SÖMN

Ja sömn är nåt alla behöver men tyvärr nåt som alla inte får...

Jag är en av dom som inte får den sömn jag behöver..

Dels för att jag har en pojkvän som tycker att de e himmla vilktig att han får sova eftersom han jobbar å då tänker alltid jag "men hallå jag då"

Han verkar tro att de e rena semestern å va hemma me lilla Markus å att de inte e så noga om jag får sova för de kan jag ju göra på dagen som han så fint säger men de stämmer ju inte alls..

Dels för att de e inte alltid markus sover på dagarna å när han väl gör de då är de en miljon andra saker som måste fixas med så att hemmet fungerar men de verkar inte han fatta..

 

Men att jag är vaken nu beror mest på min väldigt sjuka hund som verkar ha sååå ont..

Efter att jag hade gett markus sin mat så gick jag för att titta till jason och då såg jag att han hade kissat ner hela sitt rum så de va ju bara å börja ta bort de sen så gick jag ut me honom för jag antar att han är såå dålig så att han inte kan hålla sig å när vi kom ut så bajsade han direkt nedanför å han bajsade sammanlagt 3 gånger på kanske 10 min stackarn han mår verkligen skit så de e bara hoppas att antibiotikan han äter hjälper å att den hjälper snart så han slipper må så här...

Sen såg jag att han gick väldigt konstigt han typ stapla fram men de kan han ju göra pga att han har så sjukt ont å upp för trapporna gick väldigt trögt så de där måste jag ha lite koll på..

Så nu sitter jag här för att hålla lite koll på jason stackars kille...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0