Bak mani..

Jag har kommit in i en bak period :)

Jag bara älskar att Baka för tillfället.. Nu har jag maränger i ugnen å igår gjorde jag choklad muffins me polkagrisbitar i å så självklart polkagris fluff på de.. Å gud såå goda dom vart ojojoj :)

 

Jag ska ju baka allt fika bröd tills Markus fyller så jag vill testa mig fram lite nu innan så man vet vad som är gott å så :) Har ju en hel del å välja mellan kan jag ju lova :)

Å allt jag har bakat å bjudit på har uppskattats till tusen så de måste betyda att allt har vart gott :)

Så jag får se vad jag väljer att slänga ihop till Prinsens 2 års dag :)

 

Men de blir lite olika varianter på muffins me lite fluff å sånt smaskigt har även tänkt göra maränger till han fyller men de beror ju lite på hur dom som är i ugnen nu blir :)

Jag gjorde dom rosa för att de skulle se lite roligare ut å blir de så att jag gör maränger till markus fyller så blir de självklart i lite olika färger :) är de barn kalas så är det liksom :)

 

Snart är vaniljbullarna å kanelbullarna slut.. Jag gjorde ju å frös in men min lilla gubbe tyckte tydligen att dom va väldigt goda för han brukar springa till frysen å hämta 4-5 stycken som han smaskar i sig :)

Får se vad han säger när han kommer hem å de är maränger i ugnen :) Är sugen på å göra en sats me vita åxå men det blir nog imorrn i så fall för vill ju som sagt se om dessa är goda först :)

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0