lite bättre vaknade bara 1 gång å ville ha välling å de kändes så skönt för natten innan vakna han 3 gånger å de va inte alls kul..

Men så vaknade han 07 imorse å tyckte de va dags å gå upp vilket va mindre kul när man låg så skönt i sängen men men de va bara å ta på sig å gå upp..

Så lite bus i hans rum har vi hunnit med å så har lill prinsen ätit gröt till frukost å jusst nu sitter han å tittar på barnprogram på tv får se hur länge han tycker det är kul hehehehe


Rakning..

Ja det här inlägget kommer vara mindre intressant att läsa men skit samma..

När man e hög gravid å ska raka sig så är det inte de lättaste vill jag lova...

Magen är i vägen man kommer inte åt som man ska å man ser fan inte vad man pysslar med hehehehe.


Hoppas hoppas..

Eftersom Markus vaknade 3 gånger i natt å ville ha välling, vilket både jag å putte tycker är på tok för mycket så har vi åkt å köpt gröt som är från 2 år som vi hoppas ska göra honom mättare eftersom gröten från 15 månader inte verkar funka..

Så nu ikväll åt han en hel portion gröt från 2 år plus en flaska välling en hungrig kille de där så vi får se om han sover bättre inatt, vilket jag verkligen hoppas för jag skulle behöva få lite sömn innan lillen bestämmer sig för att titta ut :)


Borde jag lyssna???

Ja det är frågan..

Vissa av mina vänner tycker att jag ska ta de lugnt å vila eftersom jag är så pass nära förlossningen.. Det är 5 dagar kvar tills lillen är beräknad att komma.

 

Men själv håller jag på me allt möjligt jag fixar å pular här hemma, vi drar iväg å gör en massa saker osv ja ni fattar.. Jag känner att jag kan hålla igång så länge kroppen inte säger ifrån för gör den de så tar jag det ju självklart lugnt men så länge jag mår bra så varför bara ligga???

 

Jag vet att mina vänner bara vill mitt bästa vilket jag uppskattar till 1000 för jag älskar mina vänner massor å att dom bryr sig så pass mycket om mig som dom gör betyder en jätte massa..

 

 


Dagis...

Ja idag kl 10 så hade vi tid på nålmakarens dagis för en rundtur..

Å jag är verkligen så nöjd med att vi har valt det dagiset i första hand..

Jag gillade fan allt, lokalerna, dom som jobba där, barnen va verkligen hur gulliga som helst..

Markus drog iväg å lekte me andra barn å utforskade alla rum direkt de va inte ens som han brydde sig om varken mig eller Putte.

Personalen va jätte gulliga mot Markus.

Vi va där i nästan 1 timme å under den timmen kom inte markus till oss en enda gång så han kommer ÄLSKA att börja på dagis å jag hoppas verkligen han får börja på nålmakarn för det är där vi vill ha honom..

 

Allt kändes så jävla rätt å det ska det göra för att jag ska känna mig trygg å lämna min ögonsten där.


Shopping..

Ja idag har vi vart en vända på stan för att kolla skor till Putte men de hittade vi inga utan vi hittade ett par skit fina stövlar åt mig i stället :)

Putte tyckte jag skulle köpa dom för han sa när unnar du dig nåt så då vart de att vi gick till kassan å köpte dom :)

Så när lillen har tittat ut så blir de å köpa lite nya tights å tuniker till så jag kan känna mig lite fin :)

Har ju bara kännt mig stor som ett hur nu ett tag så de ska bli skönt å få kunna klä upp sig lite å känna sig lite fin efter 2 graviditeter tätt inpå varann :)


BB väskan..

Ja idag ska jag gå igenom bb väskan för jag har kommit på lite mer saker jag vill ha med mig upp..

Sen är den klar för avfärd å jag hoppas lillen åxå tycker de samma för nu är de bara jobbigt å smärtsamt, de trycker på å värker i bäckenet å ryggen en himla massa :(

Nätterna är värst eller när vi ligger å kollar film det är som om musklerna å lederna låser sig å blir jätte stela om jag slappnar av en längre stund :(


As irriterad..

Ja nu börjar mitt tålamod ta slut..

Förra måndagen beställde jag setet till lillen från lundmyr å de skulle ta 2-5 arbetsdagar å få hem det..

Tror ni jag har fått det än???

SVAR: NEJ

Så de va första å sista gången jag beställde från den där jävla skit sidan


Barnlediga...

Ja vi är barnlediga för tillfället å de har vi vart sen 10:30..

Vi har verkligen inte gjort ett skit utan bara degat i soffan framför en film å jag lovar jag är verkligen super trött...

Jag behöver tvätta lite å plocka här hemma men de tar jag när vi har hämtat hem lillprinsen..


Aj, aj, va ont..

Ja nätterna är verkligen hemska..

Så fort jag rör benen så knakar å sprakar de i hela bäckenet de gör verkligen svin ont de låter som när man tex knäcker fingrarna själv.

Å så gör de så ont i hela ryggen å delar av magen :(

Så nu är det verkligen bara jobbigt..

Men det är ju bara 6 dagar kvar tills den är beräknad att titta ut så vi får verkligen hoppas den är så snäll mot sin mamma att den inte vill titta ut efter bf utan att den gör de innan :)


Ny klippt

Ja idag har emma vart här å klippt mig å jag fick henna å ta 15 cm till slut hehehe.

Så nu känns de sååå otroligt skönt för de va verkligen jätte slitet..

 

Tack för hjälpen gumman


Västerås..

Ja idag har Markus vart en stund hos sin farmor å farfar å då åkte jag å putte till västerås för att fixa lite me julklappar innan lillen vill titta ut underlättar å bli klar me så mycket som möjligt av de innan.

Å vi hittade en hel del faktiskt vi är så gott som klara med Markus, vi hittade även 2 julklappar till lillen i magen vilket känns skönt för tycker verkligen de e jätte svårt å komma på vad man ska köpa till den skatten..

Vi köpte 2 skit fina ljuslyktor till våran hall åxå dom är tända nu å det är verkligen sååå fint. tror vi gjorde av me 3000-4000 kr i västerås så de vart en del men vi e nöjda me allt vi köpte :)

Nu är de bara julklappen till Markus gudföräldrar kvar å så till lillen i magen så klart men de kommer nog bli lite kläder å små saker till busungen :)

 

Imorrn ska min farmor å farfar ha Markus hon ringde idag å fråga å de tackar vi inte nej till vi har vart barnlediga ett par timmar varje dag den här veckan inte illa :)

Men imorrn blir de nog lugnt när vi e barnlediga kanske tvätta lite å bara vara här hemma de kan behövas de åxå. Innan vi lämnar Markus hos min farmor så ska vi till barnenshus å kolla en bilstol de e väl de vi har bokat in..

 

 


Shopping...

Ja igår vart de en del shopping vilket va sjukt kul å sååå längesen..

Vart lite julklappar till markus, ett super fint set till lillen :), ett par vantar till putte, en stickad kofta till mig å ett par svarta leggings.. Tänkte jag skulle ha det på mig idag så jag får känna mig lite fin trots att jag är stor som ett hus hehehehehe.

 

Vi ska till västerås nån dag å kolla lite mer julklappar till Markus å till lillen..

Har inte hittat nåt till lillen än men de e ju ett tag kvar så vi kan ta Markus innan å lillen sen de har ju ingen roll sen e de lite andra julklappar kvar men inte alls många sen är vi klara å den känslan är helt otrolig :)

Jag hatar julstressens så känns helt underbart att vara ute i god tid..

 

Erika sa igår att jag kommer bli så fin i mina nya kläder min lilla skrutt :)


Sååå roligt...

Ja igår hade Markus en toppen dag..

Han va me sin tant erika från 11-18 taget typ å dom hade pysslat, lekt ute i parken å massa sånt skoj som Markus älskar så mycket...

Å medans vi va barnlediga så for vi runt i halva stan å handlade lite blommor till balkongen, lite julklappar till markus, lite nytt till badrummet, å mat å schampoo, balsam å tvål.

Å jag lovar timmarna bara sprang iväg vilket dom alltid gör när man är barnledig tycker jag :)

Sen kom Markus å erika hit till oss å då åt vi ihop allihoppa :)

Å markus hade gjort 2 tavlor en till mig å en till putte han hade ritat å sen hade dom limmat dit lite löv dom hade plockat när dom va ute jätte fina va dom så nu måste man hitta en bra plats å hänga upp dom på :)


Å idag ska Markus hem till Min farmor å busa å härja under dagen å då ska jag å putte ta en vända på stan å kolla om vi kan hitta lite mer julklappar :)
Å sen kanske de även blir å luncha ihop om vi kommer fram till nåt bra ställe hehehehe :)


Pengar..

Fy fan vad vi har väntat på den här dagen :)

LÖNING....

Vi levde väldigt tajt förra månaden eftersom vi betalade av ett lån på 17 000  så vi hade max 1500 å leva på på hela månaden å de va tajt men vi klarade de :)

Å idag har vi fått nya pengar å nu har vi inget jävla lån eller nån annat STOR utgift så nu känner man sig fan skit rik hahahaha.

Blir väl å åka iväg å handla lite schampoo, balsam, sköljmedel å sånt som börjar ta slut..

sen ska vi skriva en matsedel för veckan så får se vad som behöver handlas till den..

 

Ska även ta tag i de här me julklappar så man slipper stressa me de i sista sekund hatar de fy fan.


IKEA...

Ja jag vill verkligen till ikea..

Å de verkar som jag får mina pengar på tisdag å putte får sina imorrn ska se om jag kan flirta lite med honom om jag inte får nå svar i från zandra idag för vi hade pratat lite om å dra till ikea men får se vad hon säger..

 

Vill köpa lite bättre haklappar till Markus nu när han ska börja äta själv, fylla på me lite ljus å sen kolla lite ramar å så har dom ju en massa annat man alltid stannar till å tittar på :)

Skulle även vilja till nisses å leksaks affärerna där å kolla lite julklappar till markus å lillen i magen för de e i princip bara dom kvar som kommer kosta en del..

Sen är de 2 andra julklappar men dom kostar inte i närheten av vad dom till våra barn kommer att göra :)


Kladd kladd kladd

Ja nu har vi börjat släppa på de här me å vara bekväma..

Så nu sitter markus å äter sin gröt själv å de är en massa kladd över allt..

Annars har vi matat honom för de har vart smidigast å inte blivit nå kladd då men han måste ju få kladda å lära sig äta själv bara jag som blir lite nervös hatar kladd å oordning men jag måste släppa på de å låta honom hålla på :)

Blir nog å duscha av honom efter varje måltid tills han har lärt sig hur man får maten å hamna i munnen hahahaha för nu är den lite över allt :)

Men han tycker det är kul å sitta å pula själv så då ska han ju självklart få göra de, å jason blir glad när han får äta upp allt som har hamnat på golvet :)


Ett par timmars sömn..

Trots att jag gick å la mig tidigt igår aå vart de bara ett par timmars sömn även denna natt :(

Kunde så klart inte somna direkt när jag la mig, sen vaknade jag till när putte gick ut me Jason å låg sen vaken ett tag sen när krogarna stängt va de ett jävla liv ute sen efter ett tag vart de även ett jävla liv i trappen..

Jag hör hur en tjej upprepar gång på gång "Släpp mig" Å de reagerade jag på så jag väcker putte å ber honom ta på sig å gå å kolla vad det är som händer.. Men jag slänger på mig min morgonrock å rusar ut i trapphuset för å se vad det är som händer, å killen försvinner fort som tusan å upp kommer en gråtandes tjej me strumpor å jag frågar vad som har hänt å hon säger rätt berusad jag ber så hemskt mycket om ursäkt å går in i lägenheten bredvid våran å när jag kommer in igen då står putte påklädd ihallen väldigt trött..

Sen kommer killen tillbaks å smäller i porten där nere ett par gånger så de va himmla svårt å sova å sen kl 7 vaknar markus pigg som tusan så då va de bara för mig å gå upp å putte ligger fortfarande å sover.. Undra när de e min tur å få sovmorgon????


4 timmar..

Ja de e typ de jag har sovit inatt så jag kan lova att jag är trött..

Jag hade väldigt ont igår kväll/natt så jag låg me vete kudden å försökte slappna av å övervinna smärtan å få lite sömn å kl va 02 sist jag titta på den å kl 06 vakna Markus typiskt..

Men det är så med små barn man vet aldrig hur mycket man får sova..

Putte ligger fortfarande å sover, å jag sitter vid datan å Markus kollar på bolibompa å jag skulle kunna somna sittandes så de lär bli sängen tidigt för mig ikväll..

 

Men jag hoppas jag piggnar till för jag hade ju lite jag ville få gjort idag..


KAN INTE...

Jag vet att jag borde ta de lite lugnare än jag gör men jag kan verkligen inte...

De kryper i hela kroppen om jag är still för länge..

Idag har de tvättats, torra tvätten är undanplockad, diskmaskin är tömmd, några blommor är ner klippta å kastade, jag har plockat undan i både markus å jasons rum, har vart iväg å köpt ny matta till köket å de vart verkligen super fint, har vart hos puttes föräldrar på lunch, vart å handlat lite blöjor till Markus, vart hos min farmor å farfar på fika å lite lek å bus på tomten me lilleman.. lilleman har även badats. Ja de e de jag har hunnit me idag..

 

Imorrn tänkte jag ta tag i databordet här hemma om lusten finns för de är över fullt me grejer det blir lätt som en avlastningsbänk :(
Tänkte även försöka städa ur kylen å skafferit å ställa iordning allt men får se hur mycket lust å tid de finns för vi e bortbjudna till min farmor å farfar på lite mat imorrn kl 13..


Nä de va allt för mig idag :)


Sömn..

Ja sömn vad är det för något???

En självklarhet för vissa å värsta lyxen för andra..

För mig är det värsta lyxen kan jag lova... Jag minns inte när jag sov en natt igenom utan avbrott..

Dom sömnlösa nätterna började redan när jag va höggravid me Markus dvs för snart 1,5 år sen å sen har dom i princip hållt i sig eftersom Markus inte riktigt vill sova hela nätterna, utan han vaknar å vill ha mat eller vaknar å är ledsen jag undrar om han drömmer mardrömmar eller nåt för ibland sover han väldigt oroligt..

 

Å snart kommer lillen å då blir de ännu mindre sömn..

Men har jag klarat mig så här länge utan en natts sömn så borde jag ju klara 1,5 år till :) hehehehe


Nytt å göra om..

Ja idag har vi vart iväg å kollat lite nya mattor.

Vill ha nå nytt till köket å hallen.. Vi vill ha ryamattor eller vad dom heter å dom kostar ju en del men får se om man kan köpa nån den här månaden eller om vi får vänta..

Vi vill även göra en fondvägg i hallen så vi har även kollat lite tapeter å vi hittade lite snyggt :)

Det är ju så himla kul å köpa lite nytt å göra om det blir ju som ett nytt hem å våran hall är ju inte så där jätte kul vita väggar.. Men de kostar ju en del att göra om åxå å de kanske inte är bästa valet å göra de så här precis innan jul för den här tiden kostar ju en massa ändå..

Men jag ska försöka bli klar me så mycket julklappar som möjligt när pengarna kommer å så ska vi skriva en matlista vad som måste handlas till julen.

För i år kommer puttes föräldrar hit å firar så vi slipper åka runt så himmla mycket i jul me 2 små barn..

Så de e bara till min Farmor vi ska åka sen får resten komma hit om dom vill fira jul me oss :)

Puttes mamma skulle göra sina köttbullar å sin inlagda sill så de behöver jag inte bry mig om vilket känns himmla skönt för jag hatar att rulla köttbullar..

Så hennes mat skulle hon komma hit me den 23:e å så kommer dom hit å äter den 25:e för på julafton är vi ju hos min farmor å farfar..

Så den 23:e när dom kommer å lämnar maten så ska vi äta skink macka å gröt ihop så de blir lite myspys me dom dagen före julafton åxå :)

Sen ska de bakas pepparkakshus i år me lillprinsen blir premiär för mig me har aldrig gjort de...

 

Nä nu gled jag in på väldigt mycket julprat hehehe.

Aja men vi ska i alla fall göra om lite här hemma men får se när de blir å i vilken ordning :)


Blandade känslor...

Ja jag känner en massa blandade känslor jusst nu..

Jag försöker hålla huvudet uppe å hålla mig sysselsatt så jag har tankarna på annat men det är svårt..

Varför är allt så orättvist???

Varför kan man inte alltid bara få känna glädje å lycka??

Varför måste tråkigheter å sorg finnas????

 

 


Lite kvar..

Ja nu är Markus badad våran säng är renbäddad å pappa har vart här på en fika..

Jag å putte har fått en del städat idag vilket känns jätte skönt men vi fortsätter me städningen imorrn de som e kvar att göra idag innan vi slänger oss i soffan me en massa tända ljus å lite gottis e att jag å Putte åxå ska duscha å jag ska spola rent badrummet på samma gång som jag duschar smart å smidigt :)

 

Tarja ringde idag å sa att Farmor ville bjuda alla på mat på lördag så dit ska vi om inte lillen har andra planer för oss hehehe men de har jag svårt att tro..

Å imorrn ska vi till Puttes föräldrar på middag vi har tur vi alltid kul att bli bort bjudna :)

 

 


Läääänge..

Ja idag har Markus verkligen sovit länge..

Jag la honom vid 12 visserligen somnade han inte direkt men ändå å vet ni vad han sover fortfarande :)

Så jag har hängt tvätten startat en ny maskin å även hängt den :)

Vi har kollat på en film å ätit hunnit med en himmla massa medans prinsen har sovit..

När han vaknar är de dags för honom å få lite mat i magen å sen skulle pappa komma över efter jobbet på en fika.. Sen ska jag ner å köpa lite frukt för de ekar i våran frukt skål hahahaha.

 

Imorrn är vi bortbjudna på mat gud så jag längtar de ska bli sååå sjukt jäkla gott :)

Jag ska äta massor å bara njuta :) Sen på torsdag bär de av till barnmorskan då hoppas jag verkligen att alla värden är bra å att lillen inte är så rörlig som den va sist för de oroade mia lite.

Hon ville ju göra ett ultraljud då så då fick vi se lillen tror vi har gjort 4 ultraljud allt som allt å de e lika underbart varje gång :) Får se om de fortfarande e rörligt kanske de blir ett till på torsdag :)

 

Sitter å funderar på om jag ska starta en maskin tvätt till eller om jag ska vänta tills imorrn har inte så mycket mer plats å hänga upp tvätten på så de blir nog å vänta.

Ikväll ska jag städa ur badrummet å bädda rent i sängen tror jag. Lilleman fick renbäddat i förrgår så måste ta våran säng åxå å då blir de å byta till våra vinter täcken för de börjar bli lite små kyligt på nätterna..

 

Ska även byta ut lite kläder i bb väskan hahaha har packat ner ett set i 56 i fall man får en STOR bebis å jag e inte riktigt nöjd me de så ska slänga i ett annat å så måste kameran läggas ner för den har åkt upp ett par gånger när vi har åkt iväg med lillprinsen för den får man verkligen inte glömma de skulle ju va katastrof..


Dåligt..

Ja de vart en tidig morgon även idag för min del..

Markus har börjat sova jätte dåligt igen :( Han vaknar ett par gånger per natt å tidigt på morgonen :(

Så jag är trött kan jag lova.. Patrik ligger fortfarande å sover å jag skulle verkligen vilja göra de samma men jag kanske lägger mig en stund på dagen i stället.

Man får sova i skift när man har en lillkille som inte riktigt vill sova som han borde..

Nu tittar han på bolibompa i alla fall å han har precis ätit lite gröt så nu sitter jag å väntar på att putte ska kliva upp så jag kan gå ner å köpa mjölk å färska frallor gud så gott :)

 

 


08:15

Ja idag kom Erika gumman över vid typ 08:15 å hon hade köpt me sig frukost så mysigt..
Så vi åt frukost ihop sen vart de lite bus me Markus innan vi åkte å lämna honom hos min farmor som ringde igår å ville ha honom idag å under den barnlediga tiden åkte vi till tuna en sväng sen åkte vi hem till Martina på en fika å där sprang tiden bara iväg å helt plötsligt va de dags att hämta hem lillprinsen igen :)

När vi kom hem så gjorde vi lite mat å så åt vi ihop allihoppa mysigt va de.
Sen vart de lite mer bus me Markus i hans rum å klockan bara sprang iväg å vid 18 tiden så körde vi hem erika å så åkte vi hem till Puttes föräldrar en sväng å där körde Markus slut på sin stackars farfar hehehehe dom sprang verkligen runt över allt Markus först å Börje efter, såg himmla kul ut :)
Å så vart vi bjudna på Mat på onsdag hos dom :) Fläskfile gryta står på menyn shit så gott de ska bli så de tackade jag JA till utan att tveka..
Så nu längtar jag tills på Onsdag för god mat ser man alltid fram emot.

Jag är sjukt stolt över mig å Erika som lyckades flytta Markus bilstol dit kärringen på babyproffsen sa att de inte gick å sätta den. De gick ju visst å de vart fan så mycket bättre så nu sitter han vid ena dörren där bak å inte i mitten som hon hade satt stolen å hon hade satt den skit snett åxå så han satt ju jätte dåligt där men nu har jag å Erika fixat den biten.. Tack för hjälpen gumman.
Får se om vi monterar in lillens stol imorrn eller om vi väntar me de tills de e dags å åka upp som putte hade i åtanken hehehehe.

Nu är även lillens set från lundmyr beställt å de skulle komma om 2-5 dagar så har jag tur kommer de redan den här veckan :) Å då hinner de slinka ner i bb väskan :)
Jag tror ju att de kan hända att de e lite stort eftersom deras stolek i 50 räknas till barn från 0-3 månader eller vad de står i deras kläder men då kan man ju typ ha de på julafton eller när vi ska fota till tidningen vill köpa en likadan body till Markus men vette tusan om jag vill ha samma text hahaha vilka problem jag har va :)

Jaha nu har jag babblat på om allt å inget känner jag hahaha bäst å sluta :)


Dagen

Ja den här dagen har bara sprungit iväg trots att jag gick upp 07:15 imorse.

Vid 11 taget åkte vi å handla de som fattades till middagen vilket va en del eftersom vi ville äta tacos idag å gott va de vill jag lova.

Sen åkte vi till växtriket å köpte 2 lyktor sen messade erika å fråga om vi ville komma över en sväng innan hon skulle iväg å jobba så hem å lämna av grejerna å sen tog vi en promenad hem till henne de tog lite längre tid än vanligt att gå för jag e inte riktigt lika snabb nu så här på slutet hehehe men fram kom vi.

Vi fikade snackade en massa skit å så fick putte träffa hennes kille andreas som är här nu men han åker hem imorrn bitti..

Jag tvättar en maskin nu ska hänga den när den e klar sen ska jag nog bada Markus ikväll å sen ska jag ta en VARM å LÅNG ducsh ikväll de behövs har haft lite ont under dagen men inget å klaga över me tanke på smärtan som kommer komma sen när de e dags :)

 

Ska försöka ta disken åxå får se om jag orkar de ikväll eller om jag spar den tills imorrn...

 

Nä nu har jag inget mer att skriva så bye bye


07:15

Ja idag gick jag å Markus upp 07:15 då tyckte han att vi hade sovit klart :)

Jag e lite trött för de har inte blivit så mycket sömn under natten plus att vi gick å la oss efter 00:30 inatt.

Men jag tyckte putte kunde få sova vidare så jag drog igen sovrummsdörren när jag gick upp me Markus.

Så jag å Markus har lekt lite i hans rum sen va de dags för lite frukost å han åt bra me gröt så de känns bra för igår ville han typ bara ha välling så de va kul att han åt upp i princip all gröt i morse..

Å nu sitter han å tittar lite på bollibompa :)


Dagen..

Ja jag bestämde mig för å ringa upp å prata me ena personen som detta strul handlar om men han svarade inte men ringde upp mig senare..

Å när jag frågade honom om han hade sagt så som det sägs då svarade han Nej så har jag inte sagt..

Så de känns skönt att jag frågade honom i alla fall...

 

Sen åkte vi till Min farmor å farfar på en fika å både Markus å farmor vart lika glada av å se varann :)

Sen fick jag äta hennes underbara köttfärs soppa gud så god den är. Jag fick även med mig lite hem vilket man absolut inte tackar nej till.

Jag har verkligen världens underbaraste farmor å farfar :)

 

Efter de drog vi till min faster å hennes gubbe å där pratade vi lite om min graviditet å om jag är nervös inför förlossningen osv de va lika trevligt som vanligt.

Sen vart de hem göra lite mat äta, plocka undan göra markus klar för natten natta honom å sen slå sig ner här :)

Ja så har typ min dag sett ut :)
Får se vad morgondagen har att bjuda på.


Såå besviken..

Vet inte riktigt vad jag ska skriva känner mig så tomm..

De vart lite struligt redan igår kväll nån hade sagt ditt å datt trots att de inte stämmer å idag eller alldeles nyss fick jag ett skit tråkigt sms..

Verkar inte finnas nåt jag kan göra som vanligt.. Fattar inte varför vuxna människor inte kan stå för sina egna fel varför skylla på nån som inte har ett skit me saken att göra å i detta fall e de mig man skyller på..

 

JAG ORKAR INTE MER..


strul

Jag är så jävla trött på allt strul.
Ska alltid vara nåt känns de som

SUCK


Grappa..

Ja kl 18 ikväll ska jag träffa jobbarkompisarna utanför grappa.

Vi ska nämligen äta där ikväll, vilket ska bli super trevligt..

Ska bli skönt å komma hemmifrån ett tag åxå å bara få koppla av de e jag allt värd :)

Men jag har kollat på Grappas meny å helt ärligt så är det inget som lockar så jag vet inte alls vad jag ska beställa :( Får se vad det blir när man väl sitter där me menyn i handen å måste bestämma sig..

Hoppas de blir nå gott jag väljer annars blir ju hela kvällen en STOR besvikelse.


Blodpudding...

Ja då har man börjat även denna morgon me ett glas juice å en järntablett..

Till lunch blir de plodpudding å juicie order från min kära pojkvän han säger att vi måste göra allt för å få upp mitt järnvärde å jag vet att han har rätt så nu kör vi fullt ut här hemma så får vi se vad de visar den 21:a när vi ska träffa Mia igen.

Men jag hatar verkligen blodpudding så de blir en massa sylt till men de är ändå LÅNGT ifrån gott..

 

Ja nu är den 20 dagar kvar tills lillen är beräknad å jag längtar massor tills jag får hålla lillen i min famn å bara njuta.. Och att bli av me denna mage ska bli såå skönt, kunna röra sig som en normal människa igen för allt de här man tar för givet är en hel vetenskap när man är höggravid.. Raka sig är en hel vetenskap tillexempel, på å av me strumpor e inte lätt, osv osv ni kanske förstår vad jag menar...

 

 

Nu vill jag ha mina pengar så man kan gå ner på stan å köpa lite grejer till Markus å lillen.

Hittade en super fin pyjamas igår men måste vänta tills lillen e född me tanke på att vi inte e 100 på könet å den va blå å lite mer killig så de e bara vänta :) men den va verkligen super fin en sovpåse va de för å vara mer exakt..

 


Barnlediga.

Ja vid 14 taget så kom puttes föräldrar å hämtade Markus.

Så nu e han ute å trivs som fisken i vattnet å kör slut på sin farmor å farfar :)

å hur njuter vi av barnledigheten jag sitter i soffan å bara slappar framför burken vilket känns sååå skönt jag skulle vilja sova men samtidigt inte.. Jobbigt när man inte vet vad man vill till 100%

 

Jag startade diskmaskin å tvättmaskin för ett tag sen åxå skönt å få lite gjort trots att man känner sig som en zoombie.. Nu är de 21 dagar kvar tills lillen är beräknad att komma gud va fort tiden har gått..

 

Jag vill att de ska bli den 27:e så man kan få sina pengar å gå ner på stan å köpa lite nytt till sina små älsklingar å köpa lite julklappar så de slipper bli så mycket på en gång..

Är inte mycket för den hysteriska julstressen så jag brukar börja i tid känns mycket skönare då :)


Nu jäklar..

Ja nu jäklar ska jag ge den här jävla järnbristen vad den tål..

Nu ska jag göra ALLT jag kan för å få upp de tills vi ska träffa mia den 21:a.

Så de vart en järntablett å ett glas juicie i morse. 1 glas juice före lunchen som bestod av vidrig blodpudding fan vad jag hatar de å sen ett glas juice efter lunchen.

Å under dagen har de blivit nästan 1 liter nyponsoppa.

Å ikväll blir de blutsaft innan jag ska lägga mig å så lite juice på de.

Tror ni de kommer gå upp om jag fortsätter att vara så här duktig????

 

Ska nog pina i mig lite russin under dagen åxå fy men men allt för lillen :)


...

Ja då har man försökt få tag i sin barnmorska som va lika lätt som jag trodde :(
Får nog åka till farmor en sväng på förmiddagen så kan jag låna deras telefon för nu har jag typ ringt upp pengarna på både min å puttes lur utan att ens ha kommit fram lite irriterande att dom tar betalt trots att man inte kommit fram men men inte mycket att göra.

Inatt har jag sovit vaknat 1 gång å gått på toa bara men jag e fortfarande så sjukt trött fattar inte borde man inte bli lite piggare när man sovit???



Imorrn ska jag ut och äta med jobbet dom ringde igår å sa att dom ville ha med mig om jag orkade å klart jag orkar med de hehehehehe.
God mat å sen träffa jobbarkompisarna ska bli riktigt trevligt.
Ska välja maträtt me omsorg hehehehe nå riktigt gott ska de bli i alla fall :)
Å så ska jag njuta av varje tugga jag är verkligen sååå sugen men de e ju imorrn så jag överlever nog tills imorrn :)


Sjukhuset

Ja idag fick jag ett mess av min gumma Erika som tyckte jag skulle komma upp till hennes jobb så hon kunde kolla mitt socker å mitt järnvärde..
Så vi åkte upp.. Sockret va jätte bra men järnet va de inge vidare me de hade sjunkit ner till 110 å jag va hos mia i torsdags å jag har följt hennes ordination av järnintaget men ändå sjunker det...
VARFÖR?????

Jag är sååå trött hela tiden jag orkar fan ingenting känner mig som en 80 årig kärring å de känns inge kul alls jag vill bara vila eller sova hela tiden :(


Jag ringde upp till förlossningen å rådfrågade dom ang mitt järnvärde som bara tycks sjunka trots att jag verkligen sköter mig när de gäller mat å allt sånt plus den där vidriga blutsaften men dom tyckte jag skulle ringa min barnmorska å rådfråga me henne så jag ska försöka få tag på mia imorrn..


Jag hoppas jag får ordning på mitt järn snart så jag kan bli lite piggare.


Förlossningen..

Ja nu börjar de närma sig förlossningen det är väl typ bara 3 veckor kvar jag har inte riktigt koll på dagen så där men vet på ett ungefär hehehehe.

Å nu börjar folk fråga mig om jag är nervös eller om jag börjar bli å jag kan bara svara nej inte ett dugg för jag e verkligen inte ett dugg nervös.

Jag har ju redan gått igenom de en gång å vet hur jävla ont jag kommer få när det väl är dags men vissa tror att jag kommer föda 1 vecka för tidigt å att jag kanske inte alls känner av när de e dags denna gång så vi får väl se hur de blir me de men jag räknar me att få lika ont som när de va dags me markus för då har man ju förberett sig på de värsta i alla fall :)

Nu är det även lite blandande meningar angående lillens kön hehehe alltid lika kul å höra vad folk tror :)

Jag vet ju vad Putte å jag tror så ska bli kul å se va de e för en liten som tittar ut :)

 

Längtar tills jag får slänga på lillen lundmyr setet som h*n ska få av sin gudmor Erika..

Gud så gulligt de kommer att bli..


Trött å Matt..

Jag fattar inte varför jag känner mig så trött å matt hela tiden..

Visst mina järnvärden va inte dom bästa men jag tar ju järntillskott varje dag men borde jag inte känna mig piggare då???
Jag pinar i mig den där blutsaften varje kväll innan jag går å lägger mig..
Jag dricker ett glas apelsin juicie innan varje måltid å så dricker jag vatten till Maten men de verkar inte hjälpa för som jag känner nu skulle jag kunna sova i en vecka :(
E rädd att inte orka me förlossningen för ska jag va så här trött å matt så vet jag inte vart jag ska få ork å kraft ifrån :(


Nån som har några förslag?????


Sönder...

Ja de verkar som våran kaffe bryggare har gett upp..

Vilket är konstigt för den e fan inte ens 2 år å den kostade fan typ 1500 kr..

Å vi har så klart inte kvar garantin heller så de känns lite halv tråkigt..

Nu blir ju inte jag drabbad av att den e trasig eftersom jag inte dricker kaffe men Putte är väl inte helt nöjd över att den e paj...

Får se om de blir å köpa en ny när lönen kommer lr hur de blir...


VeteKudde.

Ja idag fick jag låna Erikas vete kudde å ska låna den fram till förlossningen :)

De va riktigt skönt å slänga på den på magen när den va så där lagom varm å gosig :)

Så den lär ju åka på en stund ikväll innan jag lägger mig å de finns en risk för att jag kommer bli beroende av å ha den där på magen för de va riktigt skönt å avslappnande :)


Några timmar...

Ja de blev även några timmars sömn inatt.. Så lite trött är jag idag..

Men vi ska ju lämna Markus till min farmor, hon ringde igår å sa att hon ville ha honom idag så de känns faktiskt väldigt skönt me tanke på att man inte är helt pigg..

Så han blir där i några timmar å då behöver man inte bry sig om nåt då kan man bara vara här hemma å de behövs en dag som denna..

Å imorrn ska puttes föräldrar gå ut me honom en låång promenad så då får vi möjlighet å vila i ca 2 timmar å de känns jätte skönt..

 

Vill tacka alla som bryr sig å ställer upp så här i slutet av graviditeten allt stöd å all hjälp uppskattas sååå mycket... För allt e himmla jobbigt så här på slutet de gör ont när man rör sig i vissa lägen de e inte lätt att röra sig å sen är man trött hela tiden å så är allt sååå tungt.

SÅ TACK TILL ER ALLA SOM BRYR SIG Å STÄLLER UPP.


Lite piggare..

Ja de vart några timmars sömn inatt så jag känner mig lite piggare idag.
Sitter å dricker en massa nyponsoppa de ska tydligen hjälpa till å höja järnvärdet min kära svärmor som har forskat fram lite knep åt mig så de e bara å dricka å hoppas de hjälper :)

Har precis lagt Markus så nu hoppas vi att han sover några timmar men de borde han så som han har härjat runt här hemma :)
Min pappa har vart här på en fika han gick för kanske 10 min sen alltid lika trevligt å träffa honom :)


Kanske blir å ta en liten promenad i skogen när Markus vaknat om jag inte hinner få ont innan..
Skulle vara skönt å komma ut å röra lite på sig trots att de e sååå tungt man känner sig så duktig efteråt :)


Nä nu ska jag fortsätta dricka den grymmt goda nyponsoppan här :)


SÅÅÅ TRÖTT..

Jag är sååå trött å sååå orkeslös..

Förstår inte hur jag ska orka gå å vara höggravid i 3,5 vecka till om jag ska fortsätta känna mig så här.

Va hos Patriks föräldrar en sväng idag å hans mamma såg direkt på mig att jag inte mådde bra jag är jätte blek å har mörka ringar under ögonen :(

Men vad ska jag göra jag kan inte sova pga smärtorna i rygg å bäcken när jag rör mig, ibland gör de så ont så de e bara å ligga still en stund å sen förflytta sig me snigelfart och sen alla toalett besök...
Det är liksom bara å stå ut känns de som..

Jag dricker den där jäkla blutsaften innan jag lägger mig för natten men så som jag har kännt mig idag så e jag tveksam att den hjälper ett skit..
Jag har legat å vilat typ hela dagen tror jag klev upp 17:30 ur sängen å jag va svin trött då skulle lätt kunnat legat kvar å jag e fortfarande så trött blir sängen tidigt för mig ikväll å hoppas jag e lite piggare imorrn..


Ja nu har jag klagat en massa känner jag :)


Min syster..

Gumman tänker på dig hör av dig så fort som möjligt för nu e jag verkligen jätte orolig...

Vill ju veta vad det är som händer, denna ovisshet är hemsk.

 

ÄLSKAR DIG


Vilka vänner <3

Ja vilka vänner man har..

Jag vill verkligen ha ett set från lundmyr till lillen jag verkligen älskar de setet å de vet Erika så hon ska köpa de till lillen så fort lönen kommit sååå gulligt..

Lillen kommer bli sååå fin i de.

Köpte ett babygym igår eller bokade ett av en kompis som säljer å de ville lilla Martina betala å ge till lillen i pressent å de va verkligen super gulligt av henne :)

 

Å så ringde Camilla mig igår för hon va lite orolig över hur jag mådde..

Jag har verkligen helt underbara vänner som bryr sig å finns där..

 

Nu gör ju alla mina vänner de men de här va bara ett exempel på vad som hände igår allt detta på samma dag inte illa :)


Foglossning..

Ja igår va vi hos barnmorskan..

Mitt järnvärde hade blivit väldigt dåligt så jag skulle börja me både blutsaft å järntabletter :(

Å degjorde mig väldigt nere för jag får så himmla ont i magen av tabletterna å blutsaften är bara så vidrig..

Å min foglossning blir ju inte bättre den heller :( Har himmla ont i hela bäcknet å underlivet å ibland sätter de sig i ryggen inte skönt men bara å bita ihop.

De e ju inte så långt kvar nu typ 3,5 vecka bara så de bord gå fort..

Å sen va lillens huvud fortfarande väldigt rörligt vilket beskymmrade barnmorskan lite. Hon v inte riktigt säker på om de va huvudet hon kände så vi fick göra ett ultraljud :)
Men de va huvudet men hon ville hålla extra koll på de nu.


Ja de va lite om vårat besök hos henne å jag va rätt nere igår vilket jag är fortfarande tror jag.
Men tror de beror på att jag är så trött hela tiden..
Kan ju inte sova får oftast ondast natte tid å sen alla jävla toalett besök man måste göra så sömnn är de inge vidare med å jag vet att jag blir väldigt nere å grinig om jag inte år sova..


Fy vilken kväll/natt..

Ja igår kväll när vi kom hem från en fika hos emma å chrille så kastade jag mig över disken som jag ine orade ta efter atn å medans ag gjorde de gav Putte Markus kvällsmat sen gjorde vi lill prinsen klar för natten å sen slängde vi oss i soffan för å kolla film å gud så ont jag fick i magen då, de va en vidrig smärta de högg till som tusan i magen å de ville typ inte ge sig heller å likadant va de när vi la oss så de har inte blivit så mycket sömn för min del :(

Men n känns de lite bättre.. Markus sov från 21-09 inatt :)
Jag har startat en maskin tvätt å precis käkat frukost nu blir de lite lek time i markus rum



Ciao


1 månad..

Ja idag är det den 3:e oktober och det betyder att de är 1 månad kvar till våran skatt är beäknad att komma :)

3:e november smäller de eller de e planerat att de e då men de kan ju bli både tidigare å senare...

Återstår att se men vi väntr på dig lilla skrutten...

Du kommer bli sååå älskad för det är du redan..

Och din gudmor väntar ivrigt på att få träffa dig <3

 

Du kommer få världens goaste storebror som älskar att hitta på en massa bus å ge mamma massor att göra :)

Men det är så det ska vara med små barn :)

 

 

Hoppas vi ses snart min lilla skatt


Blogga

Ja nu va det ett tag sen jag skrev här, fy på mig :)

 

I torsdags firade jag å putte 6 år tillsammans å så va de 2 år sen vi förlovade oss vart tar tiden vägen egentligen???

Vi gjorde inge speciellt köpte hem at från Corner för de hade jag vart sugen på jätte länge å de va gott de tyckte även lilleman kan jag lova :)

 

Vi har sökt dagis till Markus nu e de bara att hålla tummarna att man får de dagiset man vill ha.

För de på sundbyvägen va en riktig besvikelse mot va vi hade trott å hoppats på de tyckte både jag å putte så de fick bli vårt 3:e hands val.

 

Promenaderna blir inte varje dag längre å inte heller så långa som tidigare...

Jag får ondare å ondare efter kortare sträckor så vi går i den mån jag orkar å känner att jag klarar men vi försöker ta de så regelbundet som möjligt..


Ja nu är det inte lång tid kvar, imorrn är det 1 månad kvar tills lillen är beräknad.
Jag har ju haft en super bra graviditet men nu mot slutet börjar jag känna av den vilket jag hade räknat med men de känns lite jobbigare när man inte har kännt av graviditeten ett dugg fram tills nu vilket jag tycker är konstigt men d e så jag känner..
Me Markus så va de ju nåt helatiden så då tyckte man de hörde till på nåt sätt liksom men nu känns de typ som nämen vad är det nu då jusst för att jag knappt har kännt att jag har vart gravid jag har verkligen mått hur bra som helst..
Hr även pratat me förlossningen för jag började läcka lite igår men vet som sagt inte vad det är jag läcker hahhaha va sjukt de måste låta..
Å dom är verkligen hur bra å goa som helst sär uppe dom tar sig tid å lyssnar å kommer med goda råd jag kände samma stöd när jag väntade Markus.


BB väskan är färdig packad vilket känns så skönt.
De mesta är klart inför lillens ankomst så inget man behöver stressa ihjäl sig över på den fronten :)



Nä nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva så jag säger tack för ikväll :)


RSS 2.0