Dag 3

Ja imorse så va vi på dagiset strax innan 9 och Markus skit glad och ivrig så fort han fatta vart han va på väg :)

Vi kommer in å klär av oss å Markus vill bara springa iväg innan han ens fått av sig ytterkläderna han är för söt..

Han röjer runt som en tok å storm trivs det ser man på honom.

Vid fruktstunden får han en bit banan som han springer å äter på.. Han hittade en boll som han verkligen höll hårt i den va verkligen kul..

Sen när han ätit upp frukten ger vi honom en ren blöja å så härjar han vidare...

Vid 10 taget så tycker fröknarna att jag å putte kan ta Christopher å åka iväg å att dom ringer om vi behöver komma tillbaks å det lät helt okej så vi tog på oss å åkte..

 

Markus vart lite ledsen idag när vi sa hejdå men de hade tydligen gått över fort vilket känns skönt..

Fick ett mms av dagiset för en liten stund sen med en bild av Markus när han sover så det gick lättare för dom att få honom å sova vilket jag förstod.. Å vilket känns sååå skönt.

Å han hade tydligen fått i sig lite mat åxå å så hade han tydligen vart jätte duktig under lunchen.. Det funkar bättre när inte jag å putte är där vilket jag redan visste för han sköter sig bättre då för när vi är med så ska han röja i 150 hela tiden :)

 

Markus kommer ÄLSKA varje tis, ons å tors när det är dagis dags..

 


Kommentarer
Postat av: elin

hur käns det för dej som är hans mamma att andra kan ta bätre hand om din son än du? du som är hans mamma borde få han att sova & ingen anan, det är vel du som ska ha en lugnande effekt på din son & inte andra? sen att du skriver att han röjer när ni som är hans föräldrar är med? hur kommer det sej? enligt din blogg verkar det vara mycket bråk och skrik där hemma, kanske kan vara en grund faktor?

2011-01-13 @ 13:05:37
Postat av: Heidi

Var glad att allt går toppen istället och att personalen funkar så bra ihop med skrutten (: Vem vet, du kanske kommer få det lättare att få han att sova hemma vid lunch nu när han börjar göra det på Förskolan (: Skit i alla negativa personer, vi föräldrar gör så gott vi kan med det vi har och alla har vi olika mycket i vår ryggsäck och bagage (:

2011-01-13 @ 20:53:14
URL: http://www.metrobloggen.se/86an
Postat av: Anonym

Elin... Du känner inte mig eller min familj så du har inte en aning om hur våran vardag ser ut.. Och varför tror du att andra kan ta bättre hand om min son?? För att dom fick honom att somna på dagis och inte jag i så fall måste jag skratta lite åt dig.. Å jag kan lova dig att min son är trygg med mig så det är inget du behöver oroa dig för.. Å jag har aldrig skrivit här att vi bråkar och skriker här hemma så vart du har fått det ifrån har jag inte en aning om... Inskolningen av Markus går hur bra som helst å mitt liv som mamma är underbart å jag älskar mina barn över allt å de finns inget jag inte skulle göra för dom å du ska inte få förstöra min dag me din komentar för du vet inte vad du pratar om. Men tack för att du tog dig tid å skriva.

2011-01-14 @ 07:30:30
Postat av: Emma Berggren

Anledningen till varför han redan gillar dagis är för att han är trygg i sig själv. Det är något som ni föräldrar har gett honom. Det ska ni vara oerhört glada och stolta för. Att barn förändras när föräldrarna inte är med och blir enklare"snällare" tror jag gäller för de flesta barn. Och Varför skulle man ens vilja att personalen inte ska ha god hand om barnet?? Det handlar väl inte om att de ska göra mammas jobb utan få barnet att leka och utvecklas och bli mer social och trygg i sin omgivning. Att oavsätt vem man lämnar barnet till tar hand om det som sitt eget är väl självklart. Inte fan ska man ta illa upp som mamma bara för den personen är bra på "att vara barnvakt" utan bara känna sig lugn, för att man vet att barnet har det bra. Mamma är ju ändå alltid mamma. Inget kan ens konkurera med det. Men som mamma att släppa taget och fatta att han kan själv hör till. Man blir behövd på ett annat sätt. jobbit ja, men då har man ju lykats. Ni ska bara vara stolta över honom. :)

2011-01-14 @ 16:00:28
URL: http://berggrenemmas.blogg.se/
Postat av: Emma Berggren

Och alla han är min gudson :)Jag är allt också stolt!

Ni ger era barn rätt förutsättningar för att vara trygg och lyckas.



Kram

2011-01-14 @ 16:06:12
URL: http://berggrenemmas.blogg.se/
Postat av: Anonym

Tack Emma för dom värmande orden.. Jag är sååå stolt över min lilla trollunge som har blivit stor å går på dagis och är sååå duktig där.. Mammas prins

2011-01-14 @ 17:29:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0