Ingen Mjölk???

Ja som jag har skrivit tidigare så har christopher lite problem me magen..

Han får jätte kraftiga magknip ibland och oftast efter att han har ätit men värst är de på kvällarna när jag ammar honom för sista gången innan vi ska lägga oss då får han sååå ont :( Han vrider å kvider så han blir röd i ansiktet å så skriker å gråter han samtidigt..

Vi har prövat me sempers magdroppar tyckte inte dom hjälpte alls :( Så då åkte vi å köpte minifom och dom har han fått 3 gånger om dagen sen i måndags, men vet inte om jag tycker dom hjälper :( Det enda vi har märkt skillnad på är att han rapar lättare me dom dropparna men magknipen är den samma :(

Ska jag öka dosen å ge före varje måltid????


Putte ringde för en liten stund sen dom hade tydligen pratat om de här på hans jobb å då hade en av hans jobbarkompisar haft samma problem me sitt barn när hans tjej amma å hon hade fått som råd att inte dricka mjölk eller äta nåt me mjölk eller lök i och då hade det blivit bättre...

Nån annan som har fått de rådet???

Har ni några ideer eller förslag ang detta så SNÄLLA skriv..

För jag tycker sååå synd om våran lilla kille när han har sååå ont så han blir röd i ansiktet av allt skrik å gråt...


Kommentarer
Postat av: Anonym

Det här kanske kan hjälpa er:

http://www.barntotal.se/faktabank_foer_dig_som_har_bebis/sjukdom_och_besvaer/har_min_bebis_kolik?_lindring_och_raad./

2010-12-01 @ 14:44:28
Postat av: Micaela

Ja öka dosen och ge inför varje måltid! Likadant vad du äter, kolla upp det för det är väldigt mycket som dom kan få ont i magen av, mycket mer än man tror. Sen reagerar ju alla barn olika på olika saker så du får kanske prova dig fram men börja med mjölkprodukter och sådant som man vet lätt ger gaser - tex lök och bönor osv.

2010-12-01 @ 20:08:44
Postat av: Anonym

jaa man ska tänka på va man äter,du ska inte äta för mkt mjölkprodukter..leah fick magknip av ketschup då när jag amma..alla är ju olika..

tänk va du själv får gaser av..

2010-12-02 @ 06:57:27
URL: http://bignothotmama.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0