Galet trött...

De har vart full rulle å en hel del bråk sen grabbarna vakna å idag har dom vägrat å sova åxå.. Så nu e jag trött i skallen... Men Putte är ju hemma om ca 1 timme så de ska bli skönt...
Har tagit hand om kaoset som var i köket å nu är en tvätt startad.. Blir nog å greja lite här hemma ikväll också då de kommer bli svårt å få så mycket gjort imorrn...


Kommentarer
Postat av: Anonym

Ta inte illa upp, men har ni inga rutiner eller? Det är inte speciellt konstigt egentligen att era barn härjar loss när det i bloggen verkar som att det inte finns en enda rutin hos er? Ibland skriver du att ni var ute och gick eller var hemma hos dina/sambons föräldrar kl 21 på kvällen och ibland lägger du ungarna 18:30. Barn behöver rutiner, en fast tid då man äter frukost, lunch, mellis och middag och sedan går och lägger sig.

Jag förstår att det kan vara väldigt trevligt att gå ut och gå med vänner på kvällarna nu när det är lite ljusare ute, men tyvärr är det så att har man skaffat barn så kan man inte vara hur spontan man vill. Barn behöver rutiner för att ha en fungerande vardag.

Jag har själv 3 barn och det känns ibland som att man aldrig kan göra något eftersom man har rutiner, men det är så det är. Jag har turen att mina 2 yngsta barn sover middag samtidigt varje dag, det är då man får passa på att antingen pusta ut i soffan eller röja hemma eller vad man nu behöver göra.

2013-05-16 @ 18:04:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0