Upp i vikt...

Ja jason behövde även gå upp lite i vikt så vi ska väl försöka me de tills vi ska på återbesöket den 3:e..

Men hur får man en hund som inte mår bra å gå upp i vikt????

Han äter ju när han vill å är hungrig liksom.. Får väl pröva me Pasta lite då å då om han vill äta de ibland moffar han i sig pasta å i bland luktar han bara å sen går han iväg :(

Svårt de där... Men men vi får försöka i alla fall..

Å jag har ju inte en aning om hur hans aptit kommer bli av den starka antibiotikan han ska börja med idag heller å han ska ju äta den i 3 veckor liksom..

Allt återstår att se helt enkelt.. Ska nog tempa honom varannan dag nu åxå så man har lite koll så han inte blir skit dålig.. För han vill ju gärna inte visa att han har onte eller att han e dålig..

 

Markus mår kanon känner att jag måste skriva de för det har blivit å kommer nog bli en hel del inlägg om sjuklingen jason nu.. Men jag ska försöka skriva lite i korta drag om lilleman åxå..

På tal om lilleman så va han sjukt duktig på strömsholm idag vi fick ju ta med honom för vi hitta ingen som kunde vara barnvakt..

Måste leta barnvakt å hundvakt tills imorrn för vi ska ju på avatar uppe i stockholm å biljetterna e ju redan bokade sen ett par dagar tillbaks..

Ska kolla me Christer om dom kanske kan ta jason i alla fall sen får man höra sig för om vem som vill och kan ta Markus... Men de löser sig nog :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0