Stora killen...

Ja att Markus börjar bli en stor kille är ju egentligen ingen nyhet, men när man gör små förändringar så blir man påmind om de på ett starkt sätt som inatt ska han sova i sin vanliga säng..

Inge mer spjälsäng för Markus.. de känns jätte kul å spännande samtidigt som de känns lite konstigt att han faktiskt har blivit såå stor att han ska börja sova i vanlig säng...

I sommar så ska vi börja pott träna honom på ett helt annat sätt när putte har semester i hopp om att han kanske ska kunna vara utan blöja dagtid men vi får se hur det går me de..

 

Vi har även börjat slipa å måla bordet som ska stå i Markus rum åxå..

Å så har jag bättrat på den vita spjälsängen lite ska fortsätta imorrn för den ska ju christopher sova i inne i Markus rum..

Hur allt ska få plats är en annan femma men hoppas de löser sig på nåt sätt annars får väl christopher sova inne hos oss ett tag till hehehehe :)

 

Vi va å kolla på ett hus idag och det va verkligen super fint å jätte mysigt så vi får se vad som händer...

Hur budgivningen går och så..

 

 


....

Ja idag har man fått lite gjort å dagen är ju inte slut än heller såååå underbart...

Har tvättat lite å då gick så klart Markus nya vindjacka sönder så de va bara å åka å byta den vi hade inget kvitto kvar men tack å lov så gick det ändå. Efter de åkte vi till odlarn å släppte Jason..

Hem å lämna Jason, åkte över till min faster en sväng å kusinerna va där kul å träffa dom :)

Efter en stund åkte vi hem bäddade iordning Markus nya säng, ena delen har inte riktigt torkat än så den sätts nog dit ikväll..

Gav Markus ren blöja å la honom i den nya sängen me en flaska välling, de tog inte ens 2 min så sov han som en stock vilket han gör fortfarande.. Ska bli kul å se hur han reagerar när han vaknar om han kliver ur själv eller om han ropar på oss :)

 

Har målat lite även idag :) En stol som ska stå i Markus rum...

Har ett bord å 2 stolar åxå som ska målas men dom behöver slipas först å de e enklast å göra hos farmor å farfar på tomten så får se om vi tar de senare idag eller om de blir en annan dag...

 

Har hittat ett hus åxå som vi är väldigt intresserade av men vågar fan inte hoppas vi har ju haft sån otur me alla hus vi har vart intresserade av :(

 

Nu är grillen igång så de ska bli ruggigt gott ska ner till affärn å handla lite gott till så bye bye så länge


Min kämpe..

Ja min lilla christopher är en riktig kämpe..

Han försöker hålla humöret uppe trots sin kraftiga öroninflamation.. Man märker på kvällarna att han har väldigt ont men han skrattar å har glimten i ögat ändå :)

 

Han är verkligen en liten solstråle som alltid är glad :)

 


Lite bättre...

Ja ni som läste min blogg i går lär ju tyckt att jag va värsta bitter fittan :)

De kanske jag va men de va i alla fall nåt jag behövde för idag känns de bättre..

Ibland behöver man få ur sig vad man tycker och tänker även om de leder till konflikter man orkar inte gå å bära på allt hela tiden, man är inte mer än människa..

Men nog om det.

 

Ja nu är min lilla prins på dagis å han gick dit me farfar vilket han tycker är kul han e så glad när farfar knackar på dörren.. Förhoppningsvis så mår christopher bättre nästa vecka så vi kan lämna busfröt på dagis..

Jag har målat lite på markus säng men den är låångt ifrån klar de är en bit som måste målas sen måste nog allt målas en gång till.. Så våran tanke att han skulle börja sova i den i helgen är nog bara att glömma :(

Hade de räckt me en strykning efter grundmålningen så hade våran tanke gått igenom men de ser ut som de behövs en strykning till...

Men vi får kolla på de där när putte kommer hem å allt har torkat..

 

Sen ska vi ta tag i bordet å stolarna i hans rum.. dom är röda för tillfället även dom ska bli vita me lite roligt på :) antingen lite bilar eller bokstäver jag tycker nog bilar men får se vad putte säger..

När de är målat i vitt så ska de klistras på lite roligt klistermärken å sen lackas så att dom inte kan pilla bort märkena :) Kommer bli så jäkla snyggt :)

 

Idag blir det inget bak bakade typ hela dagen igår hehehehe så nu får de räcka för några dagar i alla fall..

Chrille sa igår att fika bordet inte fick se ut som igår varje gång dom kommer för då kommer dom rulla fram heheheheheh :)

 

Nä nu vill christopher ha lite mat

bye bye


Smäll...

Jag har vart skit retlig å små irriterad nu sen vi kom hem från sjukhuset..

Säger nån nåt jag tänder till direkt..

 

Jag säger vad jag tycker och tänker och skiter helt i konsikvenserna å vad folk tycker..

Väldigt lik min pappa för tillfället alltså..

 

Jag orkar helt enkelt inte bry mig om ett skit för tillfället å helt ärligt så känns de fan bra...

Men putte gör allt för att irritera mig å det är inte rätt dag för de han lär säkert åka på en smäll innan dagen är slut....

 

Längtar som tusan tills emma å chrille kommer så man kan sätta sig å bara umgås å snacka...


????

Jag skulle vilja skriva av mig å bara skrika ut alla irritationer som ligger under ytan men känner att de inte är nån idee


irritation

Jag är lite små irriterad på vissa saker å vissa personer...

Men jag känner att jag inte orkar skriva om de för jag orkar inte med en massa tjafs som de skulle bli om jag skrev vad jag tycker å tänker om vissa saker jusst nu...

 

Så jag går å håller de inne för mig själv men jag lär ju prata av mig me en av mina vänner som alltid får lyssna på mig å mina "problem" hehehehe..
stackars camilla..


Träffat Läkarn..

Ja vi va uppe på sjukhuset för ett tag sen me Christopher å han träffade läkarn som kände å klämde på magen..

Han kände inget ovanligt precis som dom tidigare läkarna som har klämmt å kännt..

Men han vart inte utskriven utan är fortfarande hemma på permis pga hur natten va..

Å han tyckte att blir denna natt likadan så ska vi åka upp för vi fick lite tips på vad vi kan ge å göra innan han ska lägga sig å funkar inte de så e de bara att åka upp.

 

Så ni får hålla alla tummar å tår för att läkarens ordination fungerar å att vi slipper åka upp för fungerar de så verkar de som han blir utskriven imorrn :)


Tack..

Jag vill börja med att tacka alla som har brytt sig nu när Christopher har legat inne..

Vill även tacka dom som har kommit å hälsat på honom..

Det betyder jätte mycket för oss att ni bryr er det ska ni veta..

Då vet man att man inte är ensam genom något som är väldigt jobbigt..

För när ens barn är sjuka så lider man som förälder nå fruktansvärt man vill såååå gärna byta plats me sina barn å ta smärtan i deras ställe..

Å att dom inte riktigt vet till 100% vad som är fel med christopher gör det hela ännu jobbigare..

Han behandlas i alla fall för öroninflamation för de kunde dom konctatera att han hade..

Men dom är lite osäkra till om det är nåt mer... dom misstänker att det är nåt med magen åxå men dom tester dom har gjort så här långt har inte visat nåt...

Så vi får se vad som sägs när dom ringer för de har dom inte gjort än.


Lite irriterad..

Ja igår när jag å christopher kom hem från sjukhuset igår på vår lilla permis så får jag möta ett hem som inte såg allt för fint ut..

Vilket gjorde mig rätt irriterad..

Jag menar hallå om jag ligger inne me Christopher så kan väl fan han plocka undan efter sig här hemma å kanske ta sitt fenuft till fånga å inse att de finns lite att göra men icke..

 

Så jag fick börja me att tömma diskmaskinen direkt när jag kom hem å stoppa in all disk som stod här och där..

men så mycket mer orkade jag inte göra igår för jag va/är helt slut..

 

Sen kom natten å christopher började skrika en massa å då har putte mage å säga till mig å ta honom men då fick han höra ska ni veta..

Fan va arg jag va han fick ju för fan sova en hel natt när jag låg på sjukan me Christopher å jag kan ju säga att jag INTE fick nån sömn där uppe för christopher bara grät å grät...

 

Nu har jag plockat undan lite tvätt startat diskmaskin å tvättmaskin blir å köra ett par maskiner idag för tvättkorgen va överfull å så ska jag bädda rent i våran säng idag.

 

Dom har ännu inte ringt från sjukhuset :(

 


Inlagd/Permis..

Ja i lördags åkte vi in till akuten me Christopher efter 3 sömnlösa dygn hemma..

Han hade hög feber å skrek konstant i 3 dygn.. Han hade inte skött magen heller så vi trodde han va förstoppad å hade feber så han fick en hel burk katrinplommon i fredags på dagen å när vi sitter på akuten så kommer det å de kommer så mycket att de läcker igenom å jag blir nerskiten de tyckte putte va skit kul men inte jag..

 

På akuten upptäcker dom att de har runnit en del ur hans öron, alltså eventuellt en öroninflamation..

Barnläkaren kommer in å undersöker honom å säger att han har en kraftig öroninflamation.. Men hon vill att en örondoktor ska kolla på honom så vi får vänta vidare å medans vi väntar så får han en alvedonsup för han bara skriker å skriker...

Efter ett tag kommer öronläkaren "en svarting" så klart..

Han tittar i Christophers öron å suger rent men han säger att de inte är en öroninflammation å att de inte gör ont när han sög rent öronen men så som christopher skrek så kan jag ju lova att de gjorde ont fy de va hjärtskärande att höra.. de gjorde ont i mig..

Efter att öron läkarn tittat på honom får vi vänta igen...

 

Å vi fick verkligen vänta å vänta å christopher bara skrek å skrek å putte å jag vart bara mer å mer irriterade för man tycker när en liten kille på 5 månader skriker så pass mycket att han knappt får luft å när man inte vet vad som är fel så borde de kanske prioriteras lite men icke...

Efter en lååång väntan kommer barnläkarn å pratar lite me oss i koridoren å säger ja öronläkarn tyckte inte de va nån öroninflamation å ditt å datt å då sa vi att vi hade ju åkt in för att få hjälp å i detta läge va putte riktigt irriterad vill jag lova å de lät han läkaren få reda på..

Putte sa då kan vi ju lika gärna åka hem igen för här får man ju fan ingen hjälp..

Å barnläkarn ville lägga in christopher för han åt dåligt åxå men då svarade putte va spelar de för roll om han läggs in eller inte när vi ändå inte får nån hjälp...

så läkarn lämnade över beslutet lite åt mig å jag sa att jag vill göra de som är bäst för christopher å de vill ju så klart putte åxå så när han hade lugnat sig lite så tyckte han åxå att de va bäst..

 

Vi kom in till akuten strax innan 11 å vi va uppe på barnavdelningen kl 15..

Å då hade christopher skrikit konstant hela tiden så kl 15 somna han av ren utmattning..

 

Vi fick ett rum.. Dom kom in å pratde me oss å va verkligen sjukt trevliga.. Putte åkte hem å hämtade grejer åt mig å christopher å så hämtade han Markus som va hos min farmor..

De va riktigt jobbigt att christopher skrek så mycket när han va vaken men de kändes även skönt att vara där uppe för dom gav honom smärtlindring å hjälpte verkligen mig jätte bra...

Men natten va hemsk gud så tuff den va...

Jag ringde på klockan jag vet inte hur många gånger å personalen kom in varje gång me ett stort leende på läpparna och va så underbara å hjälpsamma så bättre personal kunde vi inte bett om..

Och när sjuksköterskan skulle ge honom en sup kl 03 så upptäckte hon att han hade kissat lite blod så hon sprang å ringde jour läkaren på en gång å de tog max 5 min så va läkaren i rummet å undersökte honom å hon tyckte att magen kändes fin men hon undersökte åxå hans öron eftersom de stod nåt om dom i hans journal å hon konstaterade direkt att de va en öroninflamation så hon satt in antibiotika på en gång så han fick de direkt å då lyckades han somna å sova i 3 timmar..

 

Sen på morgonen vid strax efter 06 åt han nästan en hel flaska välling å de kändes sååå otroligt skönt me tanke på hur dåligt han hade ätit.. Å under dagen åt han 2 flaskor till..

Läkarn på ronden sa att vi eventuellt skulle få åka hem på permis om kirurgen inte tyckte att han behövde vara kvar så de va bara att vänta på kirurgen å han kom inte förrns på eftermiddagen men han tyckte åxå att magen kändes fin men även han sa att han börjar skrika så där igen så måste man kolla lite närmare på de men han tyckte att vi kunde åka hem på permis eftersom vi bor så nära..

Så vi 16 kom putte å hämtade oss å gud så skönt de va å komma hem allt gick jätte bra tills natten.. Då började han skrika så fort han va vaken igen men jag kände väl lite att jag ville avvakta tills dom ringer för dom ska ringa nu under förmiddagen å då ska jag berätta hur kvällen/natten och morgonen har varit så får vi se vad dom tycker..

 

Jag avnjöt en låång å varm ducsh igår när jag kom hem å åt god mat så blir de att vi måste in igen då blir de å åka å handla lite grejer åt mig som jag kan äta där uppe för sjukhus mat är ju inte så där jätte lockande å en måltid kostar 50 kr å då känner jag att jag lika gärna kan köpa med mig frukt å lite annat gott..

 

Nu väntar vi på deras samtal så får vi se vad nästa steg blir...

Han går som sagt på antibiotika för sin öroninflamation.


Hoppas..

Jusst nu ligger christopher å sover i vagnen men både jag å putte hoppas att han sover inatt för både han å jag är helt slut efter nattens bravader...

Vi har gett Christopher en hel burk me plommonpure i hoppet om att han ska bajsa rejält för vi misstänker att han kan vara lite förstoppad för han fiser jätte mycket å när han fiser så börjar han oftast att gråta å så rapar han en hel del.. Vi har även gett semper magdroppar..

Å funkar inget av de så blir de till å köpa hem mesmör imorrn..

 

Han verkar inte ha så där jätte hög feber längre eller de kanske beror på alvedonen han fick för ett tag sen, får se hur han känns när han har vaknat..

 

Jag hoppas han blir bra snart va de nu kan vara så att vi får tillbaks våran vardag me sömn å en massa mys å vi saknar våran glada christopher men han försöker vara glad emellanåt trots att han inte mår helt bra våran lilla sötnos..

 


sömnlöst..

Ja även denna natt har vart hemsk.. Bara ett fåtal timmars sömn..

Christopher har haft hög feber å skrikit å gråtit helt hysteriskt har vart otröstlig och det har vart jätte jobbigt å se honom sååå ledsen..

Han fick en alvedon sup men den verkade inte hjälpa så bra så efter ett par timmar så vart de flytande alvedon som han i vanliga fall brukar spotta ut men inatt så fick vi i honom de han skulle ha å så la jag honom i min famn i sängen å så öppnade vi balkongdörren å 30 min senare sov han men dessverra så sov han bara i typ 4-5 timmar så nu har vi vart vakna sen kl 07..

Markus vaknade nyss å putte sover fortfarande..

 

Vi ve int om det är tänderna som spökar eller om han har ont i magen...

Så idag blir de å köpa katrinplommonpure å ge honom så han får tömma magen så får vi se om de är bättre ikväll.. Det gör ju sååå ont i mig när han skriker å gråter så som han har gjort nu 2 kvällar/nätter..

 

Så ni får hålla tummarna att de blir bättre ikväll/natt


:)

Maskin nummer 2 är i full gång, diskmaskin är tömd å disken som stod på bänken är i, sockerkakan står i ugnen hehehheeh jag har typ bakat nåt varje dag i över 1 vecka men det är ju sååå kul :)

Men bak tillbehören börjar ta slut så måste åka å handla å fylla upp så man kan baka mera hehehehe :)

Jag hoppas Putte bara jobbar halvdag idag så vi kan åka till dagis å hämta Markus för jag känner inte alls för den promenaden idag :(

Sen ska jag kolla me putte om vi inte kan åka å kolla efter träfärg så vi kan börja måla sängen Markus ska ha..

Vill få klart å ordning på sånt..

 

Emma ringde nyss å vi pratade lite om ullared.. Fanns 2 datum i maj ena typ den 15:e å de andra typ den 28:e om jag minns rätt.. å hon skulle boka båda om de gick så får vi verkligen hålla tummarna för att nåt av dom datumen blir av :) Inge kul när de inte blir nåt bara för att de e för några som har bokat när man själv verkligen vill dit.. men men så e tydligen reglerna :(

 

Nu är putte ledig fre, lö, sön å mån.. lite låång ledig så vi får se vad vi hittar på för skoj hoppas de blir lite fix här hemma.. kan man ju göra medans barnen sover för då har man ju lite tid för sånt som dom inte tycker e kul :)

 

 


Vill, vill, vill

Jag vill sååååå himla mycket känner jag :)

Tvättmaskin är igång, snart ska jag tömma diskmaskinen å plocka i de som ståår på diskbänken :)

Funderar även på om jag ska baka en sockerkaka eller inte..

Jag vill åka å köpa vit färg idag å börja måla den vanliga sängen markus snart ska börja sova i, vill även måla de röda bordet å stolarna i hans rum vill ha alla möbler vita hehehehehe..

Jag vill till Ikea å köpa en ny lampa till vardagsrummet, jag vill till ullared, jag vill fixa å göra om här hemma jag vill, å vill ,å vill..

 

Nä nu ropar diskmaskinen å bakmaskinen på mig :)


Inget Ullared...

Nä det blir inget ullared för mig å Emma den 30:e april :(

Det va tydligen för några som hade bokat så resan blir inte av...

Jag vart verkligen JÄTTE ledsen när Emma ringde å sa det igår för jag har gått å längtat som en tok ända sen resan bokades å de va ett tag sen..

Å så har vi levt fattigt här hemma så jag har kunnat spara.. För jag ville ju ha med mig 10 000 kr..

Så jag va verkligen jätte nere igår kväll men nu har jag lugnat mig lite hehehehe.

får väl kolla när en ny resa går men gärna att den ska gå snart för jag vill verkligen dit :)

Visst nu hinner man ju kanske spara lite mer men det är ju inte så där jätte kul å leva fattigt heller så vi får se hur jag gör med den saken beror ju lite på åxå när de finns en ny resa :)


Heeelt underbart..

Ja i Tisdags vid 17 tiden så mötte jag å Markus upp erika vid station..

Sen gick vi hem hit å bara va sen åkte vi å köpte mat från chopchop vi bjöd henne sen hem hit å bara va.. Sen började vi baka hehehehe tror jag har fått bakfeber eller nåt hehehehe.

Hon sov här sen upp å lämna på dagis sen hem hit å så började vi röja lite å baka å snacka en massa skit å sen sprang tiden iväg å så helt plötsligt va de dags å hämta hem lill prinsen igen :)

Hem hit börja me maten å sen vart de å se en bit av filmen kogänget sen tappade Markus intresset å då va de bus i mängder som gällde.

Erika lekte kurragömma me honom å han sprang runt här å leta å skrek "tat" som betyden tant så söt va han :)

 

Sen vid 19:30 så gick hon till sin morbror hon skulle sova där..

Hoppas hon hinner ses igen innan hon åker jag vet att hon har många hon vill hinna träffa när hon är här men jag messa henne nyss å kolla om hon hade tid å komma på en lunch å en fika idag får se vad hon svarar..

 


Badas å duschas :)

Ja ikväll ska barnen bada å Jason ska duschas :)

Jag lär ju åxå behöva en dusch efter att ha bökat me jason han gillar inte riktigt att duscha så man blir lätt rätt varm :) Ska bädda rent i barnens sängar så kommer dom få sova så rent de bara går å få :)

 

Å så ska jag borsta Jason när han har duschat för han tappar sjukt mycket päls då... Så de får bli ett varv me snabeldraken imorrn :)

De blir nog å baka lite både idag och imorrn har ju lovat Erika lite gosaker :)

 

Eftersom de ska hållas på en massa me vatten i badrummet ikväll så ska jag spola ur de när alla har badat å duschat klart :)

 

 


Ryck...

Ja jag fick nå ryck efter en stunds vila i soffan :)

Jag har tagit reda på ALL ren tvätt dvs 2 propp fulla torkvindor, tömt diskmaskin, slängt in överdragen på alla kuddar i soffan, bara dom man sitter på kvar å dom ska åxå in i maskin idag men jag får inte bort dom själv så måste invänta hjälp :) nu är en maskin me vanlig tvätt igång, jag har ställt ordning sakerna i Markus rum blir å dammsuga där sen idag..

Blir nog även att baka lite idag men vad som kommer att bakas är inte bestämmt än..

De lutar åt chokladmuffins me polkagriskross, maränger eller småkakor... får se va de blir för gott ;)

 

Snart dags att hämta hem markus å jag känner att ag har fått en del gjort medans han har vart på dagis vilket känns skönt som tusan.. När han kommer hem ska han få varva ner till en film innan de blir röj här hemma jag bruka göra så dom dagar han går på dagis :)

Å så ska han självklart äta mat när han kommer hem för han brukar äta dåligt på dagis :(

 

Vilket underbart väder shit va glad man blir jag verkligen älskar vår å sommaren jag får så mycket energi då å vill så mycket..

Erika brukar säga att jag har blivit värsta husfrun som håller på å fixar me nåt hela tiden :)

Å de kanske stämmer men jag bara sprudlar av energi såna här dagar skulle behöva tvätta mina fönster åxå men får se när det blir :)

 

Ha en bra dag alla mina vänner för de ska jag ha :)

 


Underbara vän..

Ja idag kommer min kära vän Erika hit från gbg..

Hon hade hemlängtan å bestämmde sig för att komma upp ett tag vilket jag tycker hon gör helt rätt i för vi har saknat henne sjukt mycket så de ska bli skitkul...

Hon kommer hit idag vid 17 taget å så ska vi bara umgås..
Hon ville ha stuvade markaroner å falukorv till middag så självklart ska hon få de ;)

Sen imorrn bitti ska vi ut på en morgon promenad å lämna hennes busunge Markus på dagis sen hem å ta igen lite förlorad tid å vem vet kanske blir att vi bakar lite jag fick ett mess av henne igår där de stod att jag minsann skulle få baka lite när hon är här för hon vill smaka så självklart ska de bli lite bak å så kan man ju kanske ha en picknik i parken me barnen å lite fika MYYYYS.

Vi kommer nog å vara ute mycket me Markus å leka när han är hemma vi får sitta å snacka massa skit å lata oss medans han e på dagis :)

Jag sa till honom idag när jag lämnade honom att tant kommer idag då titta han på mig å sa "tat" Som är hans ord för tant så han vet att tant är erika å han brukar ringa till henne då å då å prata på för fullt :)

Så han kommer nog bli glad när hon kliver innanför dörren å hon kommer ju bli överlycklig när hon ser honom.


Sköönt..

Ja nu är morgonpromenaden gjord å Markus är på dagis å njuter i fulla drag...

Han fick gå ut å leka direkt så hans lycka va verkligen gjord,, jag fick en puss å sen vinka han å sa hejhej så glatt innan han sprang ut på gården min lilla prins :)

Jag är glad att jag inte ringde börje igår för de tänkte jag göra men så kände jag fan efter att ha moffat lite godis å cola så jag tänkte nej fan jag måste ut å röra på fläsket å det va heeelt underbart i detta väder jag njöt verkligen till tusen...
Å jason älskade att jag tog rundan själv för då får ju han följa me vilket inte går när Börje lämnar markus på dagis så 2 flugor i en smäll vart de..

Men jag e ju mindre duktig nu som sitter å dricker cola men jag kan verkligen inte låta bli när det finns hemma så jag skyller på de :)
För hade de inte funnits hemma så hade jag inte druckit de men men får se de som så att jag ska ju ut å gå samma vända sen när markus ska hämtas så de blir kanske plus minus noll i alla fall :)



Lite uppdate

Jag har fått höra att jag ska blogga lite mer :)

Så här kommer en lite uppdatering...

 

Igår så bakade jag 2 satser maränger... De vart 1 sats me polkagriskross å så vart de 1 sats me choklad maränger.. Polkagrismarängerna vart super goda men chokladmarängerna vart lite torra men dom går självklart att äta ändå :)

 

Jag dammsugade även hela lägenheten å torkade alla golv och plockade lite.. Men efter en stund så flög de in en massa frön från träden eftersom jag hade öppnat upp å vädrat men men får väl ta ett varv me snabeldraken igen... Det är även lite grejer som ska ut i förrådet å grejer å så ska vi hämta ner parasollet :)

 

Jag planterade även ut våra smultronplanter och våran jordgubbsplanta å våran hallonbuske på balkongen igår.. får se om dom tar sig för dom har ju stått inne hela vintern..

 

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, ska väl tvätta lite för tvättkorgen är verkligen proppfull å det hatar jag..

Sen blir de kanske å plocka lite här hemma bland sakerna å kanske byta ut lite inredning som jag älskar :)

Skulle behöva tvätta fönstrena men jag hatar de å så blir det fan aldrig bra tycker nästan dom ser skitigare ut efter jag har vart där hehehehe..

 

Bjuder på lite gamla kort eftersom jag inte får in dom som e i kameran.

     

 

     


Maränger...

Jag älskar att baka maränger...

Igår vart de 2 satser... 1 röd och 1 blå... Och marängbaket fortsätter så klart idag :)

Men har inte bestämmt hur många satser det kommer att bli än... beror lite på..

Men jag ska baka gröna, och så ska jag ha i lite kakao i en sats, å så ska jag testa å ha i krossad polkagris i en sats... Jag ska ju göra maränger i en massa färger till Markus 2 års dag så då börjar jag i god tid me å testa mig fram så jag vet vad som ser kul ut å passar till ett barnkalas det ska ju vara färger i massor när det gäller barn tycker jag :)

 

Och så har zandra sagt att hon måste få smaka mina maränger å självklart får hon det..

Så dom skulle kanske komma över på en maräng fika idag vi skulle höras under dagen å de skulle passa oss kanon för jag ska ju vara hemma å baka, tvätta å plocka så denna boomb som har landat här försvinner..

Å att förvänta sig att få nån hjälp av putte räknar jag knappast med för man får typ tjata på honom i 1 vecka innan han fattar att han ska göra nåt och det blir jag sååå sjukt galen på så jag orkar inte tjata..

 

Jag vill ha ordning å reda när jag drar till ullared så jag kan komma hem till ett fint hem å packa upp alla mina fynd :) Sist jag åkte så såg de förjävligt ut när jag kom hem å då va de undanplockat när jag åkte... De stod disk över allt å låg saker över allt jag va nära å döda putte fan va arg jag va....

 

Han som alltid har sagt att jag går ju bara hemma när jag e hemma me barnen han verkar glömma att det är jag som sköter hemmet åxå... För han klarade uppenbarligen inte av att ta undan efter sig samtidigt som han va hemma med markus..

Så det ska bli kul å se hur det ser ut den här gången..

För farmor ska ha Markus å Marie ska hjälpa putte me christopher så ser de ut som en boomb när jag kommer hemm denna gång då slår jag nog fan ihjäl putte..

Då kommer min ilska vara vidrig :)

 

Nä nu har Markus vaknat vilket innebär att jag kan börja baka maränger :)


Premiären...

Ja igår va ju jag å Putte på en vip kväll för de nya stället chopchop som öppnar för allmänheten imorrn å de va riktigt gott... Så det får helt klart tummen upp av oss :)

Och vi tog ju självklart me oss Mat till Emma å Chrille åxå som va barnvakt åt våra prinsar..
Å dom vart glatt överraskade å de va precis våran tanke så de kunde inte ha blivit bättre :)
Och även dom gav maten tummen upp..

Igår va ju första gången vi lämnade bort Christopher å de gick lika bra som när vi lämnade bort Markus för första gången :)
Jag är en riktig höns mamma och de kan jag erkänna, mina barn är mitt allt å det är orsaken till att jag är den hönsmamma jag är men när de gäller att lämna bort dom så har jag inga problem med det om det är till rätt person så jag vet att barnen har det bra å det är ingen tvekan om att dom har de bra hos emma å chrille så det kändes helt rätt å lämna till dom :)

Det finns några personer till jag kan lämna till utan problem för jag vet att dom älskar mina barn som om dom vore sina egna precis som emma å chrille och ni vet vilka ni är :)


Idag ska vi på dop... det är lilla oliver som ska döpas...
Det ska bli trevligt hoppas bara mina barn håller sig lugna hehehehehe..


Egentid..

Ja idag ska jag å Putte få njuta av varandra i några timmar..

Och det va längesen vi gjorde de vill jag lova så de ska bli helt underbart..

Vi ska på vip kväll på chop chop eller hur de stavas så vi ska avnjuta lite go mat å bara vara :)

 

Emma å Chrille ska ha barnen dom e lika underbara som vanligt :)

Jag har gjort iordning en liten kakpåse åt dom me celofan papper å ett gulligt snöre.. Man måste visa att man uppskattar sina vänner och det dom gör för en :)

 

 


Vilken???

Ja idag va puttes föräldrar här på fika å så började vi prata lite om vad dom skulle ge Markus i 2 års pressent å vi kom fram till en grej i alla fall men finns ju 2 varianter så nu ska man bara bestämma vilken av dom 2..

 

Vilken tycker ni??

   

 

Själva e vi lite mer inne på den hel gula men som sagt får fundera lite på de.


Får inte nog...

Jag verkar inte få nog av å baka...

Jag har bakat havrebollar idag åxå :) Hoppas de uppskattas av min lilla godisgris när han kommer hem från jobbet... Måste kolla hur de ser ut i frysen åxå me bullarna jag bakade för nån vecka sen..

Är dom slut så kanske de e dags å baka lite nya imorrn :)

 

Så nu vill jag bara ha ett fint bull/kakfat som jag kan lägga alla godsaker på när man får främmande :)

Men de ska jag kolla efter på gekås för nu närmar de sig den trippen me stormsteg å gud så jag längtar.. Kommer bli som julafton för mig å få springa där inne å shoppa till mina älsklingar :)


Maränger...

Ja igår bakade jag lite maränger å jag hade i lite röd karamellfärg å dom vart rosa å så goda.. Jag hade i färgen för att dom skulle se lite roligare ut :)

Å idag när jag vakna så ville jag baka nåt igen hehehehe.
Så då blev de maränger å så hade jag i lite kola sås så får se sen om dom blev goda..
Dom står i ugnen nu så nu luktar de gottis här hemma :)


Maränger är ju sååå jävla gott <3


Markus...

     

  


Lite roligare..

Ja min blogg är ju rätt tråkig nu eftersom jag inte får in bilderna från kameran till datan eftersom alla usb portar på datan har pajat :(

Så jag lägger upp lite gamla bilder som redan finns på datan för att göra bloggen lite roligare.

 

  


Bak mani..

Jag har kommit in i en bak period :)

Jag bara älskar att Baka för tillfället.. Nu har jag maränger i ugnen å igår gjorde jag choklad muffins me polkagrisbitar i å så självklart polkagris fluff på de.. Å gud såå goda dom vart ojojoj :)

 

Jag ska ju baka allt fika bröd tills Markus fyller så jag vill testa mig fram lite nu innan så man vet vad som är gott å så :) Har ju en hel del å välja mellan kan jag ju lova :)

Å allt jag har bakat å bjudit på har uppskattats till tusen så de måste betyda att allt har vart gott :)

Så jag får se vad jag väljer att slänga ihop till Prinsens 2 års dag :)

 

Men de blir lite olika varianter på muffins me lite fluff å sånt smaskigt har även tänkt göra maränger till han fyller men de beror ju lite på hur dom som är i ugnen nu blir :)

Jag gjorde dom rosa för att de skulle se lite roligare ut å blir de så att jag gör maränger till markus fyller så blir de självklart i lite olika färger :) är de barn kalas så är det liksom :)

 

Snart är vaniljbullarna å kanelbullarna slut.. Jag gjorde ju å frös in men min lilla gubbe tyckte tydligen att dom va väldigt goda för han brukar springa till frysen å hämta 4-5 stycken som han smaskar i sig :)

Får se vad han säger när han kommer hem å de är maränger i ugnen :) Är sugen på å göra en sats me vita åxå men det blir nog imorrn i så fall för vill ju som sagt se om dessa är goda först :)

 

 


The day

Jaha idag vakna jag 1 hel timme innan klockan ringde men de va rätt mysigt för christopher vaknade samtidigt å vilåg å mste en mssa  sängn..

Men nu sitt hn hä i babysittern me lite mat i magen, ren blöja å dagens outfit :)

Markus sover fortfarande jag måste väcka honom snart om han inte vaknar själv snart... Annars hinner han inte äta frukost å så innan dagis vilket är ett måste för honom som är så himla aktiv..

 

Sen blir de morgonpromenad vilket ska bli sååå skönt å självklart ska jason få följa med för han går verkligen sååå fint bredvid vagnen så det känns helt underbart att man kan ta två flugor i en smäll å så ska han få följa med å hämta sen åxå...

 

Sen när vi har lämnat Markus på dagis så blir de hem å röja lite snabbt för de ser ut som en boomb har ramlat in här eller nåt känns inge kul... å sen vid 11 så ska jag möta upp putte på stan vi ska skriva på lite papper sen hem igen å röja lite till innan de e dags å möta upp min underbara vän Jenny...

 

Vi ska ta en promenad till dagiset å hämta prinsen å sen blir det hem hit eller om vi stannar till i en lekpark det återstår att se så långt har vi inte bestämmt än...

 

Nä nu måste jag smyga in å väcka markus önska mig lycka till för han brukar bli så tjurig när man väcker honom...


Lite måsten...

Ja idag har jag lite måsten som måste göras...

Jag har redan tagit disken å lagt alla nappflaskor i kokande vatten..

Tvättmaskin är åxå startad men de blir å köra minst en till efter denna..

Den rena tvätten ska plockas undan

Det ska plockas å fixas lite här hemma...

Blommorna ska få ny blommjord..

Jag ska få i mig lunch "vilket inte händer ofta"

Sen blir de nog ett varv me snabel draken när putte kommit hem..

Vill även baka men har ju kvar i frysen så kanske väntar me de.


Gjorde jag rätt?????

Ja igår åkte vi å handlade blöjor å välling å allt sånt till barnen jag lånade från gekås pengarna som ska tillbaks direkt barnbidraget kommer... Vi va tvungna för de va typ slut på Markus välling här hemma...

Å så köpte vi påskpressent till barnen..

Markus fick ett godis ägg men de får han vänta med tills i helgen :)

Christopher fick en aktiverings sak...

Å självklart så köpte vi även en liten påskpressent till noah å de vart en liten leksak å sätta fast på vagnen som han kan pilla me när dom är på promenad...

 

Jag å Markus åkte å lämnade den.

Vi pratade typ inte alls me varann men Markus pratade en massa me dom å dom med honom å sen när vi skulle åka så ville inte Markus riktigt utan han tog ett steg in å jag sa då men Markus vi ska åka nu pappa väntar ju i bilen... å då sa heidi men han får jätte gärna stanna... Så då fick han det eftersom han ville det...

Han va så glad över att se dom...

 

Men de kändes lite konstigt å lämna honom där när man är osams, lite olustigt på nåt sätt svårt å förklara å jag har inte kunnat skaka av mig den känslan helt än så jag vet inte om jag gjorde rätt...

 


Bildlöst...

Ja min blogg kommer att vara bild lös ett tag nu eftersom usb portarna på datan har gått sönder...

Ibland kommer jag slänga in lite av bilderna som finns på datan för att göra det lite roligare men då blir det gamla bilder men det är kanske bättre än ingenting...

 

 


Inte lika kul....

Ni som följer min blogg har kanske märkt att jag inte bloggar lika ofta längre..

Anledningen till de är att jag inte får in bilderna jag har tagit på datan :(

Å då är det inte lika kul att blogga..

Jag vet inte vad det är för fel varför bilderna inte vill in på burken men jag blir bara irriterad å förbannad varje gång jag ska försöka..

Det har ju funkat förut liksom så man kan ju undra varför de inte gör det nu...

 

Nån som e duktig på datorer?????


Markus...

Ja igår va vi hos Michaela å Anders å barnen lekte i lekparker som ligger ett stenkast från deras ytterdörr..

Dom härjar runt å har skit kul å helt plötsligt voltar Markus ner 9-10 trappsteg från rutchkanan å fy satan va hemskt de såg ut..

Han vart så klart jätte ledsen och rädd vilket är helt förstårligt men han klarade fallet me bara en liten bula tack och lov för det...

Efter nån minut i mamma å pappas famn va de dags för lek igen å så sprang han iväg å lekte vidare..

 

 


Jason..

Jason fick följa med å hämta Markus på dagis...

Å han va verkligen skit duktig gick jätte fint bredvid vagnen brydde sig inte om andra hundar.. Han skötte sig verkligen hur bra som helst..

Jag trodde att han skulle dra i kopplet å böka runt å att han skulle visa lite när de kom andra hundar men sååå fel jag hade vilket jag är glad över så de vart över 1 timmes promenad för honom :) Å när vi kom hem så attakera han matskålen å så gick han å la sig på balkongen där han fortfarande ligger å njuter :)

Så han ska få följa med till dagis imorrn åxå :)

 

     


Liten uppdate..

Ja jag har hållt på för fullt här hemma..
Jag har bakat bröd, kanelbullar och vaniljbullar å gott blev de kan jag lova.
Jag har tvättat en massa, bäddat rent alla sängar och badat barnen.
Jag har plockat å fixat lite me inredningen här hemma å tagit en låång promenad me Jason..
Ja så här såg min Tisdag ut :)

Idag får vi se vad som händer blir kanske å starta en maskin tvätt till å sen kanske smaska i sig en bulle hehehehehe.
Marks är på väg till dagis me sin farfar han ville lämna hela den här veckan sa han å då får han ju självklart göra de :)
Han sa att han tycker de e så kul å träffa sina barnbarn å att han mer än gärna rör på sig vilket jag vet att han gör dagligen.. Han e en riktigt hurtbulle :)

Så de blir en promenad för mig å christopher när vi ska hämta hem våran lilla prins å får se om jason får följa med, han drar ju så jävla mycket dom första 20 minuterna å de e inte lätt när man har vagnen me sig men å andra sidan behöver de ju tränas å p


Mina Älsklingar

     

    


Leka...

Igår så gick vi ut till lekparken en stund innan de va dags för Markus att sova sin tupplur..

Här kommer lite bilder.

 

     

     

     

     

 

Och självklart så vart det även lite lek me lekleran på eftermiddagen :)

Men Markus har ju inte ro att sitta still alltför länge men en stund lektes de me leran i alla fall :)

 

     


Fredag å Lördag

Ja i fredags åkte vi över till Mikke å Zandra å de va lika trevligt som vanligt, tiden bara flög iväg tror inte Markus kom i säng förrns efter 22 den kvällen men inte sov han längre på morgonen för de...

 

På lördagen va de full rulle..

Puttes föräldrar ringde på dörren bara så där så dom kom på en fika en stund.

Sen kom erika å andreas på en fika dom va ju uppe denna helg från gbg å de va sååå kul å få träffa henne :)

Å hon hade så klart me sig påskägg till mina guldklimpar de e såååå Erika :)

Markus fick godis i sitt å Christopher fick en peng :) Så det Tackar vi för sååå mycket.

Sen vid 18 tiden så komm Emma å Chrille vi bjöd dom på mat å fika å dom hade me sig en cola å en STOR godispåse som vi gav oss på under kvällen å gott va de så de kunde inte ha blivit en bättre lördag :)


RSS 2.0