Dagens middag


Iväg på lunch

Kl 11:30 kommer svärfar å hämtar mig å så ska jag hem till dom å få min efterlängtade lunch, fläskpannkaka :) ska njuta till fullo..
Har hunnit tvätta lite, ta disken å bäddat rent våran säng :)
Nu får kl bli 11:30 hehe


Mitt nya sovrum :)

Igår shoppade jag ju lite nytt å bland annat så vart de en pläd å kuddar som ligger såå fint på sängen.. Jag är super nöjd :)


Lite till...

Har sovit illa inatt trots tabletterna igår kväll :( vart nog för mycket igår även om det kändes okej i kroppen fram tills kvällen.. Visst hade jag ont under dagen men de va en hanterbar smärta... De blev värre på kvällen när jag slog ner rumpan i soffan...
Jag har startat en maskin tvätt så nu tänkte jag lägga mig i sängen och sluta ögonen en stund till.. Klockan har larm kl 9 i fall jag skulle somna in djupt :) får se om de blir lunch hos Puttes föräldrar idag ska ringa sen å kolla hur hon mår :) nä natti natti en stund till


Tack och lov för värktabletter

Idag har jag vart me mamma å handlat lite nytt till hennes lägenhet hon hittade mycket fint lite tack vare mina tips å idéer :) jag hittade åxå lite fint får se om jag orkar fota i morrn å lägga upp här i bloggen, ska verkligen försöka :)
Sen va jag as hungrig så blev en lunch på stan å satan så go maten va, dit lär vi gå fler gånger.. Men fick ta värktabletter när jag kom hem de gjorde ont både här och där kan jag lova.. Nu har jag tagit hälften av disken då allt inte fick plats i maskin å så har jag plockat undan den rena tvätten.. Blir å ta värktabletter innan sängen ikväll åxå.. Nu blir de soffläge resten av kvällen :) i morrn måste jag plocka lite här hemma nu har jag skjutit upp de länge nog.. Ska ev på lunch hos Puttes föräldrar imorrn lite beroende på hur Puttes mamma mår... Men hinner nog greja lite imorrn bitti me hjälp av mina kära värktabletter så klart :)


Sömn

Ligger här å de värker i ryggen och sidan.. Inatt fick jag jätte ont i nedre delen av magen ner mot blyg benet när jag skulle vända mig i sängen å fan va ont de gjorde å gör när de blir så..
Natten har vart dålig har fått vridit å vänt mig hela natten.. Skulle kanske tagit en värk tablett?? Men nu ska jag försöka få lite mer sömn har ställt klockan på 9 så jag inte sover bort hela dagen :)


Frukost..

Fick i mig allt utom frukten..


Cirkus

Nu ska vi snart på cirkus Markus är jätte ivrig å bara väntar :) vi fick biljetterna av min pappa så de tackar vi en massa för :)


Sjukskriven...

Nu är jag sjukskriven i 1 månad tills jag ska träffa läkaren uppe hos barnmorskan.. Eftersom jag får ont vid ansträngning så ska jag ta de lugnt å verkligen lyssna på min kropp.. Så nu kommer mina dagar bestå av mycket vila.. Ska till sjukgymnasten den 19/9


Väntar...

Jag ligger å väntar på att kl ska bli 08 så dom ringer från vårdcentralen med en läkartid... Jag tror dock inte de kommer gå så lätt som de lät på barnmorskan,, men hoppas gör jag ju självklart för har ingen större lust å sitta där inne å tjafsa.. Jäkla synd att de inte fanns läkartid uppe hos barnmorskan på en gång för då hade man sluppit gå den här vägen.. Men men återstår å se hur det går..


Lönen på plats :)

Nu har lönen hamnat på mitt konto så nu finns den där den hör hemma :) lovely


Tack mamma :)

Vill tacka min mamma för en helt underbar dag :) hon firade mig idag å hon bjöd på en god lunch på tingsgården å sen bar det av för lite fika på stan mega mysig dag är så nöjd men nu känns de i kroppen kan jag lova,, aj fan men de är de värt :)


Ingen lön???

Lönen har inte kommit in på mitt konto än :( ??? Det är ju 27:e idag så vet inte vad som e fel.. Den har aldrig vart försenad förut så fattar noll.. Det står utbetalning den 27:e på löne specen åxå så väntar ett tag till annars får jag ringa...


Prinsarna badar :)


Mat= illamående

Jag har ingen matlust alls :( mat får mig å må illa... Vill helst bara dricka juice, fruktsoppa å vatten.. Men det går ju inte å leva på som gravid.. Mina portioner är minimalt små och efter jag ätit så kommer illamåendet.. Vet inte om det finns nåt å göra åt detta??? Jag har fått order om å ta 2 järn tabletter om dagen i minst 1 vecka just pga att jag knappt får i mig nåt mat dvs Inge vidare järn intag via kosten :( får hoppas att min mage kommer klara 2 tabletter om dagen bara... Har ni nå knep om hur man kan peta i sig järn utan att behöva äta massa mat?? Typ små järn rika mellan mål..


Dagens middag


Vecko handling :)

Idag va vi iväg å handlade inför nästa veckas matsedel.. Å de vart en del kan jag ju säga :) å då kommer vi ändå få fylla på me lite mjölk å juice under veckan är så när man har liten kyl :( så så här ser de ut i kylen nu å kan ju bara säga att frysen vart lika full :)


Skit....

Igår kände jag mig hyfsad i kroppen så då tog jag hand om all den rena tvätten å de va en del kan jag lova.. Å lika mycket finns nu för Putte tvättade hela dagen igår.. Sen vid kl 13 va vi bort bjudna på mat hos Puttes föräldrar, bacon järpar, potatis, sås å massa paprika till mig :) så va vi där i några timmar.. Sen va de dags å åka å fira min farfar som har fyllt å där va de åxå en del sittande å efter några timmar där ville grabbarna ut till Tarja å Micke ute i stugan å där vart de en del sittande å en del jagande av barnen :) sen bil turen hem så idag e jag mör i ryggen å bäckenet kan jag lova :/ har sovit illa åxå kände av ryggen redan igår kväll när vi kolla på film.. Kunde inte se klart filmen pga hur dåligt jag satt/låg...

Idag får vi se vad som händer å hur rörlig jag är haha har ju inte klivit upp ur sängen än :)

Lyckades ta detta kort på ena prinsen igår :)


Älskar

Älskar min underbara gravid bola...


Vilken morgon

Grabbarna vaknade 5:20 i morse å sen dess har de vart bråk, tjaffs å en massa skrik :( känner mig trött å utmattad men hoppas på lite bättre sov morgon i morrn :) å nu är dom trötta men vill inte sova :/


Alvedon

Tog en Alvedon innan jag gick å la mig igår å de gjorde natten lite behagligare.. Å eftersom jag Aldrig tar värktabletter så räcker de me 1 å tack å lov för de för jag har svårt å svälja tabletter..


Foglossning ???

Då har jag vart hos barnmorskan..

Hon misstänker att jag redan har foglossning me tanke på smärtan jag har i nedre delen av magen och i ryggen.. Gör super ont även natte tid :( kan inte ligga på rygg för då värker de i ryggen jag kan inte ligga på sidan för då värker de i höfterna..
Får ont när jag går i trappen eller på plan mark ute :( har ont om jag tex tömmer diskmaskin eller hänger tvätten ,, så min vardag är extremt begränsad just nu.. Hon tyckte inte jag skulle jobba på söndag så jag ringde mig sjuk..

Har även fått tid hos sjukgymnast å läkare uppe hos barnmorskan men de är 4 veckor tills den tiden å hon tyckte inte jag skulle jobba under tiden så hon bad mig kontakta Kungsgatans vårdcentral å be en läkare där sjukskriva mig tills läkartiden uppe hos dom.. Så på tisdag morgon ringer dom upp mig från Kungsgatan så får vi se hur allt går..

Järn värdet va lågt :( så bara till å trycka i sig ännu mera järn.. Se hur magen kommer klara de...

Ska även till sjukgymnasten å förhoppningsvis få hjälp där åxå..


Sovit förjävligt :(

Har sovit som en kratta :( har fryst och svettats ingen bra kombination ont i kroppen å huvudet å nerverna har spökat inför besöket idag :(


Sjuk...

Jag fryser som en galning samtidigt som jag känner mig varm.. De värker ända ner i skelettet å huvudet håller på å exploderar :( fick i mig extremt lite mat nu till middag :( nu har jag lagt mig i sovrummet dragit ner persiennerna då känns de lite bättre för huvudet... Skönt som Fasiken att jag ska träffa Mia imorrn...


Tokstollar :)

Ja så här kan man ju åxå titta på film hehe mina underbara killar


Svärmor

Snart kommer svärmor över å umgås lite me mig, är lite Depp även idag :( har gjort lite frukt sallad vi ska mumsa på :) och det kommer även bli min lunch då jag inte fått i mig nåt än..


Frukost


Vart några timmar :)

De vart några timmars extra sömn skönt å väl behövligt :) men känner av en smärta i ryggen långt ner i magen och i blygbenen :( tycker det är alldeles för tidigt för å känna av allt detta eller är det inte de????
Hur som helst ska jag träffa min barnmorska i morrn så får se vad hon säger om allt.. För om jag redan ska ha ont så vet jag inte hur jag ska orka jobba me de jag jobbar med :(
Nä nu ska jag kliva upp ta mig nån macka å vänta på mitt program :)


Upp 06 å äta

Vaknade å kände mig konstig vid 06 så gick upp å gjorde en macka å tog ett halvt glas proviva.. Så nu ligger jag i sängen igen å ska försöka få lite mer sömn å vila.. Barnmorskan jag pratade me igår ordinerade ju vila tills på fredag när jag ska träffa Mia för fanns ingen som kunde träffa mig innan å ta mina värden å klämma på magen :( å då skulle jag troligen få svaren på urin odlingen åxå..
Nä nu säger ja go natt å hoppas på lite mer sömn ;)


Nerv vrak :(

Jag är ett nerv vrak :( känslor, tankar å funderingarna bara snurrar i mitt huvud å tårarna bara rinner :(


Dagens middag


Dagens lunch


Gott gott

Då har jag precis fått i mig lite vindruvor åxå :) gott gott mitt nya å lite nyttigare liv har ju börjat :) vi va å handlade hem massa frukt igår å även lite annat till kyl å frys.. Å min käre sambo ville ha 3 förpackningar me ost ja ni läste rätt :)


Sov morgon

Vaknade strax innan 9:30 å då va de bara att gå ut me Jason å kände av ryggen direkt vi började gå i trappen :/ smärtan i magen kände jag åxå men inte alls som igår, tack o lov.. Har precis ätit lite frukost å de gick hyfsat.. Så nu ligger jag i soffan å väntar på våra bästa år som jag missade igår hehe..


Gamling?? :)

Nu går jag å lägger mig.. Hoppas jag får svar på urin odlingen snart för nu börjar de göra ondare där nere :( känns som jag torkar mig me rakblad hemsk å vidrig känsla...


....

Tycker jag har tagit det väldigt lugnt sen jag gick hem från sjukhuset å fick så där ont.. Men smärtan har kommit till och från ändå :( vi va å handlade medans barnen va ute me sin farmor å farfar å då fick jag ont bara så där å då va de Putte som körde kundvagnen å packade alla varor å så.. Så nu blir de soffläge för mig resten av kvällen.. Putte håller på å badar lort grisarna som snart ska ner i säng :)


Väntar på svar...

Nu är det bara att vänta svar från urin odlingen... Väntan är jobbig... Urinet va grumligt å de va som vita grejer i de, svårt å förklara :( när jag gick hem från sjukhuset fick jag jätte ont i bäckenet å bak i ryggen.. Så jag ringde till förlossningen å hon tyckte inte riktigt att jag skulle jobba inatt om jag kände att jag hade ont så jag ringde till min chef å vi kom fram till att jag bara skulle ta de lugnt å vila så de blir Inge jobb inatt å imorrn ska jag inte göra ett skit bara ta de lugnt sovmorgon å sen slappa framför tvn för de va fan obehagligt å få så ont så här tidigt :(


Jobb natt

Då kör man ett natt pass.. 20-8:30.. Tog precis en macka för kände mig lite konstig känns lite bättre men kan kanske bero på att jag ligger ner...

Hoppas natten blir bra å att jag mår bra i morrn bitti..


Avokado :)

Då har jag precis ätit 2 st avokado å det är ju så gott :) så nu sitter jag å väntar på att klockan ska ticka på så jag kan åka å jobba mitt första natt pass den här veckan... Lite nervös inför morgon dagen.. Jag hatar ju sjukhus å allt som hör till ... Så ingen höjdare alls att jag ska dit imorrn.. Bara tanken får mig å må dåligt :/ men bara å bita ihop å ta tjuren i hornen eller vad är det man säger??


Urin odling...

Imorrn efter mitt jobb pass ska jag ta mig upp till sjukan till barnmorskemottagningen för en urin odling.. Hon ville göra de så fort som möjligt me tanke på att de svider å när jag ska torka mig efter jag vart på toa så är det som en brinnande känsla :( så dom ville kolla om de fanns nån infektion... De andra hade nästan garanterat me mitt järn värde å göra.. Så bara å ta tag i de där nu...


Måndag..

Vaknade nyss.. Sjukt slut i både kropp å huvud .. Måste ringa å försöka få tag i min barnmorska.. Blir yr å ser flimmer till och från å huvudvärken kommer me jämna mellan rum.. Inge kul å bli liggandes hela dagarna å inte ha nån ork till nåt... Kl 20 börjar jag ikväll så de blir å vila så man orkar me de... Å pulsen stiger för ingenting ibland :(


Äntligen över...

Nu är den här dagen äntligen slut å jag har krupit ner under täcket :) gillar inte å fylla år längre, blir ju bara påmind om att man blitt äldre.. Dock finns de en del tårta kvar vilket är mindre bra.. Inte bra å ha sånt hemma ju :) nä nu säger ja go natt imorrn ny vecka nya tag..


Bra avslut

Nu sitter hela familjen i bilen på väg ut till stugan :) ett bra avslut på den här födelsedagen :) å Jason å barnen älskar å vara där ute så de kan ju inte bli bättre ;)


Kina mat

De blev Kina mat för oss här hemma :) gott å känns inte onyttigt alls i jämförelse me pizza, kebab lr hamburgare :) Å de vart som alltid en del rester kvar :) så jag har lite ikväll om jag blir sugen å i morrn med :) inte illa...


Lugnt...

Nu har farmor, farfar, pappa, faster, svärmor å svärfar gott.. Vart mycket prat å mycket skratt.. Vill tacka för alla fina presenter å alla fina sms :)

Igår va Mikke å Zandra här å fira mig å vi firade henne :) även de va super trevligt å mycket prat å skratt vart de där åxå...

Så nu får vi se vad dagen har att bjuda på.. Några som ska fira mig senare så än är de inte slut på påminnelsen om att man blitt gammal :)


God morron

Har precis fått i mig lite frukost så nu ligger jag i sängen igen.. Om en stund ska jag bädda sängarna, hoppa in i duschen å tömma diskmaskinen innan dom första gästerna kommer kl 11.. Kommer bli en hel del fikande idag... Ska försöka börja ett sundare å mer järn rikt liv nästa vecka vilket kommer bli tufft om jag ska vara ärlig.. För jag är sugen på allt sött å flott när jag e gravid :/ men ska ge de ett tappert försök :)


Annorlunda

Nu har det börja svida/irritera i underlivet åxå :( smärtan jag brukar få i magen kommer och går.. Huvudvärk får jag me jämna mellanrum och jag blir yr och ser flimmer om jag reser mig för snabbt.. Min puls ökar för ingenting och illamåendet kommer å går.. Är det min järn brist som spökar eller är det nåt annat?? Eller kanske både och???


Sån skillnad!!!!

Att en graviditet inte är den andra lik kan jag garantera...

När jag väntade Markus så mådde jag fruktansvärt dåligt.. Jag mådde jätte illa och spydde dagligen i 5 månader.. Jag vart även sjukskriven från jobbet pga svåra smärtor i magen vid ansträngning Och hans förlossning va rena drömmen efter jag fått ryggbedövningen :) jag låg hemma med värkar i 3 dygn innan vi vart inlagda å de va 07 på morgonen å han va ute 18:03 å det tog ca 2 timmar å krysta ut honom :)

Med Christopher mådde jag hur bra som helst kände ingenting.. Men förlossningen va ju så klart mindre kul.. Kände små små värkar vid 22 på kvällen vid 24 åker vi upp vattnet går direkt efter dom undersökt mig vi får ett rum å då börja de.. Värkarna från helvetet.. Dom kom me korta mellanrum å va sjukt intensiva barnmorskan sa att min kropp hann inte med å vänja sig de va därför dom va så intensiva allt gick så fort å 04:48 va han född å han tog ca 9 min å krysta ut..

Så christopher å Markus graviditeter å förlossningar va helt olika..

Den här graviditeten mår jag illa till och från och ibland kan illamåendet bli väldigt intensivt så jag måste avbryta de jag gör å gå å lägga mig.. Har även märkt att min puls kan slå hårt och fort utan nån direkt anledning, lite läskigt faktiskt.. Å sen smärtorna som kommer me jämna mellanrum å även dom är väldigt obehagliga eftersom man inte riktigt vet vad dom beror på eller varför dom kommer..

Ska bli lite spännande å se hur denna förlossning kommer att bli.. Nåt jag är totalt livrädd för är å bli klippt eller att jag måste snittas.. Bara tankarna på de får mig å bli livrädd å må lite dåligt så jag försöker å inte tänka på de men ibland kommer dom fram ändå :( jag hatar sjukhus, nålar, sprutor å allt annat så å snitta mig är verkligen inget jag vill vet inte hur jag skulle reagera eller hantera om dom sa att vi måste snitta dig.. Tror jag skulle få panik å bli livrädd... Den här förlossningen så funderar jag på å ha med nån mer än Patrik under förlossningen.. En nära vän har redan fått frågan men hon vet inte om hon klarar av de så väntar på hennes svar å blir det ett nej så får vi se vem som får frågan :)


Gratta zandra :)

Idag vid 12 snåret så kommer Mikke å Zandra hit.. De va evigheter sen vi sågs så de ska bli super kul :) å zandra fyllde ju den 15:e så vi ska passa på å gratta henne på samma gång :) vi har inte bestämt vad vi ska köpa än vi är ju alltid ute i sista sekund de verkar vara våran grej liksom :) men hon gillar ju orkidéer så får se om de kanske blir en sån till hennes samling eller om vi hittar på nå annat ;)


Skylla mig själv...

Då har jag precis fått i mig lite frukost å nu ligger jag å mår pyton :( Patrik hade gjort varm oboj å jag vart så sugen så jag tog en mugg å de va dumt gjort av mig :( jag har börjat kunna dricka lite mjölk igen men de verkar som de blir för mycket för kroppen om jag dricker de direkt på morgonen :( så nu får jag ligga här en stund å har bara mig själv å skylla på den här gången :)


I love avokado :)

Nu ska jag avnjuta lite avokado i soffan efter denna hektiska dag.. Är slut , bröderna bus har kört me mig hela dagen och testat mina gränser till Max .. Skönt att de är helg så inatt får Putte ta grabbarna jag behöver sova känner jag.. Känner att smärtan i magen är på väg åxå :( det som är jobbigt är att jag inte vet vad den beror på :/ för det är en huggande å strålande smärta som går snett över magen från sidan å ner..


Galet

Morgonen å förmiddagen har vart galen här hemma.. Bröderna bus har bara bråkat å käftat emot :( dom har slagits å även jag har fått några sving på mig :( efter mycket om och men så somnade dom äntligen vid 12:30 så då sprang jag ut me Jason snabbt som va väldigt kiss nödig.. Så nu ligger jag i soffan å kollar på tv helt slut.. Hoppas grabbarna sover ett tag.. Jag skjuter upp alla måsten till senare idag/imorgon..


Vad är oddsen?????

Har ju barnen hemma idag för att dagiset är stängt å vad tror ni ska hända då??? Jo jag ska må så där äckligt illa :( vad är oddsen på de liksom?? Mådde illa igår åxå men fan att jag ska må så här idag me 2 pigga killar hemma.. Får se om det går över vilket jag verkligen hoppas på..


God morgon ..

Nu har bröderna bus vaknat å Christopher bjöd på en över full bajs blöja :) nu leker dom lite i lekrummet medans jag försöker vakna till liv :) sen ska alla sängar bäddas å all tvätt ska plockas in i skåpen.. Funderar på vad vi ska äta till lunch åxå, de lutar åt blodpudding för de vet jag att dom gillar å jag behöver ju järnet men vi får se :) vad ska ni äta idag????


14-20:30

Jobbar kväll idag.. Har ont i skallen men de går ändå.. Ska snart börja svabba golven å sen börja me kvällsmaten :) skönt å vara ledig fre-sön å imorrn är ju dagis stängt så får se vad jag å grabbarna hittar på ,, måste fixa lite hemma åxå :)


???

Jag har duschat, spolat ur badrummet å rastat Jason .. Å nu tycker lillen att mamma ska vila lite för det äckliga illamåendet är på besök så ligger i soffan och väntar på mitt kärring program :) har lite jag vill hinna me innan jobbet så hoppas verkligen illamåendet ger sig.. För sängarna ska bäddas, diskmaskin ska tömmas, tvätten ska tas å en maskin ska startas.. Håller mina tummar å tår..


Mörbultad

Jag har ont i kroppen, ryggen värker.. Under vissa nätter har jag fått en huggande känsla i magen snett neråt när jag ska vända mig i sängen :( så då får jag lägga mig som jag gjorde innan å ligga kvar så en stund innan jag vågar försöka vända mig igen.. Läskigt å obehagligt är det.. Vet ju inte varför de gör så ont :( nu ska jag snart hoppa in å duscha å spola ur badrummet sen bädda alla sängar rasta Jason å kolla våra bästa år :)


Happy Girl

När jag kom hem från jobbet så blev jag glad och förvånad.. Putte hade startat diskmaskin dock inte tömt den så de får jag föra i morrn bitti å han hade tvättat ett par maskiner me tvätt å plockat lite visst då hade jag bett honom men ändå så jag är Happy Happy :) imorrn ska jag försöka ta tag i badrummet å spola ur de å torka av lite :) lite fix kvar i kök å vardagsrum åxå men de tar sig :) vi måste på nåt sätt fixa plats på vinden åxå så vi kan bära upp de hemska data bordet som jag hatar :) å köpa en fin byrå å ställa där så lillen har nånstans å ha sina kläder :)


Trött trött trött

Då har vi precis kommit hem från grill kvällen å satan va trött i ryggen jag är.. Skönt att jag slutar om typ 1 timme.. Hem å räta ut ryggen i våran underbara säng.. Hoppas på lite sömn i natt å snälla barn som vill sova hela natten :)


Färsk ananas :)

Nu har jag precis ätit lite färsk ananas å en avokado här på jobbet å de va verkligen såå gott :) nu blir det lite film tittande innan vi ska bege oss in till stan på grillkväll.. Ska bli kul å komma iväg lite å äta lite grillad korv å annat smått å gott :)


Stress stress stress

Nu har jag bäddat alla sängar plockat lite leksaker från golvet, håller på å tvättar måste snart ta tag i den rena tvätten, har planterat om en blomma.. Känner mig stressad till 1000 hela tiden men när våra bästa år börjar så ska jag titta på de i lugn å ro :) sen blir de rasta Jason kasta soppor å fixa lite lunch innan de e dags å bege sig till jobbet igen..


Natt pass

Då jobbar man natt å har vart på jobbet sen kl 20.. Nätter är helt okej att jobba.. Och imorrn har jag ju tagit på mig ett extra pass så blir hem några timmar efter nattens pass innan de är dags för lite jobb igen.. Har ingen aning om vad jag ska käka till lunch imorrn :/ gärna nåt med järn i men fantasin börjar försvinna :( några förslag???


Mycket gjort :)

Jag vill tacka min fina vän Cattis för all hjälp, du är underbar.. Vi har burit upp en hel del på vinden å så har hon hjälpt mig plocka i ordning i sovrum å hall.. Nu innan jobbet har jag slitit me grabbarnas Lekrum som va i totalt kaos.. Så nu e jag på väg till jobbet å är helt slut i kroppen.. Köra natt passet hem i morrn å fortsätta fram till kl 13:30 då de e dags å bege sig till jobbet igen...


Järn Frukost

Nu har jag fått i mig lite frukost å fick ett illamående på köpet de tackar jag för :) min frukost bestod av 2 mackor me leverpastej me gurka i å till de ett glas juice.. Får se hur mitt järn värde ser ut på måndag när jag ska upp på första besöket hos min underbara barnmorska :) förväntansfull men samtidigt rädd och nervös.. För jag är osäker på när detta hemska blod prov ska tas å jag är totalt livrädd för nålar och sprutor så är lite rädd att det kanske är på måndag :(
Men får försöka tänka på nåt annat å ta de som de kommer men jag känner mig själv så detta kommer gnaga mig tills måndag å är de dags för blod prov då så kommer jag få lite halvt panik..


God morgon

Idag vart de tydligen lite sov morgon för mig.. Men våran madrass är för underbar man ligger hur jäkla skönt som helst.. Idag har jag en hel del å stå i innan jobbet.. Papper till försäkrings kassan ska fyllas i å iväg, ska tvätta å fixa lite här hemma för veckan vart ännu tajtare för å hinna med sånt me tanke på att jag tog ett extra pass imorrn å på fredag när jag är ledig så är dagiset stängt .. Så får ta dom stunderna som ges fram tills dess :) nä nu ska jag ut me Jason misstänker att han e kissnödig :)


Slutar snart :)

Första jobb dagen efter 4 veckors ledighet gick kanon känns helt underbart å va Tillbaks :) när jag kommer hem ska jag pussa mina små killar som säkerligen kommer sova sen kommer de inte dröja länge innan jag slänger mig ner i min säng å sussar sött :) imorrn är en ny dag me nya utmaningar å möjligheter å jag älskart ;)


Trött

Jag är trött i både kropp å skalle vill bara hem till min super sköna säng å sova lite :) ladda inför morgondagen..


Mina älskade prinsar


Middag= mätt i magen


Redo för jobb

Nu är jag redo för att åka å jobba mitt första pass på 4 veckor.. Trevlig måndag på er !!


Trilla ner :)

Idag trillade min gravid bola ner i brevlådan.. Å den är helt underbart fin :) jag älskar den :)


Dagens lunch

Då har jag precis ätit lite lunch, fick som vanligt inte i mig allt.. Har även tagit tvätten, startat ny maskin.. Tagit disken så nu av kalkar å rengör jag diskmaskin.. Snart dags å hänga tvätten å starta en ny maskin.. Skönt å få lite gjort innan de e dags å bege sig mot jobbet för 1:à passet efter 4 veckor..


Dagens lunch

Då har jag precis ätit lite lunch, fick som vanligt inte i mig allt.. Har även tagit tvätten, startat ny maskin.. Tagit disken så nu av kalkar å rengör jag diskmaskin.. Snart dags å hänga tvätten å starta en ny maskin.. Skönt å få lite gjort innan de e dags å bege sig mot jobbet för 1:à passet efter 4 veckor..


Prinsessan på ärten :)

Vi köpte ju ny bädd madrass igår en sån som formar sig lite efter kroppen å Gud så skönt jag har sovit inatt :) hoppas de kommer fortsätta så bra.. Köpte även nya säng kläder förälskade mig i dom direkt så de va ett måste :) så de va extra mys å få gå å lägga sig igår kväll :)


Dagens mat


Mina Sverige killar


Mjölk...

Jag älskar mjölk så sjukt mycket men nu när jag är gravid så får mjölk mig å må illa :( dricker jag mjölk till maten så är det bara å skjuta iväg tallriken å sen blir jag liggandes i princip hela dagen de tog ett tag innan jag förstod orsaken till de extrema illamåendet.. Visst kan jag må illa ändå å bli liggandes men det har blivit lite bättre sen jag kom på mjölk problemet :) jag försöker få i mig ett halvt glas efter maten å ibland går det å ibland inte.. Har ni fått så under nån av era graviditeter ??? Att ni fått svårt för nåt som ni älskat innan????


God morgon

Känner mig fortfarande lite Depp utan å veta varför vilket jag hatar men finns inte så mycket å göra åt de bara hoppas de vänder snart... Hemmet ser ut som en krigs zoon å jag har ingen ork till å ta tag i de även de hatas Stort.. Så ska nog försöka trotsa illamåendet lite idag å få lite gjort.. Fyller ju snart å då kan de liksom inte se ut så här...


Mega depp

Nu har jag kommit i en svacka :( inget känns bra, många tankar och funderingar som snurrar i skallen.. Den här dagen har bara vart skit me stora bokstäver !!!!


Puls 150

Min puls slår säkert 150 slag per min utan att jag har ansträngt mig ett dugg.. Mina söner bara bråkar å bråkar å trotsar emot å är uppkäftiga.. Å när dom håller på så så bara ökar å ökar min puls :( mindre bra när jag e gravid...


Frukost

Fick i mig 1,5 macka me kaviar å ägg å 1 glas fruktsoppa sen va de stopp å dags för mig å inta ligg läge så nu ligger jag här i den förbaskade sängen igen :( köpte åksjuke tabletter igår kanske blir å testa dom idag...


Hur gör man????

Jag vill göra 3D ultraljud den här gången tycker de skulle vara mysigt.. Men Patrik vill inte :( han tycker det är onödiga pengar å så vill han inte veta könet :/ hur gör man?? Är det jag som ska ge mig som vanligt??? För jag har ju ingen större lust å åka å göra det själv eller utan Patrik kanske jag ska skriva... Tycker det är nåt vi ska uppleva tillsammans men eftersom han inte vill så är det väl så de kommer bli :( lite som vanligt känns de som :/


Lycka...

Att träffa Emma va helt underbart.. Vi satt å prata och tittade på en massa kort på lilla prinsessan :) så söt så go så fin.. Tiden bara sprang iväg.. Måste ses snart igen för ny uppdatering å nya bilder :) Emma vart jätte glad för presenterna till lilla prinsessan :) längtar massor tills jag får träffa Lill tjejen :)


Underbart

Idag ska jag träffa min underbara vän Emma uppe på sjukhuset.. Deras lilla dotter föddes ju för 2 dagar sen.. Å hon föddes i vecka 27+1 och mår så bra som hon kan må som mamma Emma själv säger :) jag kommer ju tyvärr inte få träffa den lilla prinsessan men jag hoppas få se en massa kort å höra en massa från Emma :) så ska lillen självklart få lite pressenter :) självklart kommer hon få nåt sen när dom kommer hem å vi får träffa henne åxå :) älskar ju å shoppa så :)


Oj oj oj

Nu har jag borstat håret å när det är blött så kan jag ju säga att jag märker stor skillnad :) hoppas den blir lika positiv när de torkat åxå :)
Nu kunde jag kamma ut det blöta håret med en kam annars har jag fått slita me borste å de har tagit i men nu slank till och med kammen igenom utan problem så så här långt tummen upp för dessa produkter nu är de bara å vänta tills de har torkat :)


Skeptisk :/

Då har jag precis duschat å invigt mitt nya schampo å balsam.. Jag tog så lite som frisören sa men just nu känns de skeptiskt me tanke på hur mycket balsam mitt hår behöver.. Men men vi får se när jag ska borsta de å sen får vi vänta tills de har torkat för de slutliga resultatet efter första tvätten :) står på flaskorna att resultat ska märkas redan efter första tvätten..


Kanon dag !!!

Jag fick i mig bra med middag åxå :) helt underbart å nu till kvällen har jag druckit frukt soppa å tagit en järn tablett.. Ska gå å lägga mig tänkte jag känner mig lite trött å vet ju aldrig hur barnen sover om nätterna så bäst å passa på :)


Full rulle

Barnen å Putte har ätit middag mos och köttbullar :) anledningen till att dom åt utan mig är enkel ;) vi ska till Puttes föräldrar vid 18:30 å där ska jag bli bjuden på fläsk pannkaka så som jag längtat :) å eftersom dom andra inte äter de så fick dom äta mos å köttbullar innan :) å nu sitter dom i badet å plaskar lite.. Måste kolla om barbapapa mjukdjuren har torkat tvättade dom igår å innan dom är torra blir de inget tvättande :/


Unnat mitt hår..

Efter jag Cattis å Markus käkat upp lunchen tog vi en promenad till frisören Amino vid svea plan för å kolla på lite produkter till mitt extremt slitna hår.. Och de blev detta schampo å balsam som ska "rädda" mitt hår :) ska bli kul å se hur stor skillnaden kommer vara mellan "billiga affärs schampon" och detta frisörs schampo :) och uppdatering om detta kommer självklart här på bloggen :)


Lunch dejt :)

Idag fick jag å Markus sällskap till lunch av våran fina vän Cattis :) underbart me sällskap tack för de gumman :)


Torsdag

Klockan 7:30 vaknade jag å Markus då va de bara vi å Jason hemma.. Pappa jobba å brorsan på dagis som Markus själv sa :) vi låg å myste lite i sängen innan han ville upp å kolla på Pippi sen åt vi frukost å nu tittar han på Pippi igen :) mammas sötnos..


Kvällens godis :)


Middag= mega mätt

Nu ligger jag i soffan å är både mätt och illamående :( men middagen va grymt god å jag drack vatten till istället för mjölk i hop om att kroppen ska ta upp järnet lite bättre så hoppas :)
Men jag orkade tyvärr inte allt :(


Inte lätt

Att vara hemma med Markus när jag mår så dåligt som jag gör idag är allt annat än lätt.. Jag mår så illa å är så orkeslös och han är pigg me all ork i världen :( jag kämpar på för å underhålla honom i den mån knopp å kropp orkar.. Har hans lunch på spisen nu så hoppas han somnar en stund efter han ätit.. Jag mår för dåligt för å försöka få i mig nån lunch så de får bli ett glas frukt soppa eller nåt liknande för mig... Måste ta mig iväg å köpa hem postafen lr vad dom heter...


Mys

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1148298/images/2012/pic_50221d30e087c37b2300025e.jpg" class="image">


Huvudvärken

Huvudvärken gav aldrig me sig helt igår utan den vart lite mildare bara.. Men nu är den Tillbaks de trycker på och spänner över tinningen å pannan riktigt obehaglig känsla.. Får hoppas den ger me sig lite under dagen så jag kan få lite gjort här hemma idag åxå :) idag tänkte jag ge mig på vårat sovrum eller grabbarnas Lekrum :) va så glad å nöjd igår när jag hade städat grabbarnas Lekrum för de va evigheter sen jag hade ork å mått bra för å kunna få nåt gjort här hemma så gårdagen va helt jävla underbar... Ska ringa å prata lite me svärmor efter frukost åxå vi pratar i telefon varje dag helt underbart å stå dom så nära som jag gör :)


Medicin= bada ;)

Markus ville bada direkt när han vaknade men va inte så sugen på å ta sitt penicillin så då gjorde vi en deal som funkade för båda :) om han tog penicillinet så skulle han få bada så penicillinet slank ner snabbare än snabbast :) så nu sitter han å badar me sina lejon figurer å allt skum :) så vi får ta oss till Ica å köpa frukost lite senare idag :) när jag sa till Markus att vi måste till affären åxå då svara han: det är kallt ute jag stannar hemma med Jason :) haha så söta dom är.. Då sa jag du är alldeles för liten för å vara hemma själv å då fick jag till svar: nä he jag stor pojke..


Fått lite gjort :)

Jag har städat grabbarnas sovrum å de kändes så underbart att lillen i magen tillät de :) har bäddat rent deras sängar, plockat ut alla leksaker som åkte in i deras Lekrum som åxå behöver städas :) och så fick snabel Draken dra ett varv :) har även tvättat lite å tagit de extrema berget me disk så vill tacka mina svärföräldrar som tog ut Markus så jag kunde röja lite så nu e jag super glad :) Hoppas på fler såna här dagar :)


Dagens lunch

Fick i mig allt förutom knäcker brödet :/


Coca cola...

Nu sitter jag me en coca cola i handen å hoppas att denna förbaskade huvudvärk ska ge sig så jag kan få nåt gjort här hemma.. För me denna huvudvärk orkar jag inte ett skit.. Trycker på som fan :( Puttes föräldrar ringde nyss å sa att dom hämtar Markus vid 14 å går till en lekpark lika underbara som alltid... För som jag mår nu så orkar jag inte vara en bra mamma det kan jag erkänna.. Illamåendet å huvudvärken är blä blä å blä men får hoppas de vänder snart å att jag får orken Tillbaks å att jag mår bra :) längtar till den dagen big time


Börjar Inge vidare

Vakna av rygg ont å huvudvärk suck.. Snart ska jag å Markus ta på oss å gå ut me Jason sen in i affären en snabbis å köpa lite frulle för jag vågar inte äta gröt idag :) så blir nån fralla eller nåt till mig skulle jag tro.. Sen måste jag starta en maskin tvätt å ta reda på den rena tvätten.. Hoppas jag kan få lite gjort här hemma idag för börja känna lite små panik inte långt kvar till jag fyller :(


Irriterad!!!!!

Att vara gravid å må dåligt är jobbigt bara de men å sen ha en pojkvän som bara gnäller å tjatar på en å säger att jag säger att jag mår dåligt som en ursäkt gör mig förbannad, besviken å ledsen!!! Han vill inte ens försöka förstå men vara med å göra barnen då är han mer än gärna delaktig.. Mitt humör å temperament denna graviditet är inte på topp å när han håller på så blir jag förbannad.. Tror han jag ligger hela dagarna för att jag tycker de e kul eftersom han inte tror att jag mår dåligt??? Ibland undrar jag hur han funkar för jag hoppas verkligen inte att alla killar är så här tröga????


Middag

De va trögt för mig å få i mig middagen men de gick till slut å så va jag ju självklart tvungen å lägga mig efter :( detta va de som slank ner i magen..


Trött på å må dåligt!!!!

Jag har i princip legat å mått dåligt hela dagen idag :( å haft en pigg å aktiv son som gärna velat leka me sin mamma så jag har lekt me honom i den mån jag orkat sen har han pulat å lekt me sitt zoo lego själv.. Nu är de inte roligt å ligga å må dåligt hela dagarna längre :/ har endast fått en maskin tvätt tvättad idag å de va inte alls va jag hade planerat :/ jag hade ju tänkt få en hel del gjort idag men lillen i magen hade andra planer för sin mamma... Måste rasta Jason snart åxå hur nu de ska gå :(


Blodpudding

Jag har haft problem me mitt järnvärde både när jag väntade Markus och Christopher och eftersom jag känner mig trött 24/7 så har jag de säkert även denna graviditet.. Å tidigare har jag hatat blodpudding å verkligen fått pina i mig de men så va de inte idag.. As konstigt tycker jag.. Visst de va inte gott men de va inte vidrigt heller som jag har tyckt förut... Så ska försöka äta lite blodpudding me jämna mellan rum å hoppas att de får upp mitt järnvärde lite :) jag fick i mig 4 bitar till lunch å Markus fick i sig 3 :) nu ligger Markus å sover å jag ligger i soffan å vilar för är matt i hela kroppen...


Kom upp!!!

I morse så åt jag å Markus risgryns gröt till frukost eller de va de som va tanken i alla fall, jag spydde upp mitt å medans jag hängde över toa stolen så hällde Markus hela kanel burken över sin gröt så de va bara å kasta å så fick han en tallrik me yoghurt i stället :) de va första gången jag spydde idag å de va fan lika vidrigt som jag minns de.. Jag hatar å spy!!! Efter frukosten gick vi ut me Jason å sen har jag ringt Markus försäkrings bolag å försäkringskassan å mitt jobb... Så nu e allt de klart.. Sen har vi byggt me lego :) mys pys!!! Ska snart börja me lunchen blodpudding Inge gott alls men Markus gillar de å jag måste pina i mig lite :)


Sent !!! :)

Har precis fått i mig ytterst lite middag/kvällsmat å ligger nu i sängen å mår illa.. Bröderna bus sitter fortfarande å äter lite.. Lite sent blev det men men efter maten är de sängen som gäller.. Christopher ska ju upp tidigt å åka till dagis så jag hoppas Markus vill ta lite sov morgon i morrn för jag e helt slut i skallen.. Får se vad jag å Markus hittar på imorrn för skoj.. Tanken är att jag ska få lite vettigt gjort åxå men får se om den lille i magen tycker desamma eller om jag ska må illa imorrn me ?? :/


Som vanligt

Precis fått i mig lite frukost så nu ligger jag i sängen å mår illa som vanligt :( väntar på att grabbarna ska bli klara så ska vi åka till Puttes föräldrar en sväng :) imorrn börjar vardagen igen för Putte å Christopher medans jag å Markus ska vara hemma 1 vecka till.. Markus va duktig me å ta penicillinet i morse åxå får se hur länge de håller i sig :) de vart sent å stressigt igår så de vart inget lördags godis för grabbarna igår så har sagt att dom ska få de idag i stället om dom äter bra :)


Frukost

Väntar på att klockan ska bli 9 så jag kan springa ner till affären å köpa lite smarrig frukost :) magen börjar kurra lite nu :)


Frukost

Väntar på att klockan ska bli 9 så jag kan springa ner till affären å köpa lite smarrig frukost :) magen börjar kurra lite nu :)


Hundbiten...

Markus har blivit hundbiten i ansiktet.. Det gick väldigt bra tack och lov.. Han fick 3-4 små små Jack.. Och jag vill bara klargöra att det inte är Jason som har bitit honom.. Och eftersom det va en ren olyckshändelse så tänker jag inte skriva ut några namn på varken hund eller ägare här för jag vill inte "smutskasta" nån för som sagt det va en olyckshändelse och det gick ju bra tack och lov.. Han har fått penicillin han ska äta 3 gånger om dagen i 5-6 dagar så jag har förlängt min semester så jag är hemma med Markus nästa vecka med så man kan hålla lite koll för han är gärna där å pillar me sina små händer.. Å tror inte dagis riktigt har tid å hålla på me å ge barnen penicillin heller så de va enklast för mig å förlänga min semester lite :)


Underbara vänner!!!

Igår vart vi bjudna på mat hos våra underbara vänner Emma å Chrille .. Å de va såå underbart gott ja åt så jag vart propp propp mätt men Gud så gott de va.. De va grillat kött, ugnsbakad potatis, 2 olika sallader, 2 olika kalla såser å grillad majs å till barnen så grillade dom korv å friterade pommes :) å Christopher tugga i sig en hel majs :) å till efterrätt fanns de 2 sorters glass å välja på :) hur vi ska kunna toppa denna brak måltid sen när vi ska bjuda dom på mat har jag inte en aning om :) de va verkligen as gott :)


Helt åt helvete

Gjorde precis en omelett till lunch me bacon, champinjoner å lite ärtor fick i mig lite lite å nu ligger jag här i soffan me spy hinken bredvid å mår Piss illa :( är så trött på detta nu.. Mår dåligt om jag inte äter å mår dåligt när jag äter :(


I love My monkey


Järn Brist?? !!

Nu är vi på väg hem från stugan men grabbarna har somnat i bilen så vi åker en runda så dom får sova lite.. Sen är de dags å åka hem å börja me maten.. Jag är konstant trött.. Spelar ingen roll hur mycket/lite jag sover.. Misstänker järn brist som jag hade när jag väntade grabbarna.. Måste kanske ta lite järn tabletter igen, men magen gillar ju inte riktigt när jag tar dom :/ så hur gör man??? Struntar i å ta dom å gå å vara svin trött hela tiden??? Ta dom å få ont i magen men förhoppningsvis bli lite piggare??? Ska till barnmorskan den 20:e då får vi se va de ligger på.. Skulle kunna sova en hel vecka känns de som..


Stugan

Nu sitter vi i bilen på väg ut till stugan även idag :) barnen älskar å vara där springa fritt å få bada å Jason älskar de minst lika mycket.. Jag tycker det är skönt å komma från stan å alla måsten som finns där :/ jag tvättade en tvätt innan vi åkte i alla fall så nu luktar de massa sköljmedel i lägenheten :) ska nog tvätta en maskin till sen lite beroende på när vi kommer hem :) nu ska vi bara njuta av solen som ville titta fram idag.. Älskat


Ny skottlossning

Igår kväll va de dags för en ny skottlossning.. Denna gång på järn torget i nyfors.. När ska detta sluta?? Och hur ska detta sluta?? 2 skadade från gårdagens skottlossning men om det är 2 av idioterna eller 2 oskyldiga som skadats vet man inte :/ tycker dom kan köra ut på nån jävla åker å skjuta på varann å hålla sig ifrån stan där de faktiskt rör sig så mycket oskyldiga människor... Eskilstuna har ju blivit nå jävla gangster stad om det ska fortsätta så här.. Jävligt obehagligt tycker jag..


Underbart

Nu har vi vart ute på landet i några timmar vi köpte me lunch hit ut å bjöd min faster :) å gott som satan va de.. Vi köpte me grillad kyckling, baguette, potatis sallad, tzatziki å en grönsallad.. Vi vart mätta å belåtna allihop å Jason vart överlycklig som fick alla kyckling rester :) bra me en avfalls kvarn ;)


Liten blir stor

Nu vill Christopher gå själv i trappen dom växer så fort :) min lilla bebis håller på å bli stor..


God morgon..

Trött, sliten å mår illa så börjar jag denna dag... Men jag ska inte klaga för de börjar bli lite av en vana.. Jag ligger vaken i sängen å vilar lite Putte sover fortfarande å grabbarna leker så fint i lekrummet :) idag är det onsdag veckan går såå fort snart dags för vardagen i gen me dagis å jobb :/ vad händer idag då??? Det återstår nog å se då vi inte har nåt inplanterat vi tar dagen lite som den kommer ;)


RSS 2.0