Dag 2

Har även klarat av dag 2 utan nå större problem.. trodde dessa första dagar skulle vara tuffast när de gäller sockersuget men där hade jag uppenbarligen fel men jag vet att det kommer komma att jag kommer klättra på väggarna återstår bara å se när de hemska suget kommer på besök...

Startade dagen me en super god frukost.. jag va skeptisk innan jag smaka men satan så gott de va så blir garanterat samma frukost imorrn ;)


Efter frukosten å mitt nattpass väntade en bokad tid på gymet för genomgång av nytt tränings schema för mig å de kändes skit bra... Lite läskigt på samma gång nu i början kommer de ju kännas lite små läskigt haha löjligt jag vet :) men nya övningar å nya maskiner som man inte kört tidigare hehe men jag ska klara detta nu blir de å köra efter de upplägget ett tag :) 

Snart dags å börja laga lite nya matlådor åxå :) har funderat lite på vad man då ska hitta på så man inte tröttnar så fort men ibland står de still i skallen som nu.. å speciellt när man inte får använda vad som helst :)

Barnen sover, jag är sjukt trött så blir nog sängen tidigt ikväll haha känner mig som en kärring asg..

Har i alla fall precis ätit dagens sista mål.. så då kan man ju gå å lägga sig för sömnen spelar ju åxå in i den här resan :)
Å jag har ju en förmåga å sova dåligt :/


Imorrn blir det en vilodag för mig.. det suger å jag hatar det men vet att det är ett måste ibland :-( å eftersom jag kände av dagens genomgång av maskinerna så känns de som en bra idee :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0