Valborg...

Ja ha då va de fjortisarnas afton idag då.. Dvs Valborg..

Jag tycker de e sååå himla larvigt, alla måste dricka idag bara för att de e valborg..

Va fan e de som e sååå speciellt me Valborg??? kan någon förklara de för mig för jag fattar verkligen inte..

 

Dagen har vart bra.. Putte kom hem redan vid lunch men jag å lilleman gick ner på stan me erika för de hade vi redan bestämmt på morgonen å jag visste inte att putte skulle få sluta tidigare..

Så han va hemma istället å vila upp sig lr vad han nu har gjort :) Han har då inte plockat undan i alla fall men de kanske man inte kan räkna med???

Att dom ska ta ett sånt beslut själva..

På stan bjöd Erika på Spicy hot super tack gumman du anar inte hur mycket jag njöt för varje tugga hehehehe de va så jävla as gott shit alltså å fan så mätt jag blev kände mig fan som en säl lr nåt hahahaha.

Sen köpte tant en sak åt lilleman som dom ska pula med nästa gång hon är här :) Då ska jag fota en massa kul å ha bilder på allt ju :)

Putte e i garaget för tillfället han skulle hämta nåt å när han kommer hem ska de börjas me maten :)

Får vi se om lilleman tycker de e gott tänkte han åxå skulle få provsmaka men e ju inte säkert han äter för han har haft feber så han fick alvedon innan vi gick ner på stan å en massa frisk luft å han e mycket piggare nu å så har han sovit en timme ungefär i vagnen :)

 

Imorrn ska de grillas me Älsklingen, syrran å Emil å fan va gott de ska bli :)

Jag har inte riktigt bestämmt vad jag ska ha till än bara men de e ju ett tag kvar så jag hinner nog bestämma mig :) Men jag vet ju vad de lutar åt i alla fall :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0