Beslut..

Ja idag tog jag beslutet att bryta kontakten med min syster Heidi..

Historien är lååång men jag ska försöka göra den kort...
Det började med att jag fick ett LÅÅÅNGT sms av henne för nån dag sen där det stod att hon hade funderat ett tag å att hon mådde dåligt över att barnen hade så mycket likadana kläder och att hon ville bryta kontakten med mig pga detta å jag vart jätte ställd å fatta ingenting så jag försökte ringa upp henne men hon svara så klart inte så jag lät de vara.. Å i messet hon skicka så stod de att hon inte ville att jag skulle svara.

Sen dagen efter så fick jag ett nytt mess där de stod att jag va helt slut i huvudet å de ena å de andra hon hade fått för sig att jag hade bett mina kompisar skriva elaka komentarer på hennes blogg men hallå väx upp för fan varför skulle jag göra de liksom men hon trodde inte på mig å jag fick flera väldigt elaka sms så jag svarade bara med att låt mig vara..
Å hon va så glad att noah skulle slippa mig å jag vet inte allt hon skrev..

Sen igår när jag kommer hem så ligger de ett kuvert här å när jag öppnar de å läser de så brister mitt hjärta det är en anonym anmälan från socialen om att vi missköter Markus..
Jag va tvungen att läsa det ett par gånger för jag fattade verkligen ingenting å sen trodde jag inte att de va sant å sen så bröt jag ihop totalt å jag grät i timmar...
EN ANMÄLAN AV SOCIALEN liksom fan så gör man inte..
Markus är fan inte vanskött, vi älskar våra barn över allt annat..

Jag mena är man arg på mig så ta det me mig men att ge sig på mina barn det är så jävla lågt så de finns inte hur fan kan man liksom..

Nu är jag ju inte helt säker på att det är hon men de känns fan som det för vem skulle det annars vara liksom..
Å då börja allt med att hon har mått dåligt över att barnen har för mycket likadana kläder men va fan ta de me mig då de ska väl fan inte leda till en anmälan hos socialen..

Hon har fan förstört sååå jävla mycket..
Men jag ska vara stark och ta mig igenom det här..

Jag hade tänkt ge henne en chans för hon har ringt å bett oss reda ut allt de här men droppen kom idag som gjorde att jag fick nog..

Hon å erika satt å små tjafsa lite me varann över fb å de slutade med att jag fick ett sms av heidi där de stod de ena å de andra å då fick jag nog å sa att vi skulle köra på hennes linje å inte ha nåt me varann å göra å så bad jag henne lämna mig ifred..
Så det är därför jag har satt lösen ord här på min blogg för jag vill inte att hon ska kunna läsa om mitt liv och min vardag de kanske är fånigt men de är så jag känner...

Jag kommer ha det bättre utan henne för jag behöver inte såna intriger i mitt liv som hon bidrar med så enkelt är det jag ska fan ta bort alla dåliga kontakter ur mitt liv alla som suger ut en massa energi av mig kommer jag att bryta med...


Kommentarer
Postat av: Micaela

Bra gjort tjejen! Strunta i alla dom som bara får dig att må dåligt. Det är inte värt att ha kontakt med människor som bara suger energi ur dig. Dina barn förtjänar en glad mamma och du kommer säkerligen må bättre nu när du fattat beslutet.

2011-01-20 @ 20:46:02
URL: http://micaj.blogg.se/
Postat av: Anonym

Tack Michaela.. Jag känner mig nöjd med beslutet.. Jag orkar inte med en massa intriger hela tiden vilket det verkar bli när man har med henne att göra, tråkigt men sant.. Så jag tog de här beslutet för min skull men åxå för mina barns skull jusst för att de bara är en massa intriger kring henne hela tiden å nu orkar jag inte med det längre.

2011-01-21 @ 09:29:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0