Markus

Markus är min stora kille som är super Go å omtänksam men han har en jäkla sida han Åxå... Han är som en förkrympt tonåring som blir uppkäftig, säger emot å smäller i dörrar... När den sidan kommer fram så kommer dom gråa hårstråna 😂😂😂


Men han är för jäkla Go å omtänksam älskar att mysa med sin mamma ❤️ han säger alltid att han älskar mig å då smälter hela jag... Han brukar vilja mysa i soffan framför en film... Hålla handen och bara vara.

Men han älskar även att jävlas med sin lillebror Christopher och då brukar helvetet braka lös kan jag lova det är som att försöka sära på 2 lejon... Men dom kan även va så fina med varann å sitta å pyssla ihop å då blir mamma hjärtat så varmt när jag får se dom vara fina å Goa mot varann ❤️❤️

Markus är väldigt populär i skolan enligt hans fröken och det känns jätte kul å höra för jag vet hur omtänksam å Go han är med sina vänner..

Markus är en kille som älskar fotboll och man ser hur han trivs på fotbollsplan och duktig är han... Han blir sååå glad när det är dags å åka till fotbollsträningarna. Han har hittat vad han gillar å göra och det är å lira boll..



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0