Västerås..

Ja idag har Markus vart en stund hos sin farmor å farfar å då åkte jag å putte till västerås för att fixa lite me julklappar innan lillen vill titta ut underlättar å bli klar me så mycket som möjligt av de innan.

Å vi hittade en hel del faktiskt vi är så gott som klara med Markus, vi hittade även 2 julklappar till lillen i magen vilket känns skönt för tycker verkligen de e jätte svårt å komma på vad man ska köpa till den skatten..

Vi köpte 2 skit fina ljuslyktor till våran hall åxå dom är tända nu å det är verkligen sååå fint. tror vi gjorde av me 3000-4000 kr i västerås så de vart en del men vi e nöjda me allt vi köpte :)

Nu är de bara julklappen till Markus gudföräldrar kvar å så till lillen i magen så klart men de kommer nog bli lite kläder å små saker till busungen :)

 

Imorrn ska min farmor å farfar ha Markus hon ringde idag å fråga å de tackar vi inte nej till vi har vart barnlediga ett par timmar varje dag den här veckan inte illa :)

Men imorrn blir de nog lugnt när vi e barnlediga kanske tvätta lite å bara vara här hemma de kan behövas de åxå. Innan vi lämnar Markus hos min farmor så ska vi till barnenshus å kolla en bilstol de e väl de vi har bokat in..

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0