Min lilla tjockis :)

     

  


bildboomb från igår.

     

     

     

     

        

     

     

        


Förberedelser, funderingar, önskningar..

Ja snart är det ju dags att börja planera inför Markus 2 års dag..

Men jag är som vanligt ute i god tid och har redan börjat planerat å fixat lite smått :)

 

Vi har hittat en sååå tuff tårta vi vill ha ska bara se om sara tycker den vart tillräkligt bra hon ska nämligen test baka en innan för å se så den ser okej ut..

sen har jag börjat kolla lite på olika godsaker som man kan baka till kaffet å jag har lite å välja på så får se vad de blir för gott :)

 

Min mamma och pappa har redan köpt pressenterna åt honom så dom står här..

Å de e verkligen 2 skit bra grejer å så ska jag kolla om jag hittar nå bra åt min lilla prins nere på ullared som han ska få i pressent.. Självklart kommer de handlas en jätte massa åt barnen om de finns där nere men jag hoppas även på å hitta markus pressent/pressenter..

 

Han blir redan 2 år våran lilla prins vart har tiden tagit vägen liksom???

Känns fan helt sjukt..

 


Fika...

Är det nån som vill komma förbi på en fika idag???

Idag bjuds de på dessa läckerheter..

 

  


Ryck..

Ja när jag kom hem från dagiset så röjde jag undan allt på diskbänken hade ingen ork till de igår kväll :(

 

Före:    Efter:


Promenad...

Ja vi har ju även hunnit me lite promenader idag när vi har lämnat å hämtat Markus från dagis och sånt kommer det bli MASSOR av när Marie har flyttat till stan :)

ME LIKE A LOT

 

     


Gott gott

Här är det jag och Marie har stoppat i oss idag :)

     


Underbart..

Igår kväll kom Marie och Jennifer upp på en fika, vi satt å pratade en massa å hade jätte trevligt och efter ett tag åkte jennifer hem och Marie stannade kvar för hon skulle sova här :)

Och självklart bjöd jag på fika å både Marie å jennifer tyckte de va super gott :)

 

 

 

 

 

 

 


Hästen :)

     


Besök...

Ja snart kommer min lilla syster Lina över på besök..

Vi ska åka till öb å lite andra ställen när putte har slutat.. Så jag ställde mig och bakade lite muffins dels för att testa mig fram lite tills markus fyller och sen för att ha nåt att bjuda på :)

 

Så här ser dom ut som jag ska bjuda min syster på

 




Det är choklad muffins med jordgubbsglasyr och självklart en bit färsk jordgubbe högst upp :)


Måndag

Ja då va det måndag= ny vecka nya tag.

Jag å christopher tog sovmorgon idag sov nästan till 11 de va riktigt skönt så de vart å kolla slutet av våra bästa år och nu väntar jag på mitt andra program å när det är slut så ska jason rastas å christopher ska jag försöka få å sova lite då så jag kan röja lite här hemma..

 

Hoppas Mikkey har tagit hem kartonger från hm åxå så jag kan packa ner min service som jag ska sälja för nu står den på typ hela diskbänken å är bara ivägen..

Behöver åxå packa ner barnens vinterkläder i kartonger å upp på vinden...

 

Erika prata lite igår om att hon å jag ska stå på loppis nån gång när hon kommer upp å sälja av mitt skit som jag inte ska ha kvar längre.. Å de ser jag verkligen fram emot å få göra de me henne.. En kul grej å göra ju.. Jag älskar den tjejen å det är lite sorligt att hon bor i gbg för jag kan ju inte träffa henne ofta som förr då va vi typ så fort hon va ledig satt på min balkong å åt lunch å våra munkar från ica hehehehehehe.

 

Du får ta å komma upp snart gumman....


Söndag..

Ja då va det redan söndag...

Jag har tvättat en maskin tvätt i alla fall å de känns såå skönt nu för tvätt korgen va verkligen full blir å köra en till senare idag..

Nu står maten på spisen de blir fläskfile, potatis kokta morötter å en kall chili sås mumms..

Sen efter maten ska vi till min farmor och basta härligt som tusan ska det bli...

Hon frågade om Markus fick sova där och klart han får det om hon vill de...

Jag Älskar att min farmor och farfar han en sååå bra relation till mina barn som dom ha... För min farmor och farfar betyder sååå sjukt mycket för mig... Ja va där mycket som liten och älskade det så jag är sååå glad att mina barn får den möjligheten åxå...

 

Så imorrn ska jag fixa lite här hemma om Christopher tillåter i fredags va han ju jätte gnällig å ledsen hela dagen :( så då fick jag inte mycket gjort alls...

Det närmar sig ullared resan vilket jag ser fram emot sååå sjukt mycket gud va de ska shoppas...

Jag å emma pratade lite igår om att kanske åka en vända i höst åxå men inget bestämmt men de lät som en idee tyckte jag ska bara prata lite me putte åxå å se vad han tycker å så... För jag vill ju ha me mig en del pengar men skulle de bli så att vi åker i höst med då fixar jag ju me alla julklappar och så då åxå...

 

Kan vara skönt å få de gjort å slippa stressa med det här när det närmar sig jul tycker man har å göra så det räcker ändå :)

 

 


Matchar <3

  


Ikea...

Ja idag vart de en tripp till Ikea, vilket alltid är lika skoj.

Min lilla syster Lina följde med å de va jätte trevligt..

Å de shoppades så klart en del på ikea både för oss och henne :)

Sen efter Ikea åkte vi till burgerking vi bjöd henne på maten å sen efter de åkte vi hit å umgicks lite innan putte körde hem henne me sinna kassar :)

 

Det vi köpte va en ny lampa till Jasons rum, kuddfodral till soffan, muffins formar, en orkidee och en ny service till köket har tröttnat på den vi hade..

 

     

 

 

Jasons rum före     Jasons rum efter

 

Nu är det bara vita krukor till fönstret kvar i Jasons rum sen är det färdigt.. Vi hittade jätte fina på växtriket men då hade dom så klart bara 1 kvar så det är bara att leta vidare :)


ÄLSKAR

Jag vet att jag tjatar om hur mycket jag älskar mina barn men jag känner att jag måste tjata lite till och säga det igen :)

Jag älskar mina barn över allt annat dom är mitt liv mitt allt dom är det bästa som någonsin har hänt mig MASSA KÄRLEK.

 

  


Vad betyder detta???

Ja igår när jag stod å lagade mat så knackade det på dörren..

jag tittar i tittögat å ser att de e mörkt så jag tittar igen å ser att ingen är där så jag öppnar dörren och så står det en ica kasse där dom är full med kläder och 3 böcker och så ser jag att det ligger en lapp där i och på den står det: till Christopher..

Det va alltså Heidi som knackade på dörren å lämnade påsen för jag såg i fönstren när hon kom ut ur våran port å hoppade in i deras bil...

Jätte snällt att hon ville ge kläderna noah har vuxit ur till Christopher..
Men vad betyder detta?????

Jag är jätte kluven me tanke på alla sms som inte har vart så där jätte roliga ifrån henne...



Här är sakerna christopher fick

     


Babygymmet

Ja babygymmet christopher fick av Martina är verkligen en hit..

När han va mindre tyckte han inte alls de va kul och ligga där men nu gillar han det som tusan..

Han ligger å sliter i allt å härjar runt som en vilde :)

 

     


Pratar med tant

Ja Markus verkligen älskar att prata i telefon me sin tant "erika"

Han gjorde de både igår och i förrgår å han ser så himla söt å stolt ut..

Men man förstår inte ett dugg av vad han säger hahahaha

 

     


<3<3<3

Snart kommer Börje, han ska lämna Markus på dagis idag :)

Sååå snällt å helt underbart eftersom lilla Christopher fortfarande ligger och sover.. slipper jag väcka honom vilket är guld värt..

När dom har gått mot dagis så ska jag ta hand om all ren tvätt å jag kan ju lova att det är MASSOR 2 överfulla torkvindor... Å så får vi se om de blir å starta en ny maskin me tvätt..

Tvätten är nåt som fan aldrig tar slut i detta hus jag fattar inte..

 

Idag ska jag fan vara duktig å äta lunch tog fram lax igår så de blir lax å kokta morötter för mig i dag och en kall god sås till de mumms.

 

När markus kommer hem från dagiset så ska han få pommer å korv som han ÄLSKAR.

 

Imorrn kommer pengarna underbart... Eller mina pengar e ju redan slut innan jag ens fått dom :(

Det är lån,csn,alla försäkringar på mig barnen å jason och sen ska 1000 kr läggas undan till gekås så de blir å leva på puttes lön som vanligt när jag har gått på mamma penning :)

Jag lägger ju bara 3 dagar i veckan så därför..

Får man vara hemma lite längre me mina prinsar..

 

     


Underbara morgon..

Hur underbart är det inte att vakna till detta väder??

Man blir bara sååå glad..

Snart är de dags för våran morgonpromenad som bär av mot Markus dagis sen hem igen å förhoppningsvis har jag en massa motivation till att göra en massa här hemma..

Bäddade rent alla sängar i går kväll i alla fall så blir å dra ett varv me snabeldraken i sovrummet i alla fall men måste försöka smyga me de på nåt sätt för christopher är livrädd för dammsugarn när den är igång han gillar inte alls ljudet..

 

Idag blir det nog å slänga på Markus regnkläderna för om dom ska vara ute så är det garanterat alla vattenpölar som lockar :)

Är det bara jag som tycker det är svårt å veta hur man ska klä dom när det är sånt här väder??? Man vill inte ta på dom för mycket men man vill ju absolut inte ta på dom för lite heller...

Vad är lagon lixom????

 

Jag vaknade 06:45 och kände mig pigg när hände det sist lixsom?? Och jag har absolut inte sovit mer inatt än andra nätter så jag undrar hur det är möjligt.. Har nog ammat Christopher 3-4 gånger inatt och så har det vart i några veckor nu... Han sover så jäkla oroligt så det är enklast å amma honom för då somnar han om efter en stund, annars kan han ligga å böka i timmar.

 

Nä nu ska jag mysa me Markus i soffan de kollas ju självklart på lite djungelboken innan dagis :)


helt slut

Nu är jag helt slut vart å stressa iväg till dagis å dumma jag tog ju vinterjackan å de va ju skapligt varmt ute så man vart ju rätt varm..

Å sen ville inte markus gå upp för trapporna, så han under ena armen å christopher under den andra sen springa ner å hämta vagnen de tog på krafterna kan jag lova..

 

Snart ska jag göra lite mat åt mig å Markus... Putte skulle jobba över idag å visste inte alls när han skulle komma hem så han får väl äta när han kommit hem sen om han vill..

 

De vart inte mycket gjort innan vi hämtade Markus eller inte de jag hade tänkt göra i alla fall.. Christopher hade andra planer för sin mamma.. Så ska försöka göra dom nu under eftermiddagen nån gång om orken kommer tillbaks vilket jag hoppas....


Coolingen...


orkar jag???

Ja nu har jag startat en maskin tvätt, tagit reda på den tvätten som hade hunnit torka, plokat lite disk å ställt in i diskmaskin... Fick även nåt ryck att ta Markus rum som va ibehov av ett undanplock :)

Så där inne har jag plockat iordning å kört ett varv me dammsugaren... :)

 

Ska försöka få ork till att bädda rent våran å Christophers säng å köra ett varv me dammsugaren även där inne..

Å så skulle de vara skönt om jag orkade ta köket åxå.. Men får se hur mycket jag har lust till och hur mycket jag får hålla på för christopher :)

 

Före:   Efter:


lite...

Då har man precis kommit hem efter att ha lämnat Markus på dagis :)

Han vart lite ledsen idag när jag skulle gå men så kom "fröken Ida" och tog honom i famnen å då va de inga problem å vinka Hejdå till mig.. Sötnosen.

 

Min måste lista fortsätter även idag men har ingen lust :( Så får se om det blir nåt gjort överhuvudtaget..
Putte skulle jobba över idag, å han visste inte alls när han skulle komma hem... så får se om han hinner hem innan barnen ska sova för natten..


Nä omjag ska ta å plocka undan den ena tvätten å stoppa in disken i diskmaskin då kan jag stryka lite från min måste lista hehehehe.. ska nog även starta en maskin tvätt för de finns de gott om kan jag lova..



     


Lite måsten...

Ja de finns lite måsten ikväll..

Markus måste bada, jag måste bädda rent hans säng, Jasons rum ska dammsugas, tvätten ska hängas, Vagnen ska hämtas från bilen, Ullared måste ses kl 20..

 

Jusst nu tittar jag och Barnen på djungelboken :) Putte har pillat isär dammsugarn å nu verkar han inte få ihop den :( Lyckas han så ska jag dammsuga jasons rum på en gång..

 

Imorrn är det Tisdag vilket innebär dagis för Markus..

Men jag har inte riktigt bestämmt mig om jag ska lämna honom själv eller om vi ska höra me puttes pappa me tanke på christophers näsa å hals..

Ska höra me putte å se vad han tycker...

Jusst ja jag måste duscha ikväll åxå kanske gör de när Markus badar de återstår att se :)


Mina underbara barn

     

     


Motivationen???

Ja igår kväll när vi skulle lägga oss så fick jag nån lust till att börja städa å fixa skit konstigt kunde typ inte sova låg bara å tänkte på allt jag ville göra...
Men nu har jag inte alls samma lust, får se om den kommer???
Jag har ialla fall startat en maskin tvätt.. ska snart amma å se om jag kan få prinsen att somna så jag kan fixa lite här hemma.. Bad putte åka å köpa dammsugspåsar efter jobbet för våra e slut får se om han kommer ihåg det hehehehehe.

Nä nu e de nån som vill ha mat.


Akuten..

Jag ringde å pratade me sjukrådgivningen idag ang christophers förkylning och rossel och hon sa att vi skulle åka in till akuten på en gång me tanke på att han är så liten.. Så de va bara å lämna kvar Markus hos min farmor å åka iväg.... På akuten får vi kommain efter 10 min snabba ryck :)

Dom undersökte honom å ställde en massa frågor.. Han fick andas in nåt från en mask de tyckte han inte va så där jätte kul men han va jätte duktig..
Å så vägde vi honom nu väger han hela 6835 gram "stora killen"

Dom tyckte att han lät lite bättre efter inandningen så läkaren skrev ut nåt åt oss som vi kunde ge honom upp till 4 gånger om dagen.. De ska tydligen underlätta för christopher och hjälpa honom få loss allt slem som dom hörde att han hade.. Så jag hoppas verkligen att de hjälper..

Vi skulle höra av oss direkt om vi tycker att an blir sämre...



Glad kille fast han e sjuk..


UTE

Ja imorse när vi hade vaknat till liv och gjort oss klara så åkte vi till Min Farmor och Farfar så Markus skulle få leka lite i de fina vädret...

 

     

   

     

 


Bättre eller Sämre????

Ni som följer min blogg, tycker ni det är bättre eller sämre nu när jag har gjort bilderna på bloggen mindre???

Va det bättre när dom va stora???

Eller föredrar ni dom små???

 

Skriv så jag vet vad ni tycker så jag vet hur jag ska ladda upp dom här på bloggen :)


Lekstuga :)

Ja idag ringde Michaela och fråga om hon, Anders å barnen fick komma över..

Och det fick dom så klart.. Så vi satt i Markus rum allihoppa å barnen lekte som bara den det var väldigt kul och se.. Markus va ju överlycklig över att ha så Många kompisar på besök så han njöt i fulla drag kanjag lova :)

 

     


Barnbidraget..

Ja igår komm barnbidraget så idag åkte vi å fyllde upp blöjförrådet å köpte lite smakisar till Christopher å så hittade jag en jätte fin vår jacka till Vhristopher som jag bara va tvunden att köpa :)

  


Bilder..

Här kommer lite bilder från i onsdags när vi va ute å hade skoj efter dagiset.

 

     

 

     

 

     

 

     


Rent..

Ja nu har jag bäddat rent i Christophers säng och slängt på honom en ren pyjamas så jag hoppas han sover gott inatt :) Jag tar Markus säng imorrn för han sover ju ändå borta inatt..

 

     


Skämmas bort..

Ja Markus är hos min farmor å farfar och där ska han sova inatt och där blir man riktigt bortskämd :)

Där får man precis som man vill och äta precis som man vill så Markus trivs som fisken i vattnet :)

Men klart man ska skämmas bort lite när man är hos gammel farmor å farfar..

 

     


Spräääängs

Fy satan mitt huvud sprängs shit vilken jävla huvudvärk...

Har precis tagit en huvudvärkstablett hoppas den börjar värka snart..

 

Ska snart packa iordning markus väska han ska sova hos min farmor å han ska dit direkt efter att vi hämtat honom på dagis... Farmor kommer å hämtar mig å Christopher 13:40 sen åker vi å hämtar Markus...

Får se om hon vill att jag å Christopher åxå följer me en stund eller om hon nöjer sig me Markus :)

Vi har ju vart där både tisdag å onsdag :)

 

Nä nu ska jag packa väskan å vila lite innan hon kommer ciao ciao


Känns som rätt....

Ja nu känns det som vi har hittat rätt tårta till Markus 2 års dag :)

Nu ska vi bara se hur mycket den kommer att kosta å hur många personer den kan räcka till...

Hoppas verkligen inte den blir för dyr och sen att hon vill och kan göra den..

För jag e sjukt tveksam på att jag skulle klara av å göra den jag är ju inte alls duktig på å baka å sånt..

Tänkte ju försöka mig på å baka allt fikabröd själv i alla fall får se hur det kommer se ut och smaka hahahahaha...


Ska kolla om jag kan hitta lite roliga bak grejer när jag åker ner till ullared :)

Vet lite grejer jag vill ha bara hoppas att det finns..


Sömnlöst...

Ja natten va mindre kul... Christopher vakna en massa gånger å gnällde å va jätte ledsen..

Han är ju väldigt förkyld så han sover i våran säng på mage.. vet inte om det är förkylningen som gör att han sover såå fruktansvärt dåligt eller om det är tänder på väg???

Eller han kanske är en liten bebis som bara sover väldigt oroligt helt enkelt???

Ja de e ju inte så lätt å veta orsaken får hoppas på en bättre natt inatt helt enkelt :)

 

 


Lite...

        

     


Mina 2 underbara söner


Älsklingarna

  

 

Mamma och Pappa älskar er över allt annat och det kommer vi alltid att göra <3


Lite bilder på Markus från igår























Inte lätt...

Att komma överens om tårtan till Markus 2 års kalas va mycket svårare än jag trodde...

Putte har ju en vilja och jag en annan...

Hittade en rätt cool tårta men då tyckte putte den va för dyr för då sa han "men vi får ju nästan 3 tårtor från ica maxi för samma pris" Å då svarade jag "men hur jävla kul är det å alltid ha samma tråkiga tårtor tycker vi kan lägga lite extra pengar på tårtorna när barnen fyller" å då mummlade han nåt för sig själv å så pratade vi inte mer om de hehehehehe.

 

Så därför skulle vi behöva veta så fort som möjligt hur många som har tänkt komma så vi vet hur mycket tårtan/tårtorna kommer att kosta..

Så hör av er om ni tänkt komma annars blir ni utan tårta hehehehehe.

Så nu har vi hittat en som vi typ båda gillar så ska kolla med en tjej vad hon tror den skulle kosta och om hon tror att hon skulle klara av å göra den å sen vad den skulle kosta..

 

För den tårtan putte tyckte va för dyr skulle kosta 500 kr.

Så vi får se vad priset på denna hamnar på :)


Ute dag..

Ja idag är det verkligen toppen väder ute hur underbart som helst..

Så när jag å christopher har hämtat Markus på dagis så bär de av mot vallhalla hem till min farmor å farfar så det blir en låång promenad för oss i detta underbara väder vilket känns helt underbart..

Markus kommer bli såå glad tänkte vi skulle leka lite på deras tomt medans Christopher förhoppningsvis ligger å sover i vagnen, sen får putte komma dit efter jobbet å umgås lite me oss hur kanon som helst kommer det bli :)

 

Jag ska försöka komma ihåg å ta me kameran å ta lite bilder :)


Tårtorna

Ni som har tänkt komma å gratta Markus när han fyller 2 år..

Hör gärna av er så snart som möjligt så vi vet hur många som kommer så vi kan göra en beställning på tårtorna för det är en tjej som ska göra dom å hon behöver veta antalet gäster så hon kan räkna ut priset på tårtorna osv...

Så hör gärna av er så fort som möjligt om ni vet att ni vill vara med å fira våran lilla prins 2 års dag.


Måndag..

Ja då va det ny vecka vilket innebär nya tag :)

Jag ska nog tvätta lite idag tänkte jag å sen behöver städ förrådet rensas å städas i ordning så man ser om det är nåt som är slut och behöver fyllas på vid löning...

 

Markus är hos min farmor och kommer hem me Putte vid 16:10 så därför tänkte jag passa på å få lite gjort för det är inte lätt när han e hemma å sliter fram allt man plockar undan min lilla busunge :)

Men natten va hemsk har knappt sovit nåt Christopher har små gnällt hela natten undra om de kan vara tänder på väg???? Å så dreglar han en jätte massa....

Men lite måste jag göra i alla fall starta en maskin ska jag fan ta å göra efter detta inlägget sen ska jag fan ta städskåpet åxå idag sen får det väl räcka om jag inte känner när jag väl börjar att de bara e att fortsätta :)

 

Här bjuder jag på lite bilder på christopher

 








Vilka ögon...

Markus hade jätte blåa ögon som "bebis" precis som christopher har nu.

 


Klara???

Ja jag å putte får ta oss en riktig funderare om vi e klara me barnagörandet :)

För är vi det så ska de rensas en hel del bland barnkläder och leksaker och lite annat...

Det känns nu som att de räcker me våra 2 guldklimpar vi har men vem vet hur vi känner om 2-3 år????

Ja du de e ett svårt å stort beslut å bara fatta så här men tanken snurrar i itt huvud nån gång varje dag....

 

Tanken på att Christopher troligtvis är våran sista bebis kanske är jobbigare än vad jag vill inse eller????

Jag har dom underbaraste vännerna för dom säger "men herre gud ni gör ju sååå fina barn så ni måste ju skaffa fler" tycker den meningen är såååå äkli gullig...

 

Men som sagt de här måste de funderas rejält på är vi klara eller inte????

Vad tycker ni?????

 

 

Måste bara lägga ut en bild på våra guldklimpar

 


ÄNTLIGEN

Ja äntligen kom min nya bild upp på min profil efter typ 1 miljon försök grattis


ARG

Fan va arg jag är har försökt få upp en ny bild på min profil men de går inte ...

Va e de för fel??? Nån som vet????


Markus...

Ja Markus är hos min gammelfarmor å där ska han vara tills på måndag.

Putte ska hämta honom på måndag efter jobbet.. Jag saknar min lilla skrutt men de gör jag ju även när han är på dagis så de är jag som är lite löjlig hehehehe..

Så idag blir det nog å röja lite här hemma vilket är rätt svårt när markus e hemma å sliter fram allt man plockar undan :)

 

Erika kanske ska komma över idag de blir sista gången innan hon flyttar å om de nu blir så att hon kommer så får vi åka å hämta hem markus en stund så Markus å erika åxå får träffas å säga hejdå till varann.. Dom har ju nåt speciellt dom 2...

 

Markus har börjat säga Mamma typ hela dagarna å det är så härligt å höra honom säga det. Det värmer i hela kroppen.. När han e ledsen så kommer han springandes å säger mamma mamma mamma hur jäkla sött som helst..

 


Världens finaste <3

Jag har helt klart världens finaste barn som jag älskar ÖVER allt annat..

Markus är verkligen en helt underbar storebror som älskar sin lillebror mer än något annat de kallar jag en stolt storebror :)

 








Mamma jag vill åxå....

Ja när jag skulle gå ut me jason i morse så kommer markus släpandes på sin jacka å mössa å så har han satt skorna på fel fot... Hur gulligt som helst va de.

Så självklart fick han följa med ut å rasta sin bästa vän :)

 










 


Mitt lilla busfrö








Äntligen..

Ja nu är köket äntligen klart..

De tog lite tid för att efter vi alipat, spacklat å målat så vart de inte bra så då fick vi riva ner tapetern slipa å brespackla å slipa en massa igen å sen måla så de tog lite tid men de vart mycket bättre så de va de värt.

 

Före





Efter


Rätt håll..

Ja nu verkar de gå åt rätt håll här hemma... Markus spydde ingenting igår under dagen å inget i natt..

Så vi får verkligen hoppas att de inte kommer nåt under dagen heller vill verkligen att han ska bli frisk..

Men han är pigg å glad så han e nog frisk snart..

 

Köket är färdigmålat nu ska de bara torka å jag ska städa bort allt byggdamm som ligger i hela köket..

Kommer ta tid å lär få torka av ett par vändor skulle jag tro..

Ska gå å börja för Barnen sitter å tittar på djungelboken mätta å belåtna så då gäller de å passa på om man ska hinna få nåt gjort..

 





30/4

Japp den 30 april drar bussen mot ullared me mig å Emma på så klart :)

Jag längtar en MASSA..

Började lite smått å skriva min lista på saker jag ska kolla efter å sen blir de ju en MASSA annat åxå som man kommer att hitta vart efter man springer där inne LOVLEY :)

Jag hoppas på å hitta en MASSA MASSA till barnen de e ju nästan därför jag åker ner..

Fan så skoj de ska bli..

Spara spara pengar e de som gäller nu :)


Vardagsrummet.

Före





Efter




Närbild


Min lilla sjukling.





Rensa....

Jag hade tänkt rensa lite i Markus rum bland hans alla miljoner leksaker nån dag i veckan men de beror lite på hur han mår och så.. Är han frisk så ska han få åka till Min underbara Farmor på fredag å leka lite för idag och imorrn kommer han ha rätt tråkigt för han ska hålla sig inne å vila å ta de så lugnt som möjligt så han blir frisk snart.. Tycker så synd om honom för jag vet hur hemskt det är att vara sjuk..

 

 


Magsjuka....

Jag misstänker att Markus e magsjuk stackarn..

Han spydde rejält inatt å sen nu har jag bytt en blöja me diarre.. Han är helt slut min lilla kille så han ligger i sin säng å sover lite..

Va nere i affärn å köpte nyponsoppa, fruktsoppa å saftsoppa åt honom tror inte de e nån bra idee att ge honom fast föda idag.. Får se hur han är under dagen å om han kommer fortsätta spy en massa..

 

Jag hoppas bara att Christopher klarar sig så att inte han åxå blir sjuk, själv känner jag mig lite halv hängig å seg i bollen... Jag håller på å tvättar lite bäst å passa på när han inte ska till dagis förrns på tisdag för hans ytterkläder behövdes verkligen tvättas kan jag lova så dom ligger i maskin nu.. Men får tvätta hans mössa sen för den skulle köras i 30 grader så kör den me lite annat när den här maskin e klar...

 

 


Sjuk igen..

Ja vaknade för ca 1 timme sen av att Markus skrek å grät hysteriskt så jag skicka upp putte å så hör jag hur Markus spyr som en gris när putte lyft upp honom ur sängen..

Han spyr ner sig själv, putte å täcket som ligger på golvet så jag flyger ju upp ur sängen å springer in å tänder  taket å ser att sängen åxå är nerspydd :(

Tycker Markus har vart sjuk varannan vecka sen han började på dagis... :(

 

Aja hur som helst så va de ju bara å slänga ner Markus i ett bad å putte duschade medans Markus bada å jag tog tag i de roliga i Markus rum å slängde in de som va nerspytt i markin å så bäddade jag rent i hans säng..

Men han ville ju så klart inte sova efter badet han vart ju pigg av de så klart så nu sitter vi å tittar på djungelboken jag är så trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen fick ju bara sova 3 timmar natten innan å inatt lär de väl inte heller bli många timmar..

 

Så de blir å ringa å sjukanmäla Markus till dagis imorrn :( Känns så tråkigt att han ska va sjuk dom dagar de är dagis han som älskar att vara där.. Men men nu är det bara å invänta tisdag för honom för då e de dagis dags igen å då är han förhoppningsvis frisk för jag sjukanmäler honom hela den här veckan på en gång när jag ringer..

 

Väntar på att Christopher ska vakna å vilja ha mat för han åt 19:30 innan jag la honom å han brukar äta me några timmars mellanrum nattetid så han vaknar nog när som helst..

Känner i brösten att de e dags å amma snart hehehehe de spänner å stramar..

 

Nä sov gott världen jag väntar åxå på å få gå å lägga mig härligt värre..

 

 

Min sjukling

 


Bloggträsket

Ja då sitter man här i bloggträsket igen :)

 

Igår så började vi ge christopher lite gröt å ni må tro att han gillade de oj oj oj så gott han tyckte de va :)

Men jag ammar så klart åxå vill börja introdusera honom för lite annat åxå vilket jag tycker är jätte skoj..

Han tycker de e roligt å prova på ny mat de gjorde inte markus kan jag lova han spotta å fräste mest medans christopher vräker i sig hoppas de håller i sig så de inte lir som me Markus som har vart jätte svår me maten :(

 

Christopher rullade runt från mage till rygg igår åxå en massa gånger vilket va jätte skoj för några dagar sen rulla han från rygg till mage man han har inte lärt sig hur han ska få me ena armen när han gör de än så den ligger han på å de ser inte så där jätte behagligt ut måste jag säga..

 

De blir ingen resa till Ullared den 7:e maj för emma kunde inte då så den blir förhoppningsvis den 30:e april i stället :) de vill säga några dagar tidigare vilket gillas en jätte massa, för jag längtar ner som en tok å oj va skoj de ska bli... Stackars emma som få stå ut me mitt babblande på bussen hahahahaha.

 

Igår va vi först iväg till Mikkey på förmiddagen på en fika å vi testade lite nya spel skit kul..

Sen på eftermiddagen åkte vi hem till Michaela å hennes goa familj å Markus å max lekte på som tusan verkligen jätte kul.. Markus älskar ju att leka me andra barn så han va i himmel riket när han va hemma hos bröderna bidebo..

Sen vid 19:30 kom emma å chrille över på en fika å dom missade Markus me 2 minuter även denna gång :(

För han åkte till min farmor för övernattning så han har de bra å blir bortskämd hela dagen idag å imorrn är de dags för dagis där han stor trivs :)

 

Jusst för tillfället ser de ut som en booomb här hemma men de blir väl så när man har en massa projekt för sig hela tiden men som sagt jag älskar att förnya och göra om sååå kul när det är klart..

 

Undra om de kommer nå skoj me posten idag hoppas för de e alltid kul har ju inte fått hem allt än som vi väntar på.. Men bara vänta å se posten har ju inte kommit än :)

 

Nä nu babblar jag på om allt å inget mäsker jag så nu ska jag sluta innan detta inlägg blir allt för låååångt.

Ha de gött mina trogna läsare :)


KÖKET

Ja nu är det kökets tur för en liten makeover :)

Draken ska bort å väggen den satt på ska bli vit, sen får vi se vad vi vill ha där i stället..

 

Bilder på före å efter kommer så fort det är klart.


Resultatet.

Så här såg det ut innan

 





Här är några av alla miljoner hål





Här är de nymålat å en del av grejerna är på plats





Monteringen av texten är igång






Texten är på plats






Det färdiga resultatet


Nytt projekt :)

Ja nu är det hallen som ska få sig en omgång :)

Vi har spaklat dom miljoner hål som va så imorrn blir de å måla vitt, hallen är vit nu me men tycker att den vita färgen har börjat bli lite små grå så imorrn blir de å bättra på..

Sen har vi köpt en fin väggtext som ska upp ovanför tavellisten om det blir bra vilket jag tror det blir..

Det är så kul att fixa och dona här hemma det blir såååå fin å så ser de lite små nytt ut vilket jag älskar :)

 

Jag har en förmåga att tröttna rätt fort å vilja göra om så jag stor njuter jusst nu när vi har fixat lite me Jasons rum å nu hallen I LOVE IT..

Får se vad som blir nästa projekt sen...

 

Jag vet ju att jag kommer leta efter mycket fina saker till hemmet nere i ullared i MAJ.


Dagen...

Ja då har jag precis slitit bort sängkläderna å slänt in dom i maskin så de blir å bädda rent ikväll helt underbart å sova i rena sängkläder :)

Snart är de dags för lunch å då blir det mickes hemma gjorda kina mat grymmt gott sjukt gott så de ska jag verkligen avnjuta :)

Får se om de dimper ner nå skoj i brevlådan idag, vi väntar på lite grejer nämligen hehehehehe.

 

Jag längtar en jätte massa till ullareds resan.. Har börjat planera lite hemgrejer jag ska kolla efter måste skriva upp de på en lapp bara så jag inte glömmer bort att kolla efter de när man väl går där i de ENORMA varuhuset :)

 

Jag ska försöka lägga undan 4500 kr till ullared denna månad å jag har redan spart ihop 2500 så då har jag ju redan 7000 kr då e de bara 3000 kvar å de borde vi ju klara :)

Jag hoppas i alla fall att vi kan spara ihop 10 000 till ullared.

För det ska handlas MASSOR me kläder till Markus om de finns, självklart nåt till Christopher åxå sen leksaker åt dom, Markus 2 års pressent, nya nappflaskor, ben å grejer till Jason, Massor me grejer till hemmet hoppas jag kunna hitta, grejer till mig, grejer till Putte så en del pengar behövs :)


Bvc

Igår va jag på bvc för vägning och mätning av Christopher :)

Han väger 6145 gram och är 62,8 cm lång..


Vi patad även lite Chrithers hud som är väldigt torr så fort vi inte smörjer honom så de e bara å smöja honom morgon oh kväll så hon skrev ut recept på en stor pump me mini derm






Så passade jag på att fråga henne om Markus utslag han har på hakan.
Markus va ju inte med så jag hade med mig ett kort å utifrån bildn så kom vi fram till att han ska behandlas för det så hon skrev vad vi skulle köpa på apoteket och hur vi ska göra.
Men om de blev värre så skulle vi höra av oss så skulle han få träffa en läkare.


Markus me sitt utslag.





Grejerna som ska behandla Markus utslag





Så nu är det en del krämer å grejs att hålla på med morgon och kväll på båda våra ögonstenar.
Så det ser ut så här vid skötbedden för tillfället och lär nog göra ett tag


Fyllt upp...

Ja nu är hyllan i badrummet uppfyllt me blöjor :)

 

Före





Efter


Såååå mjuk..

För nån dag sen så ramlade de ner en super mjuk filt i brevlådan :)

 





Christopher me den nya filten :)


Min Älskade Vän.

Snart flyttar ju min älskade Erika till GBG.

Jag kommer sakna henne såååå sjukt mycket finns fan inte ord till det.

 

Så idag ska jag bjuda henne på en god lunch å ett jävligt trevligt sällskap (mig själv) hahahahahaha.

Men hon sover ju såååå länge så jag sitter här å väntar på att fisungen ska vakna å komma hit för jag saknar henne MASSOR.

 

NU FÅR DU VAKNA GUMMAN MOHAAAHAHA

Hehehehe jag älskar dig med.


Helt underbar..

Ja snart kommer Puttes pappa han ska lämna Markus på dagis så jag slipper släpa ut christopher som inte är helt frisk å så vill han avlasta mig lite.. Hur snäll å underbar är han inte???

Ska köpa nåt åt han som tack för hjälpen..

 

Han ska även lämna på dagis imorrn för då ska jag till bvc me Christopher.

 

 


RSS 2.0