Morgonen...

Morgonen har vart helt okej, lite bra till och med...

Barnen vaknade tidigt men de gjorde absolut ingenting, för jag har legat å halvsovit sen putte åkte till jobbet strax efter 05 i morse..
Vi har myst framför tv:n till lite barnprogram..

Markus ville inte riktigt äta sin frukost :( tråkigt men det är oftast så här tyvärr...
Nu är Markus på väg till mummu å paapaa å ni kan tro att dom vart glada av å se varann...
Jag har tagit på markus sina termobyxer å sin tjockare jacka vantar, mössa å sina vinter dojor för de stod 1,9 på termometern å plus att han är himla förkyld hans näsa rinner men de gör alla näsor här hemma jusst nu :(
Å han är ju ute hela dagarna när han är hos dom så de vart lite extra kläder idag ;)

Tvättmaskin är startad å jag har tagit undan tvätten från ena vindan.. en vinda kvar å plocka tvätt i från å så ska de köras några fler maskiner för nu är tvättkorgen full å de gillas inte här hemma..

Jag håller på å kokar lite ägg åxå ska kokas en massa ägg tänkte jag för vi äter en hel del ägg här hemma de e ju sååå gott å perfekt som mellanmål när man känner sig lite små hungrig, så min kära äggkokare jobbar för fullt ute i köket men den tar ju bara 4 ägg åt gången så den kommer få jobba lite nu på morgonen :)



Kommentarer
Postat av: Natalie

Hej!

Tänkte bara skriva lite angående frukost. :-) Thindra är precis likadan, hon vägrar frukost. Vi har provat allt, 100 sorters olika bröd, fil, yoghurt, frukt, smoothies, ja, allt. Men Thindra vägrar äta. Jag mådde också dåligt i början när jag skickade henne till dagis utan frukost eftersom dom äter lunch vid 11:30. Men när vi frågat på dagis om hon gnällt under förmiddagen att hon är hungrig så säger dom att hon inte gjort det. Så om du skickar Markus till dagis utan frukost så kan du ju bara förklara att han inte vill äta och sen när du hämtar så kan du fråga om han har gnällt över att han var hungrig på förmiddagen. :-) Frukost är ju dagens viktigaste mål, men jag känner att jag inte kan tvinga Thindra och BVC säger likadant, just nu kanske dom helt enkelt klarar sig utan frukost. :-) Men tänk såhär: Får du i honom ett kokt ägg eller ett glas mjölk så är ju det helt klart bättre än inget. :-)

/ En mamma till med frukost-vägrande barn. :-)

2011-10-24 @ 20:35:31
URL: http://mammatillthindraochtheo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0