Ny vecka...

Jag är galet trött och har så jäkla ont i huvudet... Barnen är pigga å galet aktiva som vanligt :)

Jag hoppas verkligen denna huvudvärk försvinner snart för det finns galet mycket å göra här hemma... det är totalt kaos med rensningen och sen väntan på våran hela kyl och frys gör ju att det är totalt kaos i köket.. så hoppas verkligen han kommer idag å sliter ut skåpet..

börjar bli lite stressad över detta kaos för Alexanders 1 års kalas närmar sig å till de ska de ju bakas en massa... det enda vi har beställt är tårtan men resten ska jag göra...

Jag har i alla fall lyckats få putte å lova att åka till Ikea i helgen å köpa hem våran byrå 😋

så då får man förhoppningsvis lite ordning i sovrummet bland allt som ska säljas.. för just nu står de bara en massa kartonger där å de ser ju så jäkla tråkigt ut..

håller även på å går igenom alla vårkläder så de ligger ju massor av de i vardagsrummet.. Jag hoppas setet vi beställde till Markus kommer snart å överdrags byxorna till christopher så man verkligen ser allt å jag hoppas ju verkligen att dom kan ha dom.. markus kan inte ha stl 110/116 å setet vi hade köpt i stl 122/128 va för stort så vi fick pröva å beställa hem en ren stl 116 å så får vi hoppas de passar.. jäkla unge å växa ;-)

hoppas Alexander kan ha sina skaloveraller i stl 74, men annars har vi ett par skalbyxor i stl 86 från pop å 2 skaljackor en i stl 80 å 1 i 86 å 3 st windstopper så lillskiten borde klara sig :-)

tror att Christopher åxå har vårkläder så han klarar sig men som sagt lättare å kolla upp när kläderna vi beställt kommer..

nä nu ska jag slänga in en celsius i frysen å starta en maskin tvätt i hopp om å bli människa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0