Ny vecka nya tag..

Jaha då va de måndag igen.. Helgen bara sprang iväg som alltid..

Idag ska Camilla komma över en sväng å då tänkte jag passa på å bjuda henne på lunch alltid roligare å äta ihop med nån :) Jag mådde riktigt dåligt igår kväll mår fortfarande dåligt men de e inte lika illa som de va igår..

Får hoppas de går över för jag har inte tid å bli sjuk å int lust heller för den delen..

Jusst nu ligger lilleman å sover så jag får allt starta en maskin tvätt när han har vaknat :)

 

Jason verkar lite piggare nu tycker jag när han fick den har andra medicinen åxå som han skulle äta i 7 dagar.. Å nu måttar jag ju upp hans vatten å ger han de 3 gånger om dagen me lite grädde i för då dricker han upp allt så nu vet jag att han får i sig så mycket vätska som han behöver å jag vakna inatt av att han va uppe å åt lite å de har typ inte hänt på evigheter så vem vet de kanske går åt rätt håll för en gångs skull de e ju bara att hoppas..

 

Jag skulle behöva åka till växtriket en sväng idag får se vad putte säger om de för blomman i sovrumms fönstret har dött å de lär ju berott på att balkongdörren stod öppen i 1,5 timme igår när jag brottades me all jävla snö på balkongen jag fick bort sjukt mycket kan jag lova men de är en hel del kvar :( Ska ta lite varje dag tror jag men idag va fan snön för hård så idag lär de inte bli nåt me de :(

Nä nu ska jag glo lite på tv å vänta på att camilla hör av sig ha de gött så länge.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0