Huvudet bultar

Huvudet bultar, de rosslar när jag andas djupt ibland och torr äcklig hostag å så 3 barn på de som bara bråkar med varann japp det är härligt ;)

Kommer åka iväg en sväng när putte kommit hem å vi har ätit, behöver andas lite :) så åker till ica maxi å ekängen å handlar hem lite mjölk, yoghurt å bananer som tagit slut här hemma :)

Slet av sängkläderna i våran säng i förmiddags å slängde in i maskin så måste bädda rent där ikväll :/ känns mindre kul nu när huvudet bultar men men... tvättar även upp lite av grabbarnas fleecar... rensar å grejar i den mån jag orkar... men är ju tyvärr ingen annan som gör det... lägger ut sakerna till försäljning men tycker de går lite halvtrögt men bara kämpa vidare skam den som ger sig... 

Har även kapat håret idag lr Marie klippte mig och det va välbehövligt så vi tog en bra bit då håret va galet slitet... så ska kolla efter en inpackning också de tipsade hon om...


känns ovant men skönt å håll i hatten har haft utsläppt hela dagen japp ni hörde rätt och jag bor i vanliga fall i toffs :) 

Ja lite har blivit gjort här hemma i alla fall... disk, tvätt som vanligt sen har jag dammsugat hall, kök och alex å christophers rum... ska ta sovrummet ikväll när jag ska bädda rent åxå ;)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0