Tuffa killar




Överraska

När Markus kommer hem från dagis så kan jag lova att han kommer bli glad :)
De trillade nämligen ner 1 linne och 1 t-shirt åt honom från molo :)

såååå fina



har även pratat me puttes mamma idag. och de ledde till att jag tröck hem 2 st molo linnen åt markus och en uv hatt till alex från molo.

Markus har vuxit ur alla sina linnen å va jätte ledsen över de. så puttes föräldrar ska ge ett molo linne och en molo tröja till honom när han fyller :)
han kommer få leksaker så de räcker ändå. Så lite coola molo kläder kommer gå hem då han älskar dom han har hemma. Molo har tuffa tryck och markus är inne i en period de ska vara tufft å coolt :)

så till er som funderar på vad ni kan ge markus när han fyller kan ju höra av sig till mig då jag har lite förslag och ideer :)

Nit å irritation

hittade en ws stopper på blocket å den skulle vara i så fint skick så jag slog till och när den kommer hem blir jag såå besviken :/ den va såå skitig så jag fick köra en vanish behsndling och de fick bort de mesta men inte allt...

jag kontaktade köparen men hon va bara sååå nonshalant så hon visste ju mycket väl vad jag pratade om..

blir så arg å ledsen på folk som lurar andra medvetet självklart kan man missa nåt när man går igenom kläderna men då tar man väl sitt ansvar?

det är den gröna som va allt annat än i de skick hon sa.




han vart sååå glad

detta kom hem till markus igår.. han vart såå glad å föll för hummel jackan direkt. men den svarta dc kepsen va lite stor å den hel svarta va till christopher så vi svängde förbi tp å där valde han den röda kepsen å va såå stolt :)




molo torsk

jag har blivit en molo torsk på RIKTIGT :)

detta har trillat ner i lådan :)












seeeeeg

dagen har vart seeg är fortfarande jätte trött. men har i alla fall tvättat lite maskin nr 5 är igång nu..

Alexander har spytt ner hela sin säng så den är tvättad och nån timme efter så kom de en till å då på kläderna så detta bidrar ju självklart till några maskiner extra ;)

och dom 2 stora härjar runt så dom blir både skitiga å svettiga å markus älskar ju att byta kläder typ 1000 gånger om dagen om han får bestämma. vi har ju barnspärr på hsns garderober av den anledningen men då springer han till christophers byrå å norpar kläder som både är för korta å för tajta men det går inte in hos markus ;)

så de här med en massa tvätt är nåt jag kommer få leva med ;-)

16-24 ledde till stress

igår efter frukost gick jag å sandra ut me barnen vi va ute till kl 13:30 för då ringde en å fråga om jag kunde jobba 16-24 å först ledde frågan till panik eftersom barnen va hemma å putte slutar ju kl 16 å jag hade inte duschat lr ätit men löste de me mega stress å puttes föräldrar ställde upp som vanligt ♡♡

så jag jobbade 16-24 å när jag kom hem så va jag ju pigg så kunde ju inte sova :/ sist jag kolla på klockan va 03 å så vakna jag vid 06 för resten av fmiljen kunde inte vara tysta :/ försökte somna om när dom åkt men slexander vaknade 07:20 så jag är såååå trött.

alex gungade igår






bråk och tjaffs

Markus och Christopher bråkar och tjaffsar dagligen. från morgon till kväll känns de som :/

men dom kan hålla sams också men det är tyvärr inte alls lika ofta.
så dom dagarna dom är sams å myser och leker med varann är sällsynta men dom existerar ;)




Lite bilder :-)












dom första stapplande stegen

Idag hände de, Alexander tog sina första staplande steg. Han är väldigt vinglig och ostadig så man måste verkligen vara med ;)

men med lite träning så :)


Lilla Nova

Den 24/4 kl 18:19 kom lilla nova till världen. så nu är jag moster åt 2 st godingar :) Noah å Nova :)

Jag har dock inte träffat Nova än utan väntar tills dom orkar å vill ha besök.. vet ju av egen erfarenhet att det är ganska mycket i början..









Dagens outfit..

Kan fortfarande ha kläderna jag lyckats träna mig ner i ;) men de va ett tag sen jag tränade nu :/ orken har inte riktigt funnits så jag hoppas på nån slags träning idag.. typ en pw lr joggingtur me jason å lite matta här hemma..




Trött ja de kan man säga

va ju på min första intro/jobb dag idag och det va tufft på fler olika sätt.
mycket å tänka på.
ska ringa chefen på måndag å se vad och hur dom har tänkt me allt detta..

saknade mina små juveler galet mycket va lite jobbigt å gå miste om en fsmiljedag om ni förstår hur jag menar..
men när jag kom hem så åkte vi iväg så lite familjemys har vi allt hunnit me..

nu står kebabpizzan i ugnen :)
















såå trött

jag har sovit dåligt inatt kollat på klockan hela tiden har vart rädd å försova mig..
de va längesen min klocka ringde kl 06 å speciellt på en lördag.

men snart ska jag rasta Jason och sen bege mig mot min första intro/jobb dag..
självklart är jag lite nervös då jag inte frågade nåt ang arbetsuppgifterna igår när jag pratade med medlemmen utan jag frågade mest om henne som person. men jag lär ju få reda på arbetsuppgifterna idag om inte annat ;-)




Lycka en STOR dag

Idag kl 13 skulle jag åka och titta på ett jobb som personlig assistent som jag sökt.. Är där i ca 1 timme och det kändes bra. jag åker tillbaks hem till Puttes mamma som haft barnen under tiden och jag hinner bara fram så ringer mobilen..

då får jag frågan om jag kan gå både intro å jobba imorrn mellan 7-16 och jag svarar självklart ja.. så jag antar att jag fått jobbet men är inte helt hundra heller haha då jag vart så chokad över dom snabba rycken så jag glömde fråga :)

Lyckan är i alla fall total och dessa fina fick jag av putte




Jag har även sålt barnkläder idag för 2125 kr så det gör ju åxå dagen väldigt bra :)

och så har jag blivit moster igen :-) hon hade bestämt sig igår för att de va dags å komma ut å se den stora världen :) längtar efter att få träffa henne, syster Heidi å självklart min lilla prins noah..

Jag svävar på små moln just nu.

Fredag

Idag är det förhoppningsvis lite folk som kommer och hämtar de dom tingat då det är 3 stora påsar me kläder skulle vara skönt å bli av med om jag säger så :)

sen vid 10 taget ska vi gå till puttes föräldrar där vi ska bli bjudna på lunch :) lyxigt värre.
sen vid 13 ska jag iväg på en grej och jag är jätte nervös men får hoppas de går bra :)

Natten har vart jobbig för Alexander som vanligt känns de som då de vart så här ett tag :/ men tack å lov ingen spya inatt i alla fall men det har nästan vart så att jag har väntat på en då mycket som han har hostat mitt lilla hjärta :-(

Jag kommer i alla fall packa med extra kläder åt honom när vi ska iväg så de finns om han kräks där borta..

Jag är stressad för det känns som det är så mycket nu. tankar å funderingar, hur kommer det bli med allt osv osv jag kan inte berätta vad det är jag menar exakt ut n de kommer när jag vet mer exakt själv hur det blir med allt..

träningen har hamnat i bakgrunden de va ett tag sen jag tränade å de känns inte alls bra.. ska se om de finns några pass kvar i helgen.. annars har jag ju step inbokad på måndag ;)


läkaren

va ju hos läkaren idag med Alexander...

Han har en kraftig förkylning me massa slem i hals å mage, förtjockat vänster öra, lite röd i halsen och vit på tungan.

det är slemet i halsen och magen som gör att han kräks när han hostar.. så vi ska fortsätta kämpa som vi gör med vällingen och maten.. mycket vätska kunde göra det hela bättre så nu ska vi försöka få i en massa sånt också..

Magen va de mindre kul med...
Han har tydligen bajs kvar i tarmarna som inte kommer ut.. :/ så vi ska köra med detta ett tag



skulle köra med 5 ml i 3-4 dagar blir de inte bättre så ska vi öka till 7,5 ml. men om det blir bra av detta så ska vi inte sluta bara sådär utan trappa ner lite i taget. och skulle detta inte funka så skulle vi testa med nåt som heter klyx det är en tömning från rumpan. man sprutar in de å så ska de komma ut..
nu förstår jag varför han skriker helt hysteriskt när han ska bajsa lilla gubben nu hoppas jag verkligen att detta ska funka då min lilla plutt kan bajsa utan å behöva ha så ont som han har nu..

så här tuff va min lilla prins när vi va på väg till läkaren



han kräktes ju ner hela sängen imorse å han kräktes ner hela hallen nu vid nattningen.. jag lider så otroligt mycket med honom. han får ju inte behålla sin mat :-(

???

ser att bara halva inlägget kom med....

de jag skulle skriva va att igår när jag skulle pröva med vanlig mat så spydde han efter bara 3 skedar och det kom en del vill jag lova..

och idag när han fick välling i sängen började han hosta å spydde ner hela sängen och hela sig. så va bara å bada honom å slänga in allt i maskin.. nu sover han en stund.
Jag lider såå med honom om jag skulle kunna byta me honom så hade jag gjort de direkt..

det är hemskt å se honom så här :-(

jag har i alla fall tid hos Lars idag så jag hoppas verkligen att han hittar vad som är fel. för så här kan han inte ha de min lilla prins..




väntar på att vc ska ringa

nu sitter jag å väntar på att vc ska ringa så hoppas jag på å få en tid till Alexander idag..

igår till middagen skulle jag pröva med vanlig

samtalet

samtalet jag har väntat på kom idag :) är super glad nu är det sista momentet kvar å jag hoppas såååå galet mycket. är nervös, hoppfull, förväntansfull ja allt..

kommer jag gå hela vägen?? nu är det pirrigt värre...

God Morgon Onsdag

Vart dåligt med sömn inatt åxå men känner mig ändå som människa om ni förstår hur jag menar ;-)

dom stora sitter å tittar på tv och väntar på att få bege sig mot dagis.. så jag hoppas verkligen att Alexander kommer ha en bättre dag idag så jag kan få lite gjort men vågar inte hoppas..

idag strax efter kl 17 blir de å ringa vc för dom kunde tydligen inte ge mig nån tid till lars när jag prata me dom igår så de va så jag va tvungen å göra..

Pustar ut

Nu är mamma Therese trött..
 
Alexander har haft en jätte jobbig dag :/ vart ledsen, hostat å snuvat större delen av dagen sovit korta stunder pga hostan :/
 
Puttes föräldrar va ju här på Mat å dom tyckte de va så gott som alltid när vi bjuder på mat :) å nu kommer dom tacka för maten i ett par dagar dom är såååå tacksamma fast det är vi som ska vara de för att dom ställer upp jämt och tro mig det är vi....
 
Har fått lite tvättat idag i allla fall å de känns skönt, har även röjt lite i grabbarnas rum så nu ser man i alla fall golvet :) Å har lagt ut lite på köp å sälj och så har jag fått 3 tröjor sålda idag sååååå skönt...
 
Nu sitter jag här i soffan å väntar på att håret ska torka så jag kan lägga mig för ögonen går typ i kors hahaha

uv dräkt

vart självklart en uv dräkt till Alex åxå. Även den är från Molo.. Jag har verkligen fastnat för Molos kläder, färger å mönster






Mera Molo ;-)

idag trillade lite molo post som jag väntat på ner i brevlådan :)

detta är vårat nya begagnat



och detta är det nya :)



heldressen är till Alex och de andra är presenter till Markus ena tröjan är tex från min pappa ;)

Tillbaks till vardagen

Då va påsken å all ledighet slut.. känns tråkigt som attan men det är ju så livet ser ut så bara gilla läget..

Vc ringde upp mig då jag ringde igår men Lars va ledig till på torsdag så ska ringa på onsdag igen dvs imorrn..
Vill inte ha nån annan än Lars så därför vi väntar.. han är den enda som tagit oss på allvar av alla läkare vi träffat på vc så vill bara gå till honom med barnen.

Idag har vi bjudit över puttes föräldrar på middag det blir hemmagjord kebab pizza å de tackade dom inte nej till :-)

och på Lördag har vi bjudit hit min pappa på mat. han är lite nyfiken på våran egenmalda färs så då blir de hamburgare ;)

lite tvätt och fix står som vanligt på mitt schema idag å mys me min sjukling så klart




skyddsänglar finns

och idag va dom på vår sida vill jag lova.. är fortfarande lite skakis när jag tänker på hur illa de faktiskt hade kunna gått.

seg väntan

Jag är hungrig, sitter å väntar på att maten ska bli klar.. testar liten ny variant på våran kyckling i ugn så de ska bli spännande å se om de smakar lika gott som de doftar..

idag har vi vart i vilsta å myst me hästarna hittade nog världens goaste häst som bara ville stå å mysa så de gjorde vi..

nä nu ska de väntas vidare här hemma 😂

Morgon Träningen gjord

då är dagens träning gjord för min del ;-) nu är putte nere å kör ett pass..

Har blivit rätt mycket godis å annat skit nu under påsk så nu måste jag typ börja om från ruta 1 känns de som :/ med sötsuget, träningen och maten..
men har ju bara mig själv å skylla. å grejen är den att de finns gslet mycket godis kvar här hemma så kommer få bita mig i läppen många gånger när suget kommer :/

men bara kämpa på :)

måla ägg










underbar dag


























Ingen Motivation

Har bokat ett core pass kl 17 men har fan ingen motivation.. vad har hänt??
har vilat tis, ons å tors så måste fan ner idag.. å de har även blivit en del fuskande på mina vilodagsr vilket inte är okej..

har även pass imorrn å på söndag. måste sätta mig ikväll å planera nästa veckas träning..

lite sugen

föll för dessa skor igår men vet inte vilka som är snyggast :/
å det är ju rätt mycket pengar :/




2 glada grabbar.

igår kväll gömde vi markus å christophers påskpresent så imorse förklarade jag lite vad dom skulle leta efter. dom letade ivrigt å de va christopher som hittade den..
å jag kan ju lova att de va 2 glada killar



så jag vart bjuden på en hamburgare å lite vindruvor till frukost







grabbarnas Molo

nu är inte ytterkläderna med.

alexanders


markus


christophers



och mer kommer det garanterat att bli. Markus fyller ju snart så lite nytt molo ska de nog bli ;)

Trött som en gnu

ja som ni förstår på rubriken är jag sjukt trött, känslan är obehaglig...

Barnen har röjt som vanligt idag så på de planet har de vart som vanligt ;-) Putte va hemma kl 14 idag å de tackar jag för. de behövdes om jag säger så..

Har pulat lite me Alex kläder i stl 86/92 å de va endel ;-) några tröjor i stl 86 åkte ner i hans byrå. byxorna får nog vänta lite till då dom såg jätte långa ut..

å kanske dags å gå igenom hans byrå igen nu när de åkte ner lite kläder för när jag höll på me hans 86/92 kläder så va de några plagg jag kände, kommer jag använda de här.. Så blir kanske å pula lite me de under helgen lr på tisdag när dom stora är på dagis..

Jag har plockat me tvätt och disk som vanligt.. lite annat små plock har de åxå blivit :) ska se om jag kan få putte å borra upp lite i sovrummet har ju dragit ut på de enormt nu trots att jag har "tjatat" på honom...

Jobbig natt

Alex har haft en jätte jobbig natt.. tappade räkningen på hur många gånger han vaknade.. Efter att ha sprungit upp och ner ett par gånger så tog jag in honom till oss och öppnade balkong dörren. då somna han men gud så oroligt han sov :/ så det har inte blivit många timmars sömn.. och nu är han jätte gnällig..

igår vid matbordet spydde han rakt ut 3-4 gånger å de va inte lite som kom :/ så han fick bara 150 ml välling inatt och 200 ml nu på morgonen. får ta de lite lugnt nu så han inte kräks upp allt..

Putte har en Monster i kylen är bra sugen på å fråga om jag kan ta den för tror inte de räcker me en celsius idag för å få mig å vakna till liv..

skönt att dom stora ska till dagis då kan jag varva ner lite med Alex när jag är så trött..

Från total panik till ett lugn

fick mail om att alexander fått dagis plats gick in för å godkänna då jag givetvis trodde han hade fått plats på djurgården å fick en smärre chock när de visa sig att han hade fått plats på mesta.. ja ni läste rätt..

Har haft en klump i magen sen jag öppna mailet å inte alls vetat hur jag ska göra då dom vill ha besked senast på tisdag och eftersom jag inte vet om jag får jobbet lr ej så kändes allt så mycket jobbigare för får jag det inte är vi ju inte i behov av den tillfälliga dagis lösningen men får jag det så är vi ju ibehov av nåt för Alex..

Mailade dom och i augusti/september verkar de som de finns plats på djurgården.. har ältat detta fram å tillbaks ringde puttes mamma för å prata av mig lite å höra vad hon tyckte å hon tyckte precis som jag... så hon sa att vi tar Alexander om du får jobbet och det behövs så kaoset inom mig blev snabbt ett lugn..

Jag skulle må såå dåligt om jag hade behövt lämna honom i mesta.. men å lämna honom hos puttes föräldrar om det blir aktuellt känns tryggt/bra å lugnt.. och eftersom vi inte vet nåt om det behövs eller ej så kommer det kännas bra å säga nej till platsen i mesta..

så nu har klumpen i magen släppt å ett lugn har kommit i stället.. nu vet jag att de löser sig på bästa sätt för Alex tills han får plats på djurgården med bröderna..




Dags å Vakna

Jag är sjukt trött hela tiden :-( nu har jag precis öppnat en celsius för känns som de e dags å vakna nu, bli människa...

Alex sover fortfarande å jag sitter framför tvn. Hoppas celsiusen slår till snart så jag kan få lite gjort här hemma.. känns inte riktigt okej å bara sitta även fast det kanske är vad jag behöver..

Har lite tvätt å plocka undan å diskmaskin å tömma å lite annat fix finns alltid...




bvc

Imorse hade vi tid på bvc 8:15 men de drog ut på tiden då branlarmet gick så brandkåren kom.. Markus å Christopher va nog nöjda :)
så vig 8:40 kom vi in.. Läkaren tittade på Alex å allt såg bra ut men Alex va inte alls me på notena å grät helt hysteriskt när han såg läkaren :/

Markus å Christopher tyckte de va lite jobbigt när Alex skulle vaccineras men va snabbt där för å titta om de kom nå blod lr om de vart ett hål hehe vart får dom allt ifrån ;)

Längd = 79,1 cm
Vikt = 9175 gram

Nu ligger han å sover han har vart väldigt gnällig efter vaccinet så skönt att han somna så han får sova en stund för fick väcka honom i morse :/

fick ett ryck

Jag fick ett ryck innan jag drog till gymmet.. jag möblerade om inne i alex rum :) vart mycket bättre tycker jag..




Helgens fynd

i helgen fyndade vi å de va inget dåligt fynd :)
har funderat ett tag om de inte kan vara bar med 2 st ws fleecar till christopher och i helgen hände de ;)

hittade denna för 40 kr så slog ju till direkt. den va lite smutsig vid ärmslut men skitsamma de kommer den ju bli oavsett så nu har han 2 st och jag är såå nöjd och 40 kr va är de liksom..




mellanmål




fullt ös = trött mamma

här hemma är det full rulle som vanligt.. ungarna har precis ätit lunch å jag tog en protein drink..

Alexander är så där underbart övertrött..
jag håller på å tvättar i den mån de går me 3 barn som är högt å lågt å mer än gärna gör allt dom inte ska göra..
men maskin 3 är igång nu så har jag minst 2 maskiner kvar.. tanken är att disken ska tas åxå lr om jag lämnar den till putte, återstår å se ;)

gårdagen bara sprang iväg

igår hade vi jätte mysigt å dagen bara sprang iväg..

jag å putte tränade på morgonen å sen åt vi lunch å gjorde oss klara för ett besök hos min farmor å farfar å när vi kom dit va Heidi, emil å noah där så kusinerna lekte..
De blåste typ storm men va ändå helt okej å vara ute.. Alex åkte runt i vagnen som vi har där och va väldigt nöjd me de ♡♡









efter att heidi å dom åkte så bastade vi lite medan alexander gungades i vagnen av min farmor..

efter bastun åkte vi hem å rasta jason för att sen bege oss till puttes föräldrar med barnen så vi kunde handla i lugn å ro. ;-)

fyllt på

igår när vi handlade så kom jag ihåg att jag behövde en ny platta celsius för har typ bara 4 st kvar i den gamla å de räcker inte långt..
så en ny platta blev de ;)




lite extra träning skadar ju aldrig

körde ju 2 pass imorse å de kändes galet skönt.. å nu hjälpte jag min andra halva å bära ner detta as som ska in i bilen..
vill ju lova att den är tung. å så bor vi på 3:e våningen






dagens lunch




God Morgon Söndag

Jag ska snart till gymet men en massa morgonmys har vi hunnit med här hemma..

mamma älskar er till månen och tillbaka




Lördags godis å påsk godis

nu har vi köpt godis så de räcker till och blir över... Mår nästan lite illa av å se allt haha

vi har ju så de räcker till påsk godis också om jag säger så haha men bor ju me 3 stycken godis grisar så man vet ju aldrig ;)

jag kanske får gömma de






Härlig dag

vi köpte me mat och åkte hem till min farmor å farfar där vi stannade ett par timmar hon frågade om vi ville badta men vi sa att vi gärna gör de imorrn så de blir ett besök hos dom imorrn åxå ♡♡
vi har inte träffat dom på över 1 månad pga sjukdomar här hemma..

Grabbarna hade super kul och sken upp som solar gud va man längtar efter hus med en tomt.. lyckan va total hos barnen..

Dom fick även sina första påsk ägg :)

min farmor å farfar är dom bästa på alla sätt det är dom bästa människorna som finns..



















Svettigt men såå skönt

Passet va svettigt men känns såå skönt men fan har träningsvärk från gårdagens MRL passet va ju nytt igår så de känns idag kan jag lova.. men bara köra på..

imorrn bitti har jag bokat 2 pass efter varann core och reshape å sen step på måndag.. sååå jäkla nice

men känner av knäna :-(

Nåt jag ALDRIG trodde va möjligt...

För några månader sen tränade jag i stora lösa toppar å va sååå avis på dom som tränade i snygga lite tajtare linnen.. det va inte ens ett alternativ då med ett midjemått på 102 cm det såg liksom bara så äckligt å vidrigt ut...

men nu med många många timmars slit på gymet ska jag göra de.. hör å häpna de jag trodde ALDRIG va möjligt händer idag.. visst de finns lite mage kvar men inte så mycket så de ser äckligt ut om ni förstår? ;-)





dags å torka av spegeln igen, jäkla ungar ;-)

irriterad är bara förnamnet

jag ligger redan i sängen och kokar av irritation gör jag åxå...
Puttes tid hemma består av å sitta framför tvn å glo lr å pilla på mobilen.

bad honom ta disken när jag gick till gymet. tror ni han gjorde de?? svar nej den fick jag ta nu.. tömma den för å sen fylla den å starta den.. jag är såååå trött på å göra allt själv att jag spyr snart.

skulle vilja se honom vara hemma me 3 barn å göra allt jag gör han skulle fan dö.. blir såå jävla arg, ledsen å besviken att jag ska göra allt hela jävla tiden...

å sen att man inte får sova på nätterna gör ju sitt.. jag är helt slut jag orkar inte men de fattar ju inte han eftersom han bara sitter i soffan å låter mig göra allt..

så ja min fredags kväll vart å är förstörd och jag är as arg å irriterad..

Lite mer till Markus

Dessa 2 godingar trillade ner i brevlådan idag.. har fastnat för Molo för ersom inte märkt de :)
han vart jätte glad när han såg dom.




Hell Yeeeh



dagens frukost bestod av en protein drink och en banan.. är ingen frukost människa å har aldrig vart så de jag får i mig är bättre än inget.. nu är det träning fredag-tisdag som gäller utan vila.. sen blir det vila tis och ons.

innan jag vart gravid med Markus så vägde jag 68 kg och de va mitt mål å komma dit när jag började träna å när jag nådde dit så va jag såååå glad att jag klara de å att vågen nu står på 66,2 kg och det är helt ofattbart att jag kommit så här långt me enbart träning och ändring i kosten.. Ett jävla slit men fan såååå värt de. Mitt nya mål är ju 65 kg så bara kämpa vidare..

God Morgon Fredag

Trött är jag men det är ju inge ovanligt är ju fan jämt trött :/

Igår sålder hoppgungan då Alex börja bli för stor för den. Å gåstolen såldes ju för ett tag sen så kommer nog bli tufft å få saker gjort me lilleman på golvet. för man måste ju ha super koll på honom



annars får man väl röja när putte är hemma.. men idag står förhoppningsvis ett pass på schemat, är fortfarande reserv men hoppas jag kommer med. Nu har jag vilat så de räcker den här veckan :-)

Jag behöver rensa Alexanders byrå åxå ska försöka ta lite idag för nu borde de snart vara dags för lite 86 kläder.. vissa kläder i stl 80 som han har är STORA så dom kommer han kunna ha ett tag till. Men tror lr är nästan säker att det finns en del 74 plagg i lådan åxå så måste försöka ta tag i de där.



Tror att jag är klar me dom storas garderober Markus kör stl 122/128 och christopher har 98/104 på vissa å 110 på andra så det är lite olika

vi borde snart höra nåt om Alexanders dagisplats tycker jag.. men å andra sidan känns som alla besked tar lång tid nu väntar ju på minst 2 st som har stor betydelse för oss men bara å fortsätta vänta antar jag..

Energi men ändå trött

vi kom hem vid 19 å eftersom inget gjotrs under dagen då vi gick ut i stället så har jag gjort lite nu på kvällen..

En tvätt är startad, berget me disk är taget så diskmaskin sliter för fullt å så har jag rensat, marinerat å slängt in kycklingen i ugnen :)

heja mig




struntade i alla måsten

idag sket jag i alla måsten här hemma så efter lunchen tog jag på barnen å så gick vi ut.
så vi gick in i affären å köpte lite fika å så frågade grabbarna om dom kunde få varsin glass och det kunde dom självklart..
sen tog vi en promenad till puttes föräldrar nåt stop på vägen me lite lek å bus vart de ;)




























Lite fegt

Jag vet att vissa i min närhet har tagit avstånd från mig och jag har inte en aning om varför...
Jag tycker bara att det är jävligt fegt.. I stället för att säga rakt ut vad det är så görs allt för att undvika å träffa mig..
som att jag inte kan plussa ihop 1+1. lr du/ni kanske tror att jag är helt jävla bortkommen att jag inte skulle fatta/märka nåt??
ja man kan ju undra i alla fall..

nu har jag fått detta ur mig å de känns skönt å jag hoppas att du /ni känner er träffade när du/ni läser detta å att du/ni känner er jävligt dumma å ruttna..


kom mera.

köpte ett klädpaket för hon ville inte dela på det. men pop kavajen är nog inget för mig så den kommer nog läggas ut..




Till barnen

Till Markus



Till Christopher



Till Alexander




Hans foto min

Alexander har en väldigt charmig min när man tar fram kameran..
Skrattade as mycket första gången han gjorde de såg så himla roligt ut men idag tycker jag bara de är såå charmigt










bra start på dagen..

Igår va jag lite depp för har fortfarande inte hört nåt så nu känns de mörkt.. och jag vart as sugen på en massa skit men velade lite för de kändes inte riktigt värt de bara för att liksom så de vart en fruktsallad och 30 situps istället



och efter de va suget efter all skit borta vilket kändes helt underbart..

ställde mig på vågen i morse och de vart en bra start på denna onsdag vill jag lova ;)



lusten att kämpa vidare kom tillbaks. jag vart påmind om varför jag gör allt detta och att allt slit å alla tuffa dagar faktiskt är värt de..

Jag är sakta men säkert på väg till min nästa mål som är 65 kg vet ej om jag kommer lyckas men ska helt klart försöka för det går ju sakta men säkert neråt ;)

Trött

Step passet va grymt helt slut å super svettig som vanligt ;) Älskar den känslan.. dock känns de lite i knäna men jag verkar ju ha de problemet så får leva me de å lära mig å träna me de.

Imorrn är en ny dag me (bra mat) tufft är det men bara å göra de bästa av de å hoppas på de sista resultatet ;)

Jag hoppas Alexander sover inatt få jag känner att jag behöver sova :-)

snart dags å smörja in knäna med voltaren

så här svettig va jag efter passet, tutt svett AB



Jag å mina prinsar fulade oss lite vid nattningen haha










Måndag

När jag klev upp ur sängen då hade Markus tömt tvättkorgen å lagt tvätten över badrumsgolvet å jag tog de som en pik att det är dags å tvätta som vanligt :)
så dagens första maskin är igång ska snart ta reda på den rena tvätten från 2 vindor. tvätt tvätt å ännu mera tvätt..

Måste tömma diskmaskin åxå och slänga in de som står på diskbänken. det finns å göra hela tiden så tycker det är lite kul att vissa tror jag har "semester" för att jag är mamma ledig.. blir lite ledsen på den vridna synen folk har på dom som är mammalediga..

Frukosten ligger i magen.. Jag skulle ju köpt kost shema idag av en pt nere på gymet men måste ringa å avboka då det är en jäkla massa vägning av maten och jag har ingen lust lr ork till de så ger det ett försök själv å funkar inte de så får jag nog överväga allt vägande ändå...



min frukost å självklart 1 glas mjölk till..
snart dags för mitt dagliga intag av celsius

60 st

Har rullat 60 st köttbullar på kvällskvisten gott gott




stolta

innan jag drog ut å sprang me grånosen jason så fick grabbarna sina favorit yoghurts å dom visar stolt upp dom








kvälls runda

har sprungit lite me herr grånos






Rastat Barn och jason

då kom vi hem för en liten stund sen.
har vart i odlarn å rastat barnen å jason :)




























pizza bak








börjas i tid






Presenten

Tack Emma, Chrille och Ellie




kalasa för våran 1 åring

idag kommer Chrille å Ellie å grattar Alexander som fyllt 1 år..

pga en del sjukdommar här hemma har vi fått skjuta på de..










pw

ett piloxing pass på morgonen å en pw på 40 min vid lunch.. underbart












Till Alexanders växa garderob








trött som fan

ja trött är förnamnet men nu ska jag sätta mig med tvätten så jag kan tvätta lite idag ;)




vilken start..

hörde att alex va ledsen strax efter 06 går in tar upp honom å tänkte lägga mig me honom i våran säng å precis vid våran säng hostar han så mycket att jag får en spya över mig :(
han fortsätter å hosta å inne i badrummet kommer en till och även denna över mig så det rinner spyor längs överkroppen ingen härlig känsla vill jag lova.

ta av Alex pyjamasen, torka av de värsta sätta honom i sängen så jag kunde ta en snabb dusch nu har även dom stora vakna så dom höll lillebror sällskap, efter min dusch så va de lillemans tur å bada :)








Leos

grabbarna röjde loss rejält kan jag lova hehe dom somnade inom 2 min när putte plockade upp oss..














lång väntan

har nu sagt till barnen att vi ska till leos lekland efter lunch så nu är det mycket frågor om hur mycket klockan är och när vi ska gå..

Just nu tittar dom på tv. markus har frågat efter paddan men jag har sagt nej å förklarat att jag inte vill att hsn spelar varje dag å då va de inge mer med de..



diskmaskin är startad men allt fick inte plats så ska försöka fixa me de åxå innan vi går. så de känns lite roligare å komma hem sen..
Å eftersom vi ska iväg efter lunchen å vara borta tills putte slutar så måste de göras innan..

ska snart ge Alexander sitt mellanmål 1 flaska välling.. han verkar ha kommit igång me ätandet igen vilket känns såååå bra jag blir lika glad efter varje måltid för ser att det går åt rätt håll dock lite nervös över vad vågen kommer visa den 15:e. för han ville ju knappt äta på 2 veckor när han va sjuk :/


fynd

igår fyndade jag denna fina ws jacka till Alexander..
Har velat ha en svart å nu har vi även de :) kul å ha några å välja på.
bild på dom vi har till Alex i stl 80 ska jag lägga upp en bild på här nån dag :)

jag fick denna för 70 kr för att den va namnad men inte så att namningen lyser upp som dom annars kan göra..
Den är i jätte fint skick så glad mamma Therese som vanligt..






mammas frukost kille






Onsdag

de känns lite gär å där i ben, ljumskar å hälsenan efter gårdagens pass på bandet :)
men det va riktigt härligt å svettas å förbränna de jag gjorde..

dom stora sitter å spelar lite padda innan de e dags för dagis..

Jag vill massor men ingen ork till nåt å jag bara HATAR de...
men ska ta en celsius å hoppas energin kommer krypandes men ett måste är å titta på våra bästa år i alla fall haha

sitter å funderar lite på vad jag ska käka till lunch idag.. Alex har lite kvar från maten jag lagade igår så hans är klart..

till middag ska vi äta kyckling i alla fall.. gott gott..






760 kalorier

Dagens träning gjord och jag är nöjd.. Joggade i 65 min på bandet å gjorde av med 760 kalorier tog en fettförbrännings tablett innan och de kändes som jag orkade massor sån grym känsla..
Imorrn har jag å Sandra H bokat in ett spinning pass på 1 timme så de lär kännas i benen haha

Nytt till Markus






1 av mina tattueringar




Tisdag

Dom stora ska till dagis vilket passar perfekt då jag har lite ärenden som måste göras..
så blir en liten promenad för mig å lilleman sen.. skönt å få de gjort.

har sovit dåligt inatt haft känningar i knäna efter steppen igår så är lite små trött..

ska försöka få ut lite annonser på köp å sälj också.. Har så mycket å sälja då vet inte riktigt vart jag ska börja hehe.

sen är de några som har tingat saker men som sen inte dykt upp å det är skapligt irriterande.. för jag har ju då räknat med å bli av med dom sakerna och det är en del..

tanken är att de ska bli bandet på gymet ikväll men får se om Sandra H hör av sig lr inte.

Idag ska jag nog äta lax till lunch å sen blir de hemmagjord kebabrulle till middag 😋




RSS 2.0