Jaha

Ja ha då har man tvättat lite idag, tömt diskmaskinen lagat å ätit en god lunch busat me lilleman gett honom mat i magen å ren blöja..

Fick även starta en maskin me jasons dyna som han har i sin hundsäng för han råka nämligen kissa på sig i sin säng lilla gubben tycker såå synd om honom gud va jag längtar tills allt de här me honom är över å när han är helt bra igen..

På tal om jason så ringde dom från strömsholm å vi fick ett ja från mitt försäkringsbolag så vi får ge honom tabletterna för att minska hans prostata å sen står dom för sin del när han ska kastreras hurra säger jag så jag är jätte glad över de :) Dom har även bokat in en operationstid i samband me nästa återbesök för om allt ser bra ut så kastrerar dom honom på en gång de va jag som bad om de för man kan inte hålla på å åka dit fram å tebax 1000 gånger så de e bara hoppas att allt ser bra ut då för gör de d då är han kastrerad innan den här månaden är slut å de skulle vara helt underbart..

Så ni får gärna hålla alla era tummar för att de går vägen nu för jason..

 

Ja ha då kommer snart Patrik hem skönt de jag längtar massor :)

Får se vad man hittar på idag då om man kanske tar ut lilleman i pulkan en sväng återstår att se vad som händer.. Imorrn är de fredag skönt de för då har jag patrik hemma lördag å söndag, nice.

 

Nähe om jag ska lägga mig i soffan en stund för lilleman ligger i sin säng å leker me sin aktiveringsnalle å så lyssnar han på teskedsgumman han är bara för söt :)

Man ska verkligen passa på å njuta när dagarna är så här lugna som den har vart idag för dom kan vara helt hektiska åxå när han hela tiden ska låta, synas å härja precis över allt då kan jag lova att man vet att man lever. :) Idag har han vart en riktig ängel så lugn å tyst hela dagen..




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0