Förlossningen..

Jag har ju inte riktigt skrivit om förlossningen så jag tänkte väl göra de lite kortfattat nu...

 

Mina värkar började kring 21 tiden den 5:e november vi satt hemma å kollade på film Erika va åxå här för hon skulle sova här och hon klockade mina värkar och när dom vart tätare å tätare så bestämmde vi för att ringa upp och dom tyckte jag skulle vara hemma en stund till å sen komma upp så en timme efter jag hade pratat me dom så sa jag till putte nu åker vi upp å då va klockan 23:40 å han trodde jag drev me honom eftersom dessa värkar va ingenting i jämförelse me dom jag hade me markus men vi åkte upp i alla fall.

 

Och när vi kommer upp så lägger dom den här kurvan som är så jävla jobbig å ligga i och allt såg bra ut å dom kolla hur pass öppen jag va å jag va bara öppen 4 cm så dom tänkte skicka hem oss å precis när jag dragit upp byxorna så går vattnet å jag kommer ihåg att jag säger antingen kissa jag på mig nyss eller så va de vattnet som gick.. Å då kolla hon å så sa hon det ser ut som de är vattnet som har gått så vi får lägga in er å tur som fan va de kan jag lova för vi hinner inte mer än komma in på rummet så börjar det...

 

Jag lovar jag hade värkar hela tiden fan 1 i minuten klockade Patrik dom till och dom gjorde sååå fruktansvärt ont dom va sjukt täta och intensiva jag visste att det skulle bli en JOBBIG natt och mycket riktigt så vart det de.

Jag frågade barnmorskan hur de kunde komma sig att dom va så jäkla intensiva den här gången för me Markus va de inte ens i närheten. Å då sa hon de brukar kunna bli tuffare å mer smärtsamt om vattnet går av sig självt jaha tänkte jag då, va kul..

 

Å efter ett par timmar så känner jag att min kropp inte orkar me dom här smärtorna de tog en massa på mina krafter och jag ska ju orka krysta åxå så jag bad om ryggmärgs bedövningen för den va sjukt bra me markus tog bort precis all smärta.. Så dom ringde efter en läkare som kom å satt den men tråkigt nog så va den inte alls lika effektiv denna gång jag hade sjukt ont ändå :(

Men undra hur ont jag hade haft utan den.. Å när han satt den så va jag uppen 5-6 cm så de va en bit kvar..

 

Men 1 timme senare så ringer jag på klockan och säger att ni börjar de trycka på å då kollade hon om jag hade öppnat mig nå mer å de hade jag ju kan man ju lugnt säga för nu va jag nämligen helt öppen å jag skrek jag måste börja krysta nu jag orkar inte hålla emot längre så jag började krysta trots att hon inte riktigt va klar me alla grejer å 9 minuter senare va han ute men fy helvete så onte allt gjorde denna förlossning..


Han föddes 04:48
Vägde 3450gram
Längd 49 cm





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0