Äntligen...

Ja äntligen e de helt tyst här hemma :)
Markus har precis somnat å jag hoppas att han sover tills putte kommer hem.
Så nu sitter jag här i soffan efter ännu en stressig dag, Markus har vart grinig i princip hela dagen så jag har inte fått så mycket gjort mer än att jag har tvättat en maskin vattnat alla mina orkideer å tömt diskmaskinen.
Så jag ska nog ta å byta sängkläderna ikväll innan jag hoppar in å duchar de finns ju inge bättre än å krypa ner i rena sängkläder ny duchad de får gärna regna lite åxå men de vette fan om de kommer å göra men hoppas går ju alltid :)

Idag ringde jag Ingela å bokade in ett ljusparty så Torsdag den 29/10 kl 19  e de ljusparty hemma hos mig :)
Jippi jippi..

Nu e jag så där hemma kär igen de kryper i mina fingrar jag vill fixa å plocka här hemma hela tiden de e nästan så jag blir lite trött på mig själv eller så känner jag så eftersom jag inte får så mycket gjort under dagarna me tanke på att all tid typ går till Markus..
Får se om jag får nå ryck å börja me nåt när putte kommer hem..

Jag ska försöka med min viktnedgång igen eller jag ska väl inte anstränga mig så värst mycket utan mest ändra mina matvanor å äte frukost lunch å når senare på eftermiddagen å sen unna mig nå gott en gång i veckan men de e de som kommer bli svårast eftersom jag har gått å blivit cola beroende så vette tusan hur de kommer gå..
Ska jag bara få dricka cola 1 gång i veckan liksom fan de kommer ju aldrig gå...
Jag ska ha cola å mina pistage nötter men vet inte om jag vill ha de idag eller imorrn får kolla me putte vad vi ska göra ikväll.. Blir de film så blir de fanimej gottis åxå :)

Jag älskar att de e lite mörkare ute på kvällarna för då kan man elda ljus som jag bara ÄLSKAR såå mycket jag tycker de e så mysigt å sååå fint..
Jag gillar inte de här jätte ljusa utan jag vill ha lite mysigt ljus så då e de perfäkt me dimmers på lamporna som min älskling har fixat hatar när de bländar fy fan..

Nä he om jag ska slå på tv:n en stund innan älsklingen kommer hem..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0