Torsdag

Jag hade tänkt ta mig till gymet nu på morgonen efter ännu en period me massa slarv, men jag känner mig inte helt okej i magen :( å efter som träning sätter i gång min mage så tror jag det är bäst för alla om jag håller mig hemma.. Hehe hehe

Börjar jobba kl 14 idag men har lite å göra innan som vanligt å så har jag en tid å passa me en tjej från antikvariatet här nere kl 12.. Hon ska kolla lite på våra gamla böcker...

Imorrn är jag ledig så då ska jag få lite gjort :) skulle eventuellt hjälpa mamma lite å följa me henne till banken bl.a.

Sen på lördag har jag en hel del å göra inför loppisen jag å mamma ska stå på tanken va att putte åxå skulle stå men det är jag tveksam till... Jag har en hel del kvar å rota fram å pris märka å så måste jag fixa lite växel.. Å så är de en hel del som ska ner i bilen för vi kör dit minst ett lass redan på lördag..
Ska bli kul å se hur de går :) stod ju på loppis i gamla stan förut med min syster å då gick det bättre än jag kunde trott så jag hoppas självklart de går bra på söndag med.. Kom gärna å fynda lite,, loppisen kommer vara på glimmer gången i stenby :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0