TRÄNING

Ja jag va å tränade me lillsyrran igår..

Å de kändes sååå skönt å man vart motiverad men den motivationen försvann fort när man kom hem till Putte å förklarade att jag ville börja träna å satsa på å gå ner i vikt. Han satt sig på tvären direkt å sa att de va som å kasta pengarna i sjön för han säger att jag bara kommer träna max en månad.

Å jag vart SKIT sur vilket jag e fortfarande han vet hur mycket jag hatar min kropp eftersom jag inte blivit av me graviditetskilona än.. Han e min pojkvän han ska väl förfan stötta mig å säga vill du börja träna så ska du självklart göra de men nej då inte min idiot till kille..

Jag frågade honom att om jag köper ett årskort e du hemma me markus då 1-2 timmar om jag vill dra å träna å då svara han de vette fan om jag har nån lust me å då rann min bägare över så jag skrek på honom hoppa in å duscha å gick å la mig å jag har fortfarande inte sagt ett ord till honom å de lär nog dröja innan jag gör de..

Va fan vill han att jag ska gå å vantrivas i min egen kropp lr va e de för fel på honom????

Jag e hemma hela dagarna å tvättar, plockar å tar hand om markus å jason å han tycker ändå inte att ja kan få träna 2 timmar per tillfälle 3-4 dagar i veckan jävla cp ja e sååå sjukt arg.

Hade de inte vart för Markus så hade jag total skitit i putte å köpt de där årskortet men som sagt putte kan vara så jävlig å sätta sig på tvären om jag säger jag drar å tränar nu då kan han säga nä men jag ska iväg å vart ska jag då göra me Markus liksom????

Markus e mitt allt å kommer alltid i första hand å de kommer han alltid göra..

Så som de ser ut nu så kommer de inte bli nå träningskort för min del å de hatar jag putte för å då tänker säkert ni som läser detta fan va löjlig hon e.. Men om ni skulle hata era kroppar som jag hatar min då skulle ni va på min sida i denna "KAMP"


Motiverad eller inte????

Ja de e den stora frågan...

Jag vill jätte gärna börja träna å gå ner mina extra kilon till en början sen efter jag gjort de så vill jag så klart gå ner lite till.. Samtidigt som jag såååå gärna vill så finns inte riktigt motivationen där å de e skit jobbigt :(

Men idag kl 17 ska jag å syrran iväg å köra i alla fall första passet e ju gratis vill ju se hur de känns efter jag har tränat innan jag bestämmer mig för hur jag ska göra..

För man binder sig ju i ett helt år.. Å om jag nu bestämmer mig för att göra de då hoppas jag verkligen att syrran tjatar å får me mig till gymmet i alla fall 5 dagar i veckan :)

Jag förlitar mig helt på henne i så fall för jag vet att jag aldrig skulle komma iväg å träna själv vilket e sjukt tråkigt men de vet jag att de aldrig skulle hända.. Å då lär de bli träning på kvällarna för oss på vardagarna i såna fall så putte kan va hemma me lilleman..

Ska se hur de känns efter idag å sen ska jag väl sätta mig å snacka me putte om jag känner att jag verkligen vill köra på till 110% de återstår å se efter passet idag :)


Julen

Ja ha då har man precis tagit ur julskinkan ur ugnen så nu luktar de jul här :) NICE.

Har även en till julskinka i frysen som ska tas fram lite närmare jul å göras iordning :)

Syster messade mig tidigare å frågade om jag ville komma över å kolla film me henne vilket hade vart grymmt kul men jag hade skinkan i ugnen så de gick inte å sånt där kan inte putte så jag kunde inte lämna honom me ansvaret för skinkan heller för då hade de bara blivit soppa av alltihoppa.. Men jag hoppas de kommer fler såna förfrågningar gumman :)

Imorrn ska jag nog göra lite ischoklad måste komma igång me julbaket lite smått kan ju inte ta en heldag när putte jobbar för de skulle lilleman tycka va himla tråkigt å har inte lust å stå en hel lördag eller söndag å baka heller så jag tar lite då å då de funkar lika bra :)

Vi ska eventuellt iväg imorrn å köpa lite julblommor så jag kan pyssla me mina julgrupper här hemma :)

Vi måste även upp på vinden å leta fram belysningen till balkongen :)

Nu e julen på väg å vi e klara me alla julklappar å de e sååå sjukt skönt kan jag lova :)

Ringde pappa nyss å bestämmde att han ska komma hit dagen före julafton så ska vi fira jul ihop då för han ska troligen jobba på julafton.

Så vi ska äta lite gröt, skinkmacka å lite smått å gott.. sen blir de å öppna lite julklappar mysigt värre :)

Nu e putte iväg å jobbar lite :( Så jag sitter här i soffan själv lite tråkigt men men han borde komma snart..


Feber :(

Ja tyckte lilleman va varm när jag bytte blöja på honom å mycket riktigt de va han.

38 stod tempen på så han fick lite alvedon. Undra om de har me tand nummer 2 att göra för man ser att den ligger där men den har inte riktigt spruckigt igenom än.

Lr håller min lilla prins på att bli sjuk??? De verkar ju vara nåt som går för ja tycker var å varannan människa e sjuk.. Hoppas verkligen att de har me tanden att göra men de återstår som sagt att se..

Han ska äta middag här nu så får se om han äter bra då vilket jag hoppas på..

Aja nu vet ni i alla fall att min prins har lite feber.


sovmorgon

Även denna dag fick jag sova :) Tack lilleman. Vaknade 09:30 av att klockan ringde inte illa..

Å då tog ja upp min prins som vart lika glad av att se mig som han alltid blir..

Så gick vi in i badrummet å busade lite samtidigt som vi bytte blöja å fick rena kläder å han skratta sjukt mycket :)

Sen vart de en portion gröt å som alltid åt han upp allt.. Å jag har även tagit redan på den rena tvätten startat en ny maskin tvätt å ska även under dagen tömma diskmaskinen som jag hatar av nån konstig anledning..

Jusst nu sover lilleman han somna i sin gunga :)

Men han hinner nog vakna innan de e dags för lunch för den äter han ju vid 13 taget å han brukar typ bara sova 40 min åt gången när han sover under dagen..

Sen när putte har slutat så ska vi kanske iväg å köpa julskinka då ska jag nog göra den imorrn när han jobbar för de hinner jag inte idag för jag har för mig att vi eventuellt skulle över en sväng till Emma å Chrille idag om jag inte e helt ute å cyklar hahahaha..

Nä nu ska jag glo lite på tv innan han vaknar för då finns de ingen tid för de :)

För då ska de ätas lunch å sen ska de läsas lite för min prins å sen ska vi sjunga å lyssna lite så alla låtar som heidi la in på mitt usb minne barn låtar alltså :)


Hur söt som helst :)
















Dagen i korta drag..

Ja dagen har vart kanon de börja me att jag fick sova till 09 vilket innebär sovmorron å lilleman har sovit kanon i natt va bara uppe en gång vid 03 å gav honom lite välling..
Så vid 09 gick jag in till honom för jag hörde att han låg å pratade i sängen så jag satt på cd skivan me jullåtar de e en barnskiva me jullåtar.
Så sjöng jag lite till den samtidigt som jag lekte me lillemans ben å armar å han tyckte de va skit kul..
Sen gjorde jag honom klar, ren blöja å rena kläder sen va de dags för frulle å lilleman åt en portion gröt vilket han gör varje morgon å kväll han e en riktig grötkille..
Sen lät han mamma kolla på sitt program våra bästa år som jag har fastnat i å medans jag gjorde de så lyssnade han på barnvisor i hörlurar å va helnöjd.
Efter de gick vi ut å rastade jason sen när vi kom in så sjöng jag lite bananer i pyjamas för honom å sen la ja honom en stund innan de va dags för lunch för han va jätte trött..
Så vid 13 taget åt han spaggeti å köttfärsås till lunch så såna burkar måste vi köpa mer av :)
Å så fick han lite frukt purre till efter rätt :)
Så om typ 1,5 timme e de dags för middag för lilleman å sen vid 19 taget så äter han gröt å sen görs han klar för natten :)
Jusst nu sitter han å tittar lite på film :)


Lilleman e dålig..

Ja som rubriken säger så e lilleman dålig..
Han e hängig å lös i magen igen va även kallsvettig nu när jag la honom min lilla prins.
Får se hur de e me honom imorrn bättre hoppas jag för jag skulle vilja gå en vända på stan, men e han dålig så e jag hemma me min lilla prins å bara myser hela dagen...


Fortfarande å jobbar. gaah

Ja putte har inte kommit hem än så han har vart i väg i princip hela dagen, vilket gör mig skapligt irriterad..

Jag gillar inte att alltid behöva ta hela lasset själv me Markus, jason å allt som ska göras i hemmet för de gör jag typ i veckorna när han jobbar så när han drar iväg även helger för å jobba då blir jag jävligt sne å irriterad.


De går seeegt..

Ja de går seegt för mig å städa här hemma eftersom jag måste underhålla min lilla prins emellanåt å Motivationen e inte riktigt på topp heller pga Patrik..

Så de e grejer överallt här hemma känns de som :( Suck å pust.

De känns som de e sååå lätt för honom å bara dra hemmifrån å lämna mig me allt å de e fan inte okej men vet inte hur jag ska göra eftersom han verkligen inte fattar hur jag känner lr om han fattar men bara spelar dum???

Ibland känner jag bara för att ta mitt pick å pack, lilleman å jason å bara dra härifrån å flytta till eget sååå trött e jag på å få göra allt själv men de blir ju inte att man gör de..

Så då får man väl leva å ha de så här lr???

Ibland e jag så himmla kluven å vet inte alls hur jag vill göra lr hur jag vill ha de.

De skulle kännas sååå skönt å bo själv ibland för då e de bara ens egna skit man får plocka undan..

De e inte lätt de här å jag vet fler som har de som jag, som får göra allt. E de värt de???

Älskar vi dom verkligen sååå mycket?????


Åkte ut...

Ja nu har jag kastat ut putte å jag sa fan att han inte behöver komma tillbax ja e så trött på honom för tillfället så han åkte till victor å jobba..

Jag sliter som ett djur här hemma å va tror ni han gör??? Jo sitter i soffan å latar sig trots att jag ber honom flera gånger att hjälpa till men då "hör han inte"

Å jag e sååå jävla trött på att han ALDRIG kan hjälpa till va fan tror han.. Han bor fan inte på nå jävla hotell fy fan blir arg bara jag tänker på de.

Så nu e jag själv hemma å ska hinna städa, tvätta, ta hand om lilleman å byta sängkläder rasta jason å allt ska jag göra själv.. Så jag får göra lite å sen sätta mig å busa å mysa me lilleman en stund å sen fortsätta så de kommer å ta tid. Men de e lilleman värd men man tycker ju att idioten Patrik kunde fatta själv å hjälpa mig nångång men nejdå de verkar han inte..

Så nu sitter jag å lilleman å kollar lite på film ska se om jag kan smyga iväg snart å byta sängkläder å sen smyga tillbax hit :)


Barnlediga..

Ja idag har vi vart barnlediga vilket vi e fortfarande å vilket vi kommer vara tills imorrn :)

Lilleman e nämligen hos sin moster Heidi.

När vi va över me lite kläder å grejer åt lilleman så hade vi me en liten överraskning till heidi vilket vi tyckte hon va värd :)

Jag har gjort lite mat åt lilleman å de blev en del å de blev även en hel del när vi va iväg å handlade men de e fan lika kul varje gång å handla blöjor, gröt å mat osv till vårat lilla mirakel :)

Nu sitter vi i soffan å slappar de har även blivit lite film å pizza för våran del härligt värre..

Imorrn blir de sovmorron vilket e väldigt behövligt för min del får ser när vi vaknar :)


Barnbidraget..

Ja idag har barnbidraget kommit så de blir å åka iväg å handla mat å blöjor åt lilleman när putte har slutat å de e behövligt kan jag lova för maten börjar ta slut..

Å sen om de blir lite pengar kvar så tänkte jag ta mig ner på stan nån dag å köpa en cd me barnvisor på till honom :) Tänkte ju att de skulle bli en del av våra rutiner ihop å ha en liten mys stund på morgonen där vi lyssnar på visorna ihop :)

För vi läser ju efter han har ätit sin lunch..


Evig Kärlek


Rutiner...

Ja nu har jag bestämt mig för att lägga in lite nya rutiner i lillemans liv :)
Så nu e de lite läsning efter han har ätit sin lunch å vi började me de igår å han va hel nöjd å efter läsningen så e de en sovstund som gäller för honom :)
Vill även köpa en cd me barnvisor för de vill jag ha som morgon rutin lyssna på lite barn visor me honom å bara mysa så de ska köpas så fort putte har fått sin lön :)

De e dom 2 sakerna jag ska lägga in i hans rutiner nu sen om nån månad får man hitta på nå mer å lägga in i hans vardag för nu börjar han ju förstå å då e de roligare å lägga in lite sånt där skoj som läsning å mys till barnvisor..

Vi brukar ju titta på tecknad film ibland ska försöka lägga in de åxå så de blir filmtittning 1 dag i veckan i alla fall.. Men de tar jag nog om en månad :)

Nä he idag kommer pappa förbi en stund efter jobbet å tar en fika å ska hämta sina ljus, å sen ska jag putte å lilleman i väg till rekarne skolan Tarja ringde igår å ville att vi skulle komma för de e tydligen öppet hus idag. Antar att hon vill visa upp lilleman för sina arbetskompisar hon har ju pratat lite om de å hon har tydligen pratat om lilleman en heeel del på jobbet :)

Nä he om jag ska ta å starta en tvätt, skulle behöva städa men motivationen finns inte alls :( Vart har den tagit vägen????


Dagen...

Ja idag va de meningen att jag skulle tvätta å plocka lite här hemma men så vart de inte för min syster yster messade å frågade om jag å lilleman ville haka på hem till henne för hon slutade kl 12 idag å de ville vi självklart..

Så hon kom hit å mötte upp oss så rastade vi jason å efter de knatade vi hem till henne å snackade en massa skit å hade allmänt trevligt.

Lilleman ville så klart både höras å synas vilket han gjorde kan jag lova hehehe. Å tiden den bara rann iväg tror putte hämtade oss 17:30 :) Men dom säger ju att tiden går fort när man har kul.. :)

Så jag får väl försöka tvätta lite å plocka lite imorrn i stället bara hoppas att lusten finns då. För finns inte den så blir de inget gjort.. Å jag skulle behöva ta tag i de här me tack korten åxå har bara blivit 2 stycken gjorda idag suck å pust..

Hoppas lillemn sover bättre inatt än va han gjorde natten som va för den va hemsk jag e helt slut i både huvudet å kroppen skulle behöva en riktig sovmorron känns de som får hoppas att lilleman känner de så jag får sova ut lite imorrn :)

Fy man ska börja julpynta nästa helg shit va fort tiden har gått så man måste ju fan ta å stor städa innan de suck va tråkigt. Å sen ska de fanimej julbakas åxå får se hur man ska hinna me allt för jag kan ju inte påstå att de finns så mycket tid över när man har en liten prins som vill ha mammas uppmärksamhet hela tiden me en massa mys å bus, visst e de de underbaraste som finns men man måste ju tyvärr få lite annat gjort åxå.. vi får se hur jag får ihop de.

 


Dopet

Ja dopet va helt underbart kunde inte blivit bättre.
Det va jätte mysigt i kyrkan å lilleman va jätte duktig men när präsen började prata om gudstro å sånt då började ju lilleman å spotta å då va de en del som började skratta även jag :)
Men han va jätte duktig började plaska i vattnet nör hon höll honom över hehehe min kille..
Efter kyrkan så åkte vi iväg till lokalen för att fika å de va hur kul å mysigt som helst.
Folk åt gott å umgicks pratade skrattade å hade kul precis som vi hoppades så vi e super nöjda me dopet de kunde inte blivit bättre å tårtorna va ju bara så fina å gode men jag tyckte nog bästa om salladen som jag hade slitit som ett djur med :)
Vi hade pyntat lokalen me ballonger å lite annat skoj å så hade vi tända ljus :)
Vi bjöd på läsk, öl å vin å citronvatten fanns åxå.
Å de fanns även sallad bröd 2 olika dressingar tårta, munkar å peppakakor å kaffe..
Jag kommer å tänka på detta dop ett bra tag för jag e bara så tok nöjd folk va kvar i 5-6 timmar i lokalen å de va längre än vi hade trott men de va bara så kul vi kastade lite pil å bara umgicks..

Han fick även en hel del fina dop pressenter....
























Dagen/Kvällen

Ja dagen har mest bestått av förberedelse inför imorgon de har vart full rulle hela dagen :)
Å nu på kvällsfronten så har jag beddat rent i våran säng å i lillemans säng.
Lilleman har även badat å jag har duschat å putte duschar nu så de kommer bli så skönt å få lägga sig i en renbäddad säng finns fan inge skönare när man e ny duschad :)
de blir nog å lägga sig skapligt ikväll för vi måste upp tidigt imorrn vi ska ju hämta tårtorna kl 9 å så e de en del kvar å köra till lokalen å sen ska vi ju göra oss i ordning innan kyrkan så de blir nog full rulle i morrn me. hehehehe

Imorrn e de den stora dagen

Ja imorron e de lillemans stora dag då han ska döpas :)
Så de e en hel del å göra idag när putte har slutat vi ska försöka fixa klart allt i lokalen.
Släpa dit drickorna å allt annat smått å så lär de ju behöva blåsas lite ballonger hehehehe..

Ja ni som kommer får ju se resultatet imorrn :)

Heidi...

Ja idag kom min kära syster över å gjorde både mig å lilleman super glada..
Vi hade pratat om att hon eventuellt skulle komma idag efter sin tenta men inget va bestämt men så ringde de på dörren bara så där å jag tänkte vem e de så titta jag i titthålet å där står hon min lilla gumma..
Å inte nog me de hon hade köpt fruktpurre åt lilleman som han bara tok älskade han åt som en tok :) Å så hade hon köpt 2 burkar coca cola till mig för hon vet att jag e beroende sååå sjukt jävla gulligt ju...
Så hon gjorde både min å lillemans dag genom å komma så tack gumman de va den bästa överraskningen denna vecka :)

Snart slut..

Ja då va denna dag snart slut.
De har vart full rulle hela dagen för min del..
Den sista maskin för dagen e igång nu i alla fall å så blir de en mörk maskin imorrn för jag gick runt i lägenheten å samlade in puttes kläder som som vanligt ligger lite här å där att dom inte kan lägga kläderna i tvätten jag fattar inte men men..
Vi va även iväg å fixade drickorna å grejerna till salladen som vi ska bjuda på på dopet å de gick fan på 700-800 har jag för mig å då va ju jasons mat me åxå men den kosta bara 100 kr så de vart rätt dyrt men men ska lilleman firas så ska han :)
Jag va även inne å beställde tårtorna å dom kommer kosta 1000 kr.. de som e kvar e å handla lite bröd som man kan ha till salladen men de gör vi på fredan lr lördag de har vi inte riktigt bestämt än..

Lilleman åt lapkojs till kvällsmat å han verkade gilla de han tyckte konsistensen va lite konstig bara men han åt upp allt å de va vid 18 tiden så får se när han vaknar inatt å vill ha mat :)

Nu sitter vi å väntar på efterlyst men ja e rätt trött så får se om man orkar kolla på de :)

nu så

Nu e maskin nummer 1 upphängd å maskin nummer 2 startad :)
Har även skrivit inköpslistan för ingridienserna till salladen som vi bla ska bjuda på på lördag :)
Lilleman har precis ätit så nu e han mätt å glad :)
Jag har även plockat undan lite men de e inte mycket alls hehehe jag tar lite då å då :)
Även Jason har ätit mat :) Vi måste köpa hundmat för han fick de sista nu..
Vi ska äta lapkojs ikväll jag vet inte hur de stavas men ni fattar nog :)
De e as gott då ska vi testa om även lilleman gillar de.. Antingen får han de idag eller så får de bli till lunch imorrn för hans del de beror ju lite på vad klockan är när vi ska äta de..
För han brukar ju få välling till kvällsmat men men får se om man gör ett undantag ikväll lr hur de blir de återstår att se..
Jag hade ju tänkt tvätta i alla fall 3 maskiner idag men vem vet jag kanske hinner me 4 om jag har tur :)
Tvättarna tar ju lite mer än 2 timmar me våran maskin så de e ju lite mindre kul men men annars för jag ta den fjärde maskin imorrn de e inte mer me de..
Jag känner att detta vart ett himla tråkigt inlägg men men de kan inte va kul varje gång hahahaha

TVÄTTA

Ja idag blir de å tvätta hela dagen eller tills tvättställningarna e fulla i alla fall :)
Å vi har ju 2 stycken så en del maskiner lär de ju bli för nu e jag sååå sjukt trött på tvätten i tvättkorgen så ska försöka tvätta så mycket att den blir tom de skulle va sååå skönt :)
Jag fick nämligen lust å tvätta idag å då e de ju bara å tuta å köra för de va ett tag sen jag va på tvätt humör :)
Ska även försöka plocka lite här hemma å byta ut lite inredning å dona lite så de ser lite nytt å roligare ut jag brukar ju göra de då å då å jag tycker de e hur kul som helst :)

De e även en hel del kvar å göra inför dopet..
Men alla servetter e klara i alla fall å de va fan jobbigt kan jag lova :)
Vi måste beställa nya tårtor idag för dom vi ville ha först skulle dom fan ha 1800-2000 kr för å de e de fan inte värt känner vi..
Så de blir tårtor me fotografi på våran lilla prins i stället så jag ska skriva ut dom bilderna under dagen åxå så de e klart när putte kommer hem :)
Sen ska vi iväg till min faster å låna 2 drickabackar av henne vi har en själva men de räcker ju ingenstans..
Sen vet jag inte om vi åker å handlar idag eller imorrn..
De som ska handlas e ju drickorna å alla ingridienser till pasta salladen.. å så får vi inte glömma dressingarna vilket vi lär göra så jag ska nog skriva inköpslistan idag men de e såå sjukt svårt å veta hur mycket man ska köpa men men de blir säkert bra..

Ja jag märker att jag har en del å göra idag trots allt..
Får se hur jag kommer hinna med allt för jag har en skapligt grinig son idag..
Får se om man kan underhålla honom samtidigt som man gör de som ska göras..

Första Tanden :)

Ja nu har lillemans första tand spruckit igenom så nu känner man den om man drar lite på hans tandkött :)
Nu börjar han verkligen li stor första tanden å grejer de e fan stort :)
Men han e ju som sagt 5 månader så att han e på väg från å vara bebis vet jag ju även om de känns helt sjukt ja mena de va ju fan inte längesen jag gjorde graviditetstestet å när han låg i magen tiden går alldeles för fort så man måste verkligen njuta av varje ögonblick.
För de e nå speciellt me å vara mamma de e de underbaraste som finns jag skulle inte byta bort de för något..
Jag älskar mitt liv som mamma å jag bara tok älskar min son.

Bröllopstårta???

Putte ringde bagarn för å kolla vad doptårtorna vi vill ha ska kosta..
Å då säger bagarn att dom kommer kosta som bröllopstårtorna men hallå dom e ju fan svin dyra...
Å dop å bröllop e väl fan inte riktigt samma sak eller????
Så han skulle ringa putte me ett mer exakt pris idag så får vi se om vi tycker de e värt pengarna annars tar vi nog tårta me foto på som vi va inne på från början..
Men de börjar ju bli ont om tid dopet e ju liksom på lördag...

Så jag måste fixa dom sista servetterna här i veckan..
Å de e inte de roligaste kan jag lova..
Nu har vi sett lokalen vi ska vara i så nu har vi lite bilder av hur de ska vara jag hoppas de blir bra å mysigt att man får lite känsla av att de e ett barn firande :)

Jag sitter här å väntar på att putte ska ringa upp efter snacket me bagarn..


Farsdag...

Ja igår va de ju farsdag å de firades hela dagen..
Först åkte vi å hämta lilleman från Heidi å sen åkte vi till min pappa å firade honom..
Sen åkte vi hem å åt lite å lilleman tog en tupplur sen när han hadde vaknat så åkte vi till puttes pappa å sen när vi kom hem så firade vi Patriks första farsdag. Han fick 2 par boxer å en jättefin kaffekop me texten "Min Pappa"
Å sen när lilleman hade somnat så smög ja ner till affärn å köpte lite gott så de vart en kanon bra dag :)


så här fin va lilleman igår :)

5 Månader...

Ja idag e de 5 månader sen lilleman föddes..
Shit va tiden går fort alldeles för fort tycker jag..
Å så väger han hela 7335 gram å är 67,8 cm lång en stor kille :)
Han är inne i en riktig mys period när man har honom i famnen så gnider han sitt ansikte mott mitt å de e så himla mysigt å gulligt å så pussas han me öppen mun han e för söt min lilla plutt :)

Min Kärlek till Markus går inte att beskriva..
Han e de bästa i mitt liv utan honom så skulle jag inte vilja leva..
Han e min lilla solstråle som alltid får mig att le..
Han sprider sån glädje å lycka..
Kärleken till sitt barn e helt klart den största å starkaste kärleken som finns...




Dagen...

ja dagen har vart lååång å jag har vart sååå trött..
De vart ju bara nån timmes sömn inatt lilleman fick feber igår kväll efter sprutan han tog så han har inte heller sovit utan mest vart orolig så inatt låg han mellan oss i våran säng de gjorde honom lite lugnare..
Så jag hoppas på å få lite mer sömn inatt..
Å de har inte blivit så mycket gjort under dagen pga min trötthet..
Jag har ställt alla halloween grejer på köksbordet dom måste vi ställa ut i förrådet men man kommer ju knappt in där så de får vi se om de blir idag eller imorrn.
Sen har jag torkat av fönsterbrädorna i vardagsrummet å tv bänken de e väl typ de jag har gjort å de e ju fan ingenting typ hahahaha vilken latmask jag har vart idag :)

Åkpåse...

Ja idag fick jag ett telefonsamtal av Emma som är lillemans gudmor å hon sa att jag å putte kunde åka å kolla på åkpåse till lilleman som dom hade tänkt köpa till honom i doppressent dom ska gå ihop me hennes föräldrar å jag vart kanon glad när hon ringde å sa de för en åkpåse e nåt han verkligen kommer behöva i vinter så de va hur bra som helst ju :) Tusen tack gumman...


Frank Wagner....

Ja du Frank Wagner i Johan Falk filmerna e ju bara sååå otroligt snygg å HET..
En riktig Pudding de där..
Nu har jag sett alla 6 filmerna å jag vill se do igen för dom e as bra å så e ju Frank så snygg man kan fan bara sitta å titta på honom han e en riktig goding
jag skulle fan vilja träffa honom de skulle va sååå nice :)


Såå snygg




ååååååå




:)

Mysigt värre...

Jag blir helt till mig när jag tittar ut genom fönstret å ser snön falla hur jävla mysigt som helst...
Riktig julkänsla ju men lite tidigt kanske men men :)
De e ju inte lång tid kvar innan julpyntet ska fram ju fan de e redan november de går fan sjukt fort...
Jag sitter här i soffan me lite tända ljus hur härligt som helst...

På Lördag ska vi på 25 års fest hos Emma å de ska bli riktigt skoj..
Vi har barnvakt men vi har inte bestämmt om vi ska dricka än eller inte de återstår att se hehehhe.
Sen på söndag e de ju farsdag så då blir de å fira Puttes första farsdag å så ska vi ju hinna åka till min pappa och till Patriks pappa så våran helg e fullbokad å så ska vi hinna åka å fira Micke på lördag åxå innan vi ska till Emma heheheh får se hur vi ska hinna me allt :)

Å nästa lördag e de lillemans dop å de e fortfarande sååå mycket å göra jag har mer än hälften av servetterna kvar å skriva på...
Å sen måste vi inhandla grejerna till salladen jag gör en sallad gillar man den inte så gör man inte orkar inte hålla på me fler olika sorter som jag tänkte först..
Måste kolla me Tarja hur stor hennes skål hon hade va måste ju ha nå halvstort å ha salladen i går ju inte me mina små skålar de skulle bara se larvigt ut..

Måste prata lite me putte om hur vi ska dekorera borden åxå de har vi inte riktigt bestämmt än..
Men ja tror vi kör på låång bord känns som de blir finast å mysigast men jag har ju som sagt inte ens sett lokalen än de får jag göra på lördag :)
De kanske e lättare å planera då när man vet hur den ser ut :)

Nu e vi igång :)

Ja nu e vi igång me planeringen inför dopet..
Igår va vi iväg me bilderna på tårtorna vi vill ha så nu väntar vi på samtal från bagarn ifall han kan å vill göra dom å vad det kommer att kosta..
Å så e jag igång me servetterna jag ska skriva Markus på över 50 stycken servetter me silverpenna hehehehe..
Ballongpinnarna kom igår å ballongerna e köpta..
Vita pappersduken e åxå köpt lite av bordsdekorationen e klar så nu e vi i rullning i alla fall hehehehe..
Dopet e ju om 10 dagar så nu gäller de att man inte halkar efter så man får stressa ihjäl sig..

Övernattning...

Ja i lördags så sov lilleman över hos sin Moster Heidi å sin "farbror" Emil..
Å han hade tydligen vart jätte lugn å duktig :)
Dom hade tittat på film, vart ute å gått å ritat lite så jag fick min första teckning av lilleman när vi hämtade honom på söndagen å den e självklart inramad å står på tavelisten i hans rum :)
Dom ska även ha honom på Lördag igen för då fyller ju Emma 25 år å även om vi inte ska dricka så vill vi inte ha me honom när andra dricker jag tycker inte de e passande me små barn..
Så han ska sova hos dom igen han verkar gilla å vara där å dom verkar gilla å ha honom vilket känns så kul för mig å veta att dom trivs me varann :)
Lilleman skiner upp som en sol när han ser Moster Heidi å heidi skiner åxå upp som en sol när hon ser lilleman :)

Här kommer lite bilder från lillemans övernattning hos Heidi å Emil


Här ritar lilleman





Här kollar grabbarna på film

RSS 2.0