TRÄNING

Ja jag va å tränade me lillsyrran igår..

Å de kändes sååå skönt å man vart motiverad men den motivationen försvann fort när man kom hem till Putte å förklarade att jag ville börja träna å satsa på å gå ner i vikt. Han satt sig på tvären direkt å sa att de va som å kasta pengarna i sjön för han säger att jag bara kommer träna max en månad.

Å jag vart SKIT sur vilket jag e fortfarande han vet hur mycket jag hatar min kropp eftersom jag inte blivit av me graviditetskilona än.. Han e min pojkvän han ska väl förfan stötta mig å säga vill du börja träna så ska du självklart göra de men nej då inte min idiot till kille..

Jag frågade honom att om jag köper ett årskort e du hemma me markus då 1-2 timmar om jag vill dra å träna å då svara han de vette fan om jag har nån lust me å då rann min bägare över så jag skrek på honom hoppa in å duscha å gick å la mig å jag har fortfarande inte sagt ett ord till honom å de lär nog dröja innan jag gör de..

Va fan vill han att jag ska gå å vantrivas i min egen kropp lr va e de för fel på honom????

Jag e hemma hela dagarna å tvättar, plockar å tar hand om markus å jason å han tycker ändå inte att ja kan få träna 2 timmar per tillfälle 3-4 dagar i veckan jävla cp ja e sååå sjukt arg.

Hade de inte vart för Markus så hade jag total skitit i putte å köpt de där årskortet men som sagt putte kan vara så jävlig å sätta sig på tvären om jag säger jag drar å tränar nu då kan han säga nä men jag ska iväg å vart ska jag då göra me Markus liksom????

Markus e mitt allt å kommer alltid i första hand å de kommer han alltid göra..

Så som de ser ut nu så kommer de inte bli nå träningskort för min del å de hatar jag putte för å då tänker säkert ni som läser detta fan va löjlig hon e.. Men om ni skulle hata era kroppar som jag hatar min då skulle ni va på min sida i denna "KAMP"


Kommentarer
Postat av: Heidi

Joda de kommer bli träning för dig, jag komme rint ege mig förrns du har ditt nautiluskort (:

2009-11-28 @ 11:14:55
URL: http://www.metrobloggen.se/86an
Postat av: Natalie

Åh, tråkigt att han inte stöttar dig. :-( Finns det ingen kompis som skulle kunna ta Markus om du skulle träna några ggr i veckan? Jag skulle kunna erbjuda mig på en gång om jag inte bodde så långt bort - han är ju så gudomligt söt din lilla prins. :-)

2009-11-28 @ 19:29:39
URL: http://sternhagnatalie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0