Försöka.

Ja nu ska jag verkligen försöka ändra på lite saker i mitt liv så jag kan bli av me dom extrakilorna som hänger kvar efter mina 2 graviditeter..

Det som kommer bli tuffast är coca colan å chokladen men jag ska verkligen försöka.

På lördagar kan jag få avnjuta lite cola å choklad har jag tänkt för som det set ut nu så dricker jag flera burkar cola om dagen får ont i huvudet om jag inte dricker så jag vet inte om jag bara kommer kunna sluta så där eller om jag måste trappa ner???

Å sen så får jag ju lite promenader när jag lämnar å hämtar på dagis men ska försöka börja gå lite utöver dom vändorna åxå...

Så mycket ändringar me maten kommer jag nog inte göra, förrutom att vill man äta hämtmat så får även de bli på helgerna..

Får se de som en liten Mysdag/kväll me familjen på helgen när man får avnjuta lite godsaker..

Måste ju ändå börja lära Markus att sånt äter man på helgen å inte i veckorna så de får vara min morot :)

 

Jag hoppas verkligen att jag klarar de för de skulle vara så skönt å få tillbax den vikten man hade innan man vart gravid å sen jobba sig neråt lite till :)

Men jag tänker inte hålla på maniskt som vissa gör utan jag ska bara röra lite mer på mig å skjuta upp godsakerna till helgen de e mina små förändringar :)

 

Och om nån känner för att haka på å gå promenader så tveka inte å höra av dig/er :)

 


Ni är det finaste som finns.


Kommentarer
Postat av: Emma Berggren

vad sägs om hund prom? någon nattrastning runt 20.30- 21 taget så du kommer ifrån alla pojkar hemma. Kan Putte lägga christopher..

Bara att du hör av dig, så går vi när det passar dig. Kram

2011-02-07 @ 17:09:19
URL: http://berggrenemmas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0