måndagens post

molo molo å mera molo :)




dagens outfit på mig å mina stora prinsar




en vanlig dag på jobbet med marica :)






in ett hål :)

då har man precis hoppat in ett hål på skärpet och det är lycka å känns sååå jäkla bra då är det bara å fortsätta kämpa vidare å vill säga att detta skärp fick jag inte ens på mig i höstas när jag vägde 80 kg..




god morgon söndag

idag börjar jag kl 9 så de känns skönt å få ta det lite lugnt hemma innan.. endast Markus som är vaken så vi myser lite framför barnkanalen.

imorrn är jag ledig och gud såå skönt det ska bli.. längtar redan..
har lite å göra hemma först bara men sen så ska vi allt hitta på nåt för jag har jobbat väldigt mycket nu å det känner dom stora av speciellt Markus..

måste även försöka hinna få in ett pass på gymet imorrn åxå.. det är full rulle hela tiden :)




såå trött

jobbade 7-15:45 idag. efter de hem till min farmor som fyller år idag.. sen hem å duscha å nu sitter jag här i soffn sjukt jäkla trött..

känns som jag är trött jämt nu.. undra om det kan vara för att det är rätt mycket på jobbet?

idag är det lördag å jag å Marica köpte pizza till lunch idag å nu sitter jag med min lilla godis skål.. är det lördag så är det :)

imorrn är det verklighet igen å inget sött på en hel vecka :)
jobbar 9-21 imorrn så det kommer bli tufft å motstå å gå å köpa nåt gott för på nåt konstigt sätt är jag sugen på nåt gott så fort jag jobbar :/




välkomnar denna jobb helg med öppna armar

ställde mig på vågen i morse å vart glatt överraskad.. Jag har nått mitt mål som jag satt upp.. å det var på 65 kg och nu väger jag till och med lite under de :) får se om det blir ett nytt mål eller om jag nöjer mig här :)

men det sista lösa på magen vill jag få bort om det nu går...

några tips och ideer på hur jag ska göra för å få huden fastare kring magen.?

vill få bort graviditets dallret som jag kallar det :)




svar på komentar

ja vi håller på å spar till hus :)

anledningen till att vi kunde lägga undan så mycket pengar denna månad va att vi fick rätt bra löner båda 2 :) och vi har pengar kvar på kontot så vi klarar oss.. får se hur det ser ut nästa månad och hur mycket vi kan lägga undan då..

spar ni åxå till hus??
hur mycket har ni lyckats spara ihop??

min helg

min helg består av jobb jobb och ännu mera jobb.. jobbar hela helgen.. har haft en tuff jobb vecka denna vecka endast ledigt igår...

vi har lagt undan 25 000 denna månad till vårat sparande till huset så det känns otroligt skönt.. så det är ju det man jobbar för :)

får se om jag tar nån extra tur beror lite på hur resten av helgen blir.. blir det lika jobbigt som idag så tar jag inget extra..

börjar 07 imorrn så blir sängen tidigt även idag :/

dagens middag & morgondagens frukost




tappar lusten

Haft en jätte jobbig dag på jobbet så kände att ett pass på gymet med Sandra H va vad jag behövde men det ändrades fort :/ hon hörde av sig nyss å sa att hennes sambo inte orkar passa barnen så min redan dåliga dag vart nyss lite sämre.. lusten försvann ur mig.. har väntat på henne men nu när hon inte kan så försvann min motivation :/

lunch och middag

detta åt jag till lunch



och detta åt jag till middag




nu är dett i rullning

Ett företag har hört av sig till mig om att mina pojkar är så fina och att dom skulle vilja ha dom som "modeller" för molo kläder och tror ni jag skulle säga nej till de :-) haha inte en chans..

så nu har drop 1 släppts å jag har valt ut lite kläder som jag skulle kunna tänka mig å köpa å kontaktat dom för då skickas kläderna hit grabbarna provar å jag försöker få till snygga bilder :) och de vi inte vill köpa skickar vi tillbaks å jag får en fin rabatt så de känns som detta kan bli dyrt :)

har i alla fall skickat iväg bilder på de kläder jag skulle kunna tänka mig å köpa sen får vi se om det är mer dom vill ha bilder på.. just detta drop blev de till Markus å Alexander men får se om vi försöker hitta nåt till christopher åxå lr om vi väntar till nästa drop :)




Frukost

då har man precis fått i sig lite frukost.. ska snart göra mig en protein drink åxå sen är denna dag igång startad :)

vi har inskolnings samtal på dagis kl 9:30 så då får dom stora leka me sina kompisar en stund ;)
dom kommer få fullt upp på dagis i augusti när mini ska börja.. då är bröderna bus samlade på samma ställe så då är de fullt ös :)

sen vid 17 ska vi till puttes föräldrar en sväng å sen stor handla. jag jobbar ju fre-sön så det måste göras idag. så jag har matlådor :)
ska nog ha frukt med mig till jobbet åxå måste hitta en balans med kost å träning trots att det är tungt när man jobbar man har inte riktigt samma ork :/ så måste försöka hitta den där glöden igen som ligger gömd nånstans..




dyr nattning hihi

vart en dyr nattning idag hihi.. va ute på köp å sälj via mobilen å de slutade med att jag köpte 8 molo plagg till Alexander i stl 92, som att han behöver mer hehe ;)

negativa människor..

människor som är negativa å stör sig på allt man gör är bara såå avundsjuka enligt mig...
har man inget bättre för sig än å störa sig på vad andra gör å har??
har man så sjukt tråkigt liv? lr mår man bara sjukt dåligt över att andra kanske har det bättre??
i ställe för å klaga å gnälla över andra så kanske man ska sätta sig å fundera över sitt egna liv å sina egna val å bara låta andra vara..

det finns tjocka å smala människor.
ljusa och mörka
fattiga å rika
mobbare å utsatta tyvärr är det så samhället ser ut men det värsta man kan vara är en sån som mår bra av å få andra å må dåligt.
kan vara värt å tänka på !!!

älskar sån här post




mini börjar bli stor

nu tog jag fram denna aktivitets stol till Alex.. liten börjar bli stor.. får ta fram leksakerna för lite större barn sakta men säkert å ärligt då känns de lite små jobbigt men samtidigt kul.. knäpp jag är haha






städat

idag efter min syster gick så fick jag för mig å städa å fixa lite.. allt är inte klart än men tar lite mer imorrn vill ju mysa lite me mina skit ungar åxå när jag väl är ledig :) så har plockat lite å dammsugat, skurat ur badrummet å så bytte jag foto över soffan å det vart sååå mycket bättre.. mycket nöjd..
å jag älskar våran sovva såå stor å skön






jordgubbsplock

jag fick besök av min syster Lina så dom stora åkte å plockade lite jordgubbar med pappa sin :) så de ska smaskas jordgubbar ikväll :)






















mina underbara söner matchar








jobbat natt

började 15:45 igår och gick av kl 09 i morse men fick sluta 8:30 då färdtjänsten kom då :)

igår jobbade jag ihop me min söta å goa Malin, hon körde 15-22. hon å jag funkar så jäkla bra ihop.. men vi startade en dålig vana igår som vi bestämde skulle ta slut lika snabbt så inget mer av detta när vi jobbar





mådde typ illa efter hälften.. finns lite lösgodis kvar plus att jag har båda mina chokladbitar kvar..

jag gick till gymet direkt efter jobbet i morse å de va ett jobbigt pass, kändes tungt å motivationen va inte riktigt med.



men jag körde 30 min på löpbandet med 5% lutning och jag varvade mellan å gå i rask takt till å jogga å springa.. dom sista 2 minuterna sprang jag på nivå 10 å de va tungt för då va jag trött å till å med lite illamående.. så jag är ändå nöjd me mitt pass.. men hade nog känts lite bättre om jag inte hade tryckt i mig skiten jag gjorde igår :/



detta blev min frukost när jag kom hem från gymet




vitaminer

sitter å äter lite mellanmål är typ hungrig hela tiden så gäller å tänka på vad jag stoppar i munnen hehe :) ska försöka börja äta mindre igen åxå :)




svettigt vart de

kändes bra me tanke på att de va ett tag sen.. joggade i 20 min med 5% lutning och sen gick jag i rask takt i 10 min på 6% lutning känns bra. nu har jag precis ätit frukost.. 2 knäckermackor med ägg å 1 glas mjölk.. nu duschen






på väg till gymet




inte idag

hade tänkt träna idag 17:30 men grabbarna ville ha mig hemma så struntade i de.. va rätt trött efter jobbet åxå så tänkte att jag tränar imorrn bitti i stället.. börjar ju 15:45 imorrn å slutar 09 på onsdag.. så får se om de blir å gå till gymet efter jobbet på onsdag lr hur jag gör..

Måste försöka komma igång med kost å träning igen men de va inte lätt me jobb å 3 små barn å hund..
hur gör ni andra???
vill ju inte bara träna hemma å gå pw:s




min middag




jobba

snart dags å bege sig mot jobbet har helt ärligt ingen lust alls.. det är min tuffa vecka på nästan 60 timmar :/

och idag ska vi iväg till dv as nervös har vart nervös över de i 1 vecka nu :-( ont i magen ab.. fattar inte varför jag ska vara så stressad å nervös över saker jag inte kan påverka..



bilden är från igår.

mina stora hjärtan












dagens outfit

nu ska vi iväg å rasta hund å barn en sväng innan de e dags å börja me käk sen blir de jobb för mig..






grabbarna lekte en stund



så jag kände att jag va tvungen å röja undan




inte förvånad..

jag skulle få sova idag eftersom jag ska jobba sen och är så jävla trött hela tiden men så vart de inte för jag gick upp innan 07 då barnen började härja..

Jag har tagit disken, startat en tvätt å ätit frukost me barnen å putte sover fortfarande.. får se när han tycker det är dags å kliva upp..




midsommar afton

vi har vart hos min farmor en sväng. Heidi, emil å barnen kom dit en sväng åxå.. Grabbarna röjde runt..
de va kallt, solen kom å värmde sen vart de kallt å blåsigt igen :'(

knäppte lite kort på mina busfrön innan syrran kom då satt jag å snackade me henne :)


















Energi kick

passet på 2 timmar va en riktig energi kick vill jag lova.. va skit trött å stod å gäspade innan vi körde igång men sen jäklar kom man igång :)
svetten spruta å glädjen sprudla ;)

sån jäkla grym start på dagen.. efter passet vart de en celsius å en banan vet att jag skulle behöva äta mer men det tar vi sen :-)




känns tungt

idag har jag bokat in mig på ett 2 timmars pass å de känns tungt :/
men hoppas den känslan släpper när man kommer ner å att man får massa energi..

jag har svårt å äta så här tidigt på morgonen så det är min stora nackdel men men får ta med en banan ifall de blir för snurrigt..


svackor

vill bara säga till alla där ute att ge inte upp det mesta är värt att kämpa för..

jag är i en lite svacka nu, lite nere å mer känslig å då blir de mer påtagligt att jag får göra det mesta här hemma men det är ju aldrig nåt jag skulle kasta bort dessa 10 år för..

tycker ibland folk ger upp för lätt och flera åt av förhållanden bara kastas bort.. tänk 1,2,3 å kanske till och med 4 gånger innan..
ska det dåliga överväga de bra???

alla har svackor de hör till mänskligheten men man tar sig ur dom å förhoppningsvis tillsammans och som jag skrev tidigare att skaffa barn med nån är det största man kan göra enligt mig i alla fall..

skön stil

så här såg de ut när jag gick in för å pussa prinsarna god natt




dagens Molo post

Idag trillade detta ner i brevlådan :) att lite post kan få en att må lite bättre..




dagens Molo skit :)






svar på komentar

Nej du känner inte oss, och jag tycker våra 10 år handlar om lite mer än sysslorna här hemma.
vi har gått igenom mycket både gott å ont under dessa år vi har fått 3 helt underbara barn..
och det är inte nåt jag bara vill ge upp lr kasta bort pga att jag får dra hela lasset här hemma..

visst det är riktigt tufft å ibland undrar jag hur länge jag kommer orka innan kroppen säger nej.. Jag säger åt honom å hjälpa till och ibland gör han de å ibland inte det går i perioder för honom åxå.
och jag kan nästan lova dig att gräset inte är grönare på andra sidan..

putte är mannen jag valde att bilda familj med och det är det största man kan göra med nån.. sen att de finns folk som skaffar barn till höger å vänster är ju en sak men det är nåt jag aldrig skulle göra..

detta inlägg va inte alls meningen att låta drygt så ta det inte så..

men tycker våra 10 år är värda å kämpa för å inte ge upp för disk å städ för vet fler i min omgivning som har det som jag.


allt går i perioder å nu när jag är deppig så är jag känsligare än vanligt





mina pojkar är det finaste jag nånsin kunnat önska mig å dom hade jag aldrig fått utan putte.


att vara riktigt depp

den blir bara tydligare och tydligare...

jag vill mindre och mindre blir lättare irriterad än vanligt.. är ledsen och besviken... orkar inte....

att få detta jobb vid denna tidpunkt va kanske inte det bästa med tanke på hur mycket det är kring jobbet å all energi som faktiskt går till de..
men det är väl bara å bita ihop å hoppas denna period försvinner snart...

Jag drar det största lasset här hemma 95% gör jag å han gör kanske 5 % å jag orkar inte det är massor å kräver mycket tid.. bara idag har jag tvättat 4 maskiner och tvättkorgen är fortfarande inte tom..
christopher kissade ju igenom vårsn säng för nån dag sen så skyddet runt bäddmadrassen va tvunget å tvättas å de skulle på ikväll för de va torrt å de fick jag stå med själv.. våran säng är 180 bred å de är dragkedja runt skyddet så de va inte de lättaste å tog tid.. så nu ligger jag ny duschad i en renbäddad säng :) ja ni läste rätt jag har redan lagt mig...

När putte kommer hem från jobbet så slänger han sig i soffsn med mobilen och glor på tv..

Jag har tagit disk, middag, tvätt, bäddat rent våran säng och plockat lite medans han har setat där :/

jag vet att vissa tycker jag klagar men jag måste få skriva av mig.. och snälla skriv inte att jag ska prata med honom för vi har vart ihop i snart 10 år så tro mig jag har försökt med det mesta...

nä nu ska jag deppa vidare




tvättar mig gråhårig

jobbar ju kväll imorrn så idag när jag kom hem började jag tvätta å den har gått på högvarv sen dess :)

nu tvättas sängkläderna å sen slänger jag in Markus nya T-shirt sen får de räcka för idag.. måste bädda rent våran säng åxå..

middagen å disken avklarad vilket känns skönt..






molo post




äventyr

då har jag å alexander vart på lite äventyr :)

kl 8 gick vi hemifrån å tog en liten runda innan vi skulle möta upp Teija å Malin utanför kontoret för en pw till Grolls där vi skulle pröva lite arbetskläder..
de vart 2 byxor, 4 t-shirts å 1 fleece så nu ska jag väl klara mig, dom andra tog samma :)

så de vart 7 km dit å hem så det känns bra.. nu är Alexander sååå grinig han bara gnäller :-( hoppas han somnar snart






snart upp å hoppa

Alexander sover så jag ligger här vaken under täcket å leker med mobilen :)

snart dags å kliva upp å göra sig klar för 8:45 ska jag träffa Teija å Malin vid kontoret vi ska ta en pw till grolls tror jag de hette :) där vi ska pröva ut våra arbetskläder.. sen blir det hem å fixa lite grann.. nu hoppas jag att Alexander kommer vara nöjd medans kläderna prövas för annars kan de bli lite jobbigt ;)

ska försöka tvätta undan lite idag är tanken å sen lite plock å fix.. jobbar kväll imorrn.. lite nervöst är de då vi kastats in i detta men går med Erik så de ska nog bli bra :) sen är jag ledig hela helgen å de behövs för tror jag har en rätt tuff vecka nästa vecka då kan behöva ladda batterina...

vägde mig i morse 65,2 kg skönt att den inte går uppåt ;) ska försöka ta mina mått när lusten finns.. känns som jag är på väg neråt igen :-( inte riktigt ork lr lust till nåt.. fattar inte varför dessa perioder kommer :-( men jobbar ju imorrn då får kanske lite annat å tänka på då kan man ju hoppas.

dagen..

dagen började me möte på kontoret å de fanns en hel del å prata om men hoppas verkligen det blir bra till slut..

Efter mötet träffade jag mamma för de va säkert 6 veckor sen utan å överdriva.. så det va på tiden och trevligt va de. syster Malin kom efter ett tag åxå..

vi åt god mat å snackade.. å jag fick min mat gratis :-) jag fick en glas bit i munnen när jag drack mitt vatten de va en liten glasbit men tur att jag upptäckte den så dom bjöd på mitt käk :-) inte illa..



imorrn är jag ledig men ändå inte haha ska iväg å pröva arbetskläder men får väl se de som nån slags arbetstid :)

svar på komentar

jag köper mest till barnen.. men klart det händer att jag köper lite kläder till mig själv och det kan vara vanliga kläder lr märkeskläder det beror lite på.. men som sagt helt klart barnen som får i första hand :)

dagens outfit






Igår mådde jag sjukt dåligt och det kom bara så där.. mådde sååå illa å hade jätte ont i magen så jag gick å la mig när ungarna hade somnat. mår lite bättre idag så här långt i alla fall.. har tagit en dusch å nu är de bara å vänta på å få bege sig mot mötet får känna efter hur jag mår där för tanken är att jag å mamma ska ses sen å ta en lunch..


svar på komentar

vart nå fel på bloggen igår så gick inte å svara..

jag är 169 cm lång och min senaste vikt låg på 65,2 kg och jag vet att man inte ska stirra sig blind på vågen och det gör jag inte..

när jag skriver att jag vill få bort de sista så menar jag de runt magen ni som vart gravida vet vad jag pratar om :) och då ska jag tillägga att jag har vart de 3 gånger...

och just nu är det rätt mycket som händer kring de här med nya jobbet så just nu är de lite små kaos å när de är så i mitt liv så blir jag sugen på allt så just nu har jag de lite kämpigt me å stå emot godsaker men jag försöker...

fick frågan hur jag gör när jag nattar mina barn... Jag brukar läsa saga för dom lr hitta på en saga för dom sagorna brukar bli dom bästa enligt markus och christopher..

mina mått har jag inte då de va ett tag sen dom togs men kanske dags för lite mått snart :)

svar på ko


frukost




5,19 km

vart en kvälls runda åxå.. 5,19 km vart den på så de känns skönt..
gick me Sandra H å hundarna så nu är Jason grånos lagom trött ;)
imorrn väntar mer promenader får se om de kanske blir ett pass på gymet imorrn åxå ♡♡

smått träningsvärk

dessa promenader å joggingturen känns i mina lår men härligt är de :) känns att man gjort nåt hehe..

nu nattar jag mina stora hulliganer hoppas dom somnar skapligt så jag får en runda till idag...

vill ju bli av med de sista som jag skrivit tidigare men det verkar inte vara de lättaste :/
dags å börja äta på liten tallrik igen??

får se hur jag gör.. men ska försöka få in dessa promenader 5-7 dagar i veckan plus tid på gymet :) när jag jobbar får jag ju ta en pw till och från jobbet :) ska se imorrn hur långt det är och vilken väg jag tar.. ska även ta en kort runda me jason och sen blir det ev en pw till puttes föräldrar efter jobbet för som det ser ut nu kör jag 06:45-09:00 imorrn då jag egentligen skulle jobbat inatt men chefen tyclte de räckte om jag började med å hjälpa till med morgon rutinerna bara.. och slutar jag 09 imorrn så hinner jag ju med lite pw:s :-) är lite sugen på å boka step pass imorrn åxå men får se hur jag gör me tanke på att de känns i låren ;-)


Mitt huvud...

Inatt fick jag as ont i halsen å svettades/frös så han inte mer än få på mig täcket innan de åkte av igen å så höll de på..
somnade efter 02 å vaknade vid 07 så lagom trött å nu har jag sååå jäkla ont i skallen :/ jag har varken tid lr lust å bli sjuk...

va ju på hembesök idag hos han jag ska jobba hos å de är fortfarande väldigt blandade känslor :/ å dessa blandade känslor är sååå jobbiga... å varken veta ut lr in suger så jäkla mycket...

Men men imorrn 06:45 ska jag å Malin mötas vid ica nyfors.. å de känns åxå lite siså där dom kvällar man slutar kl 22 å ta sig hem därifrån :-(

nä nu känner jag att detta inlägg måste piggas upp å de görs självklart me bilder på mina underbara barn








bra start på dagen..

började me en god frukost..



till de hade jag lätt yoghurt, 1 banan och så lite mjölk..
efter frukosten tog jag min trogne tränings partner ut på en pw men det är rätt hett ute redan nu så de vart en runda på 4,12 km me en del drick pauser längs vägen för hans del.. men som alltid kämpar han på å man ser hur han trivs..

får se om vi tar en runda ikväll också beror ju lite på när jag kommer hem..
ska ju iväg me jobbet kl 13 ska vi hem å kolla hur han bor så vi får en bild av de sen är det jag å Malin som kör imorrn bitti å de kommer bli en prövning vill jag lova då vi inte får nåt intro utan vi ska skola in oss själva..

lite nervöst är det eftersom typ ingen av oss kan teckenspråk å det är det enda han kan men men finns inte så mycket å göra så vi får göra det bästa av det hela.

svar på komentar

Heidi det är verkligen inte spicy hot det är en thai gryta med torsk som jag har gjort :)

matglada??

markus åt upp allt sitt blev bara lite strips kvar medans christopher inte alls åt mycket :/

Alexander åt en halv hamburgare å det får vi vara nöjda med me tanke på att han spytt en hel del..






jag är taggad

resten av familjen ska äta hämtmat till lunch de vill säga hamburgare men jag är duktig å ska inte äta de..

utan det här är min lunch



å självklart vatten till.. måste försöka dricka mycket mer vatten än vad jag gjort tidigare...

dom andra ska säkerligen ha lördagsgodis idag åxå så jag får väl köpa lite frukt lr nåt.. får se om det blir lika lång runda ikväll lr om jag tar en liten kortare har fått blåsor på fötterna :/

blir kanske lite på mattan åxå vi får se hur mycket jag orkar och hur dagen kommer se ut..

känns i alla fall skönt å vara igång igen..

pippi långstrump








hade ingen lust alls

nu är morgon rundan gjord med Jason.. vi gick i rask takt hela vägen och det orkade han mycket bättre.. 6,1 km vart det och jag hade ingen lust alls de tog verkligen emot men tog mig i kragen å tog mig ut ändå och det är jag jätte glad för.. för nu känns det såå skönt.







hungrig som tusan va jag när vi kom hem så de vart en rejäl frukost..
proteindrinken är dock inte med på bilden




känns redan :-(

känner av knäna redan... så jävla ledsen över de här.. det är liksom inte första gången...

så fort jag springer lr joggar så kommer de... ibland om jag går väldigt fort å långt så kan de även komma...

är det ett läkar besök som gäller??
beror de på fel skor??
lr har jag bara dålig kropp??

mina ben och knän är under all kretik just för att detta händer jämt :/
får se hur det känns imorrn om jag klarar av att bara gå rundan då får jag ge fan i å jogga å det är lättare sagt än gjort... jag vill ofta ge allt å blir lätt dum då å biter ihop i stället för att lyssna har hänt ett par gånger tidigare å då hade jag problem å gå i våra trappor ett tag..

så jag smörjde med voltaren när jag kom hem och nu har jag dmörjt med denna få jag har ont nu..



då kan jag ju kanske ta med jason på morgon rundan imorrn om det inte är för varmt för jogga ska jag ju helst inte göra.. å de va ju lite små jobbigt för jason så får väl gå för hans skull :)
han.är skapligt slut vill jag lova han har legat sen vi kom hem.

kräkningar

då har Alexander precis kräkits igen :/

varför kräks han??
den tanken har börjat snurra nu.. är han magsjuk lr är det nåt annat???
hur vet man de??
Han har ju haft det jobbigt å har det jobbigt med bajsandet, hör kräkningarna ihop med de??
ja det är mycket som snurrar å sjukvården är ju inte den bästa.. har ju hört om alla felbehandlingar å massa annat skit så att åka in dit me ens guldklimp känns åxå jobbigt om ni förstår mig rätt nu.. men de känns inte som man alltid blir tagen på allvar å de känns som den lättaste diagnosen sätts.. så skulle vi åka in så skulle dom till 90% skicka hem oss å säga att han är magsjuk så får väl se om han blir bättre under helgen..

har ni tips, ideer lr förslag så skriv dom gärna..

grymt skönt

har nyss kommit in från en runda med jason 6,14 km på 49 min vart de..
han blir ju 9 år i sommar så han orkade inte jogga så mycket som jag hade önskat men han va såå duktig jag är stolt över min gamling :)
jag hoppas mina ben och knän orkar med den rundan imorrn bitti och imorrn kväll också.. jag måste komma igång ordenkligt me träningen igen i alla fall när möjligheten å tiden till de finns.. så jag hoppar över min lördag me gottis imorrn.. har vart så mycket fusk senaste tiden så måste ta i med hårdhandskarna nu.. hoppas bara mina knän/ben pallar.. får ju jätte lätt riktigt ont i dom :/ så ska smörja dom med voltaren nu på en gång..

heja mig detta ska gå nu jäklar är de bara å köra på




natta Alexander

Nu försöker jag natta lilleman som inte riktigt vill sova sen ska jag me lägga mig är sjukt trött å besviken..

Putte är ju sjuk å hemma från jobbet å ni som har pojkvänner vet ju hur killar blir/är när dom är sjuka..
så jag får ta allt själv här hemma.. får dra de största lasset annars men nu är det extremt.. han är typ bosatt i soffan å detta börjar göra mig smått galen...

har bett honom om 1 sak i 3 dagar nu å det är fortfarande inte gjort :/ skapligt irriterande..
så blir sängen tidigt så jag har ork för Alex å alla måsten i morrn..
har ju lite ärenden å fixa åt jobbet å sen är det bara å fortsätta här hemma så kan han sitta i soffan å äta å glo på tv för de e typ de han gjort dessa dagar..

spya ledde till effektiv mamma

vid middagen så fick vi 2 stora spyor av Alexander.. kom över bordet å rann över hela honom, matstolen och golvet så de vart lite extra göra för min del...

putte tar alex till badet jag torkar å torkar.. dammsugar sen ur köket å skurar golv, matstolen och bordet inte 1 gång utan 2 gånger.. Tar all disk, plockar lite i badrummet å plockar undan allt i Alex rum.. har precis startat en maskin men jackan som kom med posten idag.. se om jag fortsätter me lite plock här hemma ikväll lr om jag fortsätter imorrn..

härlig post kom idag



kluven

hade ju möte idag ang jobbet å vet ju inte om jag vart så mycket klockare :/

vi ska göra ett hembesök hos honom på söndag för å förhoppningsvis få en bättre bild av det hela för som det är nu vet vi inte mycket om nåt å det är det som känns siså där..

och sen att komunikationen kommer vara under all kritik :/
men det är ju som det är just nu å jag hoppas de kommer kännas lite bättre på söndag efter hembesöket för den här känslan är bara jobbig.. tankar å funderingar som snurrar hela tiden..

man får ju göra det bästa av situationen men det ska ju ändå kännas bra.. på måndag börjar vi ju jobba där så det känns lagom stressigt me allt...

en av cheferna ringde efter jag kommit hem från mötet å frågade om jag å Erik min kollega från de förra jobbet som åxå blivit erbjuden detta, om vi kunde göra henne en tjänst.. så imorrn ska jag å erik till jysk å köpa täcken, kuddar å påslakanset så de finns då det är nätter på schemat åxå..


tröttmössa

inatt har jag sovit riktigt dåligt.. dels så har detta me jobbet bara snurrat runt å alla tankar å funderingar har inte gjort mig klockare snarare tvärtom..

Alexander har spytt 3 gånger inatt så det har ju åxå bidragit till sömnbristen.. 1 av gångerna spydde han ner hela sig så de va bara å duscha honom å bädda rent sängen har vi gjort 3 gånger inatt..
men nu är han uppe å traskar runt som vanligt.. lite varm.är han men ska tempa honom om en stund..

duschade för en liten stund sen i hopp om å vakna till liv om de hjälpte vette fan :) försöker få i mig min frukost åxå de går lite sämre idag, kan bero på att jag är så jäkla trött.. har alltid haft svårt för de här med frukost men jobbar på de..



får se vad mötet vi ska ha klockan 12:30 ger.. jag hoppas på en hel del för nu är det typ panik, rädsla å ångest jag känner inför allt de här :-/

Huvudvärk ab

nu har jag vart i örebro å fått träffa killen å fått lite info..
Verkar som han flyttar hit under helgen så tanken är väl att detta ska dra igång på måndag....

mycket som snurrar i huvudet då han enbart komunicerar med tecken å jag kan inget teckenspråk överhuvudtaget så det kommer ju bli skit svårt på ren svenska.. vi ska ses på kontoret å prata lite imorrn se vad dom andra tycker som åxå åkte med till örebro idag.. jag har fått huvudvärk av allt som snurrar..

kan ju vara bra å förstå honom å göra sig förstådd.. men får se hur de kommer bli med allt...

STOR frukost




att vara trött

idag gick jag å hämtade på dagis efter mötet då putte kom hem vid lunch å kände sig dålig.. så han är sjuk..

de va nätt å jämt att dom orkade gå hem i värmen som va idag... imorrn ska jag iväg å kolla jobb å lite annat så blir dagis för dom imorrn då jag kommer vara ute å ränna lite.. är lite nervös för å kolla på jobbet, varför vet jag inte..

Markus somnade vid matbordet innan han hann få i sig nån mat :( och christopher somnade medans han åt..
Alexander är fortfarande vaken...

Jag har tvättat, lagat mat å tagit disken sen vi kom hem så nu är jag me trött.. tänkte passa på å dammsuga av imorrn när alla barnen är iväg. gäller å passa på då Alexander är rädd för den :-(

Nu blir det film sen sova




skillnad









alla bilder är tagna i år. dom 2 första är tagna vid samma till fälle i början av året och dom 2 sista togs idag

nu är det bara å köra

imorse ställde jag mig på vågen då det va ett tag sen så visste jag inte vad jag hade å vänta mig.. men kände mig ändå taggad..



passade även på å ta nya bilder då det åxå va ett tag sen..





nu är det bara å köra på med maten och träningen..

sover..

Alexander sover sååå sött så jag ska ta å göra detsamma en liten stund till..
han sover säkert för att jag hade funderingar på å ta en pw nu om han hade vart vaken nu..
men jag somnade efter 01 inatt så känns helt okej att han sover faktiskt ;)




funderar

ligger å funderar på om jag ska orka mig ut på en pw imorrn vid 06 om alex vaknar då som vanligt lr om jag ska försöka få honom å somna om igen som vanligt???

samtidigt som jag behöver å gärna sover när möjligheten ges så vill jag bli av med det sista.. jobbigt läge...

hur hade du gjort???.

samtalet som blev pricken över i:t

när jag kom ut ur duschen så ringde min goa Mia. min trogne arbetskollega på jobbet som jag hann ha i 1 månad innan hon gick bort :-(

hon hade fått ett vik å börjar i morrn super glad för hennes skull det är hon värd...
Hon å jag kompleterade varann så jäkla bra så lite ledsamt är de att vi skiljs åt..
men får se till å försöka hålla kontakten ändå å kanske ses nångång..

min andra kollega Erik ska åka å kolla på jobbet som jag åxå ska kolla på på onsdag så vem vet vi kanske blir kolleger där åxå.. skulle vara jäkligt skönt så får hoppas på de bästa med jobbet och kollegorna..

på väg hem från gymet




redo




laddar

då sitter jag i soffan å laddar för step passet.. väntar på att klockan ska gå.. ska möta upp sandra nr 2 kl 17 sen bär det av mot ett svettigt pass ;)

jag är taggad så det känns bra... nu jäklar ska de sista fettet bort :-)

Post som jag gillar

idag trillade de ner lite mer godingar i brevlådan :-)

till Markus


till Christopher


till Alexander



svar på komentar ang träning

Jag tränar hemma, på gymet och ute i naturen..

idag på min pw så hade jag med mig alexander i vagnen.. på helgerna om vi vill ut å gå så åker alex i vagnen och dom stora cyklar..
gymet går jag till när jag har tid och när sambon är hemma med barnen.. blir även hemma träning och då tar jag hjälp av barnen :) dom får tex sitta på mina knän när jag gör olika övningar lr hänga på ryggen när jag gör knäböj dom tycker det är jätte kul och det blir några extra kilon..

träna kan man göra på många olika sätt och det försöker jag göra.. jag har 3 små barn så de blir lite pysslande med tid och speciellt nu under 1 månad när jag står företaget till förfogande å inte alls vet när lr hur jag ska jobba :/

alla kan träna :-)

6,1 km

då är rundan gjord.. känns sååå skönt, alex sov typ bara 15 min i vagnen :/ trodde han skulle sova 1 timme i alla fall men men får hoppas han orkar vara vaken tills de är dags för nattningen nu då :)

sen kl 17:30 blir det ett step pass sen får vi se om jag orkar ta ut jason på en pw ikväll lr om jag överlåter de till putte.. för så här mitt på dagen är det för varmt för honom så det blir bara kortisar när det är så här varmt..

får se om det blir en morgon runda imorrn om Alexander vaknar tidigt för imorrn vid 13:30 har jag handledning så kan ju inte tänka mig att jag jobbar imorrn bitti men de återstår ju å se..

nu blir det å ta disken.

att vara igång

snart blir det lunch med sandra.. maten är snart klar väntar bara på att hon ska komma :)
lax och kokta grönsaker med lätt keso.. sen efter maten ska vi ta en pw i värmen..
sen har jag ett step pass kl 17:30..

jobbet har ju inte ringt så antar att jag vart ledig idag..

alexanders molo samling










svar på en komentar.

va kul att du frågar just hur mycket jag lägger per månad på kläder och skor till barnen.. det varierar lite men är nog ett par tusen i månaden då shopping är nåt jag älskar.. för ca 2 månader sen hamnade slutsumman för den månaden på över 5000 kr ;)

Timberland är ett jätte bra märke och jag är såå glad över att vi hittade dom åt honom efter mycket letande då jag inte vill ha helt öppet vid tårna..
dessa hittade jag på Footway.se och dom kostade 479 kr om jag inte minns helt fel..

Molo är ett klädmärke som jag har förälskat mig i :)
Jag shoppar det mesta på nätet både nytt och begagnat.. då vi inte har nån butik här i eskilstuna som säljer molo.
begagnade kläder hittar jag på köp och sälj sidorna på fb är även ute på tradera och fiskar efter fynd :)
har handlat en del på cutiepie.se också och där finns det mycket fint..

hoppas detta va lite svar på dina frågor är det nåt mer du undrar över så fråga på :)

Måste måste å måste.

kom hem för typ 1 timme sen.. medans jag stod me maten så badade putte barnen.. nu är diskmaskin precis startad.. tänkte plocka lite me sakerna i alex rum snart då dom stora har vart där å röjt å dom ska lägga sig snart så tänkte ta de i samma veva..

imorrn är det måndag vilket innebär ny vecka å nya tag.. får se om jag blir inringd imorrn lr inte.. har ju alex hemma då han inte fått dagis plats än så om jag skulle bli inringd så måste jag ringa runt å försöka lösa de me alex.. men återstår å se imorrn..

gillar inte å inte veta om jag ska jobba lr inte.. å om jag ska jobba så vill jag veta de lite i förväg så man hinner "ställa sig in på de" men nu är det ju så här det kommer vara i 1 månad om jag inte hinner få nåt nytt innan..

blir de inge jobb imorrn så blir de plock å fix här hemma nu gäller de å hålla efter få se hur länge jag orkar med de.. länge hoppas jag..

nä nu ska jag ta å göra lite nytta här hemma.. måste vattna alla mina orkideer så ska ta å göra de nu.

markus sandaler

nu har vi äntligen hittat markus sandaler och vi fick ta stl 31.




ändrade mig

haha i sista sekund ändra jag mig så outfiten vart detta i stället :)



bättre lr sämre??

söndag

då va det redan söndag..
fredagen och lördagen har spenderats till å gratta våran 5 åring..

verkar som vi får fint väder idag ♡♡
så får se vad vi hittar på.. Markus å christopher leker med turtelsen som markus fick igår..

Jag har precis duschat å pratade med min pappa i morse det va en trevlig start på dagen :)

vad har ni andra för planer för dagen??

detta är min outfit för dagen :)




christophers molo samling








doggy bag

idag efter att dom sista gästerna hade åkt som va mikaela med familj så åkte vi iväg me lite doggy bags me de mesta fikat som va kvar.. man har fikat i 2 dagar nu så de står en upp i halsen



vill tacka mikaela med familj som va här å grattade markus.. han fick pengar då han själv kan välja nåt :)

Tack moster Lina och Nemme

Lina å nemme kom å grattade Markus och ögonen vart stora även denna gång ;-)







Markus somnade med pressenten från Lina och nemme


och christopher somnade me den stora som markus fick an mikke å zandra



tack Mikke å Zandra

då har precis markus firats lite till och det va lycka när paketet öppnades vill jag lova.. äntligen fick han sin stora turtels ♡♡




Markus Molo samling

nu har jag fotat Markus molo kläder har ju fått lite önskemål om att jag ska lägga upp barnens molo kläder så då har jag fotat markus kläder från molo..








finaste killen i sin nya haj t-shirt från molo








mera tack

tack christer och liza




tack gudmor, gudfar och lilla ellie.

och tack för att ni tänkte på mina bröder åxå.

nöjd kille.

Markus har vart jätte nöjd med allt så här långt :) tårtan va ett wow så de kändes kul :)






han har även fått fina presenter å än är det inte slut på besök :)

tack morfar


tack moster Malin


tack farmor och farfar


tack fredrik å sandra


tack mamma, pappa, alex å christopher




tack mormor



glad kille imorrn skulle jag gissa på :)






Jun. 05, 2014

nu är det mesta klart, tror jag i alla fall ;-) annars märker jag det väl typ imorrn när gästerna är på ingång lr nåt :-)

ont i ben å rygg har jag i alla fall fått av allt bakande..

är rätt nöjd me min sean banan panacotta bara hoppas att den är god åxå :)



cup cakesen har fått sitt nogat fluff täcke.. dom stora sitter i badet efter dom är det lillemans tur sen dka jag ta en dusch så jag lämnar snällt disken till putte.. jag lär sova gott inatt.. visst ja måste ju montera upp hans stora pressent ikväll när dom sover :)

listan..

besöket på banken är gjort, nogatfluffen är gjord ska bara stå i kylen i 6 timmar sen ska den vispas å spritsas på muffinsen, lager nr 3 på panacottan ska snart göras å måste baka muffinsarna åxå.. sen är det plock å städ som gäller.. försöker göra lite sånt åxå men inte de lättaste med mini hemma men skam den som ger sig haha

Tidigt å trött..

Blir snart å börja me ett av lagren till panacottan, gillar inte alls att jag måste springa till banken i mellan de blir en konstigt avbryt i allt men banken är ett måste så bara å gilla läget å gå ner..

jag har en liten tanke och idee i huvudet hur jag har tänkt me cup cakesen men eftersom jag inte börjat me dom än så kan jag ju hinna ändra mig :-)
känns sååå skönt att snart vara klar med allt..

Jag visade markus vad jag hade bakat igår å när jag visade cake popsen så sa han så här " mamma jag tycker inte om dom men va bra att du har bakat dom för Christopher älskar dom " så jäkla gulligt tyckte jag de va att han tänker på andra när det gäller hans födelsedag..
han älskade mina havrebollar tror han tiggde till sig 3 st igår ;-)

å vem kan säga nej till detta ansikte? ;)




trött

nu är jag rätt trött efter allt spring å fix å bakningen ska vi inte tala om..

imorrn väntar mer spring å fix å även bakning...
har ju fortfarande inte fått min lön :/ idsg kom pappret som har vart på vift så måste ta mig ner till banken imorrn känns som ett jobbigt måste sen stressa hem å fortsätta med allt här hemma..

har i alla fall gjort första lagret på min sean banan pannacotta.. 2 lager kvar hoppas hinna göra 1 lager imorrn bitti innan jag måste springa till banken för då kan de dtå i kylen å stelna medans jag springer dit...

har slagit in lite pressenter åt våran stora prins idag åxå dom med vitt är från hans mormor och morfar och dom med blått från oss men vi har ju en pressent till som vi ska fixa iordning imorrn kväll när barnen sover :)

jag vet att jag ligger hyffsat till med allt men att jag måste springa till banken imorrn gör mig en aning stressad :-/

sen när putte å dom stora kommer hem imorrn då är det bara för alla å hjälpas åt me de sista som är dammsugning och städning av barnens rum igen.. allt ligger återigen över hela golven...




cake popsen

jag ställde mig å gjorde dom hoppas verkligen dom är ätbara det återstår att se :)




dagens post








svar på komentaren

jag har fått en "sörj" vecka från jobbet som det heter ska iväg å kolla nytt jobb i början av nästa vecka.. å har haft möten på kontoret i princip varje dag det är lite å prata om å gå igenom när en brukare går bort ang känslor, tankar, frågor osv å så planera nya jobb åt oss osv..

så mellan alla möten så bakar jag å fixar inför Markus 5 års dag som är på fredag.. så dom går fortfarande heltid för jag står även till förfogande till företaget under min uppsägningstid som är på 1 månad men nu ska jag ju kolla på nytt jobb nästa vecka så håller mina tummar

58 st

då är havrebollarna gjorda och 58 st blev de ;) känns såå skönt å ha dom gjorda så nu är dom avbockade från listan..

är lite sugen på å testa algrens cake popsen så får se hur jag gör med de..

nu ska jag se våra bästa år medans alex leker å är nöjd.. måste passa på då :)




knäpp???

Vart inte mycket sova för Alex vsknade typ 5 min efter mitt inlägg..

nu tänker jag så de knakar här...
är lite sugen på å testa å göra algrensbilar cake pops lr nåt liknande... vet att jag ALLTID bakar för mycket till alla kalas här hemma.. men lite sugen vart jag allt på å testa så får se om det blir å göra såna åxå.. beror på hur mycket jag hinner imorrn. för känns som dom åxå måste göras imorrn för å vara godast på fredag å lördag..

stänga mina en liten stund till

sovit as dåligt inatt vaknade av att jag hörde massa skrik å sen en massa steg som sprang i en väldans fart.. klumpiga men snabba steg sen en efter som åxå sprang på samma sätt som skrek jag ska döda dig.. efter nån minut massa hund skall en stor bil kör in här med hög fart måste vart polisen hann inte se men måste nästan ha vart de.
efter nån minut hör jag igen nu söker vi igenom det sista området.. läskigt va de för vart fan är vårt samhälle på väg???

så låg vaken å försökte lyssna lite efter de.. men måste somnat till slut..

har precis vart uppe å sagt hejdå till dom stora som åkt till dagis.. Alex sover fortfarande så kanske ska göra desamma en stund till innan det är dags å gå upp å fortsätta fixa med allt inför kalaset på fredag...

ligger å tittar på mina underbara barn från sängen :)




dumle kakorna - check




helt slut..

har vart fullt ös på mig idag.. jag tog förrådet i trapphuset själv så nu är det lite som ska upp på vinden men de överlåter jag till putte då jag är helt slut.. tvättat som en dåre har jag åxå gjort..

myser lite i soffan framför tv med mina stora hjärtan medans putte å alexander gräddar pannkakor :)

funderar på om jag ska göra nåt av allt bakande ikväll får se om orken finns men samtidigt skulle de vara såå skönt å ha lite å bocka av från "måste göras listan" återstår å se om å vad i så fall...

jag å christopher flummar lite








dagens lunch




Frukost/dagens outfit

en protein drink och 2 frukost kex bild på förpackningen kommer under dagen



får dra lite i tröjan när jag tvättar den sen :)






vart är solen??

grått å tråkigt ute å lite små kallt..

första maskinen är tvättad å klar ska snart hänga den å starta en ny.. sen är de mitt kärring program som gäller idag åxå sen hoppas jag att jag kan få upp en växel här hemma innan det är dags å bege sig till mötet..

i morrn å på torsdag blir de å baka de mesta så om jag försöker få så mycket som möjligt gjort runt om kring tänkte jag .. men om den tanken är bra återstår ju att se :-)
jag å putte måste försöka städa och organisera förrådet i trapphuset för typ 311 gången :-) så vi får ut alla köp å sälj grejer där lr det är min tanke i alla fall.. återstår å se om det går.. men hoppas gör jag.

för känner att nu vill jag få bort de från lägenheten å att använda markus födelsedag som anledning till att de måste ut är väl helt ok ?? ;-)

behövdes..

step passet va behövligt.... så skönt å va igång igen nu ska jag försöka komma igång igen...

va ju på möte idag.. min brukare gick bort i helgen :/ så nu har jag 1 månads uppsägnings tid sen står jag på ruta 1 igen :/ å under denna månad står jag till förfogande om det fattas personal nånstans..

tvättat å plockat lite idag men massor kvar å göra inför kalaset på fredag å lördag.. Markus kommer bli såååå glad han kommer få sååå många fina pressenter.. vet ju om en del :-).

imorrn ska jag försöka fortsätta här hemma vart inge bakande idag så får se om de blir nåt me de imorrn..

nytt möte kl 15 morrn känns lite jobbigt för känns inte som dom kommer leda nånstans men får ta mig dit å se vad som kommer sägas...

jag å syster heidi tog en lunch på stan helt själva utan barn de va inte igår :)






måndag

tvättmaskin går för fullt som vanligt ;-)

nu ska jag försöka se mitt kärringprogram va evigheter sen å det är självklart våra bästa år jag pratar om ;-)

sen måste jag försöka slänga ihop kaksmeten till dumle kakorna innan mötet så jag kan göra klart dom ikväll men innan jag säger för mycket måste jag kolla så ingridienserna finns, kan ju vara smart :-)

sen kl 17:30 är de dags å svettas å ge järnet igen på ett step pass..

måndag vilket innebär ny vecka, nya tag :-)

svara igen

självklart är det kul med komentarer både positiva å negativa för annars hade jag inte accepterat dom så dom syns i bloggen...

men jag måste ju få en chans å svara på kommentarena?? å eftersom jag bloggar via mobilen så måste mina svar bli nya inlägg..

mena inte å låta som värsta bitchen som jag kanske gjorde i inlägget igår ;-)

sluta tjata??

fick en komentar där de står att jag ska sluta tjata om hur vi ska ha det här hemma.. ni kan ju läsa den själv å självklart är den anonym..

vet inte om du som skrev den tror att jag är trög lr nåt.. klart jag försöker få dom andra å hjälpa till.. men det är inte det lättaste.. jag tjatar å säger vad som behöver göras men händer inte mer för det.. å självklart försöker jag åxå lära barnen att man plockar undan efter sig, lägger kläderna i tvätten säger tack för maten osv osv men det räcker inte med å säga till en gång.. det är jobb med det också..

och den jag behöver jobba med är putte men man kan inte lära alla hundar å sitta.. min blogg är till för mig mitt sätt att få skriva/prata av mig.. ingen är tvungen å läsa lr följa den utan det är upp till var och en.. men att du skriver att jag ska sluta tjata kändes lite komiskt.. jag skriver om min vardag och mitt liv och just nu är jag i en deppig och känslig period så bloggen kanske är lite mer neråt nu.. inte lika glad och possitiv som annars..

man kan inte va på topp jämt :)

blandade känslor med allt

inte hört nåt så blir inget jobb imorrn som jag misstänkte så får se vad som sägs på mötet imorrn men har ställt in mig på att de är slut på detta jobbet så man inte blir allt för besviken vi va ju rätt många å alla andra har ju jobbat längre så dom går ju liksom före mig...

Jag får dra det största lasset här hemma putte vill helst sitta i soffan...
det är tufft å tar på krafterna.. de tar ju liksom aldrig slut å Markus fyller på fredag så nu måste jag baka å fixa inför de åxå plus alla vanliga måsten.. stressad ja jag skulle tro de :/

dagen har spenderats ute.. började på parken zoo kl 10 imorse vi hängde typ på låset haha va där i över 3 timmar sen åkte vi till puttes föräldrar, iväg å handla, spela fotboll på balsta vi va väl hemma vid 18.. ungarna badar medans maten görs.. jag plockar å tvättar.. efter maten tar jag disken tvättar lite till å gör i ordning i köket.. har vattnat mina orkideer.. nu sitter jag i soffan å pustar ut lite..

ska försöka hitta orken och lusten till å baka nåt till markus kalas i morrn typ dumle kakorna lr kanske havrebollarna..

han har ju beställt

dumle kakor
negerbollar
havrebollar
turtels tårta
cup cakes
pannacotta

så det är lite å göra å det mesta måste tyvärr göras dagen innan :/

jag har i alla fall laddat upp med frukt å celsius så hoppas orken å krafterna kommer av detta :)





känner mig deppig.. tycker det är så jävla fel att jag får göra allt här hemma... vi är faktiskt 5 st som bor här så tycker putte och dom 2 stora kan hjälpa till lite.. jag tjatar å tjatar men de händer inte mycket ändå...

har ni det så här hemma hos er???

här är den

nu har jag lyckats fota molo tröjan som kom i fredags till markus..




Alexanders sommar skor

nu är vi även klara med Alexanders sommar skor.. skönt. bara Markus kvar. dom vi hade beställt va snygga men mindre praktiska så dom ska skickas tillbaks idag och så är det nya på väg hem. beställde nya igår som jag hoppas ska vara bättre..

här är i alla fall Alexanders tuffa




mina molo prinsar denna söndag






RSS 2.0