Underbart vädet...

Vaknade upp på jobbet å tittade ut å vädret gjorde mig på såå bra humör :)
Så nu är jag hemma å fixar å donar lite.. Ska komma lite folk å köpa grejer idag va har ju lagt ut en del å MER lär de bli :) Tror det är 3 st som ska kommaidag sen är den en tjej som kommer på lördag :)
Så skönt å få lite sålt :) rensar bland grabbarnas leksaker å säljer de dom inte leker med måste ju göra plats för lite nytt :) Markus fyller ju snart åxå å då blir de ju lite nya saker :)

Jag ska nog stå på loppis den 27.e maj ute i stenby åxå om de går som det ska å då hoppas jag kunna sälja av ännu mer saker :) Vi har sålt massor redan men inget som märks hahahaha då har man mycket grejer...

Vi håller på å spar pengar till vårat hus åxå ska försöka spara undan 10 000 i månaden för hus vill vi VERKLIGEN ha... Så vi håller ögon å öron öppna å hoppas det är våran tur snart :) För det skulle vara helt underbart det är våran dröm å dit ska vi fasiken nå :)

Grabbarna skulle älska de åxå de skulle ge dom en sån frihet, springa in å ut hur dom vill leka å härja på tomten, bada å plaska sommartid å vintertid bygga snögubbar å en massa skoj fan va vi längtar allihoppa.. grabbarna längtar utan att dom vet om de :) för jag vet att dom skulle älska den friheten...

Nä nu ska jag drömma mig bort en stund :)



Kommentarer
Postat av: Micaela

Vad är det för loppis? Var i Stenby är den?

2012-05-02 @ 12:19:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0