Vuxen poäng

Idag åkte sommar däcken på på bilen och det va jag som åkte till verkstan men bilen haha så jag tycker jag är värd lite vuxen poäng för tycker personligen att grejer som rör bilen är puttes grej då jag typ fattar noll och inte är så jätte intresserad heller helt ärligt haha. Men idag va de mamma Therese som såg till att hon fick sommar skorna på sig :-)

Vi har haft puttes föräldrar här på mat idag blev extremt spontant men lika trevligt som alltid :-) 
Deras relation till barnen är guld värd, mina barn är väldigt lyckligt lottade på den biten.. Och jag älskar att se deras relation växa och bli starkare och tajtare fast jag inte trodde den kunde bli bättre.. Ren och sann kärlek från båda hållen...

Nu ligger jag här i sängen och har precis gjort den jävla prosiduren me mina tänder ena visdomstanden strular igen :-( har tandläkare den 14:e så lever på hoppet att kuren jag håller på med ska hjälpa lite så de är lite bättre när det är dags...


Markus va inte så jätte road medans vi väntade på bilen men syster Malin bjöd honom på en dricka om han skötte sig så då va de inga problem :)




Denna Morgon

Denna morgonen va allt annat än en barnlek vill jag liva men super morsan som jag är tog vi oss igenom den :-)

Barnen bråkade och tjafsade om precis allt.. Det här med att testa sin mamma det kan dom.. Är jag inte gråhårig innan jag fyller 35 är det ett under :-)

Fick i alla fall iväg Alex och Christopher till dagis efter mycket om och men..
Väl hemma igen så ska Markus tjata hål i mitt huvud om att spela tv spel 😨 jag har sagt säkert 1 miljon gånger redan att det inte är lördag idag.. Han blir sur smäller i sin dörr å slänger saker omkring sig.. Får se hur många miljoner gånger det kommer ske idag för jag ger mig inte :-)

Håller på å tvättar lite idag Åxå så jag kommer ifatt tvätt berget lite tänkte jag :-)


Igår när Putte slutat jobbet så väntade jag å grabbarna nere på parkeringen då jag skulle ta en Pw med Alex i vagnen och Markus å Christopher skulle cykla me Putte så de bar av mot ekängen då vi behövde handla lite till maten så 5,4 km fick vi ihop igår vilket känns skönt.. Sen va de bara hem å börja me maten å ta disken å natta barnen :-) jag la mig tidigt igår ibland behövs det å det va ju smart av mig me tanke på hur Morgonen va i morse :)


Denna mat satt fint igår efter våran promenad




Tisdag morgon

Nu har jag dammsugat kök, hall och vardagsrummet. Plockat undan lite tvätt, tvättmaskin nr 2 är igång så nu är det lite soffhäng med min stora prins.. Alex å Christopher är på dagis å röjer runt dom ville dit så det kändes helt ok att lämna dom då trots att Markus har påsklov. Alex va jätte glad när han kom dit han verkligen sprang och kramade en av pedagogerna så det va underbart att se då han inte alls ville dit för ett tag sen och sen va han ju hemma sjuk hela förra veckan.. Så det va härlig känsla å se honom så glad :-)





Försöka hitta tillbaks

Jag har vart väldigt dålig på att blogga jag vet å det har berott på sjukstuga i evigheter känns de som :-( jag va sjuk i nästan 5 veckor hann träna i 5 dagar vart sjuk igen å är nu inne på 3:e veckan och så sjuka barn under tiden :( men nu börjar vi bli bättre så hoppas att ork till att ta upp bloggandet igen ska komma.. Markus har ju påsklov den här veckan så blir lite egentid för honom och mig vilket behövs så imorrn kör vi bröderna bus till dagis å sen är det mamma å Markus tid :-) 

Blir vila från gymet den här veckan minst i alla fall vill känna att jag inte kör igång för tidigt för den här sjukstugan får vara förbi nu.. Så blir lite promenader ute i de friska vädret om jag känner att jag behöver/vill röra på mig 👍

Me and My family










Vår underbara påsk

Den här påsken har verkligen vart familje tid och det har vart sååå härligt.. Vi har vart ute å rört på oss en hel del i lördags vart de 9 km, igår vart de 1 mil och idag vart det 8,4 km så det känns riktigt jäkla bra men känns lite i mina knän dom är inte riktigt vana med så mycket promenader men det ska vi nog ändra på :)











Barnen har vart riktigt bortskämda i påsk å detta är inte ens allt. Dom som har skämt bort dom förutom jag å Putte är deras farmor å farfar, deras morfar, Krister som jobbar i huset och min farmor å farfar.. 


















Lite bilder från våran underbara helg

Sjukstuga

Kommer ha barnen hemma hela veckan.. Alex har klarat sig hittills men har honom hemma ändå.. Igår kväll va Christopher riktigt dålig han hade 39.5 i temp och har en jätte hes hosta.. Så vart inte så jätte mycket sömn inatt.. Men snart dags å inta dagens första mål och bara se till sig å få i sig vitaminer å så så ska jag nog piggna till.. Blir även endel halstabletter för mig idag då jag börjar känna av halsen igen :( har ju haft en hostande Christopher bredvid mig inatt..

Igår kväll smet jag iväg till gymet för att tömma huvudet lite och för att fylla på med ny energi... De va ben å rumpa som fick sig en omgång igår och maxade vikten i ena maskinen så de kändes sååå jävla Nice..

Så nu har jag en massa energi för denna dag med mina sjuka barn.. 







Blir förhoppningsvis ett pass ikväll också och då är det ryggens tur 💪 ett av mina favorit pass...

Nöjd med träningen så här långt :)

I lördags vart de 1 ben/rump pass
I söndags vart de 1 ryggpass och 1 arm/mag pass
I måndags vart det 1 magpass 
I går 1 ben/rump pass

Jag är jätte taggad och viljan finns till Max nu så jag hoppas de sitter i och att kroppen håller..


Söndagen gav 2 grymma pass

Jag är nöjd över gårdagen, kroppen kändes stark.. Så de blev 2 pass, och det kändes sjukt bra. Så de vart ett rygg pass på morgonen och ett arm/mag pass på kvällen.. Och igår va det dags att chocka kroppen med lite kebab å Cola zero. Har ju inte ätit godis, fika, läsk lr skräpmat sen nyårsafton 💪
Så det blev lite kebab å Cola zero innan kvällspasset. Det kändes både okej å inte okej att jag åt det.. Svårt å förklara men tror många förstår vad jag menar.. 




Tanken är att det ska bli ett pass på gymet ikväll vid 19 och jag hoppas verkligen på det så får hoppas huvudvärken håller sig borta och att orken finns då mina barn vaknade innan 06 imorse så risken finns ju att jag kommer vara rätt trött :/







God morgon kära läsare

Hade ställt klockan på 07 men vaknade innan den ringde dels för att Alex kom in å sa att han hade kissat i sängen, Gud vad jag älskar när det läcker igenom blöjorna...

Träningskläderna är på å protein drinken i magen så nu sitter jag å väntar på att klockan ska gå så jag kan börja traska ner mot gymet för dagens rygg pass med syster yster..

Träningsvärk från gårdagens pass finns vill jag lova 😄 men det är lite hat/kärlek till träningsvärk för min del. Så bara bita ihop tills den försvinner men just nu är det till å med jobbigt och smärtsamt att gå på toaletten 😂 får se hur det kommer att kännas med alla trappor..

Hur startar ni andra eran söndags morgon??




Magisk känsla

Imorse kl 08 stod jag å syster Heidi å hängde på låset till gymet :)
Va förväntansfull när jag vaknade i morse och kände jag kör ett lugnt pass eftersom jag vart hemma i lite mer än 4 veckor pga ond hals men hade tydligen glömt lr förträngt hur jag funkar haha det är allt lr inget som gäller och insåg det ganska snabbt. Så fort jag va inne på gymet så kom den känslan att nu är vi här så nu kör vi haha

Och körde gjorde jag vill jag lova. Joggade på 9,4 och pendlade med att gå å sen sprang jag lite på hastighet 10 för att sen testa kroppen å springa på 11,4 i 1 minut å de va tufft men med syrrans pepp så gick det trots att jag ville sänka efter typ 5 SEK haha

Benen å rumpan vart mosad i dag och det känns grymt få se om jag känner likadant imorrn när jag ska upp ur sängen haha













Avslutade benpasset men en promenad på bandet med lutning och lutningen ökades efter 5 minuter 



ingen hunger

har ingen direkt hunger längre :/ så först tänkte jag skippa lunchen idag men kände att jag va väldigt lätt retlig så bestämde mig för att göra nåt å äta till mig ändå då barnen åt blodpudding... så blev äggröra på 3 ägg å så lite tomat å paprika i :)


så nu har vi käkat lunch här hemma å jag har tagit disken :) nu väntar vi på att Markus ska komma hem från skolan :) och Christopher kommer norpa sin farfar direkt för fia med knuff :)

så får Jason komma ut på en liten vända eftersom min underbara svärfar hämtar markus i skolan å kollar grabbarna medans jag rastar jason :) 



nu har jag gått igenom kläderna..

så nu har jag gått igenom kläderna och sollat ut de som får stanna och inte...

detta valde jag att inte behålla

och detta valde jag att behålla


så jag är nöjd.. måste bara gå igenom barnens garderober nån dag åxå men det skjuter jag på lite till då den tanken bara känns jobbig just nu..

då va jag igång...

nu är första maskinen tvätt startad... köpte 2 kassar kläder av en tjej igår kväll dock så va de allt lr inget så tvättar upp allt nu sen ska jag gå igenom vad som ska vara kvar och vad som inte ska vara kvar :)
Lite extra jobb blir det när man köper så här men förstår samtidigt att vissa vill bli av med allt.. 

tvättade 2 maskiner igår kväll och sen blir det 2 idag så ja det va lite kläder haha :-)

Lördagen

Igår hade vi lite kalas för våran lilla Alexander som har fyllt 3 år.. Det va en bra lördag med fina presenter och en glad Alexander :) 











Bamse huset han fick av oss gick hem. Ska se om jag orkar fota alla hans presenter och göra ett blogginlägg om det.

Idag kommer mikke å Zandra å firar Alex för dom kunde inte igår ska bli mega kul å träffa dom :)























då va man igång.

barnen har fått frukost, jason har fått frukost, diskmaskin är startad, tvättmaskin är startad, badrummet är urspolat, handfat å toastol tagen, sängen bäddad... japp lite gjort men massor kvar... tänkte vänta till kl 8 innan jag börjar dammsuga måste tänka lite på grannarna :)

ska snart ta min matsked me ingefärs drycken och näs sprayen i hopp om att bli frisk nån jävla gång...

fredag och tidig morgon som vanligt

Mina barn förstår inte det här med att sova tydligen :(
Jag är rätt trött eftersom det blir så tidiga mornar men bara gilla läget.. Dom sitter framför tv-n och jag ligger å drar mig några minuter för att vakna till liv och bli människa 😛

Idag är de fix å plock här hemma då vi ska ha 3 års kalas för Alex imorrn och jag vill ha fint här hemma då 😄 en liten knuff till att ta tag i allt.. Ibland behövs de.

Får se om jag orkar slänga ihop lite muffins också, har ju inte bakat nåt och det känns inge kul alls men har verkligen inte haft nån ork... Förstår inte hur jag kan vara så här trött och orkeslös.. 

Nä nu ska jag upp å mysa lite med prinsarna i soffan...




3 år, vart har tiden tagit vägen

Idag fyller våran lilla Alexander 3 år.. Ja ni läste rätt 3 år vart har tiden tagit vägen?

Alexander är en liten virvelvind som vet vad han vill.. Bestämd och får han inte som han vill blir han arg och tjurig så då ger sig oftast bröderna och lilleman vann kampen å det har han satt i system haha

Han är en glad prick som är otroligt Go å kramig... Lite extra mammig just nu men bara mysigt..

Grattis älskade unge




Full fart

Nu har jag massor att göra känns det som.. Alex kissade ner soffan igår så tvätta den igen.. Nu är den tvättad och klädd får se hur länge det varar 😒 Idag va jag på Tuna en sväng med Malin hon köpte present till Alex.

Att han blir 3 år imorrn är väldigt svårt för mig att förstå... Hur kan det ha gått så fort??

Börjar bli lite ordning här hemma. Putte har burit upp köp å sälj kartongerna på vinden jag har dammsugat hall, vardagsrum och Markus rum... Tanken är att jag ska duscha å städa ur badrummet ikväll också men är såå fruktansvärt trött så får se om det blir ikväll lr om jag spar det till imorrn.. Sen finns de ju några rum kvar att ta.. Aja jag borde väl hinna 🤓😎 

Alla Alex presenter är i alla fall inslagna så de känns skönt å kunna släppa de :)


Detta är några av lillemans presenter skulle kunna köpa ihjäl mig 😍😜



RSS 2.0