Tisdag

Ja de vart ju lite shopping igår å jag e verkligen sååå glad över att jag köpte filten till lillen för den har jag verkligen velat haft hur läänge som helst..

Å nallen ångrar jag inte en sekund att jag köpte.. Markus vaknade 2 gånger i natt men somnade om lika fort när man satt på ljudet som låter som våger som slår upp mot en strand..

Till å me jag vart avslappnad av de ljudet när jag satt i hans rum vid nattningen i går kväll..

Så får hoppas den funkar lika bra ikväll så att de inte bara va en engångsförtelse.. För vi måste verkligen försöka få ordning på Markus sömn tills den nya kommer vi har ett tag på oss så vi får hoppas att den tiden räcker..

 

Idag ska jag kanske ta å pula vidare i Markus rum om jag orkar och om motivationen kommer jag har jätte svårt för att göra saker om jag inte har motivation till de..

Då känns allt bara sååå jobbigt å tråkigt å då blir de ändå inte bra gjort så då e de lika bra å låta bli å vänta på motivationen för då e fan allt kul å så blir de riktigt bra när man e klar.

 

Markus går bara mer å mer för varje dag å längre å längre sträckor..

Han gick från sitt rum ut till köket igår å ni som vet hur vi bor vet ju åxåå att de e en bra bit för dom små benen som han har så jag vart såååå jävla glad å stolt å man ser hur stolt han själv e när han knallar omkring här hemma han lyser upp som solen själv..

Å Patrik är åxå jätte stolt de ser man på honom han ser nästan lite förvånad ut ibland..

Det går undan när dom väl börjar lära sig.. Han kan klättra upp i soffan åxå vilket e lite läskigt me tanke på bordet som står så pass nära..

 

Nä nu måste jag väcka Patrik för jason måste ut.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0