Måndag.. ny vecka

då va det redan måndag igen... och markus har ju sportlov så alla 3 är hemma ida och dom vaknade 05:45 även denna lediga dag :/ jag är sjukt trött men ska snart upp och ta min matskedav ingefärs drycken jag kokade och då lär jag vakna till lite grann :-)

har några från köp å sälj som ska komma å hämta lite grejer idag... det kom även 2 igår å hämtade lite så det känns skönt... Sjukt mycket kvar men nu har jag tagit tag i det i alla fall... rensa, slänga, sälja å spara... för nångång lär vi flytta och vill verkligen inte ta allt detta kaos då... å lär väl bli att man rensar igen då men då kommer det vara betydligt mindre saker :)

Har även lite tvätt och plock idag då de inte vart mycket av de i helgen....

igår åt vi min grymt goda porter stek... putte har tjatat om den ett bra tag så igår fick han den äntligen och så fick han en matlåda så blir lyck lunch för honom idag ;)


Min hosta har blivit lite bättre men är fortfarande alldeles för sjuk för att träna :/ på torsdag har jag vart sjuk i 2 veckor vill bli frisk å komma igång med träningen igen....
fortfarande hållt mig borta från onödigt socker dvs chips, godis, fika, läsk, fet skräpmat osv och det är jag såå otroligt stolt över... trodde liksom inte att jag skulle klara det me tanke på hur mycket sånt skit jag tröck i mig förut...




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0