Ny vecka nya tag

igår började denna vecka å självklart blev de träning för min del :) 9-11 va jag å sandra H ute på en pw med Jason och kl 19 va de dags för ett boxpass :)


Och idah vart de ett arm,rygg å bröst pass på gymet å ett jäkligt bra pass blev de dessutom såå jäkla nöjd...  börjar se lite resultat även om det går sjukt sakta så går de framåt och jag är ju en gammal soffpotatis så har egentligen ingen kunskap om träning så vilket gör att de tar längre tid å få fram musklerna men jag å min krigare sandra t kämpar på ;)


Imorrn 6:30 är det dags igen men då väntar ett tabata pass på kungsgatan så nu jäklar är det bara å tuta å köra sommaren närmar sig ju.. och snart ska jag ta min resa till en annan nivå å jag menar självklart kost schemat :) är taggad, nervös å förväntansfull :) många känslor å tankar kommer jag ha ork å tid till å väga allt jag äter, stå å laga matlådor å det är säkerligen mycket mat jag inte skulle äta i vanliga fall men vill man vara fin får man lida pin.. Jag ska gå på kost schemat i 12 veckor det komner bli tufft de kan jag love men jag ska klara det ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0