att vara riktigt depp

den blir bara tydligare och tydligare...

jag vill mindre och mindre blir lättare irriterad än vanligt.. är ledsen och besviken... orkar inte....

att få detta jobb vid denna tidpunkt va kanske inte det bästa med tanke på hur mycket det är kring jobbet å all energi som faktiskt går till de..
men det är väl bara å bita ihop å hoppas denna period försvinner snart...

Jag drar det största lasset här hemma 95% gör jag å han gör kanske 5 % å jag orkar inte det är massor å kräver mycket tid.. bara idag har jag tvättat 4 maskiner och tvättkorgen är fortfarande inte tom..
christopher kissade ju igenom vårsn säng för nån dag sen så skyddet runt bäddmadrassen va tvunget å tvättas å de skulle på ikväll för de va torrt å de fick jag stå med själv.. våran säng är 180 bred å de är dragkedja runt skyddet så de va inte de lättaste å tog tid.. så nu ligger jag ny duschad i en renbäddad säng :) ja ni läste rätt jag har redan lagt mig...

När putte kommer hem från jobbet så slänger han sig i soffsn med mobilen och glor på tv..

Jag har tagit disk, middag, tvätt, bäddat rent våran säng och plockat lite medans han har setat där :/

jag vet att vissa tycker jag klagar men jag måste få skriva av mig.. och snälla skriv inte att jag ska prata med honom för vi har vart ihop i snart 10 år så tro mig jag har försökt med det mesta...

nä nu ska jag deppa vidare




Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag känner inte er men jag skulle inte vilja ha det som du verkar ha de....Dags att göra nåt? Sluta snacka, börja packa?

2014-06-18 @ 21:04:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0