03:30

Ja då har man vart vaken sen 03;30 men jag låg å drog mig i sängen till 06 för då ville inte Markus ligga kvar längre :( Förstår inte varför han sover sååå dåligt..

Å christopher ligger å gnyr å grejar när han sover så de vaknar jag av 1000 gånger per natt typ så jag känner mig fan aldrig utvilad de känns som jag bara halvsover på nätterna eftersom jag vaknar för minsta lilla barnen låter men jag kanske gör de eftersom putte inte hör eller vaknar av nåt... Fan tänk om man kunde sova så djupt nån gång va skönt det skulle vara..

 

Farmor kommer å hämtar Markus vid 9 sen ska jag å Christopher möta malin på bron vid 09:45 för en runda på stan :) Får man se om man hittar nåt fint.. Egentligen så behöver jag inte köpa så där jätte mycket till Christopher för vi har ju sjukt mycket fint sen Markus så kläder har vi ju massor av men jag vill endå att Christopher ska ha lite nytt å eget :) Så får se om man hittar nåt idag och hur mycket i så fall men ska försöka leta till Markus för det är han som behöver i en stolek större än den han har nu för vi har typ inga kläder i den stoleken..

 

Erika är ledig idag men hade en massa å göra så vi får se om hon hinner ses en stund idag eller om vi får ta de en annan gång.. Hon har väldigt mycket att fixa med inför flytten till gbg..

Sälja sina akvarium å grejer men hon skulle få de ena sålt idag.

Sen måste hon fixa me en massa praktiskt... Hon är sönder stressad stackarn jag har försökt få henne att ta de lite lugnt men det kan hon inte :(

 

 

Jag älskar min familj och mina vänner tok MASSA


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0