Förlossningen..

Ja nu är han här våran efterlängtade lilla plutt,

Han kom 04:48 den 6:e november och va 49 cm lång och vägde 3450 gram..

Man kände precis samma glädjerus igenom hela kroppen när man såg lillen för första gången som man gjorde när man såg Markus för första gången precis samma känsla va de.

 

Det va en jobbig förlossning måste jag säga..

Vi kom upp till förlossningen runt midnatt å då hade jag värkar å rätt så ont å dom undersökte mig å satt en kurva å undersökningen visade att jag va uppen 4 cm å när dom tog bort kurvan så gick mitt vatten å då tyckte dom att de va lika bra å lägga in oss..

Å så fort vi fick vårat rum så började värkarna å dom vart kraftigare å tätare å så höll de på ett tag jag prövade lustgasen men de va ju bara skit å så började jag spy av den så den lades undan ganska fort..

Å värkarna vart kraftigare å kraftigare å jag hade ju en bit kvar att öppna mig så jag bestämde mig för eupidiralen lr hur de stavas så dom ringde efter en läkare som kom himmla snabbt..

Han satt den å greja å de va ju himla tur att jag tog den för jag hade jävligt ont fast jag hade den så fatta hur ont jag hade fått om jag inte hade tagit den..

Värkarna vart så kraftiga till slut att lillen va på väg ut utan min hjälp å barnmorskan bad mig hålla emot ett tag å de va varken lätt eller skönt kan jag lova men till slut sa jag att jag inte orkar hålla emot längre så då börjar jag krysta å 9 minuter senare är han ute å han va/är så fin och han ska självklart heta christopher..

 

Det va en sjukt jobbig å smärtsam förlossning mycket värre än Markus men det va självklart värt varje minut av smärta för att få ut vår andra lilla son <3


Kommentarer
Postat av: Heidi

du måste ju lägga upp en massa bilder på han ju

2010-11-07 @ 13:09:38
URL: http://www.metrobloggen.se/86an

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0