Fullt upp...

Ja idag har det vart full rulle..

Vi drog till öb å handlade schampoon, balsam å annat som man alltid behöver som disktrasor å sånt skoj :)

Å efter öb blev de å åka till ica maxi å fylla på mat förrådet lite :)
Sen åkte vi hem å lämnade allt sen tog vi me jason å åkte till Tarja å Micke en stund å efter de blev de å köpa me en kebab tallrik hem som vi delade på :)
Sen har jag tvättat å diskat lillemans nappflaskor bland annat sen har jag även tömt diskmaskinen..
Lilleman är väldigt grinig för tillfället :( Kanske fler tänder på väg..
Kl 19 ska vi till farmor å Basta ska bli skönt man sover så bra när man har bastat.. Skulle vilja bädda rent åå men de gjorde jag för bara ett par dagar sen så jag tror jag hoppar över å göra de idag så kul e de inte å tvätta sängkläder å framför allt så e de ju sååå tråkigt å byta dom fan jag hatar de..

Ja de va lite om vad som har hänt idag.

 


Natten

Igår gick ja å la mig väldigt tidigt ja låg i sängen redan vid 21 mådde inte riktigt bra så jag valde att gå å lägga mig å de va nog tur att ja la mig så pass tidigt för Markus har vaknat 3 gånger inatt :(
Så man e ändå inte utvilad fast man la sig så pass tidigt..
Nu sitter han å äter lite gröt sen blir de disneydags som går på tv de brukar han kolla på på Lördagar :)
Idag ska vi iväg å handla lite eller de e tanken i alla fall sen ikväll blir de å åka å basta ska bara ringa pappa å kolla vilken tid han skulle till farmor å farfar å basta så vi inte kommer dit precis samtidigt.
Jason mår bättre för varje dag tycker jag men jag mår så himla illa när vi ska kolla hans sår för jag tycker sånt är såååå äckligt vet inte varför men jag klarar bara inte av sånt..
Så jag hoppas dom här 2 veckorna går fort..
Måste tempa honom idag åxå de e inte så kul de heller kan jag lova å han gillar de inte riktigt heller men han låter en göra de han är för snäll man får typ göra allt med honom. Våran lilla jason.

Nä he snart måste jag äta lite frukost...





Gammal bild på lilleman


Dagen

Ja snart kommer Erika hit :)

Vi ska laga lite mat å äta ska bli sååå gott.

Jag har tagit hand om en massa tvätt å disk idag fyy såå tråkigt de e ...

Lilleman ligger å sover en stund andra sovstunden idag han är ju i full gång hela tiden så klart han blir trött lill prinsen :) Riktig fart e de i honom å en massa energi :)

 

Imorrn är de fredag känns skönt, visserligen har Patrik vart hemma hela veckan men känns ändå skönt me helg på nå sätt :)

Om 1 vecka åker pappa på semester å han blir borta i 1 månad de e ju lååång tid ju :(

Å så är jag skapligt avis jag vill ju åxå :)


Några dagar sen..

Ja nu är det några dagar sen jag blogga..

Vi va ju på strömsholms me jason i Tisdags och hans värden va så pass bra så han blev kvar för operation på en gång å de va verkligen en sån lättnad..

Och så fick vi hem honom samma kväll.

Operationen hade gått jätte bra men han va ju lite borta när vi hämtade honom så vi la honom i sitt rum direkt när vi kom hem å där låg han hela kvällen å natten..

Han är lite bättre nu men han har väldigt ont han får smärtstillande morgon å kväll å de ska han ha i 7 dagar.

den 10:e mars ska vi tillbaks till strömsholm för ett nytt ultraljud för å se om inflamationen är kvar eller om den har lagt sig..

De e ganska tröttsamt å åka fram å teba hela tiden så jag hoppas ju att han är helt frisk då så man slipper åka dit nå mer.. Å han måste ta de sååå lugnt dom här 2 veckorna han får inte ens leka lr busa å så har de redan vart i 6 veckor för honom så han är uttråkad kan jag lova..

Så hoppas dessa 2 veckor går fort..

Ja de va lite om jason :)

 

Lilleman kan sätta sig upp själv å nu sitter han jätte stadigt han är å klättrar på precis allt han kan ställa sig själv om han har nåt å hålla i sig i..

Han har fått sin 7:e tand :)

Å han kryper på för fullt här hemma så me honom går de verkligen framåt :)

Han är en riktig bus unge å självklart världens sötaste busunge :)


Söndag..

Söndagar brukar vara tråkiga men de här är nog de värsta jag har varit med om..

Ja är såå uttråkad att jag håller på å bli galen..

Har verkligen inte gjort ett skit idag för Patrik vill ju inte göra nåt...

Så jag funderar på om jag ska ta å starta en maskin tvätt..

Så kul liva har jag.


Funkar inte..

Ja igår så skrev jag hur Markus mat schema ser ut så att Patrik vet på helgerna när han är hemma men tror du han fattar ändå svar nej... Jag blir så trött..

Jag gav Markus en portion välling till frukost kl 9 å så nu när jag skulle ge honom sitt mellan mål vid 11:30 då har patrik hällt i honom 1 flaska välling för att han grät lite jag blir TOKIG på patrik han fattar verkligen noll han tror att så fort Markus gråter så är han hungrig hur trög får man vara liksom ???

 

Jag blir så arg, irriterad å ledsen på samma gång för jag gör verkligen allt här hemma å inte ens en lappjävel kan han följa där de står precis vilka tider å vad han ska ha kan man bli mer trött???

Tror inte de..

 

Å sen de här att han aldrig vill göra nåt blir jag åxå galen på...

Han vill bara vara hemma å inte göra ett skit så ibland känns de fan som ett fängelse..

Svårt å typ åka till tuna, gå på stan, gå till badhuset ja vad som helst..

Men nej då de e ju så synd om honom han är ju sååå trött för han jobbar ju hela veckorna bla bla bla..

Tror jag kommer får göra allt de jag gör nu plus att jobba sen när jag väl börjat jobba hatar att han är så.. Men de e ju hans mamma som har uppfostrat honom så att de e tjejen som ska göra allt för hon har tydligen alltid gjort allt. Men hallå hon har ju vart hemmafru å sluppit jobba de e lite skillnad liksom..

 


Dagen..

Idag vaknade vi kl 08 å då hämtade vi in lilleman till oss en stund å han härjade på som en tok i våran säng som vanligt han är mer vild än tam våran lilla prins :)

Sen efter att han hade ätit å fått på sig sina kläder så åkte vi till ica maxi å handlade mat å blöjor till lilleman så nu är hans blöj å mat förråd fulla igen sååå skönt.

Sen efter de åkte vi till öb å handlade sköljmedel, tandkräm å såna där man har i toa stolen så de luktar gott :)

de blev även lite annat som alltid när man är på öb bland annat en dyna till bilen så jason slipper ligga å sitta kallt när han åker bil me oss. sen blev de lite saft å kakor :) heheheheh

sen åkte vi till Tarja å micke en sväng sen hem å så har jag tvättat 2 maskiner me de nya sköljmedlet å de luktar bara såååå gott om de :)

Blir nog å tvätta lite mer imorrn funderar på å bädda rent i sängen imorrn om jag orkar jag hatar verkligen de vet inte varför för de e ju såå sjukt skönt å sova i en ren bäddad säng..

 

 


Begravningen..

Ja igår var vi på Stoffes begravning..

De va verkligen sååå fint men sååå jobbigt man vill verkligen inte fatta att han inte kommer komma tillbaks.

Jag grät verkligen jätte mycket.

Fy vad jag led me Stoffes mamma, syskon å lilla Martina fy bubblan kan inte föreställa mig vad det är dom behöver gå igenom bara för att en annan bettede sig som en idiot..

Efter begravningen vart vi hembjudna till martina å där bjöds de på öl, vin å smörgåstårta hans mamma sa att det var så Stoffe å de va de verkligen..

Det var verkligen en jätte fin dag samtidigt som den var jätte jobbig.

Jag fastnade för Stoffes mamma direkt shit va härlig och underbar hon är.. Vi ska till henne nån dag i veckan vi sa att vi kommer finnas här för henne å då sa hon att vi var välkommna hem till henne jämt och att de betyder jätte mycket för henne att vi finns här..

När vi skulle gå så kramades jag å Anette (stoffes mamma) å då viskade hon i mitt öra jag har bara hört gott om dig från Martina jag hoppas du tar hand om henne nu.. Å mitt svar va ju givitvis självklart..

Martina å jag Kramades flera gånger vi klickade direkt såå bra så allt känns så bra å naturligt me henne å hon känner precis samma sak..

Jag messar henne minst en gång om dagen för å se hur de går för henne där hemma å vi ska ses nästa vecka å luncha eller nåt.. Hon är bara såå go jag förstår att stoffe fastna för henne..

 

 







Blomman vi köpte





R.I.P Christopher Humbla 1984-2010

Vi möts igen


Inget tvättande :(

Nä de fanns inge sköljmedel i skåpet :(

Så de blir inget tvättande för min del idag.. Tur att jag redan har tvättat kläderna jag ska ha imorrn på begravningen annars hade jag fått lite halft panik kan jag lova..

Jusst nu sitter markus å tittar på nalle puh efter en sov stund, lunch å ren blöja :)
Jag vill att patrik ska komma hem mina vardagar ser så enformliga ut vilket blir tråkigt i längden :(
De e nästan så att jag letar efter saker att göra här hemma...

Aja jag fåt väl lägga mig i soffan å kolla på filmen me lilleman eller nåt då..


Lunch..

Ja då har jag precis lagt lilleman i sin säng får vi se om han somnar..

Jag har även börjat me min lunch har vart jätte dålig på å äta dom senaste dagarna kan ju kanske vara därför jag mår som jag mår i kroppen...

Skulle starta en maskin tvätt men såg att sköljmedlet va slut suck kan fan inte tvätta utan sköljmedel de går bara inte så jag måste in å rota igenom skåpet som ser ut som en jävla bomb fy har ingen lust me de alls får se hur jag gör me de.. Fast de skulle ju vara skönt å få lite ordning i de så vem vet ja kanske tar mig i kragen...

Jag har tömt diskmaskinen å stoppat i all disk som stod på diskbänken efter att putte lagat mat till sina matlådor igår så den vart typ full direkt så efter jag har ätit min lunch e de bara å starta den igen såå tråkigt å tömma diskmaskinen hatar de å de e väl antagligen därför Patrik ALDRIG gör det..

Skulle behöva ta en riktig stor städning här nån dag fan va skönt de e när de e klart å allt e så rent å fint men fan så tråkigt det e å städa...

Nä he om jag skulle återgå till spisen så de blir nån lunch av de hela :)


Bra start..

Ja denna morgon började riktigt bra jag fick vakna till å allt utan all lilleman skrek han låg så tyst å nöjd i sin säng å pysslade me sigg å de va såå skönt kan jag lova å få vakna till liv innan man kliver upp.

Å så möttes jag av världens gladaste kille när jag klev in i hans rum för att plocka upp honom :)

Så denna dag har börjat kanon bra bara hoppas att den fortsätter så..

Jag ska nog försöka å plocka å dona lite idag men finns ingen lust undra om de beror på morgondagen.. Då ska vi ju gå på stoffes begravning :( Kommer verkligen bli skit jobbigt..

Men ska försöka få lite gjort här hemma idag i alla fall kommer bara bli jobbigare om jag inte gör nåt tror jag för då tänker man på de ännu mer..

Kom ett set me nya kläder åt lilleman igår i stl 74 as tuffa tycker jag :)

Skulle behöva rensa lite bland mina ljus å ljuslyktor men de vet jag inte om jag orkar idag de skjuter jag nog upp till nästa vecka å så plockar jag me tvätt å disk idag i stället å lillemans saker som ligger precis överallt :)

 

Så glad va han när jag kom in i morse :)







Lillemans nya fina kläder :)



Heidi...

Glömde ju skriva att jag å lilleman gick över till Heidi vid 12 taget å så hämtade putte oss där ca 16:30.. :)

 


Äntligen

Ja äntligen har jag fått tag på Ingela å jag fick lämna tillbaks vattenfallet de lät inte som de va några problem men jag har ju haft ett par partyn me henne så hon vet väl att jag är nöjd me Partylite annars bara att de blev tokigt denna gången :( Vilket jag själv tycker e tråkigt för jag älskar ju de där vattenfallet men men..

Så idag har jag inte fått ett skit gjort jo en maskin tvätt har jag kört. Min motivation har vart som bortblåst å jag har bara gått å oroat mig för att jag inte skulle få lämna tillbaks vattenfallet så dagen imorrn kanske blir mycket bättre :) Eller ska kanske jag donar lite redan ikväll vem vet? :)

 


Vill sååå mycket..

Ja nu är jag inne i en period där jag vill sååå mycket hela tiden å de slutar oftast i all de blir en enda röra eller att de inte blir ett skit gjort...

Nu vill jag rensa å göra om här hemma men hittar inte riktigt motivationen... Patrik blir tokig på mig när jag kommer in i dom här perioderna för de brukar oftast bli väldigt dyrt när jag vill byta ut saker å göra om så jag kanske får gå igenom mitt skåp där jag har en massa saker å kolla om de e nåt därifrån som duger :)

Eller de får lov å duga nu för vi har inga pengar för en del av räkningarna på jasons besök på strömsholm kommer nu å de blir inte kul...

Jag beställde ju ett vattenfall från Partylite som jag verkligen ville ha men när jag fick hem de så va de större å tyngre än jag hade trott så nu försöker jag få tag på ingela för jag vill lämna tillbaks de för vi har ingenstans å ha de eftersom de va större å tyngre än vi trodde så de går inte å ha de på dom ställerna jag hade tänkt :( suck säger jag.. Jag e jätte ledsen eftersom jag älskar de men vad ska vi göra när vi inte kan ha de nånstans... Så jag hoppas verkligen inte att Ingela blir sur...

 

Nu har jag precis startat en Maskin tvätt å Lagt lilleman i sin säng får se om en stund om han har somnat de e ju inte alltid han vill sova den här tiden utan han tycker ibland att de e bättre å somna vid 16 å vakna vid 18 å va uppe halva natten :( Hoppas inte de blir såå idag för de orkar inte min kropp med eftersom han har sovit jätte dåligt om nätterna i snart 2 veckor..

Nä he ska man orka ta tag i köket???? De e de här jag menar jag vill å måste men samtidigt så har jag ingen lust as jobbigt...


Sova...

Ja nu ligger Markus å sover å då borde väl jag åxå passa på men de finns ingen tid till de känns de som har precis rastat jason å nu håller jag på me min lunch som jag måste få i mig innan han vaknar.

Å så har jag tvätten å ta hand om för de blev aldrig av tidigare för Camilla kom förbi en sväng.

Alltid 1 miljon saker å göra känns aldrig som man kan lägga sig på soffan å bara vara.

Men jag ska nog ta mig tid till de när jag har startat en maskin tvätt är inne i en beck period älskar dom filmerna å nu vill jag se dom igen :) Dom är ju såå bra nä nu måste jag återgå till spisen om de ska bli nån lunch hehehehe


Duktiga jag..

Ja nu har jag gett Jason sin medicin å sin morgon vätska :)

Markus har fått sin frukost å disken är undanplockad och diskmaskin är igång..

Så nu ska jag ta undan tvätten å starta en maskin men fy fan va jag e trött å sleten..


Extra Energin..

Extra energin måste fram om jag ska orka mig igenom denna dag..

Fick knappt sova något inatt å natten innan fy helvete vad trött jag är..

Har precis ätit lite frukost de blev 2 mackor å ett glas mjölk men tror jag hade behöft 2 koffintabletter å en energidryck för å vakna till liv :)

Jag är så trött att jag känner mig full lite läskigt faktiskt.. Jag som tänkte tvätta å plocka lite här hemma idag måste göra om lite för å hitta plats till vattenfallet som kom igår å fan de va större än jag trodde så får se vart de hamnar sen måste jag ta reda på disken å allt sånt kul fy fan känns bara jobbigt för tillfället..



Om 1 vecka ska vi till strömsholm igen me Jason å jag hoppas verkligen att han är så pass bra så dom kan operera honom på en gång så man slipper åka dit hela tiden dels så blir de så jävla dyrt å sen blir jason så stressad av de han gillar inte riktigt att vara där så de känns inge kul å utsätta honom för de hela tiden men nu har han ju ätit antibiotikan i snart 6 veckor så de borde fan ha blivit bättre för 6 veckor e fan lång tid å äta antibiotika.. Vi måste hämta ut en ask till för han har bara 4 tabletter kvar å de räcker inte så de e 300-400 till fan va allt sånt där ska kosta.. Sammanlagt har hans antibiotika kostat över 2000 kr de e ju fan helt sjukt dyrt. Å sånt går så klart inte på försäkringen eller man kanske ska ringa å kolla..


Nä he om man ska ta diskmaskinen nu innan lilleman ska ha sin frukost.

Ha de bra nu alla läsare.




Snart snart snart...

Ja snart ringer Ingela på dörren me mitt å Zandras vattenfall som vi har beställt från partylite..

Som vi har längtat efter denna dag... Borde även komma lite annat smått å gott som jag beställde..

Så de blir till å göra om lite här hemma måste ju hitta en bra plats till vattenfallet för de ska bara stå framme..

Snart så ringer de nog på dörren....


8 Timmar..

Ja jag gick å la mig 00:00 igår å va tvungen å gå upp 08:00 imorse för Markus vägrade sova längre å på dom 8 timmarna så har jag fått gått upp 5 gånger under natten för markus har skrikit..

Så jag är så trött att jag ser i kors mina ögonlock är sååååå tunga kan jag lova.. Han har sovit skit dåligt varje natt i över en veckas tid nu å de tar på krafterna kan jag lova jag är helt slut i både huvudet å kroppen pga brist på sömn..

Önskar jag kunde få sova en natt igenom helt ostört fy fan va underbart de skulle vara..

Men de får jag nog vänta me ett bra tag för Markus har vaknat nångång eller ett par gånger varje natt sen han föddes å han blir 9 månader den 6:e mars.

Aja nu vet jag inte vad jag ska skriva måste ge jason sin medicin å rasta honom så bye bye


Min Lördag..

Ja min lördag lär bestå av en massa tvättande å plockande här hemma kul va???

Ibland undrar jag är de här mitt liv är de så här jag ska leva???

Markus är de bästa som någonsin har hänt mig å jag älskar honom över allt annat å att vara hans mamma är de bästa som finns..

Men mina vardagar ser rätt tråkiga ut eller även helgerna.. Jag är bara hemma å tar hand om min älskade son å HELA hushållet jämt å jag får göra allt själv hela tiden känns de som..

Det är sååå himla tråkigt....

Som idag tex är de lördag och jag skulle vilja gå på stan å fika eller luncha me en kompis men de går inte för jag har inga pengar för jag tar så några dagar så jag ska kunna va hemma me markus längre å av Patrik får jag inga så jag är ju fast här hemma me alla tråkiga rutiner...

 

Men men.


FUCK IT!!!!

Jag är sååå sjukt trött på allt för tillfället..

Vet inte hur mycket mer jag orkar..


Fredag :)

Då va de äntligen fredag fy va skönt säger jag bara :)

Markus har ju sovit himmla dåligt på nätterna den här veckan så nu ska de bli såå skönt att de e helg så jag får lite hjälp av Patrik nattetid..

Idag händer de väl inte så mycket vi kanske ska över till Micke å Zandra men de e inget som är bestämmt än.

Sen ska väl jag tvätta lite nu under dagen för tvättkorgen börjar bli full igen å jag hatar de..

Idag blir de banan för lilleman som mellanmål för nu är dom mogna så nu luktar de banan i hela vardagsrummet dom måste ju typ bli bruna i skalet för att dom ska vara bra för lilleman..

Han har 4 stycken så de kanske blir en innan lunch å en innan middagen :)

 

Igår va ju Martina här å de va verkligen hur trevligt som helst.

Hon kom vid 14 taget å åkte inte förrns 19:30 tiden gick verkligen såå fort å de kändes som vi hade kännt varann i evigheter allt kändes så lätt å naturligt me henne de va verkligen jätte skönt vi bestämmde så klart att vi ska ses snart igen..

Vi bjöd henne på Mat å så hyrde vi nya beck som vi kolla på men den va inte så där jätte bra vilket va lite tråkigt för alla andra beck filmer är ju skit bra..

 

Markus öga är väldigt rött runt om där all gegga har setat så de ser ut som han har fått en rak höger min lilla kille :( Jag hoppas han blir av me den där skiten snart... Han är ju såå grinig så de måste ju klia å svida en hel del :( Min lilla prins..

 

 


Pizza

Ja då ska jag snart ge lilleman lite mat å en ren blöja så de e gjort när Martina kommer..
Frågade om hon ville äta Pizza me oss sen.. Å de ville hon :) jag sa att vi ville bjuda henne å de tackade hon för :)
Ska bli kul å träffa henne för hon verkar verkligen vara världens gulligaste tjej.

Nu har jag dammsugat klart i alla fall men lär ju få dammsuga imorrn igen för de bara fluger runt damm när Jason härjar å leker här, eftersom jag inte har dammat än så de e bara å börja om imorrn :(
Nähe om man ska se till att ligisten får lite mat i magen :)


Torsdag...

Jadå va de torsdag idag :)

Å jag blev väckt kl 08 av min lilla gangster :) Han är lite grinig men de beror nog på ögoninflamationen han har :(

Så jag har plockat undan all tvätt, städat lillemans rum, dammsugat hallen å sovrummet å toan så klart, så jag ska ta jasons rum, köket å vardagsrummet efter våra bästa år..

fick insperation till å städa igår när jag fick hem min Buddha från Partylite å så köpte vi en ny blomma till fönstret i sovrummet å de vart sååå fint så då ville jag ha resten av lägenheten fin å ren så då blev de å börja när jag vakna imorse men jag kommer ju inte hinna städa klart idag för Martina ska komma vid 14 taget så jag får skura golven å damma imorrn eller ikväll..

Nu väntar jag såååå mycket på resten av min beställning de borde komma nästa vecka vill ha dom grejerna nu ju men men de e bara å vänta :(

 

Så fint vart de i sovrummsfönstret :)








Min fina Buddha







Så ser busungen ut idag :)


Ögoninflamation.

Imåndags på eftermiddagen började lillemans öga att rinna å gegga ihop så jag tvättade rent å ringde sjukhusrådgivningen där på kvällen å dom sa att jag skulle hålla de rent me vanligt vatten å bomul å att jag skulle göra de flera gånger om dagen.
Dom sa även att om de inte hade gått över till de andra ögat tills idag så skulle vi uppsöka en vårdcentral så de gjorde vi idag men dom tyckte att vi skulle fortsätta hålla rent hemma me vatten och så som vi redan har gjort. Men vi skulle självklart höra av oss om de blev värre vilket vi verkligen hoppas att de INTE blir.
Han kändes lite varm nu under dagen så jag tempa honom å den visade 37,7 så han fick lite alvedon å så la ja honom i sin säng å där ligger han å sover så sött jusst nu mammas stackars lilla kille..


Ny vecka nya tag..

Jaha då va de måndag igen.. Helgen bara sprang iväg som alltid..

Idag ska Camilla komma över en sväng å då tänkte jag passa på å bjuda henne på lunch alltid roligare å äta ihop med nån :) Jag mådde riktigt dåligt igår kväll mår fortfarande dåligt men de e inte lika illa som de va igår..

Får hoppas de går över för jag har inte tid å bli sjuk å int lust heller för den delen..

Jusst nu ligger lilleman å sover så jag får allt starta en maskin tvätt när han har vaknat :)

 

Jason verkar lite piggare nu tycker jag när han fick den har andra medicinen åxå som han skulle äta i 7 dagar.. Å nu måttar jag ju upp hans vatten å ger han de 3 gånger om dagen me lite grädde i för då dricker han upp allt så nu vet jag att han får i sig så mycket vätska som han behöver å jag vakna inatt av att han va uppe å åt lite å de har typ inte hänt på evigheter så vem vet de kanske går åt rätt håll för en gångs skull de e ju bara att hoppas..

 

Jag skulle behöva åka till växtriket en sväng idag får se vad putte säger om de för blomman i sovrumms fönstret har dött å de lär ju berott på att balkongdörren stod öppen i 1,5 timme igår när jag brottades me all jävla snö på balkongen jag fick bort sjukt mycket kan jag lova men de är en hel del kvar :( Ska ta lite varje dag tror jag men idag va fan snön för hård så idag lär de inte bli nåt me de :(

Nä nu ska jag glo lite på tv å vänta på att camilla hör av sig ha de gött så länge.


Lördagen..

Ja ha då va snart lördagen åxå slut..

Idag har vi vart å Grattat Anders som fyller idag, jag har plockat å tvättat här hemma som vanligt.

Har även gjort god mat å fixat me de..

Dagarna ser likadana ut tycker jag :( Jag tvättar, plockar å fixar jämt här hemma känns de som..

Markus ligger å sover så sött i sin säng jusst nu :)

Hoppas han sover bra inatt.. Jag hoppas att jason kan hålla sig längre å längre så man slipper gå ut me honom nattetid för de e riktigt jobbigt kan jag lova att man aldrig får den sömn man behöver, de tar på krafterna kan jag lova..

 

Aja om jag ska ta å fixa lite till innan de e dags å rasta jason sen gå å krama kudden.


8 Månader :)

Ja idag blir min lilla prins hela 8 månader.

Tiden den bara springer iväg fattar inte riktigt vart den tar vägen, känns inte som man hinner med :(

Tycker inte alls de va längesen jag låg uppe på förlossningen å hade mina fruktansvärda värkar.. hehehe då kände man att man levde vill jag lova :)

Men de va självklart värt all smärta fick ju min lilla prins i slutet av den resan..

Å jag skulle genomgå allt de igen efterson jag vill ha ett litet syskon till lilleman :)

Men vi får se när de blir för de kommer när de kommer ;)

 

 


Sover..

Jaha då sover alla utom jag här hemma :(

Så jag har startat diskmaskin å plockat lite.

Men nu är jag rätt utråkad :( Ska väl kolla på lite tv lr nåt...

Aja ja e hur pigg som helst..


Klart

Ja då har jag precis kommit ut ur duschen efter att ha skurat å fixat i jasons rum så nu är allt rent å frecht där inne igen hoppas bara att han kan hålla sig inatt annars är de ju samma sak imorrn igen å de har jag varken ork eller lust till..

Tror jag skurade 3 vänder först me rengöringsmedel sen me varmt vatten å sist me varmvatten me lite klorin i så nu luktar de badhur här hemma hahahahah.

 

Vi ska nog köpa hem Pizza ikväll för jag orkar inte laga mat ikväll men imorrn blir de å stå framför spisen igen å då blir de lövbiff me beasås å pommes tror jag mums mums ju..

 

Lilleman är väldigt grinig jusst nu inget duger :(


Helt slut...

Jag är verkligen helt slut.

Fy fan vilken natt :( De vart som jag trodde.. Jason kissade på sig även under natten.

Så de va bara upp å torka å skura lite snabbt sen ut å rasta honom å sen när jag kom upp så gav jag lilleman mat. Så jag va uppe i 1,5 timme inatt å de va inte de minsta kul kan jag lova.

Så de blir å skura jasons rum rejält under dagen me klorin å grejer..

Ska rosta lite blodpudding i ugnen åt jason han är helt galen i de :) De tar ca 1 timme sen e de klart :)

Jason dricker ju så dåligt me vätska de visade även proverna dom tog på strömsholm så jag har kommit på ett litet knep så han dricker någorlunda bra i alla fall å de e att jag har i lite grädde i vattnet :)

Å de borde ju hjälpa honom lite på traven till å gå upp i vikt tycker jag.

Idag blir de dag nummer 2 me dom där hormontabletterna som han ska äta i 7 dagar men måste vänta på att Patrik ska komma hem innan han kan få dom..

Men antibiotikan har han fått idag i alla fall de e mycket å hålla reda på nu. Alla mediciner, vätskeintag osv.. Fan vad jag längtar tills han är helt frisk så man kan börja göra allt man gjorde innan me honom så som bus å träning. Nu ska han ju absolut inte göra nåt som gör att han anstränger sig så hans liv för tillfället är väldigt tråkigt.

 

Jag ska nog passa på å sova under dagen när lilleman gör de :)

Idag ska ingela komma me den röda kupan jag skulle köpa av henne å så skulle hon hämta pengarna för skålen jag köpte av henne när hon va här å höll i ljuspartyt.

Jag bara älskar Partylite :)


Massa kiss.

Ja idag har de vart en hel del kiss här hemma.

Jason har kissat på sig 2 gånger under dagen å fler gånger lär de väl bli under natten :(

Han kan inte hålla sig å så har de vart ett tag tror de beror på hans förstora prostata å inflamationen han har i buken. Så jag fick starta en till maskin nyss me alla filtar jag hade lagt i hans säng plus att jag fick duscha av hundsängen så den får stå på tork i badrummet under natten.

Även Markus har kissat igenom blöjan idag hehehehe hela han va blöt vilken kissdag jag har haft hoppas verkligen inte morgondagen bjuder på lika mycket kiss för så kul är de inte å tvätta å skura :(

 

Jason har påbörjat sin hormonbehandling idag så den behandlingen är slut nästa fredag skönt de sen är de bara antibiotikan i ytterligare 2 veckor efter de :( suck för alla mediciner..

Hormon tabletterna får inte jag ge Jason han på apoteket sa att tjejer inte ska komma i kontakt me dom skummt. Va skulle jag gjort om jag inte hade haft Putte dåskulle inte Jason fått sin medicin då???

Aja de är i alla fall patrik som ger dom tabletterna å jag ger Jason antiobiotikan för den har dom inte sagt nåt om att jag inte får komma i kontakt med..

Snart börjar kniven mot strupen som jag ska se sen efter de blir de ut me jason en sista gång å sen lägga sig.
Då har jason kissat 3 gånger på 3 timmar så då kan man ju hoppas att han har tömt blåsan helt inför natten för de suger verkligen å ta reda på ett nerkissat golv mitt i natten de har jag gjort ett par gånger vill jag lova å vill gärna slippa de.. Så vi får hålla tummarna.


Medicin..

Jaha då har vi vart å hämtat ut lite av Jasons medicin å den notan slutade på 800 kr å de e mer medicin som ska hämtas ut men vi väntar på dom recepten som borde komma nästa vecka..

De här kommer bli en dyr resa men de e Jason värd.

Nu har han börjat me sina hormontabletter som han ska äta i 7 dagar å dom ska hjälpa prostatan å bli lite mindre så de e bara hoppas att de funkar å så ska han äta sin antibiotika i 3 veckor till..

Han är så understimulerad men de finns inget å göra åt de för han skulle absolut inte anstränga sig alls enligt vetrinären så länge han har denna inflamation..

Så när han är frisk då blir de hårdträning för hela slanten för jasons del både för kropp å huvud de lär han behöva kraken..

Han är hängig å allmänt slö men de beror nog på inflamationen han vill inte äta sitt torrfoder så de blir lite annat för å få i honom näring å vätska måste han dricka minst 1,5 liter om dagen så jag har lite till jag måste få i honom idag.

Återkommen ang jasons tillstånd..

 


Jaha

Ja ha då har man tvättat lite idag, tömt diskmaskinen lagat å ätit en god lunch busat me lilleman gett honom mat i magen å ren blöja..

Fick även starta en maskin me jasons dyna som han har i sin hundsäng för han råka nämligen kissa på sig i sin säng lilla gubben tycker såå synd om honom gud va jag längtar tills allt de här me honom är över å när han är helt bra igen..

På tal om jason så ringde dom från strömsholm å vi fick ett ja från mitt försäkringsbolag så vi får ge honom tabletterna för att minska hans prostata å sen står dom för sin del när han ska kastreras hurra säger jag så jag är jätte glad över de :) Dom har även bokat in en operationstid i samband me nästa återbesök för om allt ser bra ut så kastrerar dom honom på en gång de va jag som bad om de för man kan inte hålla på å åka dit fram å tebax 1000 gånger så de e bara hoppas att allt ser bra ut då för gör de d då är han kastrerad innan den här månaden är slut å de skulle vara helt underbart..

Så ni får gärna hålla alla era tummar för att de går vägen nu för jason..

 

Ja ha då kommer snart Patrik hem skönt de jag längtar massor :)

Får se vad man hittar på idag då om man kanske tar ut lilleman i pulkan en sväng återstår att se vad som händer.. Imorrn är de fredag skönt de för då har jag patrik hemma lördag å söndag, nice.

 

Nähe om jag ska lägga mig i soffan en stund för lilleman ligger i sin säng å leker me sin aktiveringsnalle å så lyssnar han på teskedsgumman han är bara för söt :)

Man ska verkligen passa på å njuta när dagarna är så här lugna som den har vart idag för dom kan vara helt hektiska åxå när han hela tiden ska låta, synas å härja precis över allt då kan jag lova att man vet att man lever. :) Idag har han vart en riktig ängel så lugn å tyst hela dagen..




Torsdag..

Ja då va de snart helg igen, såå skönt.

Jag har startat en maskin tvätt va lika bra å göra de direkt annars kanske de inte blir av hehehehe.

Ska även tömma diskmaskinen.

Å idag ska jag laga kycklingburgare till lunch de ska bli riktigt gott faktiskt :)

Får ta å göra de när lilleman sover för annars kan de bli svårt å få matro för han härjar alltid runt när man ska äta på nå konstigt sätt dom vet när dom ska sätta igång :)

Jusst nu sitter han i sin gunga å gungar å han älskar de för de har han inte gjort på evigheter för batterina har vart slut så kom jag äntligen ihåg batterin när vi va å handlade :)

Så han sitter i den å njuter han tvär somna i den igår hehehehe den är väl avslappnande skulle jag tro me lite svag musik i bakgrunden å sen bara gunga fram å tebax tror att jag me skulle kunna somna då :)

 

Jag har köpt ett par nya skor till begravningen åxå jag hade ju inga svarta så åkte jag å putte iväg å kolla lite å då hitta vi ett par skit snygga stövlar dom har klack så dom lär ju vara snor hala men jag får hålla hårt i nån så kanske jag inte ramlar..

 

Jag vill ha hem beställningarna från ljuspartyt jag hade. Jag vill ha mina nya dofter å den jätte fina olje behållaren jag köpte till badrummet me min underbara badrummsdoft :) Men jag köpte ju även en ny badrumsdoft men i ljus då så de ska bli kul å testa sen vill jag ha hem mitt vattenfall å min buddha :)

Gud va man kan längta efter materiella ting de e ju helt sjukt om man tänker efter att saker kan göra en så glad ibland.. De finns ju dom som inte har nånting liksom man uppskattar inte det man har på de sättet man borde känns de som utan man vill ha nytt å göra om hela tiden jag är så period vis i alla fall :(

Nä nu ska jag dricka upp min yoghurt¨å bara njuta en stund i soffan.

 

Markus mitt liv mitt allt


Jason..

Vi va ju på strömsholm me jason igår..

Det hade blivit lite lite bättre men de va fortfarande inte bra :(

Främre å bakre buken va fortfarande inflamerat :( Så han ska äta sin starka antibiotika i typ 3 veckor till. Vetrinären ringde upp mig igår när vi va på stan å vi hade ett långt samtal om hur man kunde gå till väga å de snabbaste å effektivaste sättet måste godkännas av mitt försäkringsbolag innan man kan sätta in metoden de har me deras ersättning å göra så det är ju verkligen bara hoppas att dom ger sitt godkännande så jason kan bli bra så fort som möjligt.

Det dom va tvugna å godkänna är metoden att man sätter in ett preparat som hjälper till att minska prostatan å sen att man kastrerar honom men vetrinären sa att vissa försäkringsbolag vill inte ersätta kastreringen om man lyckats minska prostatan så jag håller tummarna till att mitt försäkringsbolag som jag har försäkrat jason i är dom bästa å att dom säger vi ersätter kastreringen i alla fall. För bara kastreringen kosta 4000-5000 sa vetrinären å de e ju en del pengar så de skulle vara underbart om dom va me å betalade på den summan :)

Men som sagt det är bara att sitta å vänta på de beskedet..

Men de har ju vart en hel del dåliga besked under de här året som typ precis har börjat så jag är ganska övertygat om att de kommer vara strul i de här å att de blir ett dåligt besked men jag håller tummarna så hårt jag bara kan för ett bra besked..

Han hade även för lite vätska i kroppen å då är min fråga hur får man i en hund vätska om han bara dricker de lilla han vill ha??? Har hällt i en del mjölk i vattnet nu får se om de går bättre då..

 


Nu Så...

När jag väl kommer igång då går de undan..

Frysen är fixad å iordning gjord så de har även blivit lite grejer uppskrivna på inköpslistan som ska in i frysen men inte mycket alls faktiskt skönt de gillar inte när frysen är överfull..

Vi har ju visserligen 2 frysar till ute i förrådet men i dom är patriks färdiga matlådor å lite av lillemans mat.

Idag blir de potatis å en köttfärsrätt till middag mums ska de bli för de va ett tag sen man åt den så de ska bli riktigt gott.. Å nu sitter jag å väntar på att maskinen ska bli klar så jag kan hänga den å slänga igång maskin nummer 2..

Lilleman sover nu vilket han har gjort en stund å när han vaknar då e de dags för honom å äta lite lunch å få en ren blöja sen får vi se om vi lägger oss i sovrummet å myser i våran säng till en barnfilm.. Lillefot eller nalle puh blir de nog i såna fall :)

 

Jag vill bara säga att jag älskar å uppskattar min familj såå mycket dom är det bästa i mitt liv..

 

Vi för alltid <3


Strömsholm...

Ja imorrn ska vi tillbaks till Strömsholm me Jason..

Jag är lite små nervös för att de inte ska ha lagt sig hans inflamation alltså..

Men de får vi ju reda på imorrn jag hoppas verkligen verkilgen att dom säger att han är bra så man kan boka en tid för kastrering så han slipper de här.. För man vet ju inte om han lider av de om de gör ont eller så..

Ska bli så skönt när allt är över när han är kastrerad å helt frisk för då kan man börja ta långa med honom igen å ge honom de han behöver har ju inte riktigt vågat nu när han har gått på så pass stark antibiotika som han gör. För när vi människor äter antibiotika så ska ju vi ta de lugnt så jag har kört på så me jason att han har fått ta de rätt lugnt.

Så imorrn så får ni gärna hålla alla era tummar på att de har blivit bra...

 

 


Jaha

Igår vart de ingenting gjort här hemma så de får bli idag istället.

Jag har precis startat en maskin tvätt å nu försöker jag få lilleman å somna..

Sen måste jag kolla igenom frysen å göra i ordning så de blir lite bättre ordning i den å så måste jag kolla lite i skafferit för vi ska iväg å handla när putte har slutat å då kan de vara bra å veta vad man behöver å sen försöka hålla sig till listan å inget annat..

Så de e väl de jag ska göra under dagen i alla fall :)

Ska tvätta minst två maskiner idag hatar när tvättkorgen är full..

 

 


Ny Vecka

Ja ha då va de måndag igen då..

I Lördags hade vi ju en minnes stund för Stoffe å de kom lite folk. De va i alla fall jätte fint tog lite kort åxå men lägger ut dom vid ett annat tillfälle..

Jaha natten va rätt okej lilleman vakna en gång å skulle ha mat sen fick ja sova till 09 i morse så de va skönt men jag känner mig i alla fall as seg kan ju bero på att vi har lagt oss väldigt sent hela helgen.

Jusst nu ligger lilleman å sover lite så när han har vaknat så ska jag starta en maskin tvätt, ge honom lunch å tömma diskmaskinen kul liv hahahahaha.

Erika skulle kanske komma över idag kul som satan. Måste börja umgås mer regelbundet me sina vänner för man vet aldrig när de tar slut :(

Igår va vi å fixade med blommorna till Stoffes begravning fy fan va de va jobbigt.. Kunde knappt hålla tårarna tillbaka.. Vi köpte även en ljuslykta å 2 raar som vi ska göra iordning me lite kort på honom i. Kommer bli jätte fint när de är klart...

 

R.I.P STOFFE..


RSS 2.0