Sååå jävla besviken...

Ja jag e grymmt besviken på en viss person..
Jag har ställt upp till tusen för henne lånade ut mina möbler när hon flyttade så att hon hade nånting å sen har hon köpt eget nu å då ska jag bara komma å hämta mina grejer för gör jag inte de så körs dom till tippen.. Men hallå när man lånar saker så får man väl för fan lämna tillbaks dom..
Å om dom kan köra grejerna till tippen så kan dom väl för fan köra hit dom eller????
Men men vill man pissa på nån som har ställt upp för en så mycket som jag har ställt upp för henne så fine de e hennes förlust för ALDRIG i livet att ja kommer ställa upp för henne igen.
För så här gör man bara inte å så enkelt e de me den saken...

Kommentarer
Postat av: Anonym

allltså ge dig för fan.. du vet hur det egentligen är.. och dessutom har dem stått i källlaren i flera månader.. hade man haft bil hade man kunna lämna det.. det är liksom två små hylllor sen typ ett överkast... är det så mycket :o ? skärp dig nu.. du påsåtr att jags kall yra en hyrbil för de där.. ge dig..... och sluta snacka massa skit.. det är inte jag som säger att det skall till tippen, jag fråga om du inte är itnresserad av något av dina grejer så kan vi ta de till tippen istället för att det skall ligga i källaren o skräpa, eftersom att du inte har bvarit itnresserad att svara på mina sms angående dina hyllor i källaren.... så de var du som vinkla de till att det itne var så nödvändigt att ta tillbaka, för om du verkligen skulle vilja ha tillbaka det så skulle du ju iaf kunan höra av dig ooch inte ignorera mina 43672 sms.. såå,, tänk lite

2009-10-02 @ 10:17:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0