Att vara en gravid småbarns mamma

Ja att vara gravid å samtidigt ha en liten klutt på 11 månader hemma kan vara jätte jobbigt me tanke på att man är sååå trött i kroppen hela tiden å jag som har järnbrist även denna graviditet gör ju inte saken bättre men man har krafter som man inte trodde fanns när man är mamma..

Svårt att förklara men ni som har barn vet vad jag menar..

 

Att vara mamma är helt klart de underbaraste som finns å att vänta en till liten skrutt är sååå spännande..

Tänk snar är jag en 2 barns mamma å det känns så jävla underbart :)

Jag har mått mycket bättre denna graviditet vilket jag tackar gudarna för.. För när jag väntade Markus var jag sååå dålig dom första 5 månaderna jag spydde så fort jag åt nåt å spydde flera gånger på nätterna denna graviditet har jag inte spytt en enda gång vilket är helt underbart...

 

Jag har kännt som små bubbel i magen men är så svårt å veta om de e barnet eller magen som är igång för de e ju som sagt fortfarande ganska tidigt..

Markus kände jag nån vecka efter ultraljudet får se om de blir samma me den här lilla busen :)

Hoppas jag får känna snart i alla fall för det är en sån otrolig känsla de tar dock längre tid innan Putte kan känna nåt för i början känns det bara invändigt...

 

Undra om den här bebisen åxå får Patriks underbart blåa ögon som lilleman har fått :)

Väntan är mysig på sitt sätt men jag måste säga att de har gått sååå mycket fortare denna graviditet när jag vänta Markus sååå tycket jag att de gick så sakta medans denna graviditet bara springer iväg men de kan ju bero på att lilleman förgyller mina dagar vilket gör att tiden går fortare..

Väntan blir nå helt annat den andra gången..

 

Glöm inte å skriv vad ni tror de blir för kön på de nya lilla livet kul å höra...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0