.....

Att ha en inneboende tär på ens förhållande kan jag lova..

Vi har snart haft en inneboende i 2 veckor och så där jätte mycket hjälp har vi inte fått kan jag lova å de har lett till att jag å Putte har tjafsat å bråkat BETYDLIGT mer och om små saker men de blir väl lätt så me en extra person i huset de blir ju mer å göra så som plocka undan, tvätta, matlagning å diskning bla.

Å så e Markus rätt ledsen å grinig pga tänderna så de har vart påfrestande å de har gått ut över Patrik vilket är fel men de blir tyvärr lätt så å jag är å har vart så jävla lätt retlig den senaste tiden fy fan..

Jag har pratat en del me min syster Heidi som har lyssnat å förstått min situation såå tack gumman


Lite Pulkåkning :)

 

 

















BILDER FRÅN JULAFTON

 

 


























































JULAFTONS MORGON

Ja då va de julaftonsmorgon å lilleman e påklädd å klar han har till och med fått en julklapp som han slet med :) Å så klart togs de en del kort då men dom kommer senare tänkte att jag sätter in alla kort samtidigt så får se om de blir idag eller dom närmsta dagarna :)

Jag har även hunnit duschat så nu står Malin i duschen å sen när hon e klar så ska putte in sen ska Markus väska packas vi ska fixa iordning oss kolla så att alla julklappar kommer med å sen blir de å åka å plocka upp Heidi å sen åka till våran farmor å äta en massa gott :0)

 

God Jul & Gott Nytt År På Er Allihopp


Fix, fix och fix

Ja nu fixas de en hel del inför den stora dagen :) "julafton"

Julskinkan ligger i grytan å sen ska den in i ugnen har tvättat soffan eller överdragen å dom hänger på tork så dom ska träs på ikväll eller imorrn beroende på om dom har torkat eller inte.

Nu kör jag våra julhanddukar som ska hänga i badrummet å den maskinen borde vara klar snart, å köttbullarna e rullade å klara de gjorde vi för nån dag sen.

Alla julklappar e inslagna..

Min syster Malin bor här för tillfället hon har en massa problem hemma hos mamma så hon ska flytta till pappa men han måste röja lite innan så för tillfället bor hon här å då e de lätt att de blir grejer över allt :) Så de blir en hel del plockandes för min del hehehehe.

Heidi å Emil på gekås igår å när vi va över hos henne idag så fick Markus lite grejer som dom hade köpt till honom :) Dom har alltid honom i åtanke å han verkar vara deras lilla guldklimp :)

De va i alla fall hur jävla gulligt som helst av dom :)


19:e December

Dagarna bara rusar iväg.

Igår fyllde pappa år så de vart å gratta honom å de va riktigt trevligt god tårta va de åxå :) Å när Heidi å Emil kom dit så hade dom köpt en bitring å ett par skit fina raggsockor åt Markus hur gulligt som helst ju :)

Idag blir de å träffa christer å Liza å byta lite julklappar me dom för vi hinner inte ses under julen för vi ska iväg på vårat å dom ska iväg på deras så då tar vi de idag istället vilket inte har någon betydelse egentligen.

Sen måste vi iväg å handla gröt, mat å blöjor åt lilleman fylla upp hans förråd som börjar se ganska tomt ut..

Sen måste vi städa å rulla köttbullar här nån dag för Puttes föräldrar kommer ju hit den 23:e på ett litet julbord å pappa kommer på kvällen på lite gröt å skinksmörgås så de finns lite å göra..

Sen måste vi åka över till mamma nån dag me hennes julklappar så skönt å bli av me dom för ja tycker bara dom står ivägen här hemma hehehehehe.

Idag blir vi ju av me en påse i alla fall me tanke på att vi ska träffa christer å liza idag.

Sen blir vi av me 2 påsar den 23:e ena påsen e till puttes föräldrar å den andra till min pappa sen blir vi av me en påse nåndag när vi åker över till mamma å så får den andra påsen vänta tills julafton när de blir å åka till farmor å farafar..

Vet inte om jag heidi å markus ska fira nån minijul innan julafton eller hur vi ska göra de har vi inte pratat om..

 


Grattis Pappa

Ja idag e de pappas födelsedag så vi ska iväg å fira honom när Patrik har slutat :)
Markus skickade ett Grattis sms till sin morfar när vi vaknade å han skicka tillbaxs, han vart jätte glad :)
Så markus har skjorta å jeans på sig idag för hans morfar (min pappa) tycker han e sååå fin å tuff i de å eftersom han fyller idag så e de klart att Markus ska vara fin å tuff :)


Grattis Pappa


Livet är för kort...

Igår fick det mig att inse att livet e för kort för att bråka å tjafsa om små saker för de kan hända nåt oväntat sååå fort.. Jag fick ett mess av en väldigt nära person till mig vill inte lämna ut nå namn för vet inte om personen i fråga vill de. Men i messet stod de i alla fall att hon låg på lassarettet å ska få blod å sen opereras. de hade växt ut en knöl som va tvungen att opereras bort.

Jag blev så klart väldigt rädd å blev jätte ledsen.. Ville upp till lassarettet på en gång men de gick inte för besökstiden va över så de va jätte jobbigt å natten har vart jobbig man har ju legat å tänkt hur har de gått hur mår hon.. Så när jag vakna imorse så messade jag henne direkt å fråga hur allt hade gått å hur hon mår.. Å hon mådde jätte bra å allt hade tydligen gått bra.. Hon skulle eventuellt få åka hem redan idag hon väntade bara på ronden så de e bara å vänta å se jag har för mig att ronden brukar börja vid kl 10..

Hoppas hon får åka he idag för sjukhus e inte roliga så där vill man inte vara..

Har allt gått bra å hon mår bra då borde hon ju få åka hem, jag messar henne efter 10 å kollar om hon e kvar eller om hon har hört nåt..


Tandborstning

Ja idag vart de å åka iväg å köpa tandborste till lilleman :)

Å så klart har den används för första gången ikväll..

 


Malin...

Ja idag har Malin vart här å dagen har bara sprungit iväg de har gått sjukt fort..

De har vart skit trevligt vi har tagit en massa kort, ätit, kollat film, å vart ute å åkt lite pulka me lilleman :)

Verkligen en toppen dag sååå Tack gummen :)

 

Lite bilder från dagen

 











FY FAN!!!!

Ibland blir jag bara sååååå JÄVLA trött på dig...

Du säger en sak å så gör du nå helt annat...

Tror du inte att jag fattar eller???????


Underbart

Ja dagen har vart helt underbar :)

Vi drog till öb när putte hade slutat å där köpte vi en pulka till lilleman, en till julklapp till honom, en julklapp till mig från lilleman å lite pepparkakor sen vart de å åka hem å klä på oss varmt å sen bar de ut för lite pulkåkning å lilleman älskade å åka pulka man verkligen såg hur han njöt såå söt :)

Efter ett tags åkning så ringde vi å kolla om Emma å Chrille va hemma å de va dom så vi drog lilleman i pulkan dit å tog en fika å sen bar de av hemmåt :)

Putte drog iväg å köpte en pizza som vi delade på mumms de va super gott :)

Så denna dag har vart kanon..


Lite bilder från dagen :)

 










1 TIMME KVAR

ja nu e de 1 timme kvar tills Patrik slutar å då blir de å åka iväg å köpa pulkan till våran lilla prins sen blir de hem å få ihonom lite mat klä honom och oss själva varmt å sen ut i parken å åka lite pulka eller de e snarare lilleman som ska åka pulka måste komma ihåg kameran åxå så man kan ta lite bilder :)

Nu får denna timme gå fort för Mamma vill ut å ha en underbar eftermiddag me sin son :)

Blir å sätta hans åkpåse i pulkan åxå så han håller sig varm å skön :)


Mys pys..

Ja nu tittar jag å lilleman på Nalle puh :)

De e riktigt mysigt å titta på film ihop faktiskt men jag kan typ filmen utan till man har ju sett den ett par gånger sen han fick den nu :)

Men hans andra filmer ska han få i julklapp å då e de 3 nalle puh filmer till å så 2 landet för längesedan filmer så man får stå ut me denna ett tag till :)

Han har visserligen lite andra filmer åxå men dom e lite för låånga så han tröttnar efter ett tag nalle puh filmerna e alldeles lagom långa :)

Så de blir en riktig mys pys dag me min son idag :) Sen när Putte kommer hem så blir de en mysdag me hela familjen :) Bla lite pulkåkning :)

Nä nu ska jag dyka ner på filten å fortsätta mysa me min solstråle framför filmen


DET SNÖAR :)

Fan va underbart de snöar ute :)

Så idag blir de å köpa en pulka till lilleman så blir de en mysdag ute i snön hur härligt som helst :)

Vi åker nog å köper pulkan när Patrik har slutat å så hoppas jag på en familjedag ute i snön me en massa kort skulle vara helt super mysigt :) Men nakdelen e ju att de blir mörkt så fort fast nu när snön e här så e de ju lite ljusare i alla fall :)

Hoppas lilleman kommer gilla å åka pulka :) Han kommer nog inte fatta så mycket men ändå hehehehe.

Hoppas snön ligger kvar på julafton de skulle vara såååå underbart


Basta :)

Japp idag vid 18 taget så ska vi till min farmor å farfar å basta å de ska bli sååå skönt :)

Å medans vi bastar så ska farmor mysa å umgås me Markus vilket hon bara älskar..

Under dagen så har de inte hänt så mycket vi va på stan en snabbis på förmiddagen sen gjorde vi mat tillsammans å så har jag plockat å pulat lite här hemma :)

Putte jobbar ju bara veckan som kommer sen e han ledig i 16 dagar å då ska de stor städas å fixas lite inför julmiddagen som puttes föräldrar ska komma på den 23:e
Jusst nu ligger Markus å sover i puttes famn här i soffan å jag kan ju informera om att putte med sover hehehehe dom ser så söta ut.


Lördag

Jaha då va de redan Lördag igen.. Vilket innebär att Patrik e hemma..

Jag har absolut inget emot att han e hemma de e inte de utan de e att han aldrig vill göra nåt han vill typ bara sitta framför tvn medans jag vill göra en massa saker hela tiden..

Återstår ju å se om han e likadan denna helg skulle bli förvånad om han ville hitta på nåt..

Lilleman e lite varm å tuggar på allt han får tag i å så dreglar han en massa undra om de e ännu fler tänder på väg redan?????

Imorrn blir de eventuellt att åka till farmor å farfar och Basta men de e inget vi har bestämt än.


Tand nummer 3

Ja nu e markus tredje tand på väg :)

Den borde spricka igenom när som helst.. Han har vart extremt grinig dom senaste dagarna men jag trodde ju aldrig att de va en till tand på väg redan för de va ju inte alls längesen tand nummer 2 kom..

Men när jag gjorde honom i ordning i morse då såg ja den å då fattade jag ju att de va pga tanden han har vart grinig å till och med kanske därför han har sovit så dåligt dom senaste nätterna.
Jag fick sova något så när i natt om man jämför me dom nätterna jag har haft innan.. Men jag e ju fortfarande sååå trött men på nåt sätt så klarar man sig genom dagarna me bara ett par timmars sömn e de Mamma krafterna som kommer fram eller???? :)
Idag ska vi över till Emma en sväng, Markus gudmor.
Hon messade igår å frågade om vi ville komma över å jag svarade självklart vill vi de :)
Så de blir nog å knata dit efter våra bästa år nån gång för jag bara måste se mitt program hehehehe jag känner mig som en gammal tant som har fastnat i den där serien hehhehe.


SÖMN..

Ja inatt hoppas jag på lite sömn..

Lilleman har sovit väldigt dåligt dom senaste nätterna vilket har resulterat i att jag knappt har fått nån sömn å de känns för jag e helt slut i både huvudet å kroppen men men inte mycket å göra de e sånt som hör till när man har småbarn, sömnlösa nätter alltså..

Men han har vart himla trött å grinig hela dagen å somnade direkt när jag la ner honom i sängen så de e ju bara hålla tummarna att han e så trött att han sover hela natten för de skulle va sååå sjukt skönt me lite sömn shit alltså...

Idag har jag å lilleman vart på mitt jobb en sväng där bjöds de på smörgåstårta å trevligt sällskap :) Sen kom pappa förbi här på en fika å de va trevligt som alltid..

Nu sitter jag här i soffan å e sååå trött men vill inte gå å lägga min nu väntar ju på mitt program "kniven mot strupen" som börjar kl 21 undra om jag orkar vara uppe tills dess hehehehe


Vilken dag..

Denna dag har vart lååång å jag har vart sååå trött..

Jag å lilleman slumrade till i våran säng å sov i ca 1 timma sen kom Putte hem å då vakna vi till liv vilket va bäst :) Annars kanske vi hade sovit fortfarande..

Jag har precis tagit en duch vilket va grymmt skönt man vaknade till lite grann i alla fall hehehe nu duchar Putte å lilleman ligger i sin säng å ska sova för natten men han e inte riktigt nöjd så man får gå in lite då å då å ge honom nappen å prata lite me honom :)

Sen blir de å bädda rent i sängen sjukt nice älskar å sova i en renbäddad säng slulle de inte va sååå sjukt tråkigt å byta sängkläder så hade jag nog gjort de varje dag :)

Nä om ja ska gå å läsa lite för lilleman

 

Ha de gött


05:50

Idag e jag trött vill jag lova, min lilla prins tyckte vi skulle gå upp 05:50 så de gjorde vi vilket va lika bra för lilleman va riktigt pigg min lilla tokstolle :)

Så dagen har vart låååång kan jag lova så jag lär decka tidigt ikväll hehehehe.

Får hoppas min lilla prins sover bra inatt så man får lite sömn för de behövs kan jag lova..

Ikväll ska jag å Putte kolla film har hyrt filmen "baksmällan" den ska tydligen va sjukt rolig så de hoppas vi på :)

Ja vad har jag gjort idag då, jag har tvättat lite, busat me min prins, tittat på Nalle puh me honom, läst en liten saga och ställt ordning lite i kylen :)

E fan helt slut orkar inte göra så mycket mer va inne på om ja skulle ta en låång promenad me Markus å Jason men ja tror fan ja e för trött för de känns som ögoen går i kors hahahaha ja lär ju fan somna till filmen ikväll blir de så så får jag kolla på den när putte e på jobbet imorrn :)

Fan har några julklappar kvar att slå in fixa me dom sista tackkorten från dopet å så e de väl snart dags att börja me julkorten åxå.. Måste även skriva en lista på va de e kvar å inhandla till julmiddagen vi ska ha me Puttes föräldrar här hos oss den 23:e. de e lite smågrejer kvar men de e bäst å skriva en lista å dubbelkolla den så man inte glömmer nåt..

Gud känns som klockan e 17 eller nåt men de e ju ett tag kvar tills putte slutar :( Då ska lilleman äta lite middag å de blir pasta me broccoli å ostsås för honom idag å han älskar de så såna burkar måste vi köpa fler av :)

Nä he om jag ska lägga mig å mysa me min son en stund å hoppas han somnar så jag får slumra till en stund för de skulle vara sååå sjukt skönt.

Ha de gött alla trogna läsare :)


Kvällstid

Jag har kommit fram till att min motivation till att fixa här hemma kommer på kvällen...

Så de e på kvällarna jag pysslar å plockar lite här hemma de blir ju inte lika mycket gjort som om jag skulle ha motivationen dag tid men men man ska inte klaga den kommer ju i alla fall :)

Så igår vart de å laga lite mat så vi åt allihoppa samtidigt å de va riktigt mysigt de slutade me att jag fick äta kall mat men endå hehehe. Sen vart de å tömma diskmaskinen, diska alla våra kock knivar.

Städa toaletten å handfatet :) Så lite fick jag gjort i alla fall få se hur det blir ikväll :) Nu ska jag i alla fall gå å starta en maskin tvätt för de krävs de ingen direkt motivation för å göra hehehehe.


IKEA

Igår vart de en tripp till Ikea efter att Putte hade slutat jobbet..
De blev en matstol till lilleman :)
Vart även en grind till hans rum och 4 stycken ramar :)
Men vi funderar på å ta en tripp till Ikea å Toy`s`rus nån gång nästa månad å kolla lite å köpa lite smått å gott :)
De va lite svårare å få maten å hamna i munnen när han satt i stolen för de e ju så mycket annat han vill göra :) Men tålamod å tid e nåt jag har gott om så de e inga som helst problem :)
De e ju inte direkt så att jag har nån tid att passa hahahahaha.


lilleman i sin nya stol :)


Badrummet..

Ja jag sitter och funderar på om jag ska ge badrummet en omgång medans lilleman tittar på nalle puh men ja e inte ett dugg sugen kan jag lova :( Var e insperationen?????

Vi ska eventuellt en tur till ikea när putte har kommit hem.. Köpa matstol till Markus å en barngrind så att jason inte kommer in i Markus rum så att i alla fall ett rum e fritt från hundhår hehehehe.

Sen vill jag köpa lite ramar till Markus rum om dom finns dom har alltid vart slut dom tidigare besöken vi har gjort på ikea jobbigt när grejerna man vill ha inte finns..

Hur ska jag göra ska jag ta badrummet fast motivationen inte finns eller ska jag vänta på den?????


Badhuset..

ja då har vi typ precis kommit hem från badhuset.

Lilleman älskade å bada så de vart att vi badade i lite över 1 timme å de va riktigt skönt kan jag lova :)

Sen när vi kom hem å bada av kloret då bajsa han i vattnet i sin badbalja vilken "skitunge" hehehehehe.

Å sen blev de å smörja in honom men får se om han ska få bada ikväll me innan han lägger sig lr om jag tar de imorrn de e ju så svårt å veta när man har fått bort kloret på en liten bebis kropp :)

Så nu väntar jag på alla bilder från badandet i badhuset som Heidi å Emil å Putte tog.

Heidi å emil tog lite innan å efter deras träning å putte satt på läktaren å knäppte lite kort ja e riktigt nyfiken på å se hur dom blev e så kul å ha bilder från allt man gör :)


6 Månader..

Ja idag blir min lilla prins 6 månader :)

Så jag har tagit en himla massa kort nu på morgen och gjort hans fotavtryck å de e en aning stötte än de vi gjorde när han föddes kan jag lova :)

De blir även att jag å Markus ska till Badhuset å plaska lite idag :) Väntar bara på att Heidi och Emil ska höra av sig ang vilken tid för dom ska till gymmet å träna å jag vågar fan inte bära honom när jag e blöt på de där golvet dom kommer ju ha skor på sig eftersom dom har tränat..

Sen ska jag å Heidi till badhuset så fort som hennes "roliga vecka" e över myspys kommer de bli..

Igår va jag iväg å gungade lite me Markus de tyckte han va super kul så de måste göras snart igen å då kanske moster Heidi vill följa me åxå så kan vi ta en massa fina kort :)

Å bara ha mysigt i parken.

Nä nu ska jag gå å göra i ordning en mat de e alltid bäst å ha me sig ut i fall han skulle bli hungrig :)



Bild från igår :)


Rensa...

Ja jag funderar på om jag ska ta å rensa lite i Markus garderob lägga upp de som e för litet på vinden men jag tycker de e sjukt jobbigt för de e sååå mycket fina kläder som e svårt å slita sig ifrån.. Löjligt men sant, har nån annan åxå kännt så???? Lr e de bara jag som e löjlig..

Men planen e att de ska rensas i dag i alla fall för nu hänger de olika stolekar i hans garderob å de e bara jobbigt när man ka ta på honom på morgonen för de händer att man måste gå tillbax å byta body lr byxor för att de e för litet.


Myspys

Ja när Markus kom hem vid 19:45 så vart jag så klart sååå glad av å se honom även om han bara vart borta ett par timmar man lyser alltid upp när man ser honom, min lilla solstråle..

Heidi å Emil hade köpt me en Pizza tusen tack. Så den har jag å Jason smaskat lite på men vi fick inte i oss hela så den finns i kylen kan tänka mig att Putte kommer behöva den i morrn hehehehe.

Jag å lilleman har så klart haft lite turbo mys innan han la sig han fick lite gröt för han hade ätit hos moster för typ 1,5 timme sen.. Så nu ligger min prins i sin säng :) Han hade lite feber men inte så farligt så jag hoppade över å ge honom alvedon vill inte hålla på å ge sånt så fort de e nåt känns inte som om de e så bra..

Nu sitter jag här framför idol me min cola å mina nötter å me mina tända ljus så klart mys pys


4: December

Fy fasen va fort de går de e redan den 4:e December..

Vart tar dagarna vägen egentligen????

Snart e de fan 2010 de e ju fan helt sjukt.. Jag tycker de går alldeles för fort jag tycker inte man hinner med. På Söndag blir lilleman 6 månader redan liksom de va ju inte längesen man gjorde testet å fick reda på att man va gravid liksom tiden bara springer iväg..
Ja lilleman e hos sin moster Heidi vilket han har vart en stund nu dom hämtade honom 15.30 ungefär å han blir alltid lika glad när han ser henne å Emil och dom verkar bli minst lika glada när dom ser honom :) Man ser hur dom lyser upp allihop å de känns såå underbart som mamma å se..
Han är mitt allt men jag litar helt å hållet på Heidi och Emil när det gäller Markus för hade jag inte gjort de så hade jag aldrig släppt i väg honom me dom..
Jag vet hur mycket Markus betyder för dom och att dom tar hand om honom och älskar honom som om han vore deras egen det ser man på dom :)
Lilleman har tur som har så mycket folk som älskar honom omkring sig :)


Avlastning

Ja min syster ringde för ca 40 min sen å frågade om hon å Emil fick låna Markus ett par timmar å jag svarade så klart: Självklart..

Jag älskar Markus över allt annat men ibland kan de vara skönt å få lite avlastning då kan man passa på å göra sånt som behövs men som inte alltid riktigt hinns me när han e hemma.

Å Putte ska ju på julbord me jobbet ikväll så han kommer typ bara hem å duchar å så drar han igen :( Å imorrn e de jag å lilleman som ska på julbord :) hehehehe

Ja så min kväll kommer bestå av å plocka lite här hemma kanske slå in lite julklappar å så blir de nog en bra film å lite godsaker till den så klart :) Å så ska jag självklart ha massa ljus tända de e ju bara såååå mysigt..

Heidi å Emil skulle komma me Markus vid 19:30 senast för då e de dags för honom å sova för natten :)

Jag tycker de e sååå himla kul att dom ringer å frågar om dom får ha honom för jag tycker de e skit jobbigt å ringa nån å fråga typ :kan ni ha Markus. för då kanske den man ringer känner sig tvungen..

Så tusen tack gumman å tusen tack Emil


Natten..

Vill bara börja me å tacka för alla komentarer..

Ja kvällen/natten har vart jobbig för lilleman hans tand å feber som spökat så han har vart orolig stackarn. Ja la honom vid 19 som vanligt å då somna han å sov till 23 å då va han så ledsen å ville inte alls sova så ja fick vagga honom i famnen å 00:30 tror ja att jag la ner honom i sin säng igen å så har han "pratat" i sömnen till å från hela natten å 06:20 imorse vakna han å ville ha mat å då somna han om till 09 så han har ju sovit en del i alla fall så får se hur han sover under dagen.

 

Idag ska ju Putte på julbord me jobbet så då blir jag själv även denna kväll :(

Å han kom hem 23 igår kväll så de va riktigt tråkigt å de lär ju bli ännu senare ikväll men men inte så mycket att göra åt de bara å se glad ut..

Imorrn ska jag å Markus på julbord me mitt jobb :) Dom ville så gärna att ja skulle ta me honom å självklart gör jag de jag älskar ju varje minut tillsammans me min lilla solstråle :)

Han e Mammas lilla kille hehehhehe


Lite bilder

De va ett tag sen ja la upp lite bilder så här kommer några :)
























Kvällsrutinerna avklarade :)

Ja nu e kvällsrutinerna avklarade så nu sitter jag i soffan å slappar..

Putte e iväg å jobbar så de blev för mig å ta kvällsrutinerna själv å de blir de imorrn me för då ska han på julbord me jobbet :)

Så jag badade lilleman ikväll tyckte han va värd de för han bara tokälskar att bada å efter badet så vart de å smörja in honom å då fick han lite massage på samma gång :)

Men efter badet va han alldeles för trött för å äta gröt så de vart välling i sängen ibland får man ändra lite på rutinerna :)

Får se när putte kommer hem ikväll tycker de e lite tråkigt när han e iväg men men ja ska inte klaga :)


SPARA

Ja igår prata jag och Putte om att börja spara så de finns lite när man vill köpa hus :)
Nu när jag inte jobbar så blir de nog bara 1000 kr i månaden å spara men när jag börjar jobba så funderar vi på å spara hela min lön vilket e typ 10 000 kr för vi har klarat oss bra på bara puttes lön i 6 månader så då skulle man kunna sätta in hela min lön på sparkontot.. Men de e ju ett tag kvar innan jag ska börja jobba hehehehe..
För vi båda vill verkligen ha hus å då kan de som sagt vara bra å ha lite sparat :)
Men vi ska prata mer om de. de va liksom bara nåt som vi började små prata om igår.


Mys pys

Ja ha då har man precis ätit å de vart wook me lax å grönsaker grymmt gott :)

Vi har även tagit ner granen å ställt i Markus rum å de vart riktigt mysigt å så ligger alla hans julklappar under den :)

Eller alla från mig å putte i alla fall, kan ju säga så här att den som kommer få julklappar i år e Markus hehehehe.

Så nu sitter man här me lite tända ljus å myser funderar på om ja ska plocka å fixa lite för de ska städas i veckan..

 

I år ska vi fira jul hos oss :)

Den 23:e kommer puttes föräldrar under dagen på lite julmat å julklapps byte å sen på kvällen den 23:e så kommer min pappa på lite gröt å skinkmacka å även han ska så klart få julklappar..

Sen på julafton ska vi över till min Farmor å farfar som alltid :)


Blir inget

Ja nu har jag frågat syster ang Fredag å de verkar inte bli nåt :(
Inte så mycket att göra..


1:a December..

Ja ha då va de redan 1:a december jag tycker inte man hinner med..

Markus va på 6 månaders kontroll på bvc å jag fick beröm av läkaren även denna gång så jag vart sååå glad :) Han sa att Markus va såå fin å snäll, alltid lika kul som mamma å höra sånt från andra :)

Blev även en vända på stan vi köpte en chokladkalender till Putte som han inte ens vet om så den ska han få när han kommer hem :) Den e såå klart ifrån Markus :)

Ja ha då får man tända lite ljus ikväll lr man kan ju tända redan nu för de e ju fan redan mörkt ute hehehehe. Vi måste fan upp på vinden å leta rätt på våran belysning till balkongen jag tycker de e såå sjukt fint :)

Alla stjärnor i fönstrena e redan tända här hemma, funderar på om man kanske ska baka lite knäck i helgen :)

Putte ska eventuellt på julbord me jobbet på fredan så jag tänkte kolla om syster yster vill komma över å kolla film å mysa lite då?? Ringde henne idag men då hade hon lektion får se om hon ringer upp..


RSS 2.0